×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre náročných

Položky 65 až 96 z celkom 175

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 10

    Nudia vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných díld, z ktorých toto vás zaujme svojím dizajnom, ktorý pripomína chobotnicu. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť , tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dark Crystal Black DC14 Dildo 25cm

    .Černé vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal. Očarí vás svojím tvarom i rozmermi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Electro Plug Small Bi-Polar 80mm 7867

    Silikónový plug z mäkučkého silikónu od značky Rimba. Disponuje 2 čiernymi vodivými konštrukciami, ktoré do vašich citlivých partií budú posielať tie najpríjemnejšie elektro-stimulačné šoky. Tento kolík je bipolárny a dodáva sa s oloveným káblom s 2,5 mm konektorom. Nezabúdajte, že pokiaľ ho nepripojíte k žiadnej zo zdrojových jednotiek, nebude fungovať. Vybrať si môžete medzi modelmi 7850, 7880 a 7890.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavujeme Booty Beads - pružné a zábavné análne korálky, ktoré si zamilujete! Disponujú silným motorom PowerBullet a poskytnú vám tak intenzívne vibrácie po celej svojej dĺžke. Vyberte si zo 7 neuveriteľných funkcií a flexibilné korálky si natočte tak, aby vám dopriali maximálnu stimuláciu.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Keď klietka na penis, tak už pekná a kvalitná! Napríklad ako je táto pripomínajúca leva, ktorá vášmu otrokovi obmedzí slobodu, ktorú si aj tak nezaslúži. Do tejto kovovej klietky ho uzamknete a zabránite mu dosiahnuť erekciu a spokojnosť. Je to vo vašich rukách, držte si svojho otroka pekne pod zámkom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento ručne vyrobený bič v štýle bodiek splní svoj účel vďaka prepychovo mäkkým šnúrkam, ktoré vedia udrieť,aj pohladkať alebo poštekliť. Tak ho uchopte a nechajte sa unášať svojou túžbou.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Hung Sly RR36 Black

    Hračka pre všetkých milovníkov hardcoru, atribút, ktorým sa budete veľmi pýšiť, dildo plniace fantázie, taký je Dino Hung Sly! Jeho rozmery sú neuveriteľné a jeho výhoda je kompatibilita s Hung systémom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo King-Size Hand Small Flesh

    Milujete trochu väčšie a predovšetkým realistické hračky? Teraz môžete konečne podľahnúť svojim fantáziám a nechať sa naplniť až po okraj. Prestaňte snívať, poďte s hračkami z kolekcie Dinoo King Size svoje sny žiť! High five!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Double Header 18" Veined - Obojstranné dildo 46cm Telová

    Double Header Dong je kvalitné, čierne, obojstranné dildo vyrobené z PVC s antibakteriálnou prísadou Sil-A-Gel. Užite si vašu novú hračku sami, alebo sa rozdeľte s partnerom, dĺžka 46 cm je dostačujúca pre oboch.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2+ Sleeve B - Výmenná vložka veľkosť B

    Výmenná vložka pre Autoblow 2+ veľkosť B.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Squirt Extreme Dildo 11" Black

    Snívate o skutočne autentických zážitkoch vrátane výstrekov? Toto nádherné dildo vám vaše prianie s radosťou splní! Ohromí vás nielen schopnosťou výstrekov akejkoľvek tekutiny, ale aj každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaša fantázia razom ožijú! Dildo je pevné, ale aj ohybné podľa vašich potrieb a zakončené je silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar & Lead

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades ! Táto pôvabná vôdzka s obojkom má nádherný čierno – červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad! Nasaďte ho svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Hung Scyther RR39 Black

    Hračka pre všetkých milovníkov hardcoru, atribút, ktorým sa budete veľmi pýšiť, dildo plniace fantázie, taký je Dinoo Hung Sly! Jeho rozmery sú neuveriteľné a jeho výhodou je kompatibilita s Hung systémom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Pozor, toto zariadenie z kvalitnej nerezovej ocele rozhodne nie je vhodné pre jemné a nežné duše. Je tu pre tých najväčších neposlušníkov, ktorí sa ničoho neboja a nechajú si pokojne zamknúť aj svoje čeľuste. Vložte náustok do pusu, skúsnite a pomocou šesťhranného kľúča nastavte veľkosť otvoru a utiahnite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Handcuffs 2493284 Black-Rose Gold

