×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky sady

Položky 33 až 59 z celkom 59

  1. 1
  2. 2
  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Chcete si dopriať úžasnú dlho stimuláciu? S týmto stimulátorom prostaty na praktickom postroji si budete môcť vychutnávať škádlení zadných vrátok pokojne celé dni! Stimulátor ako taký je vyrobený z prémiového silikónu a hodí sa aj pre úplných začiatočníkov. Zakrivený tvar príjemne dosiahne na prostatu a bude na nej vyvíjať vzrušujúci tlak. Vďaka tenkému hrotu sa navyše ľahko zavádza a keď pridáte kvapku lubrikačného gélu, pôjde to ako po masle.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Občas potrebujete pomasírovať celé telo a inokedy zase snívate o orgazmickom intímnom dráždení? Táto exkluzívna masážna hlavica vám ponúkne nielen svoju hebkú okrúhlu hlavu s 8 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami, ale aj 2 šikovné nástavce. Urobte si dobre, zaslúžite si to!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi tangá, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 6" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Tan

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami. Užite si to spolu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Bed Restraints - Sada na spútanie

    Krásna a všestranná sada na otrocké hry. Konajte tak, ako vám to diktuje vaša túžba, buďte hraví, prevezmite kontrolu a pripútajte pomocou sady Scandal svoju polovičku k akejkoľvek posteli.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Veľa a radi cestujete? Na vašich cestách by vám nemal chýbať tento úžasný doplnok, ktorý vymysleli skúsení znalci zo Sport Fucker. Táto pomôcka je kompaktná, zmestí sa do kufra aj do batohu a zároveň je tiež neuveriteľne silná, praktická a užijete si s ňou veľa zábavy.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    V tomto puzdre so sexy leopardím vzorom sa ukrýva ešte viac sexy hračka, ktorou je malá, ale výkonná masážna hlavička. Jej vibrácie sú tiché, ale silné a ponúkne vám hneď 10 rôznych funkcií. Váš klitoris sa bude vznášať! Doprajte si elegantnú a kvalitnú hračku v štýlovej leopardej taštičke.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Dildos Set for Universal Harness Purple S/M/L

    Trojica dild rôznych veľkosti z kvalitného a príjemného silikónu. Ich zakrivený tvar s výraznou špičkou pohodlne zacieli na citlivý G-bod alebo na prostatu. Sú univerzálne, hebké, šikovné a vhodné napríklad aj pre stra-on.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 9" Hollow Rechargeable Strap-On with Balls Flesh

    Chceli by ste sa cítiť trochu sebaistejšie, čo sa veľkosti týka, a užívať si so svojím náprotivkom uspokojivý a skutočne dlhý sex? Všetci vieme, že na veľkosti záleží a naše chúťky občas vyžadujú niečo skutočne veľké. S týmto strap-onom predĺžite svoju dĺžku i obvod a sen váš oboch sa stane skutočnosťou. Elastický postroj vám pohodlne padne a duté dildo vás prekvapí svojím realistickým spracovaním i vibráciami. Užite si to spolu!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Chrome Hearts 3-Piece Butt Plug Set

    Potešte svoj análik vkusne, láskyplne a prenádherne. Táto sada 3 kovových análnych kolíkov zdobených lákavo červeným kamienkom v tvare srdiečka vám zaistí pohodlnú a vzrušujúcu análnu hru aj v tom prípade, ak ste doteraz svoje zadné vrátka neotvorili. Zaoblený hrot a hladký materiál sľubujú ľahké zavádzanie a klenot v tvare srdca zas láskyplné zakončenie. Vzhľadom na kovový materiál môžete kolíky pred použitím nahriať či ochladiť v horúcej alebo naopak v studenej vode.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Under the Bed Restraint System

