×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky prostata

Položky 65 až 96 z celkom 299

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Playhouse Fine Stimulation Plug S Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento plug na stimuláciu prostaty vás očarí svojim ergonomickým tvarom, ktorým vám predvedie skutočne príjemnú masáž prostaty. Rozmaznávajte sa!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Flawless Clear Prostate Plug 6.0"

    Naplňte svoje erotické fantázie s týmto análnym plugom! Má dokonale zakrivený tvar pre presné zacielenie na prostatu a príjemnú stimuláciu. Jeho sexy transparentné prevedenie si zamilujete, vyzerá totiž úplne skvostne a vkusné hračky predsa milujeme všetci.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kedy inokedy než teraz objaviť dvojitú orgazmické stimuláciu! Tento stimulátor v sebe ukrýva 2 silné motory s 10 vibračné funkcie, ktoré poskytujú vzrušujúce dráždenie prostaty a hrádze, zatiaľ čo tretí motor poháňa rotujúce guľôčky o 3 rýchlostiach. Použite diaľkový ovládač a vyberte si zmyselnú kombináciu funkcií priamo pre vás.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Remote Controlled Silicone Prostate Plug with Vibrating, Rotating & Warming Function

    Hľadáte niečo naozaj šikovného, čo by sa zahralo s vašou prostatou? Našli ste to! Tento stimulátor má funkciu zahrievania, vie sa otáčať (rotovať) a samozrejme tiež vibruje. Okrem toho svojou textúrovanou časťou bude dráždiť aj hrádzu, je vodotesný, nabíjateľný cez USB, vyrobený z kvalitného hebkého silikónu a ovláda sa cez diaľkový ovládač.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Medium

    Análny kolík zužujúceho sa tvaru pre pohodlné zavádzanie s plochou základňou, obzvlášť vhodný pre začiatočníkov.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Intro To Prostate Kit Black

    Odhaľte tajomstvo, ktoré ukrýva stimulácia prostaty, a preskúmajte s touto sadou nové možnosti vzrušenia. Jej súčasťou sú 4 sametové hladké hračky z luxusného silikónu a každá z nich je iná. Použite na svojej ceste za objavením nových a intenzívnych orgazmov moderné a kvalitné produkty, ktoré sú vodotesné, účinné a bezpečné pre telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Flow+Bulb Pleasure Steel Wand Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Táto sexi pomôcka bude vašim sprievodcom pri vnútorných prieskumoch. Hodí sa na hľadanie a dráždenie G-bodu, prostaty alebo akéhokoľvek iného miesta. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Power Plug Prostate Massager Black

    Chcete objaviť orgazmický potenciál, ktorý skrýva vaša prostata? Tento stimulátor, vyrobený z pevného plastu, má ergonomický tvar pre presné zasiahnutie prostaty a zároveň rameno na stimuláciu hrádze. Oceníte tiež jednoduchú manipuláciu a cenovú dostupnosť.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Vibrátor pre mužov Rocks-Off Rude-Boy je tvarovaný na súčasné dráždenie mužskej prostaty a semenníkov. Zaistí silnejšiu podporu erekcie a intenzívnejší orgazmus u mužov.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Large

    Análny kolík zužujúceho sa tvaru pre pohodlné zavádzanie s plochou základňou, obzvlášť vhodný pre pokročilých.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Njoy Fun Wand

    Njoy Fun Wand disponuje premenlivým dizajnom, ktorý ponúka nespočetné množstvo možností použitia. Výborne vám poslúži ako na stimuláciu magického bodu G, tak na stimuláciu o nič menej magického bodu P. Iste oceníte tiež, že je vyrobený z prvotriednej nerezovej ocele a rýchlo sa zahreje na telesnú teplotu.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Niet väčšej stávky na istotu, čo sa potešenia mužských citlivých miest týka, ako Nexus Revo! Tento nový prírastok do početnej rodiny plnej kvalitných a efektívnych erotických pomôcok vám klasicky dopraje maximálnu spokojnosť. Do hry totiž zapojí nielen prostatu, na ktorej bude príjemne rotovať, ale tiež hrádzu, ktorú podráždia vibrácie a tiež penis a semenníky, ktoré zovrú pružné krúžky.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Expandable Butt Plug - Nafukovací análny kolík

    Veľmi kvalitný nafukovací kolík patrí medzi najobľúbenejšie análne stimulácie vôbec. Nafúknutie kolíku prebieha veľmi jednoducho pomocou balóniku.

    33,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Ak chcete zažívať intenzívnejšie pocity pri svojich análnych hrátkach, nemal by vašej pozornosti uniknúť tento jedinečne výkonný stimulátor prostaty Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Je vyrobený z hygienického a kvalitného silikónu (Elite Silicone), je dobíjateľný a predovšetkým ergonomicky tvarovaný tak, aby vám zabezpečil nielen pohodlie, ale predovšetkým uspokojenie. Podľahnite dych berúcim funkciám, neuveriteľnému vzrušeniu a výbušným orgazmom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Tento krásny stimulátor prostaty vám padne do zadočku ako uliaty! Jeho ovládač potom padne do ruky buď vám, alebo vášmu náprotivku, ktorý nad vami môže prevziať kontrolu. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov, 4 rýchlosti a veľmi hebký silikón, z ktorého je stimulátor vyrobený.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Tento prémiový vibrátor za skvelú cenu je špecialista na váš G-bod! Jeho efektívny zakrivený dizajn pohodlne dosiahne na G-bod alebo aj na prostatu. Má jemný silikónový povrch, takže je jeho použitie extrémne pohodlné a príjemné. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 57

