×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky ružová

Položky 97 až 127 z celkom 127

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Ak vás táto vibračná hlavica zaujala na za fotke už na prvý pohľad, tak počkajte, až ju zbadáte naživo a zapnete vibrácie. Ohromí vás jej veľkolepá sila a dunivé vibrácie budú dráždiť ako vaše intímne miestečka, tak uvoľňovať svaly po celom tele. Znie to ako sen? Premeňte ho na skutočnosť!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Iconic Bullet Pink

    Ikonický vibrátor, ktorý je ešte viac ikonický ako kedykoľvek predtým! Vie intenzívne vibrovať o 10 rýchlostiach a 10 režimoch, je diskrétny, pohodlne s ním zacielite na citlivé miesta a dotyk jeho hebkého a kvalitného materiálu si jednoducho zamilujete!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super príjemné vzrušenie od klitorisu až po G-bod! Tento flexibilný vibrátor myslí na všetky vaše citlivé miesta. Má dômyselne textúrovanú špičku, ktorá sa bude veľmi zmyselne dotýkať vášho G-bodu, ďalej potom širokú základňu tvarovanú podľa ženského tela, ktorá bude klitoris aj hrádza. Hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a možno si s vibrátorom vyjdete aj na sexi prechádzku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Swap P&G Spot Tapping Vibrator Light Pink

    Nežne ružová hračka pre orgazmické zážitky! Ponúkne vám hneď dve úžasné funkcie, vibrácie a poklepávanie. 3 silné motory, ktoré v sebe hračka ukrýva, spolu spolupracujú a vedia vám poskytnú skutočne príjemné zážitky. Stimulujte svoj P-bod alebo G-bod, bude to jedna veľká nádhera!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Wiggling Rabbit Vibrator Pink

    Luxusná duálna stimulácia! Tento vibrátor od Sweet Smile má zamatovo mäkký silikónový povrch. Vyniká nielen svojim prekrásnym dizajnom, ale aj tým, čo vie. Ramienko pre klitoris vám ponúkne 10 vibračných režimov a zavádzajúca časť má pohyblivú špičku, ktorá sa kýva o 3 rýchlostiach a vibruje o 10 režimoch, čím dômyselne dráždi G-bod.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's Slimline Rabbit Rechargeable Pink

    Stále si nemôžete vybrať? Ak vám záleží na našom názore, tak my rozhodne odporúčame tento nežne ružový vibrátor pre duálnu stimuláciu. Má lahodne baňatú hlavu, ktorá zasiahne vaše vnútorné erotogénne zóny zatiaľ čo menšie zakrivené ramienko sa postará o potešenie klitorisu. Dva výkonné motory vám ponúknu 10 vibračných funkcií, tak nečakajte a urobte si dobre!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemmeFunn Ultra Wand Mini Pink

    Nechcete sa ani na cestách ochudobniť o dech vyrážajúce orgazmy? Tomu rozumíme, a preto do našej ponuky zaraďujeme Ultra Wand Mini s príjemne flexibilnou hlavou, pohodlnou rukoväťou a vibráciami, ktoré budete zbožňovať. Vyberajte z 10 vibračných režimov a tešte svoje erotogénne zóny aj unavené svaly po celom tele.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Nubii Kiah Rabbit Pink

    Najlepšie vibrátory sú tie, ktoré sa postarajú o G-bod ao klitoris zároveň! Taký je aj tento Nubii Rabbit s úžasnou technológiou turbo boost, jemným zahrievaním a nádhernou textúrou. Ukrýva v sebe hneď 2 motory, ktoré vedia vibrovať o 3 rýchlostiach a 17 režimoch. Splňte si svoje erotické sny a užite s kvalitnou a luxusnou hračkou.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Julio Vibrator Rabbit Silicone Pink

    Hľadáte kvalitný vibrátor na duálnu stimuláciu vašich citlivých miest? Zdá sa, že Julio by pokojne mohol byť tým pravým! Bude vás rozmaznávať vibráciami, masírovať váš G-bod alebo akékoľvek iné miesto na tele a nezabudne ani na klitoris. Ukrýva v sebe 2 silné motory a má pôvabný dizajn, ktorý je zároveň príjemne flexibilný a prispôsobí sa vášmu telu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Tulip Multi-Play Vibe Fuchsia

