×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre mužov

Položky 65 až 96 z celkom 714

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Shots Pumped Comfort Beginner Pump Transparent

    Lámete si hlavu, ako dosiahnuť väčší penis? Vákuová pumpa je tým najlepším riešením! Pumpou vytvorené vákuum posilní erekciu a pomôže aj tým nešťastníkom, na ktorých nepôsobia ani lieky. Dlhodobé používanie vedie k zväčšeniu penisu, dlhšej erekcii, zlepšeniu sexuálneho výkonu alebo k navýšeniu hladiny testosterónu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Lumino Play Double Dildo 14.5"

    Kvalitné dildo Lumino ponúka množstvo vzrušujúcej zábavy po zhasnutí svetiel. Je totiž napustené netoxickým svietiacim práškom a po zotmení vydáva viditeľné modré svetlo. Dildo je vyrobené z TPE materiálov, ktoré je možné bezpečne používať a sú cenovo dostupné. Bez ohľadu na to, či vás čaká vaginálny alebo análny prienik, toto dildo v tme vám zaručene prinesie nezabudnuteľnú noc plnú vášne.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bang Bang Penis Pump Black

    Vákuová pumpa pre každú príležitosť! Chcete mať zaručenú zábavu? S touto pumpou získate veľa srandy za málo peňazí. Rukoväť pripomínajúca nožnice pohodlne padne do ruky a uľahčuje ovládanie, jej stlačením vytvárate tlak, ktorý môžete aj ľahko a rýchlo uvoľniť. Ukážte, čo vo vás je, a napumpujte si ho do maxima!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Hole Lotion Cool 170ml

    Lubrikačný gél pre použitie s masturbátory TENGA s chladivým mentolovým efektom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Squeeze Strong

    Kombinácia mäkkých vankúšikov a technológie Air-Flow a Air-Tech dala vzniknúť tomuto poddajnému masturbátoru pre opakované potešenie a predovšetkým dokonalé potešenie. Ovláda sa stlačením ruky, do ktorej vďaka svojmu tvaru padne úplne pohodlne a vy si tak budete môcť ľahko voliť úroveň tlaku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Zbláznili ste sa do soundingu? S týmto plugom vám to pôjde ešte lepšie! Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele vysokej kvality. Je hladko leštený a ľahko sa zavádza. Dojdite si pre svoj orgazmus tak hlboko ako budete potrebovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Majestic Duo

    Vďaka otočnému pútku je možné model Satisfyer Majestic Duo, vyrobený z príjemného a šetrného silikónu, používať veľmi flexibilne. Inovatívny dizajn je zavŕšený intuitívnym ovládaním a intenzívnymi vibráciami.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream Classix Double Whammy Pink

    Dvojité, flexibilné, veselo farebné a dlhé, také je toto dildo z kolekcie Classix od značky Pipedream. Je pevné, ale zároveň mäkké a má 2 konce, ideálne je teda pre hrátky v páre alebo na dvojitú penetráciu. Ľahko sa čistí a vďaka jeho pružnosti sa s ním hravo dostanete presne tam, kam potrebujete.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bondage Couture Collar & Leash

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte ten pravý obojok s vôdzkou? Bondage Couture si zamilujete! Obojok aj vôdzka sú vyrobené z prvotriednych materiálov a majú prekrásne detaily, čím dohromady tvoria dokonale elegantný kúsok. Nechajte si ich vaším náprotivkom nasadiť a dovoľte mu, aby stal vaším pánom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Double Dong 16 Inch Skin

    Snívate o niečom dlhom, realistickom a dvojitom? O Double Dong sa budete môcť podeliť so svojim náprotivkom alebo ním navštíviť obe svoje dierky. Jeho realistické žilnaté prevedenie a 2 zmyselné žalude potešia vaše oči a jeho flexibilné telo vás uchváti svojou pevnosťou a mäkkosťou zároveň. Splňte si sny o duálnej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Pre všetkých, ktorí si potrpia na kvalitu a účinnosť za rozumnú cenu, je tu tento pôvabný vibračný krúžok. Je silný, ale zároveň úžasne pružný, takže sadne všetkým veľkostiam. Má výkonný vibračný motor, ktorý sa dá pohodlne dobíjať, a mieri priamo na klitoris. Nechajte krúžok BigO, aby sa stal nepostrádateľnou súčasťou vášho milovania!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Collar and Leash Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka vegan Fetish prichádza na trh s touto sadou s vôdzkou a obojkom, ktorý vyzerá ako kožený, ale okolo kože rozhodne ani neprešiel, je totiž 100% vegánsky! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Double Dong - Obojstranné dildo 33cm Ružová

    Double Dong je kvalitné, obojstranné dildo, vyrobené z jemného gélového materiálu. Dildo je pevné, pružné a veľmi poddajné, so žilkovaním a na koncoch je zakončené realisticky tvarovanými žaluďmi.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Strong

