×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky ružová

Položky 33 až 64 z celkom 69

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    Sladká ružová klietka pre vášho vtáčika! Iba váš pán či vaša pani vám umožní pustiť vtáčika na slobodu a dosiahnuť erekciu. Vďaka otvorom nezabraňuje fyziologickým potrebám a je tak vhodná aj na dlhodobé nosenie. Mučenie teda môže trvať naozaj dlho. Poďte odovzdať kľúče.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • F-Machine Gigolo Fuck Machine Pink

    Štýlový, elegantný, sofistikovaný a sexi ružový. Nie často by ste tieto slová použili na opis stroja, ktorý je navrhnutý tak, aby váš ošukal. Avšak F-stroj vyvinuli laboratória vo Veľkej Británii a ukázali svetu to, čo sa predtým považovalo za nemožné. Vďaka najmodernejším technológiám vám teraz môžeme predstaviť vášho nového osobného robotického nabijaka GIGOLA.

    979 €

    649 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor je primárne určený pre páry, ale neznamená to, že si s ním neužijete aj osamote. Pozvite si ho k milovaniu, postará sa G-bod, klitoris aj žaluď!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Chcete sa dostať do orgazmickej špirály? Lelo Sila je hračka na klitoris, s ktorou budete skúmať svoje telo a možnosti vyvrcholenia. Jej otvor obklopí vašu perlu slasti a jedinečná techológia sonických vĺn vám prinesie pôžitky, ako by sa pod vami prepadala zem. Sila je lahôdkou pre vaše zmysly, strojkyňa nekonečného potešenia a sprievodkyňa tými najlepšími cestami na vrchol.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Pink

    Chcete si vymeniť úlohy a skúsiť lahodnú penetráciu bez nutnosti nosenia popruhu? Tento Strap-On vám poskytne lahodné vibračné potešenie. Svojím tvarom padne ako uliaty do vagíny potešiteľky, kde ho ľahko udržia svaly panvového dna, a ešte poteší jej klitoris. Druhá dlhšia časť sa potom zameria na prostatu či bod G náprotivku. Uchopte ovládač a nechajte sa unášať silou 2 výkonných motorov.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Rosebud Butt Plug Set Pink 3 pcs

    Začínate s objavovaním análneho vzrušenia? Je dôležité mať k tomu aj kvalitných pomocníkov. Táto sada 3 análnych kolíkov vás dostane nielen skleneným materiálom, z ktorého sú kolíky vyrobené, ale aj svojim tvarom s prekrásnou koncovou ružičkou v základni. Skúste ich ohriať alebo ochladiť a podľahnite teplotnému potešeniu.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Mini Pink

    Milujete byť úplne pod dozorom? Túžite po klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, pretože má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potrieb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho vtáčika do tejto klietky. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Rozpútajte v sebe nával vzrušenia a tiež následné potešenie s týmto luxusným vibrátorom od prestížnej značky Lelo! Čím je tak úžasný? Disponuje schopnosťou pohybu "poď sem" a tiež 12 výkonnými vibračnými režimami. Zamilujte si jeho ultra hladký silikón a zažite orgazmickú búrku s INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Nádherná darčeková krabička ukrývajúca poklad, ktorý vykúzli úsmev na tvári každej žene. Toto je jednoducho viac než len darček! Je to láskyplné gesto a prísľub, že s osobou, ktorú milujete, strávite mnoho vzrušujúcich okamihov. Rozmaznávajte niekoho výnimočného (pokojne samého seba) touto limitovanou darčekovou edíciou.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Luna Smart Bead Ružová

    LUNA Smart Bead ™ meria váš potenciál orgazmu a nastaví cvičenia priamo na mieru. Pokrok dosiahnete prostredníctvom 5 vibračných úrovní a budete si užívať dlhšie a silnejšie orgazmy ako kedykoľvek predtým.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Standard Pink

    Milujete hoci úplne pod dozorom? Túžite po klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, pretože má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potreb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho ptáčika do tejto klece. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Pink

    Štýlovú submisívnu hru okúsite iba vtedy, ak si necháte vtáka zamknúť do elegantnej ružovej klietky. Jej robustný design vám sadne tak, že vaše mužstvo vytvaruje do dokonalých tvarov. Vďaka otvorom nezabraňuje fyziologickým potrebám, vetrá a je vhodná aj na dlhodobé nosenie. Tak nečakajte, začnite brať svoju submisivitu vážne!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Chastity Cock Cage Micro Pink