    Premýšľate, ako a čím uhasiť váš smäd po sexuálnom potešení? Tulip je odpoveď! Je to multifunkčný vibrátor, ktorý veľmi realisticky pripomína skutočný tulipán. Má 3 mäkké a príjemné okvetné lístky ukrývajúce silný motor. Dráždite sa všade, kde budete chcieť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC01 Penis Cage Size L Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC03 Penis Cage Size L Pink

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Pink

    To najdôležitejšie, čo potrebuje na splnenie vašich vzrušujúcich BDSM priania! Táto luxusná sada vás uchváti svojim nádherným a elegantným prevedením. Sladká a pôvabná ružová taštička/kabelka v sebe totiž ukrýva obojok, vodítko, prepojovaciu retiazku a putá na zápästie a na členky. To všetko je starostlivo vyrobené s pozornosťou na detail a zameraním na luxus a funkčnosť.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Elora Pink

    Elora je tu preto, aby vám pokojne každý deň pripomínala, že si zaslúžite slasť! Je to váš nový vzácny klenot, ktorý svojim elegantným prevedením poteší G-bod aj klitoris. Vášeň vo vás zapáli jeho funkcie hlbokých dunivých vibrácií a tiež luxusný prémiový silikón. Tak si doprajte hračku, s ktorou vám bude vždy nádherne!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Lola Flexible Warming Vibe Pink

    Zoznámte sa s Lolou! Bolo navrhnuté tými najlepšími odborníkmi tak, aby očarili klitoris aj vnútorné citlivé miesta. Omámi vás svojou presnosťou, vzrušujúcou textúrou aj 10 vibračnými rýchlosťami. Užite si bzučivú pulzáciu, flexibilitu, a hlavne nezabudnuteľné orgazmy!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Christmas Stocking Set Pink

    Slasť a vzrušenie ukryté vo vianočnom darčeku? Áno! Táto vianočná pančucha v sebe ukrýva hneď niekoľko skvostov, ktoré vám pomôžu okoreniť vaše erotické hrátky. Nájdete v nej vibračný krúžok s odnímateľným mini vibrátorom, šimrátko, lubrikačný gél, luxusné svorky na bradavky s perličkovou retiazkou, kocku s polohami a taštičku na erotické hračky.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glaze Glass Rosebud Anal Traning Set Pink

    Potrpíte si na krásnych veciach? Táto sada análnych kolíkov vás očaruje! Kolíky majú rôzne veľkosti a sú vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Zakončené sú nádhernou romantickou ružičkou, ktorá sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami. Vyskúšajte tiež teplotné hrátky a pred použitím kolíky zahrejte či ochlaďte.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Bunny & Clyde Pink Passion

    Hľadáte toho pravého? Krásne nežného a šikovného? Tento výkonný králičie vibrátor vás rozparádi 10 režimami poklepávania a 10 vibračnými režimami. Funkcia poklepávania spôsobuje pohyby zľava doprava a výrazne nimi stimuluje bod G. Menšie rameno potom mieri vibráciami na klitoris a dostáva ho do siedmeho neba. Motory ovládajte samostatne a dotýkajte sa orgazmického neba.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Eros Pink

    Máte neposlušnú náladu? Eros je hračka, jej schopnosti oceníte sama aj v páre. Dopraje vám úchvatnú vnútornú stimuláciu, ktorej úroveň si budete vyberať cez diaľkové ovládanie. Mäkký poddajný silikón vám bude príjemný a pohodlný a budete chcieť vibrátor Eros sa ukryje diskrétne vo vašich nohavičkách a vy si s ním môžete vyraziť napríklad na prechádzku!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Yiva Massager Pink

    Chcete sexi masáž? S touto kompaktnou masážnou hlavicou v ruke to bude perfektná slasť! Má moderný dizajn a hodí sa nielen pre začiatočníkov. Stimulácia vonkajších citlivých miest 10 vibračnými režimami s ňou bude super vzrušujúca, pretože má flexibilnú hlavu, ktorá sa prispôsobí vašim telesným kontúram a tiež veľmi výkonný motor. Užite si potešenie prameniace z erotickej stimulácie či masáže svalov kdekoľvek na tele.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Elite Rocking Rabbit Pink

    Hľadáte kvalitnú erotickú hračku pre tie najvzrušivejšie zážitky? Pomôcky z kolekcie Jack Rabbit sa pýšia úchvatnými funkciami aj luxusným prevedením. Patrí medzi ne aj tento očarujúci Elite Rocking Rabbit, ktorý vás dostane svojimi 10 vibračnými funkciami, a hlavne funkciou vášnivého poklepávania v špičke o 3 rýchlostiach. Maximalizuje svoje potešenie!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Plush Egg 28X with Remote Pink

