×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre mužov

Položky 97 až 128 z celkom 352

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LoveToy Prider Anal Plug 6"

    Dúhový kolík Prider pre vašu spokojnú zadok! Buďte hrdí na svoje dúhové zmýšľanie a vyberte si taký kolík, ktorý vám bude hovoriť z duše. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, takže je veľmi príjemný na dotyk a zároveň má ergonomický tvar pre vaše sexuálne potešenie!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Poseable True Feel Cock

    Uchopte ho. Naklopte ho. Zasuňte ho. Akokoľvek! Toto dildo s vami bude v akejkoľvek polohe a vypočuje vaše priania tak, aby vás potešilo. Má dokonale realistickú textúru, vnútri je pevné a zvonku zase príjemne hebké ako skutočný penis. Prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a potom to bude už len na vás... alebo vo vás?

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cock Miller Silicone Double Density Super Flexible Dildo Skin 24cm

    Hľadáte pružný realistický penis, ktorý by splnil vaše erotické priania? Cock Miller vás nesklame! Je hodvábne hebký a pevný zároveň, je tiež pružný, odolný a extrémne realistický. Okúste dokonalý materiál cocksil, ktorý sa prispôsobí vašim požiadavkám tak, aby zvíťazila vášeň a spokojnosť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Stamina Training Unit Butt

    Cvičenie robí majstra, a to najmä v spálni. Práve preto prichádzame s úplne jedinečnou tréningovou jednotkou, ktorá bola navrhnutá tak, aby dokonale realisticky replikovala intenzívne pocity pri styku. Zároveň môže užívateľom pomôcť zvýšiť ich sexuálnu výdrž, zlepšiť ich výkon (aj technicky) a v neposlednom rade tiež zintenzívni orgazmy.

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Chcete pre seba len to najlepšie? Takúto masáž prostaty len tak nezažijete! Digger 7x totiž disponuje inovatívnou technológiou, ktorá vám predvedie skutočnú blaženosť, silné vibrácie mieriace na prostatu i na hrádzu a zo všetkého najlepší je pohyblivý korálik pre to najpresnejšie pohladenie. Oddajte sa svojim vášniam a svoje potešenie zverte jedinečnému Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Horny Fuck Slut Vibrating

    Chcete mať svoju vlastnú kurvičku s dokonalými krivkami a ešte dokonalejším análom a vagínou? Chcete ju nielen plieskať, ale tiež do nej vášnivo prenikať, kedykoľvek dostanete chuť bez ohľadu na to, ako je na tom ona? Máme pre vás tú pravú! Fuck Slub má realistický tvar, sľubuje úžasné zážitky, je mäkká, odolná a tiež vzrušujúco vibruje. Dovoteľ jej, aby bola len vaša!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Pre bezkonkurenčné upokojujúce alebo intímne masáže sólo alebo v páre. Tento dobíjací vibrátor v štýle masážnej hlavice je v balení s 3 praktickými nástavcami. Má príjemne flexibilnú a silne vibrujúcu hlavu, ergonomický dizajn a dlhú rukoväť, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky miesta, ktoré potrebujete rozmasírovať či potešiť. Vyberte si z 3 nástavcov a užite si podľa svojich prestav.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size L Black

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Nature Cock 9.5"

    Snívate o realistickom uspokojení? Toto silikónové dvojvrstvové dildo vám ho dopraje. Je autenticky tvarované, má výrazný žalúd a zmyselnú vzrušujúcu textúru. A čo potom jeho neuveriteľné rozmery! A silná koncová prísavka! A ten vzhľad! Bude netradičnou ozdobou vašej zbierky erotických pomôcok!

