×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre lepšiu erekciu

Položky 65 až 96 z celkom 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Pre všetkých, ktorí si potrpia na kvalitu a účinnosť za rozumnú cenu, je tu tento pôvabný vibračný krúžok. Je silný, ale zároveň úžasne pružný, takže sadne všetkým veľkostiam. Má výkonný vibračný motor, ktorý sa dá pohodlne dobíjať, a mieri priamo na klitoris. Nechajte krúžok BigO, aby sa stal nepostrádateľnou súčasťou vášho milovania!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Energy Ring Transparentná

    Erekčný krúžok Energy Ring od obľúbenej značky Sport Fucker je najnovšou inováciou na poli erekčných krúžkov. Tvoria ho tri hlavné krúžky a dva bočné krúžky, ktoré ponúkajú hneď niekoľko variánt, ako ho nosiť.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Túžite po vzrušení a rozmanitosti? Táto štvorica erotických doplnkov privanie do vašej spálne ešte viac zmyselnej intimity. Láskajte sa vzájomne so svojím náprotivkom, vychutnávajte si vibrácie, nové pôžitky s návlekom na penis a nezabúdajte sa pomilovať ani s vibračným krúžkom, ktorý vám dá okúsiť spoločné vyvrcholenie!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Cruiser Ring PF Blend Clear

    Nie je zbytočne príliš mäkký, ani tvrdý, nie je príliš ľahký, ani ťažký. Je dokonalý. Pružný a statný. Sadne každému mužovi bez rozdielu vo veľkosti, dĺžke, či obvode penisu. Veľmi ľahko sa s ním manipuluje a nasadiť si ho je tak jednoduché, že to zvládnete aj poslepiačky. Pokiaľ ho nevyskúšate, pravdepodobne neuveríte, aký je Cruiser pohodlný, a o koľko je sex s ním zábavnejší.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Annex Clear Super Stretchy Erection Enhancer Transparent

    Zvýšte citlivosť a tvrdosť svojho penisu a ozdobte ho týmto pôvabný a účinným erekčným krúžkom. Posilní vašu erekciu, zintenzívni orgazmus a rozdelí vaše semenníky tak, že sa z nich stane slasť pre oči vášho náprotivku. Vyrobený je z vysoko pružného TPR, takže sa prispôsobí vašej veľkosti. Kombinujte ho s lubrikantmi na báze vody.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Myslíte si, že vaše milovanie nemôže byť už lepšie? Dovoľte vibračnému krúžku Juke, aby vás presvedčil o opaku. Jeho intenzívne vibrácie budú stimulovať klitoris a jeho mäkký materiál obopne váš penis tak, že jemne podporí a posilní vašu erekciu a tiež znásobí potešenie z vyvrcholenia. Milujte sa ešte zmyselnejšie!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Ribbed Ring Black

    Ribbed Ring nasadzuje latku v oblasti erekčných krúžkov tak vysoko, ako ešte nikdy nebola. Je pohodlný na nosenie, nie je drsný, neškriabe a rozhodne neštípe. Je vyrobený z nadčasového materiálu PF Blend, ktorý mu dodáva to, čo vyžadujete - zmyselné pohodlie. Samozrejmosťou je dlhá životnosť krúžku, pretože je to jedna z vlastností, ktorá stála na prvých priečkach pri jeho vývoji.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Hľadáte nové možnosti análneho potešenia? Vyskúšajte niektorý z produktov z kolekcie Anal Adventures! Tento kolík pre párové i sólo hry je dômyselne prepojený s vibračným krúžkom na penis s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou. Vychutnajte si kombináciu pocitov, keď sa kolík uvelebí vo vašom zadočku a krúžok posilní a predĺži vašu erekciu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Energy Ring Neon Glow Svietiace

    Erekčný krúžok Energy Ring od obľúbenej značky Sport Fucker je najnovšou inováciou na poli erekčných krúžkov. Tvoria ho tri hlavné a dva bočné krúžky, ktoré ponúkajú hneď niekoľko variantov ako ich nosiť.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Bumper Black

    Extra vysoký erekčný krúžok od Mister B vykúzli vo vašom rozkroku zázraky. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Hercules Penis Sheath III Black

    Prajete si dvojitú penetráciu a zmyslené vibrácie k tomu? Tento vibračný erekčný krúžok vás poteší 10 vibračnými funkciami a tiež stiahnutím penisu, čím podporí erekciu a oddiali vyvrcholenie. Okrem toho vám ponúkne guľôčky pre lahodne slastné prenikanie, ktoré musíte zažiť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Revolučný a skutočne kvalitný erekčný krúžok! Kolekcia Fusion sú erekčné krúžky z veľmi mäkkého a príjemného tzv. liquid silikónu a vnútornou kovovou časťou a na pevné zovretie. Dovoľte, aby sa vaša erekcia stala pevnejšou a vyvrcholenie intenzívnejšie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Explorer Silicone Cock Ring and Prostate Plug - Erekčný krúžok s análnym kolíkom

    Túto dvojitú stimuláciu si zamilujete! A prečo dvojitú? Pretože tento jedinečný výrobok účinne stimuluje váš anál a zároveň funguje ako efektný erekčný krúžok.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Annex Erection Enhancer Black

    Tento prefíkaný doplnok rozdelí vaše semenníky a vaše nádobíčko vytvaruje do dokonalosti. Vyrobený je z vysoko pružného TPR, takže sa prispôsobí vašej veľkosti, podporí erekciu, zintenzívni orgazmus a poteší oči vášho náprotivku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toylie Latex Penis Sleeve Ben Semitransparent