    Ste pripravení na vzrušujúce potešenie a uspokojenie kedykoľvek a kdekoľvek? Toto šikovné vibračné vajíčko sa stane vašou najobľúbenejšou hračkou ako v posteli, tak napríklad na prechádzke. Má zamatovo jemný povrch a silné vibračné funkcie. Uchopte ovládač alebo ho zverte svojmu náprotivku as vajíčkom vo vagíne sa vydajte na zmyselnú cestu za vzrušením.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloomgasm The Rose Lover's Gift Box Pink

    Popisok pripravujeme. Hľadáte darček, z ktorého srší romantika, vášeň a štýl? Niečo pre vás máme! V tejto krabičke v láskyplnom tvare srdiečka sa medzi ružičkami schovaná jedna, ktorá je veľmi špeciálna. Táto výnimočná ružová ruža poteší oko aj klitoris. Plyšovo silikónové okvetné lístky vo svojom strede ukrývajú okrúhly otvor, ktorý bude zmyselne nasávať klitoris a obdarovaná sa bude vznášať blahom.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Pink Bedroom Restraint Kit Pink

    Nechajte sa pripútať k posteli! Poslúži vám na to táto ružová sada popruhov v tvare písmena H, ktorá sa hodí pre akúkoľvek veľkú posteľ. Disponuje tiež putami na ruky a členky, ktoré sú príjemne mäkké a pohodlné na nosenie, nastavujú sa pomocou suchého zipsu. Užite si kompromitujúce pozície a škádlení.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Sharing Is Caring Pink

    Dva použiteľné konce, zmyselné vibrácie a flexibilita, taký je tento obojstranný vibrátor. Užívať si ho môžete, ako sa páči. Tvar písmena C pohodlne zapadne do vagíny a nositeľka získa schopnosť penetrovať. Každý koniec má svoj motor a milovníci a milovníčky vody určite ocenia aj jeho vodotesnosť.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mokko Toys Takir Double Vibrator Pink

    Hľadáte vibrátor, ktorý by sa postaral o vagínu aj zadné dvierka? Predstavujeme Takir od Mokko Toys. Má zvodný realistický tvar a disponuje menším ramenom pre príjemnú análnu stimuláciu. Alebo ho môžete otočiť naopak a nechať ramienko láskať klitoris. Príjemná a vzrušujúca duálna stimulácia to bude vo všetkých prípadoch!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shegasm Kitty Licker 5X 3 in 1 Clit Stimulator Pink

    Nezáleží na tom, či vám táto hračka na prvý pohľad pripomína prasiatko alebo mačičku, dôležité sú jej funkcie! Do vienka jej bolo dané to najlepšie, čo sa láskania klitorisu týka a vie tak nasávať cez hebký otvor, lízať, lebo v spodnej časti pod viečkom je ukrytý šikovný jazýček av neposlednom rade aj zvodne poklepávať vďaka pulzujúcemu bodu. Vychutnajte si 5 úrovní sania, olizovania a poklepávania!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Caress Revolutionary Clitoral Stimulator Ružová

    Nechajte váš klitoris podľahnúť príjemnému láskaniu, ktoré mu poskytne tento úžasný vibračný stimulátor. Kombinuje rotácie s vibráciami a 5 rôznych vymeniteľných hláv vás vezme až na vrchol blaha.

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • Tracy's Dog Vibrating Kegel Ball Set Remote Controlled Pink

    Staňte sa majsterkou v posilňovaní svalov panvového dna! Táto účinná sada je k tomu ako stvorená, obsahuje totiž 3 rôzne veľké závažia ergonomického tvaru. Ľahko sa zavádza, nosia aj vyťahujú. Vychutnajte si pohodlné nosenie a intenzívny tréning, ktorý zmení váš život k lepšiemu raz a navždy.

    109 €

    64,90 €

    Nie je skladom

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Wand Pink

    Chcete niečo viac, než len obyčajný vibrátor? Insatiable G pre vás bude nielen vibrovať, ale môže sa aj automaticky nafúknuť! Vychutnajte si s ním dokonalé potešenie, vyberajte si zo 4 nafukovacích nastavení od mierneho až po pulzujúce nastavenie a nezabudnite ani na vibrácie v 7 režimoch.

    149 €

    57,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 127 z celkom 127

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.