×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky priehľadné

Položky 33 až 64 z celkom 221

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Optimum Series Automatic Smart Pump Sleeve

    Náhradný nadstavec do vákuovej pumpy Optimum, ktorý ale môžete používať aj ako účinný masturbátor. Je totiž vyrobený z príjemného flexibilného TPE materiálu, je tenký a vo vnútri dômyselne textúrovaný. Doprajte vašim citlivým miestečkám niečo milé a vzrušujúce, bude to radosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Ice Butt Crystal

    Fleshlight Ice Butt Crystal (s realisticky vytvarovaným zadočkom) je z jemného transparentného materiálu, ktorý umožní vniknúť tak hlboko, ako len chcete. Nič nedokáže tento pocit napodobniť vernejšie, hĺbka a roztiahnuteľnosť dostatočné pre menšie, aj veľké penisy. Vnútorný priemer od 19mm.

    87,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Max-Precision Power Pump - Vákuová pumpa

    Objavte pevnú, pulzujúcu erekciu, ktorá trvá a trvá. Bezpečná a dostupná alternatíva zväčšenia penisu bez chirurgického zákroku, chemických tabletiek a vedľajších účinkov.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Flawless Clear Dildo 7.0"

    Žiarivo transparentná séria Lovetoy dild vás vezme za srdce! Konečne máte možnosť objaviť nové úrovne potešenia so super realistickými hračkami, ktoré vám poskytnú maximálne vnemy. Tak smelo do toho!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Max-Width Penis Enlarger - Vákuová pumpa

    Zväčšite svoju veľkosť a sebavedomie s jednoduchým a bezpečným Pump Worx Max-Width. Každým stlačením pumpičky bude penis väčší a pevnejší.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Joystick Clear Glass Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým si užijete dokonalé vzrušujúce potešenie vďaka špirálovitej textúre. Vyskúšajte aj teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrejte či ochlaďte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

    Maximalizujte svoj penis! Táto dokonalá a múdra vákuová pumpa novej generácie vám predvedie úchvatný výkon a maximálne sanie. Cvičte a nechajte sa potom očariť pevnejšou erekciou a silnejším penisom, z ktorého bude hotová aj vaša partnerka. Praktický LED displej uľahčuje manipuláciu a vnútorný textúrovaný povrch sľubuje slastné pocity.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Three Amigos

    Predĺži vašu erekciu a zintenzívni orgazmus. Nie ste si istí veľkosťou erekčného krúžku pre váš penis? V tejto sade nájdete hneď 3 veľkosti, z ktorých si kedykoľvek vyberiete ten pravý.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Milujete pôvabné a štýlové kúsky? Na tomto biči budete môcť oči nechať! Má nádhernú sklenenú rukoväť, ktorá môže slúžiť aj ako dildo a je ručne vyrobená. Môžete ju zahriať či ochladiť a objaviť tak kúzlo teplotných hier. Pramienky sú vyrobené z kvalitnej suede kože a ich dotyk môže byť jemný aj bolestivý!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Transparentná

    Obávate sa nevery alebo len chcete dodať iskru vášmu intímnemu vzťahu? Chcete si vyskúšať nové erotické hrátky spojené s túžbou, ktorú nebude schopný bez Vás ukojiť? Nie je lepšie riešenie ako ho zamknúť.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Ružová

    Experimentujte s dráždením bradaviek a príjemným saním s Nipple Play Vacuum Twist Suckers. Sú to diskrétne a kompaktné poháriky, ktoré prisajete na bradavky a necháte ich podľahnúť vakuovému tlaku a intenzívnej stimulácii, ktorú ihneď spôsobia rovnako ako i orgazmické pocity. Radujte sa, krúťte, užívajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Vákuová pumpa a výkonný masturbátor v jednom jedinom super účinnom výrobku. Pomocou balónika si môžete vytvoriť podtlak, ktorý blahodárne pôsobí na proces zväčšovania penisu a následne spúšťa vibrácie, ktoré vám v kombinácii s dráždivými výstupkami zaistia skutočne intenzívne masturbačné prekvapenie. Vyberte si silné alebo slabšie vibrácie a pozorujte, čo sa deje vo vnútri! Pre dokonalý komfort je vnútorný valec odnímateľný, vďaka čomu sa ľahko čistí.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Transparentná

    Obávate sa nevery, alebo len chcete dodať iskru vášmu intímnemu vzťahu? Chcete si vyskúšať nové erotické hry spojené s túžbou, ktorú nebude bez vás schopný ukojiť? Nie je lepšie riešenie ako ho zamknúť!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Butch Cocksheath Clear

    Premeňte svoj penis a väčší, silnejší a krajší! Tento návlek vám veľmi pohodlne padne, keďže je mäkký, flexibilný, neťahá a uchytáva sa za koreň penisu a za semenníky. Je pôvabne anatomicky tvarovaný a vďaka malej silikónovej zátke pekne sadne aj menším veľkostiam.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Drive me Crazy - Sklenené dildo

    Sklenené dildo má po svojom obvode zvrásnenie, ktoré zintenzívňuje vaše erotické zážitky a jeho mierne zahnutie napomáha ľahšiemu dráždeniu bodu G.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Xiong Clear

    Xiong je celkom extrémna hračka použiteľná análne aj vaginálne. Jeho rozširujúci sa tvar je ideálny na rozťahovanie vášho otvoru vášne a jeho rebrovaná textúra pre vás bude príjemne stimulujúca. Dĺžka i hmotnosti dildá sú impozantné!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Nechajte sa zlákať blaženosťou, ktorú sľubujú tieto priehľadé prísavky na bradavky. Ako mávnutím čarovného prútika zvýšia citlivosť i veľkosť bradaviek. Ich jednoduchý dizajn a prvotriedne materiály tvoria dohromady hračku, na ktorú sa budete môcť spoľahnúť! Vychutnajte si vzrušujúci podtlak!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Detained Soft Body Chastity Cage