    Vytvarujte svoje neposedné semenníky a urobte z nich estetický kúsok v tomto latexovom návleku od Toylie. Má dva elastické otvory, ktoré vás príjemne stiahnu a podporia erekciu. Je vyrobený z prvotriedneho latexu, má spevnený okraj a anatomický tvar.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    Dva revolučné krúžky na penis a semenníky navrhnuté presne tak, aby lahodili vášmu telu. Zodpovedajú krivkám týchto intímnych miest, sú naťahovacie a pripravené maximalizovať vašu výdrž i potešenie. Noste len jeden alebo oba zároveň a robte dobre sebe aj svojmu náprotivku. Pohľad na vaše vybavenie s týmito krúžkami bude vskutku neodolateľný.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento doplnok tvoria kožené remienky a gumový krúžok a disponuje tiež prackou, vďaka ktorej si ho nastavíte na vami požadovanú veľkosť. A čo je najlepšie - zmyselne rozdelí vaše semenníky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance VS8 Silicone Double Cock & Ball Strap

    Tento vkusný doplnok pridá vášmu penisu nielen šarm, ale predovšetkým výdrž! Jednoducho sa nasadzuje a ľahko sa samozrejme aj dáva dole. Obopne nielen koreň vášho penisu, ale tiež semenníky! Je vyrobený z úžasného silikónu, ktorý je tiež bezpečný pre telo a neťahá kožu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať. Zároveň zmyselne rozdelí semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Large

    Revolučný a skutočne kvalitný erekčný krúžok! Kolekcia Fusion sú erekčné krúžky z veľmi mäkkého a príjemného tzv. liquid silikónu a s vnútornou kovovou časťou a na pevné zovretie. Dovoľte, aby sa vaša erekcia stala pevnejšou a vyvrcholenie intenzívnejším!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    Limitovaná edícia dokonalej pomôcky pre vašu výbavičku! Mäkký, príjemý a pružný FlexTPR materiál zovrie vaše prednosti, dopraje im príjemné pocity a sexi vzhľad. Užite si kvalitný doplnok od značky Oxballs a radujte sa vy aj vaša polovička!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Snívate o lepšej erekcii a dlhšom a intenzívnejšom milovaní? Tento vibračný erekčný krúžok dá život vašim snom! Stiahne penis, čím posilní a predĺži erekciu, zároveň jeho 2 vnútorné motory s 10 vibračnými funkciami budú pri sexe láskať buď klitoris, alebo tiež semenníky. Užite si vášeň na maximum!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Clear

    Dva revolučný krúžky na penis a semenníky navrhnuté presne tak, aby lahodili vášmu telu. Zodpovedajú krivkám týchto intímnych miest, sú naťahovacie a pripravené maximalizovať vašu výdrž aj potešenie. Noste len jeden alebo oba súčasne a robte dobre sebe aj svojmu náprotivku, pohľad na vašu výbavu s týmito krúžkami bude vskutku neodolateľný.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Chcete si spestriť svoje erotické chvíľky vo dvojici? Tento silikónový French Kiss môže byť tým pravým doplnkom. Sľubuje dvojnásobný zážitok pre neho aj pre ňu. Tvoria ho silikónové krúžky, ktoré podporia erekciu a vzrušenie a tiež zvýšiť citlivosť celého penisu. 12 vibračných funkcií cez malé jazýčky dostanú klitoris až do orgazmickej blaženosti. Všetko je navyše ergonomicky tvarované.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Super Sex Bomb Fialová

    Darček k výročiu alebo len tak pre radosť? Táto darčeková sada od ToyJoy sa hodí na každú príležitosť, keď chcete svoje milej aj sebe urobiť (nielen) radosť. V krabičke s mašľou sa ukrývajú putá na zápästie, vibrátor, vibračné vajíčko, šteklítko, okvetné lístky ruží, maska ​​na oči, lubrikant a masážna sviečka. Všetko je zladené do zvodnej fialovej farby.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toylie Latex Penis Sleeve Ben Black

    Vytvarujte svoje neposedné semenníky a urobte z nich estetický kúsok v tomto latexovom návleku od Toylie. Má dva elastické otvory, ktoré vás príjemne stiahnu a podporia erekciu. Vyrobený z prvotriedneho latexu, má spevnený okraj a anatomický tvar.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cuper Penis Sleeve + Rabbit Vibrator Black

    Raz vibrátor, druhýkrát návlek na penis! Cuper je šikovná erotická hračka, ktorá vám poskytne pocit dokonalého naplnenia. Zapnite vibrácie a objavte nové blažené orgazmy, ktoré vám zaistia vibrácie cieliace na klitoris aj vnútornú časť vagíny.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať vy. Zároveň zmyselne stiahne tiež semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Ringer Cockring 3-pack Night Edition

    Jednoduchý avšak výnimočný erekčný krúžok od obľúbenej značky Oxballs v sade po 3 kusoch pre nekončiace chvíle vzrušenia.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toylie Latex Sleeve with Penis and Testicle Ring Gil Semitransparent

    Chcete vyzbrojiť a vyzdobiť svoje mužstvo? Gil od Toylies na to bude perfektným doplnkom! Podporí vašu erekciu, oddiali ejakuláciu, a ešte k tomu budete vyzerať skvele. Má anatomický pohodlný tvar, je príjemný na nosenie a zažijete s ním intenzívne chvíle a stimulácie. Vyberte si tú pravú farbu a vychutnajte si nový rozmer intímneho života!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Rechargeable Cock Ring & Anal Vibe

    Kto hovorí, že nemôžete mať všetko? Táto pánska hračka bude kolískou pre váš penis, ale pohojdá i anál. Dva krúžky pojmú penis i semenníky a prepojený vibračný análny kolík spôsobí úžasnú mágiu. Venujte pozornosť sami sebe, svojmu tvrdému údu a chtivému zadočku, bude to skvelé!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.