×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky rotácie

Položky 33 až 64 z celkom 160

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Odoláte P-Trigasm pokušeniu? Zvádzať vás bude 3 rýchlosťami a 4 vzormi vibrácií, rotujúcimi guľôčkami v oblasti zvierača a jedným šikovným korálikom v špičke s pohybom hore a dole. Jeho povrch je hodvábne hladký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho tvar je prispôsobený mužskému telu. Nenechajte sa prehovárať a odolávať, nebudete ľutovať!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Kira Velvet

    Hľadáte erotického kamoša, ktorý by splnil VŠETKY vaše požiadavky? Ste náročná, to sa vie, a vybrať si ten pravý vibrátor pre vás nie je len tak. Teraz ste ale na správnej adrese, poďte sa zoznámiť s Lush Kira! Má 2 vibračné body, vie krúžiť, prirážať a tiež sa zahriať. Na svoje si tak príde ako vagína, tak klitoris. Zdá sa vám to neuveriteľné? Odhaľte pravdu!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug - Bezdrôtový vibračný rotačný kolík Čierna

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Ružová

    Vášnivé dámy pozor! Máme tu pre vás niečo naozaj senzačné, čosi, čo vás dostane do extázy, čosi, čo si zamilujete, čosi, čo poteší váš G-bod, klitoris i zadné vrátka súčasne. Zoznámte sa s multifunkčným silikónovým vibrátorom Triple Pleasure Rabbit prekračujúcim limity a odpovedajúcim na neutíchajúce túžby každej z nás.

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx I Love Black Gift Set

    Premýšľate o vhodnom darčeku pre svoju drahú polovičku alebo jej jednoducho len chcete urobiť radosť niečím vzrušujúcim? V tejto luxusnej čiernej sade nájdete hneď 6 erotických hračiek, s ktorými si užijete aj spoločne. Už si predstavujete, čo budete robiť s putami, maskou a štekliatkom zároveň? Premeňte svoje sny na skutočnosť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    Chcete vnímať svoje potešenie všetkými zmyslami? S týmto masturbátorom ho ucítite na vlastný penis, budete počuť a tiež uvidíte! Priehľadné okienko vám umožní sledovať, ako si váš penis užíva rotáciu alebo prírazy a pripadá si ako v prostredí vzrušujúceho hlbokého hrdla. Zapnite režim búrky a vychutnajte si maximálnu možnú stimuláciu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Vychutnajte si silu pohybov a vibrácií! Táto análna hračka pre dokonalú dynamickú stimuláciu vašich zadných vrátok snáď vie úplne všetko! Zahreje sa na príjemných 41°C, výkonnými ťahmi do vás bude prirážať, zároveň bude vzrušujúco vibrovať v koncovej špičke. Doprajte si vzrušenie, análnu vášeň a absolútnu spokojnosť s tým všetkým spojenú.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    Roztočte to s týmto vibrátorom! Ponúkne vám 9 vibračných vzorov a rotácie o 360 ° rotácie, jeho možnosti sú nekonečné. Ergonomický dizajn splynie s vašim telom a vás zaplaví vlna spokojnosti. Hebký povrch a realistické prevedenie vás uhranú na prvý pohľad a vás premôže túžba sa s ním pohrať. Nie je čas váhať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Tetra

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapujúcich pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kedy inokedy než teraz objaviť dvojitú orgazmické stimuláciu! Tento stimulátor v sebe ukrýva 2 silné motory s 10 vibračné funkcie, ktoré poskytujú vzrušujúce dráždenie prostaty a hrádze, zatiaľ čo tretí motor poháňa rotujúce guľôčky o 3 rýchlostiach. Použite diaľkový ovládač a vyberte si zmyselnú kombináciu funkcií priamo pre vás.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Predstavte si také vzrušenie, ktoré vám vezme dych. Predstavte si hračku 2 v 1, ktorá vám splní 3 želania ako zlatá rybka. Predstavujeme Dorcel Dual Orgasms spájajúca vibračnú hlavicu z jednej strany a výkonný vibrátor s rotujúcimi guľôčkami po stranách a tiež otáčajúcim sa koncom na priamu stimuláciu bodu G. Takže, budete si priať najskôr stimuláciu klitorisu, alebo podľahnete rovno rotáciám a guľôčkám?

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Plus 8 Inch Vibrating Realistic Cock Vanilla

    Nastavte si takú silu vibrácií, ktorá vás dostane do kolien! Toto vibračné prirodzenie je pripravené na extrémne uspokojovanie všetkých vašich túžob, na ktoré klasický penis jednoducho nestačí. Je vyrobené z jedinečného X5 Plus materiálu, ktorý prispieva k jeho super realistickému vzhľadu. Je príjemne mäkké a flexibilné a pritom pevné. Dovoľte mu, aby vás ohromilo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Remote Controlled Silicone Prostate Plug with Vibrating, Rotating & Warming Function

    Hľadáte niečo naozaj šikovného, čo by sa zahralo s vašou prostatou? Našli ste to! Tento stimulátor má funkciu zahrievania, vie sa otáčať (rotovať) a samozrejme tiež vibruje. Okrem toho svojou textúrovanou časťou bude dráždiť aj hrádzu, je vodotesný, nabíjateľný cez USB, vyrobený z kvalitného hebkého silikónu a ovláda sa cez diaľkový ovládač.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Nora Vibrator

    Inovatívny zajačikový vibrátor Nora, ktorého funkcie volíte vy alebo váš partner cez mobilnú aplikáciu. Disponuje otočnou hlavou, ktorá vás privedie k šialenstvu skrz stimuláciu G-bodu, a tiež ramenom, ktoré sa pohrá s vaším citlivým klitorisom. Čo viac si priať?

