×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre mužov

Položky 33 až 64 z celkom 349

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fetish Fantasy Inflatable Luv Log Black

    Vydajte sa na sexi prechádzku! Toto nafukovacie sedlo čaká až ho osedláte a vezmete si za svoj viacrýchlostný realistický vibrátor v tvare penisu. 3 robustné rukoväte vám budú k dispozícii, aby ste sa pevne držali aj pri divokejšom rajtovaní a intenzitu vibrácií si zvolíte skrz drôtový diaľkový ovládač. Tak nasadať!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Metal Worx Cock Cage - Pás cudnosti

    Exkluzívny pás cudnosti vo forme klietky na penis v oceli vyleštenej na maximálnu dokonalosť.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Steel Ice Lock Small

    Zábavná a výstredná hračka pre všetkých milovníkov BDSM! Funguje na princípe zámku a pracuje so zmrznutou vodou, takže vytvára úplne nový a jedinečný spôsob, ako sa nebezpečne pohrať. Naplňte zámok vodou, nechajte ho v mrazničke zmrznúť a podľa vôle ho potom zaveste napríklad na reťaz alebo kamkoľvek budete chcieť. Zámok sa uvoľní hneď, ako rozmrzne!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Vychutnajte si stimuláciu prostaty a hrádze zároveň! Tento perfektne tvarovaný análny vibrátor s jemne textúrovanou špičkou poláska vašu prostatu a jeho široká základňa bude stimulovať hrádzu. Jeho mäkký povrch je príjemný na dotyk a 2 motory to vedia rozbehnúť o 7 režimoch.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Xiong - Dildo 29,5cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    87,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gplug Small Neonově Ružová

    Gplug Small je ten najmenší dobíjací análny kolík na trhu. Jeho priemer je 3 cm, čo je dlhodobo najpredávanejšou veľkosťou zo všetkých ponúkaných veľkostí análnych hračiek.

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy Glow in the Dark - Sada pre svietiacu kópiu penisu Modrá

    Vyrobte si dokonalú vibračnú a svietiacu kópiu svojho penisu! Clone A Willy je kompletná súprava, ktorá umožní každému mužovi vyrobiť si presnú, neuveriteľne detailnú kópiu svojho vlastného penisu, ktorá navyše svieti v tme.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Doplňte svoju zbierku bondáž hračiek týmto dômyselným setom od EasyToys. Obsahom tejto sady sú putá na zápästie, putá na členky a hogtie kríž. Záležať bude len na vás, či použijete všetky doplnky naraz alebo si ich budete vychutnávať oddelene. Putá sa ku krížu pripevňujú pomocou pevnej karabíny a môžete ich využiť aj v kombinácii s inými hračkami. Všetko sa, samozrejme, odvíja od vašej fantázie.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondážna súprava

    Vzrušujúce chvíle s bondážou a praktikami pre SM vám prináša sada Hard Limits, navrhnutá podľa slávnej predlohy Päťdesiat odtieňov sivej. Táto súprava vám otvorí nové možnosti a túžby vášho milostného života.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado All-over Chain - Sada na spútanie

    Veľmi kvalitná a pevná sada na spútanie značky Zado. Obsahuje obojok, putá na členky a ruky. Všetko je spojené pomocou retiazok, ktoré prechádzajú kovovými očkami.

    76,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly 8 inch pleasures Glowing Dildo - Svietiace dildo 20cm Modrá

    Hravé a pre telo bezpečné tyrkysové dildo s dĺžkou 20 cm s prísavkou. Jeho telo je hladké a vzhľadom k tomu, že svieti v tme, rozžiari aj tie najtemnejšie miesta na vašom tele. Vyrobené je z pružného TPE materiálu, ktorý je úplne bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty ani iné škodliviny a zároveň je kompatibilný so všetkými typmi lubrikantov. Tak sa nebojte trochu sa rozsvietiť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #2 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružovkasté pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny ponúkne aj análik.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Pink Lady Vortex

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je žiadne prekvapenie. Sú vyrobené z dokonalého materiálu Super Sin, ktorý by ste na dotyk nerozoznali od pravej ľudskej kože. Celosvetovo obľúbené Fleshlighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    87,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Elegantný análny vibrátor prepojený s erekčným krúžkom z kolekcie Hueman je nutnosťou pre každého muža. Príjemne zaoblený tvar v kombinácii s jemnou textúrou sľubuje vzrušujúcu stimuláciu a erekčný krúžok zase sľubuje tvrdšiu a dlhšiu erekciu a intenzívnejšie orgazmy. Zamilujte si mäkký silikónový materiál a vyberte si z 10 vibračných režimov skrz diaľkové ovládanie!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight GO Stamina Training Unit Lady

    Obľúbená Fleshlight v novom prevedení! Vďaka jej diskrétnemu, ľahkému a kompaktnému dizajnu si ju môžete vziať so sebou kamkoľvek budete chcieť a trénovať svoju výdrž! GO je cestovná verzia najobľúbenejšieho masturbátora Fleshlight, ktorá je ideálnym doplnkom do každého kufru či tašky. Vďaka nej zistíte, že aj menšie hračky môžu byť super účinné.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Fleshlight Ice Butt Crystal

    Fleshlight Ice Butt Crystal (s realisticky vytvarovaným zadočkom) je z jemného transparentného materiálu, ktorý umožní vniknúť tak hlboko, ako len chcete. Nič nedokáže tento pocit napodobniť vernejšie, hĺbka a roztiahnuteľnosť dostatočné pre menšie, aj veľké penisy. Vnútorný priemer od 19mm.