    Milujete hoci úplne pod dozorom? Túžite po maličkej klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, pretože má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potreb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho ptáčika do tejto klece. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Chcete, aby sa svet točil ľan okolo vás a aby sa vaše najzmyselnejšie sny stali skutočnosťou? Hračka na principe tlakových vln Mea vám poskytne priestor na rozvoj. Pocítite s ňou laskavý vítor a preskúmate krajinu zvlnených kopcov a mora jemne voňajúce kvetín. Ponorte sa do priezračne hlbokého jazera a sledujte, ako sa voda na brehu sametovo vlní. Koniec metafor, MEA je luxusná erotická hračka, ktorá vám za všetkých okolností dopraje pravú orgazmickú rozkoš.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Vibrating Massager Pink

    Luxusná nádherne ružová dobíjacia masážna hlavica Le Wand vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete skutočne silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu. Nechajte ju, aby vás rozmaznávala.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina 3 Seafoam

    Jeden z najobľúbenejších vibrátorov v rabbit štýle teraz v novom prevedení! INA 3 je vyrobený z hladučkého silikónu a poteší vás duálnou stimuláciou, ktorá bude zakončená nezabudnuteľným vyvrcholením. Vyberte si z 10 nádherných vibračných režimov a ponorte sa do vzrušujúceho vonkajšieho i vnútorného zážitku.

    279 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Heart Plug S/M Pink

    Ten najláskyplnejší vibračný análny kolík na svete! A na viac od b-Vibe, prestížnej značky análnych hračiek. Jeho základňa v tvare srdiečka je zdobená blyštivým kamienkom a navodí romantickú atmosféru za všetkých okolností. Hodvábne hebký kvalitný silikón si zamilujete na prvý dotyk a ovládanie cez diaľkový ovládač priamo nabáda k párovým hrám. Vychutnajte si 15 vibračných vzorov a 6 intenzít potešenia od jemných až po hlboké a silné!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Vychutnajte si prepojenie a synchronizujte svoje pocity! S Fuse je všetko možné, a to aj na diaľku. Je totiž vybavený Bluetooth technológiou, vďaka ktorej budete svoje zážitky zdieľať na diaľku s partnerom. Vstavaná senzorová technológia umožňuje obojsmerné ovládanie pripojených zariadení (v prípade, že váš náprotivok bude vlastniť masturbátor od Kiiroo) a celú akciu tak môže ovládať ktokoľvek z vás. LED kontrolka vám bude poskytovať svojim svietením spätnú väzbu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Essenza Pink

    Najmocnejší nástroj pre vaše perfektné potešenie! Essenza vyniká jedinečnou funkciou prirážajúceho pohybu, ktorý vám umožní preskúmať vaše hlboké citlivé miesta. Silné vibrácie zaistia ohromne príjemnú vonkajšiu stimuláciu klitoris a keď to spojíte s vnútorným vnemom, je jasné, že nebeské orgazmy na seba nenechajú dlho čakať.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand All That Glimmers Set Pink

    Milujete krásne hračky? Tak pozor! Le Wand predstavuje špeciálnu edíciu Le Wand Petit v nádhernom trblietavom prevedení. Vibračná hlavica v sebe ukrýva napriek svojej menšej veľkosti neuveriteľný výkon. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a 6 vibračných vzorov a potešte svoje intímne partie aj unavené svaly na celom tele.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Zoa Light Pink

    Niekedy máte chuť na silu, ale inokedy na jemnosť? ZOA vám dá možnosť výberu a prispôsobí sa vašej aktuálnej nálade. Jej jedinečný dizajn bude počúvať vaše vaginálne krivky aj váš klitoris. Príjemne padne do ruky a pohodlne zacieli na miesta, ktoré si práve vyžadujú potešenie. Podľahnite sile výkonného motora a doprajte si nezabudnuteľné orgazmy!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dame Products Com Wand Massager Quartz

    Com je viac než len obyčajná masážna hlavica. Je to úchvatný a prvotriedny kvalitný kamarát, s ktorým objavíte vzrušujúcu vonkajšiu stimuláciu klitorisu. Praktická a anatomická rukoväť pohodlne padne do ruky a hlavica bude kúzliť!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Pink