    Okúste vzrušujúce otrocké hrátky s týmto univerzálnym zadržiavacím systémom od značky Easytoys. Vďaka nastaviteľnej dĺžke popruhov sa hodí na akýkoľvek matrac. Jeho aplikácia je veľmi jednoduchá a nezaberie vám viac než pár minút, stačí systém zabezpečiť pod matracom a už vám nič nebráni v tom, aby ste mohli svoj náprotivok spútať za ruky a členky a ukázať mu, čo všetko ukrývajú vaše erotické fantázie. Putá majú pre dokonalé padnutie aj nastaviteľnú veľkosť, sú vyrobené z robustnej a odolnej umelej kože a podložené penou pre príjemné pohodlie.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 9" Hollow Squirting Strap-On with Balls Flesh

    Nech už je vaše trápenie s vaším penisom akékoľvek, tento striekajúci pripínak vám pomôže vašu partnerku uspokojiť jedna báseň. Splňte si svoje sny o poriadnej dĺžke i šírke, nájdite riešenie svojho problému s erekciou a svojej drahej polovičke doprajte poriadneho macka, ktorý bude autentický nielen svojím vzhľadom, ale tiež výstrekmi. Vnútro dilda je duté, takže spĺňa všetko, po čom túžite, a nemá zmysel s nákupom viac otáľať.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Partner Box 2

    Partnerský box od Satisfyer umožní ešte väčšiu zábavu pri milovaní: S partnerským vibrátorom Double Joy a krúžkom na penis Royal One si zmyselné vibrácie užijú obaja partneri. Obe hračky je možné ovládať pomocou aplikácie Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Butt Plug Trio Set

    Aj cesta môže byť cieľ. Začnite s najmenším kolíkom a cez stredný sa dostaňte až k najväčšiemu! Táto sada od Nexus obsahuje 3 super hladké silikónové kolíky s rôznymi veľkosťami, pružným krkom a drobnou textúrou pre stimuláciu análneho otvoru. Vychutnajte si objavovanie vašich zadných vzrušujúcich možností.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy 9" Hollow Squirting Strap-On with Balls Brown

    Nech už je trápenie s vaším penisom akékoľvek, tento striekajúci pripínak vám pomôže vašu partnerku uspokojiť jedna báseň. Splňte si svoje sny o poriadnej dĺžke a šírke, nájdite riešenie svojho problému s erekciou a svojej drahej polovičke doprajte poriadneho macka, ktorý bude autentický nielen svojím vzhľadom, ale tiež výstrekmi. Vnútro dilda je duté, takže spĺňa všetko, po čom túžite, a nemá zmysel s nákupom viac otáľať.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Kinky Me Softly Black

    Potrpíte si na štýlové doplnky? Tejto kinky sade sa žiaden nevyrovná! Diskrétna a krásna kabelka v sebe skrýva hneď 7 rôznych produktov pre nezbedné BDSM vyvádzanie. Je ideálna pre objaviteľov týchto hier, otvorí vám dvere do BDSM sveta jemným, avšak vášnivým spôsobom. Nenechajte sa prehovárať a ráčte objavovať nové spôsoby vzrušenia.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Pleasure Set Double Pleasure Glass Dildo Set

    Túžite po sklenenom dildu a nemôžete sa rozhodnúť? Venujte pozornosť tejto dvojici díld rôznych tvarov a teda aj možnostiam potešenia. Ich jedinečný a elegantný vzhľad si obľúbite rovnako ako všetky vzrušujúce zážitky, ktoré s nimi objavíte. Rozmaznávajte sa krásnymi sklenenými dildami a vyskúšajte tiež žeravé či mrazivé teplotné hrátky.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys FemmeFit Advanced Pelvic Muscle Training Set 3 pcs

    Už ste pokročilá, čo sa posilňovania svalov panvového dna týka, a chcete sa dostať ešte ďalej? Presne pre vás je tu táto sada ružových venušiných guľôčok v prekrásnej krabičke. Zaistite si prevenciu proti inkontinencii a intenzívnejšie orgazmy príjemným spôsobom a mimochodom zdvihnite si aj sebavedomie!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Pinwheel Set

