×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky Rimba

Položky 33 až 64 z celkom 191

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rimba Latex Play Inflatable Curved Anal Plug with Pump Black

    Zacielenie na prostatu a dokonalé naplnenie! S týmto dofukovacím análnym kolíkom posuniete svoju obľúbenú análnu hru na úplne novú úroveň. Stláčaním koncového balónika totiž nafúknete a zväčšíte priemer kolíka, takže docielite vzrušujúci obvod, ktorý zaplní váš nenásytný anál. Vychutnajte si priemer až 8,5 cm!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Electro Contact Gel 250ml

    Electro Contact je lubrikačný gél na vodnej báze, zvyšujúci pôžitky z elektro-stimulácie. Podporuje intenzitu prenosu šokujúcich impulzov medzi hračkou a vami. Vyskúšajte ho a zažite so svojimi obľúbenými hračkami ešte viac vzrušenia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Men's Briefs with Sleeve Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexy latexové slipy s návlekom na penis? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoje mužstvo! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že slipy vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mask / Hood Black

    Láka vás predstava zahaliť svoju tvár do tejto latexovej masky? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoje očné bielko, a čo sa bude diať ďalej, bude len na vás. Nech už sú vaše latexové fantázie a predstavy akékoľvek, táto maska ich naplní. Je vyrobená z kvalitného latexu, je pružná a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size S Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Hipster with Suspenders Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové bokové nohavičky s popruhmi na podväzky? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že nohavičky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba 4 Channel Electro Power Box Set with LCD Display 7900

    4 kanálový napájací box je nevyhnutným doplnkom pre všetkých nadšencov elektro-sexuálnych hier! Má číslo 7890, je z kolekcie značky Rimba, disponuje užitočnou LCD obrazovkou a je schopný súčasne napájať až 4 rôzne bipolárne druhy príslušenstva. Všetky pripojené kanály potom môžete pohodlne a jednoducho ovládať jednotlivými tlačidlami, obrazovka vám pri tom bude zobrazovať individuálne intenzity kanálov a tiež zvolený program v diagrame. Rimba 4 Channel Electro Power Box môže byť napájaný bežným napájacím zdrojom (AC 110V - 240 V / DC) alebo 3 AAA batériami.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Bondage Hook Attached To Colar

    Berú vás trošku divokejšie bondage hry a potrpíte si na kvalitné doplnky? Tento Bondage Hook by ste nemali prehliadnúť! Tvorí ho obojok z kvalitnej nerezovej ocele prepojený s hákom a guľôčkom, ktorá sa strčí viete kam.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mini Dress with Zipper in Front Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové mini šaty s predným zipsom? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že šaty vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size M Black

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Pisa Butt Plug with LED Lights Silver

    Nechajte váš zadoček žiariť! S análnym kolíkom Pisa to pôjde ľahko. Vďaka svojmu tvaru sa jednoducho zavádza, hliníkový materiál parádne reaguje na teplotu, ale najlepšie sú rozhodne 3 LED svetla v základni! Vyberte si z 3 režimov svietenia a urobte si v spálni párty, v ktorej hlavnú úlohu bude mať svietiaci kolík Pisa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Body with Zipper Black

    Láka vás predstava obliecť si toto sexi latexové body s predným zipsom? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že body vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené je z kvalitného latexu, je pružné a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 40 + 45mm

    Pevne zvarené kovové krúžky na penis, ktoré sú určené na udržanie a zintenzívnenie erekcie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 30 + 35mm

    Pevne zvarené kovové krúžky na penis, ktoré sú určené na udržanie a zintenzívnenie erekcie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Krúžok na penis a semenníky tvorený hneď zo 4 krúžkov rôznych veľkostí! Najväčší krúžok (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý okolo penisu a zvyšné dva malé rozdelia vaše semenníky. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rimini Kegel Ball Training Set Purple

    Snívate o dokonalých orgazmoch a pocite užšej vagíny, ale nechce sa vám trénovať? Urobte si z cesty cieľ a vychutnajte si vzrušujúci tréning, ktorý môžete doplniť aj o omamné vibrácie. Bude stačiť pár minút denne a už čoskoro uvidíte výsledky. Vyskúšajte si to na vlastnej vagíne!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Soft Bondage Under The Mattress Soft Restraint Set 7006

