×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre náročných

Položky 97 až 128 z celkom 198

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Sex Swing

    Luxusná hojdačka pre sex bez tiaže! Keď to vyskúšate, tak sa zbláznite a nebudete chcieť inak, to nám verte. Je veľmi odolná a tvorená pevnými popruhmi (73 cm každý) a retiazkami (92 cm každý), ktoré ich pripevňujú k D-krúžkom s hrúbkou 2,7 cm. Výšku a dĺžku si môžete nastaviť!

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Nový rozmer v oblasti interaktívneho potešenia! Vstúpte do sveta interaktívneho potešenia s najvýkonnejším automatickým adaptérom pre masturbátory a zažite ohromujúci orgazmus! Keon je výnimočný v tom, že ho môžete prepojiť s interaktívnym erotickým obsahom a pocítiť tak všetok dej vo videu na vlastnom penise v reálnom čase!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový Autoblow 2 Extra Tight? Realistické pocity vďaka technológii piatich pružiniek z guličiek s pohybom hore a dole si vezmú do parády váš penis a pevne ho obopnú, lebo nový Autoblow 2 je o 50% tesnejší než predchádzajúci model. Čakajú vás ešte intenzívnejšie a lepšie orgazmy. Nechajte svoje ruky oddýchnuť si, Autoblow 2 ich k svojej práci potrebovať nebude.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    Klietka cudnosti od značky World Cage! Prečo si ju vybrať? Pretože sa ľahko nasadzuje, je určená na dlhodobé nosenie a disponuje inovatívnym silikónovým bezpečnostným štítom, ktorý zabraňuje vytiahnutiu. V porovnaní s inými klietkami, ktoré sú vyrobené z polykarbonátu, ktorý obsahuje zmäkčovadlá, sú klietky World Cage vyrobené z ABS plastu bez obsahu BPA. Súprava obsahuje aj väčšie krúžky a nie je tak potrebné nič dokupovať.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    Klietka cudnosti od značky World Cage! Prečo si ju vybrať? Pretože sa ľahko nasadzuje, je určená na dlhodobé nosenie a disponuje inovatívnym silikónovým bezpečnostným štítom, ktorý zabraňuje vytiahnutiu. V porovnaní s inými klietkami, ktoré sú vyrobené z polykarbonátu, ktorý obsahuje zmäkčovadlá, sú klece World Cage vyrobené z ABS plastu bez obsahu BPA. Súprava obsahuje aj väčšie krúžky a nie je tak potrebné nič dokupovať.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Fascinator Throw Velvish Black - Luxusný prehoz cez posteľ Čierna

    Neodolateľne hebký prehoz zo špeciálneho materiálu, ktorý absorbuje tekutiny, lubrikanty, mazivá a ďalšie tekutiny počas sexuálnych hier. Z jednej strany je prehoz saténovo hladký a z tej druhej je hebučký ako huňatý plyšák.

    189 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Melt Blue

    Viete, že aj vzduch dokáže byť poriadne vzrušujúci? Musí sa však jednať o podtlakové vlny, ktoré rozparádia váš klitoris! We-vibe Melt je párový stimulátor so schopnosťou jemného sania, ktorému sa nič nevyrovná. Navyše sa ovláda cez aplikáciu a sľubujete tak aj hrátky na diaľku. Nechajte sa uniesť pulzujúcou orgazmickou vlnou pre váš klitoris!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

    Nasaďte mu ružovú klietku a zamknite ho ako princeznú do veže! Je to dokonalý nástroj, do ktorého uzamknete jeho penis a vďaka ružovej farbe ho zbavíte aj pocitu mužnosti. Svojmu nositeľovi dopraje pohodlie a bezpečnosť, pretože je vyrobená z polykarbonátového zdravotníckeho materiálu, je ľahká, hypoalergénna, odolná a zabraňuje iba erekcii, nie fyziologickým potrebám.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Chcete dodať neprekonateľný rozmer svojim análnym hrátkam? Tento análny kolík z prvotriednej chirurgickej ocele vám dá okúsiť pocit naplnenia aj pocit otvárania. Po jeho vložení do análu môžete pomocou páčiek kolík roztiahnuť a poriadne utiahnuť! Myslíte svoje análne hry vážne? Ak áno, nemal by vám tento luxusný výrobok chýbať!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Hľadáte najžiarivejšiu hviezdu medzi vibračnými hlavicami? VIM od Fun Factory vyniká hneď v niekoľkých odhľadoch. Poskytne vám čistú silu, ktorá vie hoci bzučivo dráždivá aj nežne jemná. VIM sa pýši technicky pokročilým výkonným motorom a nemôže sa dočkať až vám dá okúsiť svoje dunivé vibrácie. Poďte sa o tejto hračke dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Ribbed Penis Shinny Flesh XL