    Klasické putá v štýlovom prevedení! Sú skvele pevné a ich kožený vzhľad v kombinácii s retiazkou a kovovými detailmi v rose gold farbe im dodávajú šarm. Z vnútornej strany sú príjemne polstrované plyšom a každé z nich má krúžok na pripevnenie retiazky cez karabíny.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Podmanivé plug-play pre skúsených odborníkov na BDSM! Táto sada okrem plugov disponuje aj lanom s dĺžkou 10 m. Použite plugy do vagíny a do análu, pridajte lano a zaistite tak, že zostanú na svojom mieste!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dark Crystal Black DC23 Dildo 28cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal. Očarí vás svojím tvarom i rozmermi.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Jimmy HT01

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť a užiť si tak kopec zábavy, keďže sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Jimmy je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne aj celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Ass Snake Beaded Dildo Black 50cm

    Hlboko, hlbšie a najhlbšie! Áno, a týmto dildom sa dostanete až na miesto, kde ste nikdy neboli. Je to naozajstná análna superstar! Kúpte si pre ňu aj kvalitný lubrikant, až vami budú prechádzať silné hrebene pre extra stimuláciu, bude sa to hodiť!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Riding Crop

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento ručne vyrobený jazdecký bič splní svoj účel vďaka pružnému zakončeniu a praktickému pútku na zápästí. Jeho čierno-zlaté spracovanie zaujme na prvý pohľad, tak ho uchopte a udrite!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Dookie HT08

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť, a užiť si tak kopec zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Dookie je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne i celý život.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dark Magic Inflatable Love Cushion for Couples with Cuffs Black

    Oživiť? Podporiť? Zintenzívniť? Pripútať? Podložiť? Tento tmavý čarovný vankúšik nafúknete behom sekundy. Počas ďalšej sekundy k nemu pripevníte putá a do nich uložíte ruky vášho náprotivku. Na pomoc v balení nájdete ešte plácačku a šteklítko, takže nič nebude chýbať k tomu, aby ste sa mohli vášnivo hrať. Podložte vankúšikom panvu vašej milenky a prehĺbte všetko vzrušenie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock Black

    Táto pomôcka má všetko, čo chcete! Disponuje dobíjacím motorom, ktorý vám ponúkne 10 vibračných funkcií. Je to zloduch, ktorý sa uvelebí vo vašom zadku a krúžok z druhej časti obopne vaše mužstvo. Chcete viac? Tak uchopte diaľkový ovládač a hrajte sa so sebou alebo s vašim partnerom!

    159 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos COX Triple Cox Flesh

    Nie jedno, nie dve, ale hneď 3 dildá pripevnené spoločne k plochej základni! Majú nádherný realistický vzhľad a doprajú vám trojitý prienik, trúfnete si naň? Vyrobené sú zo 100% vysoko kvalitného PVC materiálu, ktorý je mäkký, pružný a realistický.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Basix Rubber Works 12" Suction Cup Dong 30cm Black

    Realistické dildo z prírodnej gumy najvyššej kvality, neobsahuje latex a je 100% hypoalergénne. S jemným žilkovaním a krásnym žaluďom pre vaše potešenie. Vyrobené v USA.

    57,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Corny HT05

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a efektívnych díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť, a užiť si tak veľa zábavy. Dildá sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Kolík Corny je vyrobený v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne aj celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Hračka, ktorá vás rozdrví, ohromí a rozhodne nesklame.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Trombone HT10

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť a užiť si tak kopec zábavy, keďže sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Trombone je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne aj celý život.

    53,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diogol Anni Round 25mm - Análny šperk Fialová

    Luxusné análny kolík perfektného tvaru so Swarovski kryštálom. Presné anatomické tvarovanie zaručuje ľahké zavádzanie a zároveň zaistí bezpečne šperk na svojom mieste a pohodu pri nosení.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 60mm

    Chcete ten najkrajší veľký kolík na svete? Vyberte si BIG-S z kvalitnej nerezovej ocele. Jeho lesklý povrch je vskutkuúchvatný a jeho robustné telo zas vzrušujúce. Koncová silikónová slúži ako pohodlná a praktická rukoväť, ktorá zapadne medzi vaše zadok ako uliata. Vaše análne zážitky budú ešte úžasnejšie, tak si ich užite.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 6 Inch ULTRASKYN Realistic UR3 Cock - Luxusné realistické dildo 17cm Čierna

    Prekrásne realistické dildo vás ohromí svojimi pôsobivými detailmi, prepracovanosťou, elegantnou čiernou farbou a predovšetkým materiálom, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej pokožky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Už ste niekedy vyskúšali naťahovač semenníkov? Alebo ste zatiaľ ochudobnení o jedinečný a intenzívny zážitok, ktorý táto pomôcka zaručuje? Či už ste skúsený alebo začiatočník, nový Perfect Fit Ball Stretcher by rozhodne nemal uniknúť vašej pozornosti, môžete s ním totiž zažiť veľa unikátneho potešenia.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 175

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.