    Veterníkom nemusí byť len sladký zákusok, ale aj príjemne nebezpečná hračka. Táto luxusná sada v pôvabnom penáliku obsahuje nožičku a k nej 4 nadstavce (jednoduché koliesko, dvojité, trojité a posledné dokonca s 5 radmi ostňov). Prechádzajte po koži svojho náprotivku a vychutnávajte si bolestivé vzrušenie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Hľadáte sexi darček, ktorý by ste si užívali spoločne so svojím miláčikom? Happy Rabbit pre vás nachystal túto súpravu top produktov, ktoré vás nikdy neprestanú baviť. Nájdete v nej, ako vibračné hračky, tak análny kolík s chvostíkom alebo hracie kocky. Samozrejme nesmie chýbať taštička na uschovanie. Každú jedinú pomôcku v sade budete milovať, to sa stavte!

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Clone A Willy Jet Black Kit Black

    Vyrobte si dokonalú vibračnú kopiu svojho penisu! Bude to vzrušujúca intímno-kreatívna zábava, ktorú si užijete so svojim náprotivkom a ktorej výsledkom bude dokonale realistická kopia vášho mužstva. Zároveň bude aj vibračná, takže sa s ňou vaša partnerka bude môcť po dlhých osamotených večeroch pohrávať. V sade je všetko potrebné, tak si poďte vytvoriť kopiu svojho penisu a treba ju niekomu venovať ako darček.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Purple

    Chcete si užívať intenzívnejšie a ľahšie dostupné orgazmy? A kto by nechcel! Kľúč je jednoduchý – je potrebné posilniť svoje panvové dno. A s tým vám pomôže táto súprava  venušiných guličiek rôznych veľkostí a hmotností. Začnite s najľahšou guličkou a dopracujte sa k tej najťažšej.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Servant Kit

    Čo keby vám váš milujúci otrok servíroval presne to, po čom túžite? Zahrajte sa na sluhu a pána s touto jedinečnou sadou, ktorá nemá obdoby. Obsahuje červený drevený podnos, putá a obojok, ktoré môžete spojiť dohromady a vytvoriť tak pozíciu obsluhujúceho čašníka alebo jednoducho len sluhov s podnosom. Už vám hlavou beží erotický scenár, v ktorom by bola táto sada v hlavnej role? Račte ho realizovať!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Kits Bed Bindings Restraint System Limited Edition Gold

    Keď vaše túžby vytrvalo prosí o naplnenie, vypočujte ich! Snívate o spútaní? Premeňte vašu posteľ na vzrušujúcu ríšu a nechajte sa unášať tým báječným pocitom, ktorý zažijete iba vtedy, keď si plníte svoje tajné erotické fantázie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boneyard Drop-Kick Ass Trainers Black

    Chcete potrénovať svoj anál tým najviac vzrušujúcim spôsobom? Pripravte sa na dokonale vzrušujúce vyťahovanie týchto guličiek o troch veľkostiach! Okúste kúzlo intenzívnej análnej hry a urobte si z nej sexy predohru alebo pokojne hlavné číslo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Chcete preskúmať svet potešenia? S touto luxusnou 6-dielnou sadou to bude jedna veľká slasť! Zlatá rukoväť je poháňaná kvalitným a silným PowerBullet motorom, ktorý vám poskytne hlboké vibrácie od miernych až po divoké. Tak si vyberte s 5 šikovných nástavcov a skúmajte seba, svoje túžby, vášne a citlivé miesta!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Ripple Vibrating Pleasure Set Black

    V tajte sade nájdete všetko, čo potrebujete pre dokonalú stimuláciu a uspokojenie. Obsahuje totiž účinný a nastaviteľný postroj, vibračný nadstavec Vac-U-Lock na diaľkové ovládanie a zvlnené silikónové dildo. Nadstavec je však kompatibilný aj s inými hračkami, ktorým dodá vzrušujúce chvenie, a s dildom si môžete samozrejme užívať aj postroj, nie je to skvelé?

    149 €

    57,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 59 z celkom 59

  1. 1
  2. 2
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.