    Úchvatné dildo s vysoko stimulačnou textúrou! Je nádherne lesklé zlato-telové a nič sa mu nevyrovná. Vyrobené je z kvalitného silikónu, do ktorého sa zbláznite na prvý dotyk rovnako ako do jeho extra rozmerov, ktoré potešia zadoček alebo vagínu!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Axis High Specification Electro Stimulator

    Axis od ElectraStim je vysoko špecifický elektro-stimulačný zdroj s 2 výstupmi. Ako prvý tiež obsahuje viac vstupných senzorov pre prispôsobiteľný elektro-stimulačný zážitok! Ovládať ho budete tlačidlami, pohybom zápästia alebo postačí aj obyčajné mávnutie rukou, či zvuk alebo hlas. S Axis získate slobodu a elektro-stimulačné hry presne podľa vašich predstáv!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový Autoblow 2 Extra Tight? Realistické pocity vďaka technológii piatich pružiniek z guličiek s pohybom hore a dole si vezmú do parády váš penis a pevne ho obopnú, lebo nový Autoblow 2 je o 50% tesnejší než predchádzajúci model. Čakajú vás ešte intenzívnejšie a lepšie orgazmy. Nechajte svoje ruky oddýchnuť si, Autoblow 2 ich k svojej práci potrebovať nebude.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Serious Toys Rubber Sling XL

    Najpevnejšia, najsilnejšia a najodolnejšia gumová hojdačka na sex od zvrhlíka Mistera B. Verte nám, že nič silnejšie nenájdete, táto hojdačka totiž udrží aj menšie auto, preto je vhodná nielen pre ťažšie osoby, ale pokojne aj pre páry. Vyrobená je zo skutočne silnej gumy, ktorá je super odolná. Teraz sa môžete bez obáv oddať aj tým najdivokejším fantáziám.

    919 €

    579 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 3 Black

    Chcete urobiť vo vašom milostnom vzťahu krok dopredu a zabezpečiť si úžasnú vzájomnú spokojnosť? Doplňte svoje milovanie týmto luxusným vibračným krúžkom TOR 3 od Lelo, s ktorým budete experimentovať a objavovať nové zážitky. Vyskúšajte moderné ovládanie cez aplikáciu a vychutnajte si dotyk prvotriedneho silikónu.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero Red and Flip Warmer Set

    Exkluzívna sada predstavujúca dokonalú kombináciu prepracovaných detailov a vzrušujúcej radosti! Všetko do seba tak báječne zapadá. Flip Warmer je nahrievacie zariadenie navrhnuté priamo pre radu Flip a Tenga flip Zero je jeden z najobľúbenejších masturbátorov vôbec. Zverte svoje potešenie kvalitným a overeným pomôckam.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Mega-Pounder Hand-Held Thrusting Dildo

    Neseďte v kúte a radšej poďte zažiť neuveriteľné super prírazy s týmto jedinečným strojom! Ponúkne vám hneď 2 intenzívne rýchlosti prírazov a ich silu zaisťuje priemyselný motor ponúkajúci až 200 ťahov za minútu! Skúste, aké to je do seba o takej rýchlosti púšťať toto luxusné realistické dildo, ktoré vidíte na obrázku a zatiaľ ani netušíte, že naživo je mnohokrát pôvabnejšie!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 predstavuje presne to, po čom už dlho túžite! Je to luxusná erotická pomôcka s 2 použiteľnými koncami - masážna hlavica z jednej strany a vibrátor so zacielením na bod G zo strany druhej. Dva motory, prvotriedny silikón, ohromujúci výkon a nezabudnuteľné chvíle slasti. Urobte si dobre.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Zoznámte sa s kráľovnou, je talentovaná, má vytriebený vkus a samozrejme šarm. Zalo Queen vyniká jedinečnou inovatívnou technológiou PulseWave, ktorá vášmu bodu G dopraje intenzívne vzrušujúcu stimuláciu. Odhaľte nekonečne slastné zážitky a okrem stimulácie bodu G technológiou PulseWave si užijete funkciu zahrievania, intenzívne vibrácie, ovládanie cez aplikáciu, prekrásny kryštál Swarovski a sanie klitorisu či bradaviek pomocou nadstavca. Čo viac si už len my ženy môžeme priať?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone 12" Cock

    Chcete prehĺbiť svoju lásku ku koňom? Toto konské dildo neuveriteľnej veľkosti vám prinesie také uspokojenie, o ktorom už dlho snívate! Vnútri je báječne pevné a na povrchu príjemne mäkké. Má zmyselnú textúru, ktorá ešte viac podporí vaše vzrušenie a silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Porajtujte si na tomto kráľovsky veľkom konskom dilde jedinečného vzhľadu!