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Limba Flex M Deep Sea Blue

    Limba flex je flexibilné dildo, ktoré môžete prispôsobiť a ohnúť podľa vašich preferencií. Každé telo je totiž iné a rozmanitosť je súčasťou skvelého sexu, a preto je tu dildo Limba flex s ohybným drôtom vo vnútri, ktorý drží rôzne tvary a uhly, podľa toho ako chcete vy. Dnes si môžete prispôsobiť všetko, prečo by ste si nemohli prispôsobiť aj erotické hračky ?!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Tessa Cum Swallowing Doll

    Blondínka, ktorú nemožno nemilovať. Tessa je nafukovacia panna v misionárskej polohe s ohnutými rukami. Má nádhernú a do detailov prepracovanú 3D tvár, blond vlasy, zvodné riasy a veľké prsia so vztýčenými bradavkami. Presne toto chcete? Ak áno, budú pre vás príjemným prekvapením tiež 3 otvory slasti, ktorá sa po zapnutí vibrácií nádherne rozochvejú. Vezmite Tessu za ruku a objavte raj!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    Milujete rimming, čiže lízanie análu? Ak áno, tak budete milovať aj tento análny kolík! Disponuje totiž zabudovanými rotujúcimi korálikmi, ktoré stimulujú pocity ako pri lízaní. Kolík je vyrobený z mäkkého silikónu a má príjemný klasický tvar. Vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Táto klietka cudnosti je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Jej použiteľná veľkosť je 6 až 8 cm a na vnútornej strane má 2 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    Toto dildo Steel Double Header vám vďaka svojmu miernemu zakriveniu nachystá extrémne príjemné zážitky! Jeho ergonomický design si zamilujete rovnako ako novú úroveň elegancie, ktoré dildo predstavuje. Vychutnajte si ho osamote aj v páre!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fleshlight Pink Lady Destroya

    Masturbároty Fleshlight dominujú erotickým pomôckám pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Vyrobené sú z dokonalého materiálu Super Skin, ktorý by ste na dotyk nerozoznali od pravej ľudskej kože. Celosvetovo obľúbené Fleslighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    109 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Trinity Rose Realistic Masturbator

    Milujete pôvabné prdelky? V tom prípade budete milovať aj Trinity, ktorá premení všetky vaše vášnivé túžby na skutočnosť. Je ako živá, skvele hebká a dokonale mäkká. Jej vnútorná textúra vás počas penetrácie bude príjemne stimulovať a TPR materiál sa prispôsobí vášmu rytmu. Obľúbite si viac jej análik alebo vagínu? Milujte oba otvory rovnako!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 18

    Luxusné sklenené dildo Icicles No. 18 - čarovná univerzálna erotická pomôcka, ktorú je možné používať análne aj vaginálne. Takto elegantný predmet je súčasne aj vhodným - nenápadne vzrušujúcim - erotickým darčekom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CS08 Penis Pump with Sucking Function

    Milujete luxusné produkty a zrovna zháňate vákuovú pumpu? Zpozornite a rozkliknite túto pumpu s moderným vzhľadom a sofistikovanými funkciami od značky CRUIZR. Bude stimulovať prúdenie krvi do penisu a zaistí vám mnohonásobne silnejšiu erekciu, takže váš penis bude na pohľad výrazne väčší. Celú akciu budete sledovať skrz transparentný valček a pridaním lubrikantu na vodnej báze si zaistíte maximálne pohodlie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Squirting Realistic Cock

    Naplň svoju túžbu s týmto silným 12,2 centimetrovým zázrakom! Jednoducho napumpuj a vystrekne, vďaka krémovej bielej tekutine a praxi tento penis strieka znovu a znovu.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Silicone X-tension with Strap Brown