    Majte penis svojho partnera (alebo otroka?) pod kontrolou, aj keď ste mimo domova!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Crystal Clear Anal Training Set

    Trojica díld pre váš análny tréning a potešenie! Každé z nich má inú veľkosť a tiež inú hmotnosť, jedno však majú spoločné - kvalitný, priehľadný TPE materiál, dômyselne zakrivený tvar a extrémnu flexibilitu. Pozornosť venujte tiež výraznému žaluďu a silnej prísavke.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Flight Commander

    Fleshlight je číslo 1, čo sa pánskych sexuálnych hračiek týka, a teraz je ešte lepšia. Verzia Flight je elegantná, kompaktná, aerodynamicky navrhnutá a predovšetkým diskrétna a ideálna na cestovanie. Nebojte sa vzlietnuť do doposiaľ nepoznaných výšin s Fleshlight Flight. Rovnako ako všetky masturbátory Fleshlight, tak aj model Flight je vyrobený z materiálov bezpečných pre telo, ktoré majú dlho životnosť a sú odolné, vnútro z materiálu Superskin potom sľubuje hyperrealistické pocity. Jedinečné vlastnosti tejto novinky, vrátane kompaktného dizajnu, z nej robia pomôcku vhodnú nielen na cestovanie. Či už hľadáte dlhodobé uspokojenie alebo jednorazový výlet za vzrušením, Flight bude vždy pripravený s vami vzlietnuť.

    87,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Transparentná

    Táto klietka je vrcholom elastickosti a jemnosti. Umožní Vám pohrávať sa s cudnosťou bez použitia tvrdých plastov či ťažkých kovov, ktoré sú vždy nutne sprevádzané visiacimi zámkami. Vyvinula ju značka Oxballs, ktorej vývojári použili dokonalý materiál TPR.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Pink Gem Glass Anal Plug Set

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tieto skvostné análne kolíky symbolizujú krištáľovú čistotu, nekonečný šarm a podmanivú vášeň. Vyrobené sú z vysoko kvalitného skla, ktoré môžete pred použitím zahriať či ochladiť, a zakončené sú ligotavým ružovým kamienkom. Noste ich ako šperk, ktorý vám v zadočku bude super príjemný.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Peephole Clear Hollow Anal Plug

    Perfektný doplnok pre začínajúcich análnych milovníkov alebo pre tých, čo preferujú menšie veci v zadočku. Objavte novú časť vášho partnera a nahliadnite do jeho hlbín. Pre maximálny rozhľad má tento dutý kolík transparentnú farbu a je ideálny na tekuté hrátky.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Primal Pachy Clear

    Milujete veľké hračky? Máme pre vás novú životnú lásku! Toto dildo z vysoko kvalitného RST materiálu vás naplní tak, že na seba budete môcť byť hrdí. Zapojte svoju fantáziu a doprajte seba alebo svojmu protivníku niečo pořádne, toto poriadne dildo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Flawless Clear Dildo 7.5"

    Nehanebné transparentné dildo s omamne realistickým tvarom a textúrou! Jeho zakrivenie budete milovať, lebo s ním dosiahnete všade, kam bude treba. Zamilujte si tiež všetky realistické detaily, textúrované žilky, pôvabný žaluď a silnú koncovú prísavku pre hands-free hrátky!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Wave Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    Pohodlne padnúci mastrubátor so zvlnenou textúrou vyrobený z veľmi príjemného a pružného materiálu. Linx Wave Sucker Stroker je priehľadný a umožní vám vychutnať si aj vizuálny zážitok z vašej masturbácie. Ergonomický dizajn potom skvele padne nielen do ruky, ale obľúbi si ho predovšetkým váš penis. Ďalšou vychytávkou sú potom otvory, do ktorých môžete vložiť mini vibrátory (nie sú súčasťou balenia) a ešte svoj zážitok o niečo málo upgradovať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Realistic Dildo with Balls 6" 15 cm Transparent

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne číre a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Clearly Ample Penis Enhancer - Návlek na penis

    Nikto nehovorí, že váš penis nie je skvelý a dokonalý sám o sebe, ale čo by ste povedali na pridanie niekoľkých centimetrov na dĺžke i obvode?

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Flawless Clear Penis Sleeve Add 2" Clear

    Žiarivo transparentná séria Lovetoy erotických hračiek vás vezme za srdce! Konečne máte možnosť objaviť nové úrovne potešenia so super realistickými pomôckami, ktoré vám poskytnú maximálne vnemy. Tak smelo do toho!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glass Dildo The Twister

    Milujete dizajnové skvosty? Toto krásne sklenené dildo sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku a jeho zatočený povrch bude príjemne stimulovať vaše miesta vášne. A nielen tie, tiež vám poskytne rozmanité vzrušujúce pocity, pretože ho budete môcť veľmi jednoducho zahriať alebo ochladiť. Užite si mrazivé či hrejivé prenikanie s umeleckým dildom - skleneným dildom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Supreme Jelly Dildo

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenou? Supreme je značka ideál! Má sexy realistický tvar pre obojstranné použitie, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného TPE materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Flawless Clear Anal Plug 4.5"

    Žiarivo transparentná séria Lovetoy erotických hračiek vás vezme za srdce! Konečne máte možnosť objaviť nové úrovne potešenia so super realistickými pomôckami, ktoré vám poskytnú maximálne vnemy. Tak smelo do toho!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 221

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.