    159 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • HellHound Hydra Dildo Black Purple L

    Prejdite bránou pekla a vstupte do kráľovstva zla! Je tu nový vládca trónu rozkoše a bolesti, ohňa, vody, temnoty a svetla, jeho meno je HellHound! Je to pekelný pes, bestie, ktoré potrebuje nakŕmiť, nenasýtne monštrum, ktoré sa chce zaboriť do vašej diery a prinútiť vás vyť rozkošou.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 2 Red

    Tiani ™ predstavuje prelom vo svete lásky. Tiani II ™ má oproti svojej predchodkyni o 50% výkonnejší motor, až 3x dlhší dosah diaľkového ovládania (36 metrov) a obsahuje dva vymeniteľné nadstavce.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Zoznámte sa s kráľovnou, je talentovaná, má vytriebený vkus a samozrejme šarm. Zalo Queen vyniká jedinečnou inovatívnou technológiou PulseWave, ktorá vášmu bodu G dopraje intenzívne vzrušujúcu stimuláciu. Odhaľte nekonečne slastné zážitky a okrem stimulácie bodu G technológiou PulseWave si užijete funkciu zahrievania, intenzívne vibrácie, ovládanie cez aplikáciu, prekrásny kryštál Swarovski a sanie klitorisu či bradaviek pomocou nadstavca. Čo viac si už len my ženy môžeme priať?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Chcete svoj submisívny náprotivok dostať presne tam, kde si zaslúži byť? Áno, hovoríme o klietke a vaše želanie môže byť konečne splnené. Nastaviteľná klietka s polstrovanou doskou a polohovacími tyčami podporí vašu kreativitu. Necháte trčať hlavu von? Potrestáte svojho domáceho maznáčika? Podoprite si ho do nejakej špeciálnej polohy? S touto kvalitnou klietkou môžete vyskúšať čokoľvek!

    1 149 €

    919 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Silná vlna vzrušenia pre zmyselný výbuch vašej mysle! Luxusná Lelo Soraya Wave vás bude tešiť duálne a vďaka technológii WaveMotion to bude lepšie ako tie najšikovnejšie milenecké prsty. Jemným pohybom poláska G-bod i klitoris a vy sa znovu a znovu budete dostávať na vrchol. Nechajte Sorayu zmeniť váš život k lepšiemu!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Skladom

  • STRETCH'R Tripole Butt Plug XL Gun Metal

    Kolekcia análnych kolíkov STRETCH’R vás poteší svojou extra veľkosťou a tiež kvalitným mäkkým vinylovým materiálom. Kolíky sú veľké a ťažké, takže budú stabilne držať na zemi a stanú sa tak ideálnou pomôckou pre análny tréning. Objavte ich zmyselnú textúru a tešte sa z ohromného potešenia!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Wine Red

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    Mr. Stubb od CB-X predstavuje ďalšiu úroveň hry, ktorú milujete! Preverí vaše limity, pretože vás uzamkne ešte tesnejšie. Rovnako ako iné klietky cudnosti, tak aj táto je bezpečná a kvalitná. Zverte kľúče svojej pani či pánovi a užívajte si ten pocit, keď únik nie je možný!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • MOI Submission The Seat

    Posaďte sa a urobte si pohodlie! Toto nie je len tak nejaký tuctový kus nábytku, je to dokonalý skvost, s ktorým si užijete veľa vzrušenia. Použitá PU koža je vysoko kvalitná a ľahko sa čistí. Vďaka hmotnosti 8,5 kg sa vám bude sedadlo pohodlne presúvať a výšku si nastavíte podľa svojich potrieb. Tak chopte sa rukoväte a držte sa pevne, pretože toto bude fakt vzrúšo.

    619 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    2 pozlátené elektrické kontaktné podložky a nastaviteľný tlak, čo myslíte, že to urobí s penisom a semenníkmi? Len si to predstavte! Python vie perfektne stláčať a ešte dávať elekt-stimulačné šoky. Je to nebezpečná pomôcka, tak bacha, nech pýchu svoju alebo svojho náprotivku nezmučíte nadobro!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 198

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.