×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre mužov

Položky 97 až 128 z celkom 402

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Bijoux Indiscrets Maze Single Choker Čierna

    Odhaľte svoju skrytú temnú stránku a prebuďte v sebe svoje zvrátené ja s týmto náhrdelníkom inšpirovaným BDSM, ktorý si zamilujú nielen vegáni.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Pink

    Vychutnávajte si svoje análne hry romanticky a vkusne! Sada čiernych análnych kolíkov je ideálna pre začínajúcich i skúsenejších objaviteľov svojich zadných vrátok. Kolíky sú vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, zakončené pôvabným kamienkom a svojim tvarom umožňujú veľmi pohodlné zavádzanie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Shell

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Beginner Plug Kit Black

    Dokonalá sada pre šetrné a príjemné objavovanie análnych prekvapení. Vďaka úzkej špičke sa kolík ľahko zavádza a sú tak vhodné aj pre absolútnych začiatočníkov. Sada obsahuje tri rôzne veľkosti kolíkov, ktoré sú vyrobené zo zamatovo hebkého silikónu a zaručujú tak ľahké čistenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Red

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litre lubrikantu alebo vari spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Shark Cage Chastity Cage Clear

    Lockdown pre penis! Brutus Shark Cock Cage je klietka cudnosti vyrobená z kvalitného a odolného polykarbonátu. Môžete ju prispôsobiť vašej veľkosti a pohodlne ju tak nosiť aj na dlhšiu dobu, alebo tak dlho, ako rozhodne ten alebo tá, kto bude mať v rukách kľúče. Ste pripravený sa odovzdať?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Echo Dildo Black

    Dildo pripomínajúce morskú príšeru alebo morskú pannu, záleží na uhle pohľadu, tak aký bude ten váš? Echo má použiteľnú dĺžku od parádnych 15 cm a vyrobené je z kvalitného vinylu bez obsahu ftalátov. Potešte sa ním!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Duvet Cover - Vinylový povlak na perinu

    Lakovaný, čierny povlak zo silnejšieho vinylu, ktorý vašu perinu bezpečne ochráni pred rôznymi tekutinami!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 7

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovaným detailami, ktoré berú dych. Svoju jedinečnosť u si získava okúzľujúcim vzhľadom z fúkaného skla.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Elastic Harness

    Snívate o prenikaní hlboko do svojho partnera či partnerky, ale tak nejak vám na to chýba penis? Je na čase dopriať si postroj na pripojenie vibračného alebo nevibračného dilda do priemeru až 5 cm. Popruhy sú elastické, takže vám postroj perfektne padne, a na nosenie bude veľmi príjemný vďaka svojej mäkkosti. Spoznajte nové vzrušenie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 8 Inch with Balls

    Realistické dildo na dotyk i pohľad. Dotknite sa ním všetkých svojich citlivých miest a potešte sa kvalitným spracovaním, ktoré vďaka pevnej vnútornej časti udrží dildo vždy v pozore. Siná prísavka vám tak umožní vychutnávať si hands-free hry nielen v kúpeľni, ale na akomkoľvek hladkom povrchu.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vaginal Trainers Pink

    Tréningová sada pre panvové dno, análny strečing a ďalšie! Obsahuje 3 rôzne veľké dildá a jemnú úzku špičku pre ľahké zavádzanie. Sú mierne pružné, ľahko sa s nimi manipuluje a disponujú praktickým koncovým očkom. Vyrobené sú z kvalitného a príjemného silikónu, ktorý vám bude maximálne príjemný!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Chceli by ste vaše chvíle sebalásky doplniť o niečo roztomilé, vlhké a realistické? Túto hračku si zamilujete! Padne vám do ruky ako uliata rovnako ako sadne vášmu penisu. Vyrobený je z príjemného TPR materiálu, ktorý sa po kontakte s vodou stane veľmi hladkým a klzkým. Realistický vaginálny otvor, zvodné ženské tvary a vibrácie potom spolu tvoria potešenie kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Bordeaux

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litry lubrikantu alebo vari spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Clearly Ample Penis Enhancer - Návlek na penis

    Nikto nehovorí, že váš penis nie je skvelý a dokonalý sám o sebe, ale čo by ste povedali na pridanie niekoľkých centimetrov na dĺžke i obvode?