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Niet väčšej stávky na istotu, čo sa potešenia mužských citlivých miest týka, ako Nexus Revo! Tento nový prírastok do početnej rodiny plnej kvalitných a efektívnych erotických pomôcok vám klasicky dopraje maximálnu spokojnosť. Do hry totiž zapojí nielen prostatu, na ktorej bude príjemne rotovať, ale tiež hrádzu, ktorú podráždia vibrácie a tiež penis a semenníky, ktoré zovrú pružné krúžky.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    Ako si to urobiť lepšie než len rukou? Tento masturbátor pojme váš penis a bude ho hýčkať magickým pohybom hore a dole v kombinácii s rotáciami pre maximálne potešenie. Aby bol váš zážitok vskutku autentický, môžete zapnúť aj vášnivé stonanie. Nechajte si to urobiť nekonečne príjemne a vierohodne!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Leten! Tento XL dobíjací masturbátor pre mužov sa pýši funkciami, ktoré vám zaistia intenzívny nezabudnuteľný orgazmus! Má 5 rôznych rýchlostí, 5 programov a tiež funkciu zahrievania. Navyše úžasná schopnosť realistického stonania urobí vaše chvíľky sebalásky neuveriteľne autentickými. Podľahnite modernej technológii a užite si na maximum!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Rotuje, masíruje a vibruje tak, že už to nikdy nebudete chcieť inak. Tento dobíjací masturbátor s 3 funkciami od You2Toys kombinuje rotácie, funkciu ťahu v spodnej časti s vibráciami v hornej časti. To znamená, že sa o váš penis postará tak intenzívne a precízne, že objavíte tie najlepšie vrcholy!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Snívate sa o sexi prdelce, ktorá sa bude vášnivo chvieť? Nič vám neurobí tak dobre ako táto Elite Milk Me Silly Mega zadnice! Váš penis si v nej užije to najintenzívnejšie a najrealistickejšie dráždenie ever. Je obrovská a vybavená 2 výkonnými motormi, ktoré vibrujú a masírujú súčasne. Vyberte si z 5 funkcií rotácií a 5 vibrácií pre neskutočne vzrušujúce pocity.

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Asteroid Rimming Anal Plug

    Milujete rimming čiže lízanie análu? Ak áno, tak budete milovať aj tento análny kolík! Disponuje totiž zabudovanými rotujúcimi korálikmi, ktoré simulujú pocity ako pri lízaní. Kolík je vyrobený z mäkkého silikónu a jeho horná časť je tvarovaná tak, aby cielila na prostatu. Vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP01 je úžasne diskrétny a ponúkne vám 10 vzrušujúcich rotačných funkcií a 5 sacích funkcií. Okrem toho si istotne obľúbite funkciu zahrievania, ktorá celý zážitok ešte podporí. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Shell

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming XL

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus. Kolík b-Vibe je dostatočne veľký, bezpečný pre telo, bezproblémový, príjemne silikónový a vyvinutý presne tak, aby stimuloval tie najcitlivejšie body na vašom tele.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Medical Silicone Vibrating and Thrusting Vibrator Skin

    Chcete naozaj autentické zážitky? Tento vibrátor nielen vyzerá ako naozajstný penis, ale tiež sa vie hýbať ako naozajstný penis! Pomocou drôtového ovládača si vyberiete rotačný prirážajúci pohyb alebo vibrácie o 8 vzrušujúcich režimoch. Použite prísavku a užite si prenikanie, ktoré bude možno ešte lepšie ako skutočný sex!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 10" Flesh

    Chcete niečo viac ako obyčajné dildo? Tak teraz pozorne čítate – toto nádherné a neuveriteľne realistické dildo je vyrobené z prvotriedneho dvojvrstvového silikónu (vo vnútri pevné a na povrchu mäkké), má úchvatné autentické detaily a ponúkne vám 10 režimov vibrácií a rotácií! Dajte mu šancu a nebudete ľutovať!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Masturbácia nemusí mať len nudný scenár, v ktorom hrá hlavnú rolu vaša pravá ruka. Vy ste režisér a pokiaľ do hlavnej role obsadíte tento jedinečný automatický masturbátor, vyhráte Oscara! Sila rotačného motora vás dostane do kolien a funkcia orgazmu na jedno kliknutie je tá najlepšia rýchlovka. Vyberte si zo 6 rotačných nastavení, ľubovoľne zvyšujte intenzitu a všetko kontrolujte cez LED displej.

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Podľahnite tomu, čo vedia mäkké stimulujúce rotujúce jazyky! Tak intenzívnu masáž penisu ste ešte asi nezažili. Tento masturbátor od značky Stroker má mäkký otočný vchod v tvare úst vo vnútri ktorých ukrýva ony úžasné jazýčky. Ponúkne vám 4 režimy rotácií a 3 rýchlosti. Až budete hotoví, otočte mäkký návlek naruby a jednoducho umyte.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Chcete niečo viac? Niečo dvojnásobného? Chcite 7x P-Gyro! Svojimi vibráciami bude dômyselne dráždiť vašu hrádzu a ešte lepšie budú jedinečné krúživé pohyby, ktoré ani ľudský prst nezvládne. Tvar stimulátora je premyslený a materiál príjemný a kvalitný. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 160

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.