    Praktická bondážna sada obsahujúca mäkké putá na suché zipsy.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Kožený pás cudnosti s análnym kolíkom pre najneposlušnejších nezbedníkov! Vyrobený je z vysoko kvalitnej a odolnej pravej kože, kolík je odopínateľný a veľkosť pásu je na oboch stranách nastaviteľná, takže sa dokonale prispôsobí veľkosti pásu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Men's Briefs Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexy latexové slipy? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoje mužstvo! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že slipy vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Top with Zipper Black

    Láka vás predstava obliecť si tento sexy latexový top s predným zipsom? Ak to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu aj poprsie! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že top vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobený je z kvalitného latexu, je pružný a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Pevne zvarené kovové krúžky na penis, ktoré sú určené na udržanie a zintenzívnenie erekcie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Love Swing

    Hojdajte sa na hojdačke lásky a vychutnajte si milovanie trochu inak. Tento praktický a dômyselný doplnok ľahko a rýchlo zavesíte do dverí. Skúšanie nových polôh a prienikov môže začať. Praktická madla a popruhy na nohy zaručujú bezpečnosť a variabilitu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Collar with Dog Leash 7531

    Obojok z pravej kože zdobený estetickými kovovými nitmi a k tomu pripojené krásne vodidlo striebornej farby.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Gloves Short Black

    Láka vás predstava zahaliť svoje ruky do týchto dlhých rukavíc? A čo ďalej? Dotýkať sa vášho náprotivku? Seba? Alebo nimi chcete len podčiarknuť nebezpečnú a sexy zvodnosť vášho outfitu? Nech už sú vaše fantázie a predstavy akékoľvek, tieto rukavice ich naplnia. Sú vyrobené z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Už ste počuli o tom, aké benefity prináša posilnenie svalov panvového dna? Sú to intenzívnejšie orgazmy, pocit užšej vagíny a tiež prevencia proti inkontinencii. Teraz si svoje panvové dno môžete posilniť vskutku vzrušujúcim spôsobom! Tieto guľôčky od značky Rimba vám totiž doprajú zmyselné vibrácie, ktoré si budete voliť cez diaľkový ovládač. Tak urobte niečo pre svoje zdravie a potešenie zároveň!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size S Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinečný troj-krúžok na penis a semenníky! Všetky tri krúžky, ktoré ho tvoria, sú k sebe napevno pripevnené a majú rôzne priemery. Najväčší z nich (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý (3 cm) bude nasadený okolo semenníkov a najmenší (2 cm) na penise. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Inflatable Butt Plug Small with Massive Core Black

    Prahne váš anál po vzrušujúcom naplnení, ktoré by rástlo priamo vo vás? S týmto nafukovacím análnym kolíkom je všetko možné. Má masívne jadro a vyrobený je z prvotriedneho latexu. Chopte sa koncovej pumpy v tvare balónika a stláčajte ju, kým za vašimi zadnými vrátkami nebude plno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Bondage Play Pinwheel

    Tento farebný ozubený veterník z kvalitnej nerezovej ocele je dokonalým BDSM doplnkom, ktorý je nádherný a účinný. Jeho hroty sú veľmi ostré a ak zvýšite tlak, bude na dotyk bolestivejší. Užite si s ním ako začiatočník či skúsený milovník alebo milovníčka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento dômyselný doplnok obopne koreň penisu a tiež semenníky, ktoré dokonca rozdelí. Je zdobený striebornými cvočkami a všimnite si tiež dve šikovné očká, na ktoré môžete zavesiť závažie. Vyzbrojte sa!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Paris Kegel Ball Purple

    Chcete vytrénovať svaly panvového dna a navýšiť tak svoje sexuálne potešenie? Zahryznite sa do tohto jabĺčka, ktoré vám pravidelným nosením vo vašej vagíne pomôže dosiahnuť váš cieľ. Navyše v sebe skrýva kovovú guľôčku, ktorá bude pri prudkých pohyboch narážať do stien a veľmi príjemne vás stimulovať. Skúste silu maximálnych orgazmov vďaka posilnenému panvovému dnu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 191

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.