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet White

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litre lubrikantu alebo vari spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorčeku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Polyco Healthline Bodyguards Nitrile Medical Examination Gloves Black 100 pcs

    Rukavice zo syntetickej gumy, pýšiace sa odolnosťou proti prepichnutiu a oderu. Sú mäkké a príjemne elastické a hoci sa môže materiál zdať na prvý pohľad chladný, je na nosenie báječne pohodlný. Využite ich podľa svojich vzrušujúcich predstáv!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Profesionálny erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 4,4 cm

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Collar 2030420 - Pevný kožený obojok Čierna

    Veľmi kvalitný, pevný a nastaviteľný kožený obojok značky Zado.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Latex Penis Sleeve Black

    Priliehavý, čierny, latexový, realistický a neuveriteľne sexy, presne taký je tento návlek na penis! Dopraje vám nielen nové úžasné zážitky, ale tiež o niečo silnejšiu erekciu. Stimulujúce žilky si potom bude užívať predovšetkým váš náprotivok a nielen to, pohľad na semenníky pevne obopnuté latexom je jednoducho na zbláznenie boží!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Module

    Tenga 3D Module, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Robí vám dobre dráždenie prostaty a chceli by ste vyskúšať niečo lepšie, než je váš prst? Tento stimulátor prostaty vám vďaka vibráciám dopraje neuveriteľné vzrušenie! Má na tieto hry ideálny tvar, ktorý vás dostane do raja. Vyskúšajte všetkých 12 vibračných funkcií!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fox Tail Plug 159SIL Silver

    Prekvapte svojho partnera ako sexy bystrá líška! Potrebovať k tomu budete tento chvostík! Užite si, ako vás šteklí umelá kožušina, z ktorej je chvostík vyrobený a zároveň vás úplne dôkladne vyplní kovový análny kolík, ku ktorému je chvostík upevnený. Kolík má tvar kužeľovej špičky, baňaté telo a štíhly krk. Vkladanie hračky je veľmi jednoduché a je tak vhodné aj pre análnych začiatočníkov.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bad Kitty Silicone Gag 4cm Black-Rose Gold

    Elegantný náhubok v štýlovom prevedení! Tento náhubok je úžasne sexi a jeho kožený vzhľad v kombinácii s kovovými detailmi v rose gold farbe mu dodáva šarm. Z vnútornej strany je pásik príjemne polstrovaný plyšom, takže je pohodlný na nosení. Gulička je tak tvrdá a guľatá a je vyrobená zo silikónu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    S týmto zajačikom si budete užívať obaja! Jeho pri koreni penisu a okolo semenníkov príjemne stiahne a jej bude uškami vzrušene vibrovať na klitoris. Je vyrobený zo silikónu, takže je úžasne flexibilný a nielenže dokonale sadne na penis, ale tiež sa svojimi uškami prispôsobí ženskému telu. Má 10 silných vibračných funkcií, dobíja sa cez USB a nemôže sa dočkať, kedy sa už bude s vami milovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Traning Master Double Side Stroker Mouth and Pussy Flesh

    Túžite po skutočných pocitoch? Dajte šancu tomuto masturbátoru, ktorý vás dostane do realistického raja a potrénuje vašu výdrž. Je obojstranný, báječne pružný a príjemný, lebo jeho vnútorná časť je vyrobená z kvalitného TPE materiálu. Zasuňte a nechajte sa rozparádiť stimulačnou autentickou textúrou!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Sting - Jazdecký bičík

    Potrestajte vášho partnera a užite si trochu nezbedného výprasku s týmto flexibilným a silným jazdeckým bičíkom.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Spútajte zápästia alebo členky a užite si dnešný večer trochu nevšedné erotické hrátky. Enchanted Spreader Bar je silná a pevná tyč spájajúca pohodlné putá, ktoré budú vašej pokožke pripadať vskutku zamatovo. Putá sa veľmi jednoducho upevňujú pomocou suchého zipsu a majú nastaviteľnú veľkosť. Tak čo, už sa nemôžete dočkať, až dáte priestor svojej fantázii alebo si od nás necháte poradiť a spútate svojej partnerke zdvihnuté noty tak, aby ste jej mohli ukázať raj cez jej G-bod?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Hexa

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Hunteria Cuff & Chocker

    Chcete si užiť trochu nezbednej zábavy? A kto by nechcel! O horúcu atmosféru v spálni sa postarajú tieto pikantné doplnky z kolekcie Hunteria. Tvorí ju hravý obojok a putá, ktoré oživia vaše divoké erotické fantázie. Chcete zažiť bláznivú noc plnú vzrušenia? Už nemusíte ďalej čakať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 402

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.