    Chcete od svojho penisu nemožné? Tak pozor, s týmto návlekom je možné všetko! Zväčší váš obvod o 66% a pridá vám 8,9 cm na dĺžka. Jeho názov je X-tension a vyrobený je z kvalitného silikónu. Jednoducho sa nasadzuje a perfektne drží, navyše účinne podporí erekciu, čím iste poteší svojho nositeľa. Doprajte svojmu protivníku vychutnať si bohatú textúru tohto návleku, jazda s ním bude stáť za to!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Čo keby ste mohli nechať vášho partnera doslova horieť zakaždým, keď sa vás dotkne? Toto je nový doplnok pre Noen Wadn ™ od značky KinkLab®, je ľahko ovládateľný a zaručuje úplne novú úroveň vašich iskriacich hier. Teraz môžete vytvárať vzrušujúce iskry kedykoľvek a kdekoľvek.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Chcete objaviť nové pocity cez vaše semenníky? Nasaďte si na ne tento luxusný naťahovač z ťažkej nerezovej ocele a zovrite ich silným magnetom. Zatiaľ čo budete masturbovať, súložiť, alebo sa akokoľvek hrať, gravitácia si vyberie svoju daň a vytvorí tak intenzívny pocit posilňujúci sexuálny zážitok. Natiahnite svoje semenníky k orgazmickému šťastiu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    Moderná a nadčasová značka erotických pomôcok Gvibe vám prináša tento jedinečný Gplug. Bol vyvinutý tak, aby vám prinášal extra potešenie. Je vhodný pre všetky pohlavia a hodí na sólo hrátky aj šantenie v páre. Potešte sa ním počas predohry, nechajte si ho v sebe počas milovania, a hlavne sa pripravte na najbožšie orgazmy!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    Análny kolík z rady ElectraStim bol navrhnutý pre ohromujúce hands-free použitie. Vyniká unikátnym zakrivením a 2 mm výstupmi v dolnej časti, ktoré umožňujú pripojenie k akémukoľvek ElectraStim zdroju.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision XPANDER X4+ Medium - Stimulátor prostaty

    Najnovšia generácia stimulátorov prostaty, ktorá prebáda a rozšíri vašu sexualitu. Vďaka unikátnemu princípu XPANDER sa vyvinula najnovšia technológia na sexuálne uspokojenie.

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Barry Bite Clamps

    Máte chuť na kúsok chlípneho a bolestivého vzrušenia? Bipolárne vodivé svorky na bradavky (alebo pokojne aj na iné časti tela) by nemali chýbať v zbierke žiadnemu elektronadšencovi!

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Zoznámte sa s Benedictom, novým najlepším priateľom vášho mužstva. Je vybavený silným motorom, z ktorého vám prebehne mráz po chrbte a vaše telo zaplaví blažená stimulácia. Vďaka flexibilnému materiálu aj konštrukcia padne ako uliaty každému penisu a čo je najlepšie – posilní erekciu, oddiali vyvrcholenie a rozbombarduje vás zmyselným potešením.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Krúžok pre Shibari zväzovanie. Je rozdelený na 3 segmenty, ktoré vám otvoria dvere k nekonečným možnostiam zväzovania. Vyrobený je z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je dostatočne robustný na to, aby jeho použitie bolo absolútne bezpečné.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra silné vibrácie pre vonkajšie aj vnútorné potešenie! Tento neprehliadnuteľne ružový výkonný vibrátor od Sweet Smile vás zaujme svojim realistickým dizajnom, ktorý priamo nabáda k príjemným erotickým hrátkam. Jeho žaluď sa bude venovať G-bodu a semenníky poteší klitoris. Pripevnite prísavku na hladký povrch a užite si slastné okamihy bez použitia rúk.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Xander Corvus 9 Inch Cock

    Milujete dokonalý penis sexi pornoherca menom Xander Corvus? Teraz môže byť váš! Jeho autenticky tvarované žilky, žaluď a semenníky z realistického materiálu Ultraskyn vás dostanú do kolien. Xanderov penis ako dildo bolo ručne vyrobené so zmyslom pre detail, vnútri je pevné ako kamenná erekcia, na povrchu príjemne mäkké. Premeňte svoje pornohviezdne fantázie na skutočnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 69

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 352

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.