    Prémiové potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgazmickému vyvrcholeniu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Chcete si užívať o niečo viac? Pozvite k svojmu milovaniu tento dvojitý vibračný krúžok zo 100% silikónu. Je úžasne pružný a váš penis stiahne pri koreni, čím posilní erekciu. Druhý krúžok sa zachytí za semenníky a vibračná časť sa rozoznie oproti klitorisu. Vyskúšajte, ako vie krúžok držať na svojom mieste a ako veľmi vie podporiť vzrušenie a vášeň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Premium Dual Sensation Cup

    Prémiové potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgasmickému vyvrcholeniu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Myslíte si, že vaše milovanie nemôže byť už lepšie? Dovoľte vibračnému krúžku Juke, aby vás presvedčil o opaku. Jeho intenzívne vibrácie budú stimulovať klitoris a jeho mäkký materiál obopne váš penis tak, že jemne podporí a posilní vašu erekciu a tiež znásobí potešenie z vyvrcholenia. Milujte sa ešte zmyselnejšie!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage Security Shield

    Doplnok ku klietkam Word Cage (možno použiť aj pre CB-X). Funguje ako bezpečnostný štít a prispieva k zabezpečeniu. Nie je vhodné ho kombinovať s lubrikantmi na silikónovej báze.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Hľadáte nové možnosti análneho potešenia? Vyskúšajte niektorý z produktov z kolekcie Anal Adventures! Tento kolík pre párové i sólo hry je dômyselne prepojený s vibračným krúžkom na penis s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou. Vychutnajte si kombináciu pocitov, keď sa kolík uvelebí vo vašom zadočku a krúžok posilní a predĺži vašu erekciu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Classic

    Partnerské vibrátory si od doby svojho vzniku získali priazeň miliónov párov z celého sveta a Partner celkom iste nebude výnimkou.

    68,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN All Black AB21 Hand with Arm - Fistingové ruka 37cm

    Dildo v tvare ruky ideálne na tréning fistingu. Dĺžka 39 cm a priemer 7,3 cm.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN All Black AB13 Hand - Fistingové ruka 21cm

    Ak milujete fisting a chcete si ho dopriať aj o samote, alebo ho predviesť svojmu partnerovi či partnerke - je táto pomôcka dokonalá. Dĺžka 20 cm a priemer 7,3 cm.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realistixxx Double Fucker Skin

    Naplňte fantázie o dvojitej penetrácii! Double Fucker je premyslený potešiteľ, ktorý sa pomocou krúžku umiestni na penis, ktorý sa dokonale uvelebí v priehlbine dilda. A je to – teraz máte dva penisy, čo znamená dvojnásobné potešenie! Pružný koncový krúžok bude perfektne a pohodlne držať a realistické dildo je príjemne poddajné a autentické na dotyk, pretože je vyrobené z kvalitného Real Feel materiálu (TPE).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper vyrobený zo silikónu príjemného pre pokožku as 2 slučkami, z ktorých u jednej je možné nastaviť veľkosť, zaisťuje zvýšený efekt prekrvenia a predlžuje milostnú hru. Dodatočné vibrácie stimulujú oboch partnerov.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Origin Collar with Leash Vegan Leather

    Fetish Submissive Origin uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Obojok s vôdzkou vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba BDSM Candle Black

    Horúci vosk na koži je vzrušujúci, je sexy a perfektne bude stimulovať vaše zmysly aj zmysly vášho náprotivku. Táto sviečka sa roztápa pri veľmi nízkej teplote, má zvodnú čiernu farbu a užijete si s ňou veľa zábavy nebezpečného BDSM charakteru.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Collar & Nipple Clamps

    Aj neposlušné doplnky môžu byť krásne a elegantné a tento obojok je toho dôkazom. Vyrobený je zo strieborného saténu a čiernej čipky a je prepojený so svorkami na bradavky. Noste ho pod oblečením ako svoje vzrušujúce tajomstvo a prebuďte všetky svoje erotické túžby!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Red

    Vždy ste sa chceli vzdať kontroly sám nad sebou a prísť o možnosť dotýkať sa svojho penisu, i dosiahnuť erekciu? Polapte vtáčika do klietky! Táto kvalitná plastová Chastity Cage disponuje 3 krúžkami rôznych veľkostí a tiež dôležitým kovovým zámkom a dvoma kľúčikmi pre vašu pani. Splňte si svoje sny!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Round Butt Plug Large

    Análny kolík guľovitého tvaru s plochou základňou. Strednú veľkosť 7 cm ocenia predovšetkým experti na análne hry.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners 6-Piece Cock Ring Set Grey

    Patríte medzi mužov, ktorí vedia, čo chcú? V tom prípade určite viete, že chcete túto sadu 6 erekčných krúžkov rôznych veľkostí z toho najkvalitnejšieho silikónu. Sú mäkké, hladké a neuveriteľne pružné! Príjemne padnú a pohodlne sa nosia. A vzhľadom k tomu, že ich budete mať 6, noste ich aj viac naraz!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Premium Rolling Head Cup

    Prémiové potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgazmickému vyvrcholeniu.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Neck Collar and Chain

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento obojok s vodítkom? Hodí sa pre skúsených i začínajúcich milovníkov a milovníčky a patrí medzi základné doplnky, ktoré by mala vaša BDSM zbierka obsahovať.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 714

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.