    Chcete sa dotknúť orgazmického neba? Stimulácia klitorisu je fajn, ale ak si k nej vezmete na pomoc Lelo Dot, tak bude omamná a nezabudnuteľná! Táto nádherná a luxusná pomôcka disponuje technológiou Infinite Loop, ktorá prináša neustály eliptický pohyb, zatiaľ čo sa mäkká a ohybná špička vás bude láskať s úplnou presnosťou. Vyberte si z 8 vzorov potešenia s rôznou intenzitou a hrajte sa o samote alebo v páre!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Mai Toki

    Chcete pre seba len to najlepšie? V tom prípade by vám nemal uniknúť tento luxusný a technologicky vyspelý vibrátor Iroha od lídra erotických pomôcok, japonskej značky Tenga. Zažijete s ním hlboké rezonujúce vibrácie a dostane vás svojou inovatívnou technológiou Haptic Wave. Poďte ho spoznať viac!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Chceli by ste zažiť omamný orgazmus prameniaci z bodu G? Je tu Gee a nikdy to už nebude jednoduchšie! Je dobíjací a zameraný práve na G-bod, cez ktorý vám poskytne hlboko uspokojujúce pocity. Jeho dokonale zakrivený tvar, plochý hrot a flexibilný krk zasiahnu toto citlivé miesto a možno vám aj ukážu mokré orgazmy, o ktorých väčšina z nás len sníva. Vychutnajte si silné vibrácie pri skúmaní svojho tela osamote alebo pri hrátkach v páre.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Mighty-Thrust Thrusting & Vibrating Strapless Strap-On with Remote Pink

    Strap-on bez nutnosti postroja s úžasnou funkciou prírazov, ktorého sila duálnych motorov vás úplne omámi. Vybrať si budete môcť za 3 rýchlostí ťahov a ďalších 10 rýchlostí prírazov, medzi ktorými budete prepínať pomocou praktického diaľkového ovládača. Užite si hodvábny dotyk prémiového silikónu, ktorý je bez ftalátov a bezpečný pre telo.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Plus Pink

    Milujete hoci úplne pod dozorom? Túžite po klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, pretože má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potreb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho ptáčika do tejto klece. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sanya Light Pink

    Pre všetky ženy, ktoré túžia po ničom dokonalom! Vibrátor Sanya je mäkký, pohodlný a flexibilný, tiež veľmi luxusný a ergonomický. Príjemne padne do ruky a slastná jemnosť jeho vibrácií vám nabídne množstvo vzrušujúcich pocitov, ktoré vás dovedú až k omamnému vaginálnemu (alebo klitorálnemu) orgazmu. Štýlové potešenie je zaručené!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Soyo Light Pink

    Chcete znásobiť svoje potešenie? Tento nádherný vibrátor Soyo sa bude sústrediť na váš klitoris a zároveň sa venovať aj vagíne a G-bodu. Chopte sa ho a užite si spoločný únik do sveta najdivokejších fantázií a niekoľkonásobných orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Die Cast Plug-in Vibrating Massager Ombre

    Milujete luxusné hračky a super výkonné vibrácie, ktoré nemajú obdobu? Predstavujeme nádhernú vibračnú hlavicu od celosvetovo prestížnej značky Le Wand! Die Cast je výkonná pomôcka s kovovým telom pre ťažké a silné dunenie. Ponúkne vám 10 vibračných rýchlostí a 20 vibračných vzorov, ktoré nikdy nebudú brať konca, hlavica totiž silu saje priamo zo zásuvky.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Siri 3 Purple

    Je vašou veľkou vášňou hudba? Premeňte ju na orgazmickú blaženosť so Siri 3 od luxusnej značky Lelo. Siri 3 je vybavená najmodernejšou technológiou SoundSense, ktorá zachytáva zvukové signály a prenáša ich na vibrácie určené na vzrušujúcu stimuláciu klitorisu. Vytvorte si playlist na míru vášmu vzrušeniu!

    199 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Sassy Bunny Baby Pink

    Rada by ste si zaobstarali vibrátor, ktorý sa bude starať o vaše vonkajšie aj vnútorné citlivé miesta? Predstavujeme vám Sassy Bunny! Vychutnáte si s ním dvojitú stimuláciu, zamilujete sa do jeho nežnej farby a podľahnete jeho okázalému dizajnu. Funkcia prírazov a poklepávania na klitoris vám iste iste vezme dych!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 69

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.