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovaným detailami, ktoré berú dych. Svoju jedinečnosť si získava očarujúcim výzorom v fúkaného skla.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Domestic Partner War Head Čierna

    Veľké vinylové dildo od obľúbenej značky Domestic Partner vás dostane do kolien predovšetkým svojimi rozmermi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Vibrating Ring & Plug 595853 Black

    Chcete zažiť potešenie dva v 1, ktoré bude dvojnásobne intenzívnejšie? Táto dômyselná pomôcka prepojí váš penis s vašou prostatou, ktorú zároveň poláska 10 výkonnými vibračnými režimami. Mini vibrátor sa dá zo silikónového obalu vybrať a dobíja sa cez USB kábel. Objavte silnú dvojitú rozkoš!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Šikovný potešiteľ pre pánov, ktorý sa postará o penis aj prostatu. Tento análny vibrátor z kolesa Anal Fantasy Elite poteší všetky citlivé miesta. Jeho efektívne zakrivená špička svojou funkciou pohybu dômyselne poklepe na prostatu a erekčný krúžok tento zážitok ešte navýši. 2 motory s 10 vibračnými režimami sú tu len pre vás a vašu spokojnosť!

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Modrá

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision XPANDER X4+ Large - Stimulátor prostaty

    Najnovšia generácia stimulátorov prostaty, ktorá prebáda a rozšíri vašu sexualitu. Vďaka unikátnemu princípu XPANDER sa vyvinula najnovšia technológia na sexuálne uspokojenie.

    129 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Chcete si natrénovať dokonalý sexuálny výkon a zároveň si užiť intenzívne orgazmy? Tento dobíjací stimulátor prostaty a hrádze je prepojený s erekčným krúžkom, takže si do parády vezme všetky vaše citlivé miesta. Užite si 10 výkonných vibračných režimov, stimulačné drážky a tiež ovládanie cez diaľkový ovládač, bude to jazda!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Helix Syn Trident

    Užite si dokonalú stimuláciu prostaty! Táto revolučná pomôcka menom Aneros Helix Syn Trident vás na prvý pohľad zaujme svojím jedinečným dizajnom, rovnako ako vás na prvé použitie dostane do kolien svojou účinnosťou a schopnosťami, ktoré vám vyrazia dych. Model Helix je vhodný ako pre análnych začiatočníkov, tak pre skúsených milovníkov stimulácie prostaty.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Hrejivý elegán pre G-bod alebo prostatu, takže pre neho aj pre ňu! Jemu bude stimulovať prostatu a hrádzu zároveň a jej G-bod a klitoris. Má totiž vo svojom hebkom tele ukryté dva výkonné motory, ktoré vás jednoznačne potešia! Nechajte sa potešiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Chcete niečo viac? Niečo dvojnásobného? Chcite 7x P-Gyro! Svojimi vibráciami bude dômyselne dráždiť vašu hrádzu a ešte lepšie budú jedinečné krúživé pohyby, ktoré ani ľudský prst nezvládne. Tvar stimulátora je premyslený a materiál príjemný a kvalitný. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.27 Prostate Massager Black

    Táto šikovná hračka bude tým najlepším sprievodcom pre začínajúcich objaviteľov krás stimulácie prostaty. Je vyrobená z plastu v kombinácii s hodvábne hebkým a hladkým silikónom a zakrivenie stimulátora sľubuje dokonalé zacielenie na prostatu. Robustná rukoväť tu je pre bezpečné a ľahké použitie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Ribbed Pleasure Steel Wand Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Táto sexi pomôcka má taký tvar, aby ste s ňou pohodlne dosiahli na G-bod, prostatu alebo na akýkoľvek iný citlivý bod, ktorý bude vyžadovať trochu škádlení. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Na prvý pohľad obyčajný análny kolík klasického tvaru. Na druhý pohľad dômyselná hračka, ktorá splní vaše sny a dopraje vám skutočne hlboké a intenzívne zážitky. Disponuje totiž technológiou Kinetic stimulujúcou super silný pohyb hore a dole vo vnútri stimulátoru a zároveň aj vo vnútri vášho análiku. Vďaka diaľkovému ovládaniu to bude pohodlné a fajn aj na hranie sa s partnerom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Trio Plug - Bezdrôtový vibračný kolík Čierna

    Prémiový vibračný análny kolík s premysleným tvarom a 3 výkonnými motormi. Podľahnite tejto kvalitnej hračke a neprekonateľnej análnej stimulácii, ktorú vám dopraje.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glass Dildo The Twister

    Milujete dizajnové skvosty? Toto krásne sklenené dildo sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku a jeho zatočený povrch bude príjemne stimulovať vaše miesta vášne. A nielen tie, tiež vám poskytne rozmanité vzrušujúce pocity, pretože ho budete môcť veľmi jednoducho zahriať alebo ochladiť. Užite si mrazivé či hrejivé prenikanie s umeleckým dildom - skleneným dildom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Chcete skúsiť ešte intenzívnejšie orgazmy prameniace zo stimulácie prostaty? Pre Mega Maverick bude vaše prianie rozkazom! Je to mocný análny nástroj so schopnosťou krúženia a tiež vibrovania. Ukrýva v sebe 2 motory a slasť bude zažívať nielen vaša prostata, ale tiež hrádza, na ktorú sú cielené vibrácie. Objavte 3 silné vibračné režimy a 4 zábavné vzory a predovšetkým 3 režimy rotácií.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 299

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.