    87,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Main Squeeze Sasha Grey Pussy

    Vagína Sashu Grey môže byť len vaša a môžete ju mať stále po ruke! Najpopulárnejšia pornohviezda prichádza na trh s masturbátorom tvarovaným podľa jej vlastnej vagíny. Vnútro masturbátora je príjemne tesné, texturované a vďaka koncovému uzáveru sľubuje príjemný sací efekt. Hračka je vyrobená z materiálu Ultraskyn, ktorý len ťažko rozoznáte od ľudskej pokožky, takže sa môžete tešiť na skutočne autentický zážitok so Sashou Grey.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Očarujúci stimulátor prostaty s maximálne premysleným tvarom. Nebojte sa zveriť mu to najcitlivejšie miestečko na vašom tele a nechajte sa vziať do toho najintenzívnejšieho orgazmického neba. Vyberte si jeden z 9 režimov vibrácií a dobíjajte svoju hračku pohodlne cez USB kábel. Rebel stimulátor je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a ABS, neobsahuje ftaláty, spĺňa nariadenia EU REACH a je tak úplne bezpečný pre telo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Beads 8 Pcs Set

    Luxusná sada pomôcok z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Otvorte čierne puzdro a pohľaďte na 8 lesklých krásavcov na červenom hebkom podklade. Každý z dilatátorov má inú veľkosť a vy si užijete rozmanité zážitky. Naplňte svoje túžby!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Short Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 4,2 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Hľadáte niečo univerzálne a flexibilné, čo by pomohlo objavovať vaše telo a miesta slasti? Deep Explorer na to bude úplne ideálny, pretože je báječne dlhý a tiež super flexibilný. Poslúži vám v akejkoľvek polohe, ľahko sa zavádza (kamkoľvek) a intenzívne vibruje. Spoznajte svoje telo a jeho potreby, ktoré čakajú na naplnenie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    Užite si nekonečné vibrácie, úžasnú silu a tie najlepšie orgazmy s týmto jedinečným masturbátorom, ktorý zapĺňa dieru na trhu, nič také tu totiž ešte nebolo! Je jedno, či vám práve stojí alebo nie, nasaďte JETT pod žaluď, zapojte minivibrátory a vnímajte, ako sa pod vami prepadá zem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu análnym vibrátorom na ovládanie. Prestaňte sa hádať o ovládač a užite si dvojitú penetráciu bez zahrnutia ďalšieho partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tom of Finland Rose Bud Cylinder with Beaded Silicone Insert Black

    Chcete pre vašu zadnú kvetinku niečo viac? Nechajte ju rozkvitnú vďaka silnému saniu, ktoré zvýši prietok krvi, a zároveň si užijete prienik lahodných silikónových guľôčok. Pripojte vhodné čerpadlo, stláčajte a podľahnite tlaku, kedy je vaša riťka nasávaná dovnútra. Rose Bud Cylinder je kvalitný produkt, ktorý zvýši citlivosť vašej dierky a vďaka guľôčkám ju aj parádne zastimuluje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Padded Thigh Sling with Wrist Cuffs Black

    Maximálne spútanie a maximálne pohodlie zároveň! Thing Sling na spútanie disponuje polstrovaním, vďaka ktorému sa aj pri drsných BDSM praktikách budete cítiť príjemne, a to aj v prípade, ak máte citlivú pokožku. Navyše, vaše telo bude v polohe pre uspokojivú a hlbokú penetráciu, ktorú inak len ťažko dosiahnete. Šup s nohami do vzduchu a s rukami za hlavu!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Brent Everett Dildo

    Dildo Brent Corrigan od obľúbenej americkej firmy Fleshlight zo série Flashjack Boys. Penis je vyrobený z lekárskeho silikónu, ktorý prirodzene drží tvar, a jeho povrch pripomína na dotyk skutočnú pokožku.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD XXL Super Galaxy Black

    Značka Weapons of Ass Destruction, v slovenskom preklade zbrane na zničenie análu, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich díld korenšpondujúcich s názvom značky. Toto dildo pomenované XXL Super Galaxy vás vďaka svojej dĺžke vezme do novej galaxie vzrušenia. Wau.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA26 Monster Series Huge Silicone Dildo KlicLok Brown 25cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si silný realistický penis z prvotriedneho PVC s dlhou životnosťou. Má KlicLok koncovku a donúti vás zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Max-Precision Power Pump - Vákuová pumpa

    Objavte pevnú, pulzujúcu erekciu, ktorá trvá a trvá. Bezpečná a dostupná alternatíva zväčšenia penisu bez chirurgického zákroku, chemických tabletiek a vedľajších účinkov.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Inflatable Hot Seat Black

    Len sa posaďte a užívajte si rytmus! Toto nafukovacie sedlo je vybavené integrovaným vibrátorom v tvare penisu s nádherne vymodelovanými žilkami. Robustné rukoväte vám poskytnú oporu aj pri vášnivejšej jazde, kedy sa budete pohybovať hore a dole. Vyberte si intenzitu vibrácií skrz ovládač na lanku a rozbehnite to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Butch Cocksheath Clear

    Premeňte svoj penis a väčší, silnejší a krajší! Tento návlek vám veľmi pohodlne padne, keďže je mäkký, flexibilný, neťahá a uchytáva sa za koreň penisu a za semenníky. Je pôvabne anatomicky tvarovaný a vďaka malej silikónovej zátke pekne sadne aj menším veľkostiam.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Tento krásny stimulátor prostaty vám padne do zadočku ako uliaty! Jeho ovládač potom padne do ruky buď vám, alebo vášmu náprotivku, ktorý nad vami môže prevziať kontrolu. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov, 4 rýchlosti a veľmi hebký silikón, z ktorého je stimulátor vyrobený.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 349

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.