×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky sady

Položky 65 až 96 z celkom 128

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Keď vaše túžby vytrvalo prosia o naplnenie, počúvnite ich! Snívate o spútaní? Premeňte vašu posteľ na vzrušujúcu ríšu a nechajte sa unášať úžasným pocitom, ktorý zažijete len vtedy, keď si splníte svoje tajné erotické fantázie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Silicone Booty Boot Camp Training Kit

    Ako na zadné vrátka? Najlepšie bude, keď si najmete túto trojčlennú armádu pre váš dokonalý análny tréning. Tri hladké análne kolíky ako vojaci z jemného a pružného silikónu urobia zo začiatočníka profíka. Nechajte sa vycvičit tým najlepším spôsobom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Bibi Butt Plug Set 3 pack Purple

    Chystáte sa objaviť tajomstvo svojich zadných vrátok? Bibi sada na to bude perfektná! Krásna krabička v sebe ukrýva 3 zvodne fialové análne kolíky rôznych veľkostí z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je úplne bezpečný pre telo. Ráčte vyskúšať niečo nové a od najmenšieho kolíku sa dostanete až k najväčšiemu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Set Wild Berries

    Fialová trblietavá sada obsahujúca veľa zábavy za málo peňazí! Objavujte vzrušenie v spoločnosti erotických pomôcok, vychutnávajte si nezbedné hrátky a experimentujte, čo hrdlo ráči. Sada You2Toys Set Wild Berries bude vhodná predovšetkým pre začínajúcich a menej náročných milovníkov hračiek pre dospelých.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Elastrator

    Desíte sa, čo v našom sortimente robia tieto pôvodne veterinárne kliešte? Ale no tak, nechceme kastrovať králiky, chceme vám ponúknu pomôcku pre vzrušujúcu hru s bradavkami.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations 5 Packvibe Metallic Coulours - Sada vibrátorov 5ks

    Sada 5 kusov gélových vibrátorov v metalických farbách.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HookUp Panties Crotchless Love Garter Black

    Nádherná bielizeň so vzrušujúcim tajomstvom! Tieto sexi tangá sú úplne výnimočné, pýtate sa čím? Z prednej časti vyzerajú síce obyčajne, ale nenechajte sa mýliť! Ich zadná časť cez zadok disponuje iba slučkou, do ktorej vložíte análny kolík. Pri každom pohybe sa teda budete radovať zo stimulácie v análnej oblasti. Vychutnajte si ich zmyselné nosenie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Twist Kit Set of Three Black

    3 Twist dildá pre akékoľvek hrátky! Máte dneska chuť na menšie alebo na väčšie? Nemôžete si to rozmyslieť? Tak si vyberte prostredie. Twistová textúra sľubuje príjemnú stimuláciu G-bodu aj análu a silná koncová prísavka v tvare sŕdc budí láskyplný dojem. Príjemný silikón si zamilujete nielen pre jeho hebkosť, ale aj pre jeho ľahké čistenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nova Kegel Balls Fialová

    Venušine guľôčky od zančky Svakom sú vyrobené z prvotriedneho silikónu, ktorý je 100% vodovzdorný. Táto sada je účinným kurzom pre všetky ženy, ktoré majú problémy s tesnosťou svojej vagíny po pôrode, chcú posilniť svaly panvového dna, zintenzívniť svoje orgazmy, či predchádzať inkontinencii. S touto sadou budete postupne zvyšovať hmotnosť guľôčok a efektívne tak posilníte nielen spomínané svaly panvového dna, ale tiež svoje zdravie a sexuálnu spokojnosť.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Butt Plug Training Kit Black

    Tréningová sada análnych kolíkov od značky Anos. Obsahuje 3 rôzne veľkosti kolíkov na príjemnú stimuláciu a precvičovanie ritného otvoru zároveň. Kolíky sú príjemne ohybné a majú realisticky tvarovaný žaluď a prísavku. Hrajte sa s nimi, naťahujte sa a užívajte si to!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Fetish Set 7 pieces

    Veľká sada obsahujúca všetky nevyhnutnosti na objavovanie BDSM sveta! Nepremýšľajte nad tým, čo všetko ešte potrebujete, tu to máte pohromade, nič nechýba. Obojok s vôdzkou, maska na oči, náhubok, plácačka, putá na členky a zápästia a bič v štýle pokarhaní vás dostanú na novú úroveň erotického vyvádzania.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Stout Plug Kit Black

    Natrénujte svoj análik s touto sadou 3 análnych kolíkov. Sú vyrobené z vysoko kvalitného silikónového materiálu Ultrasilk, takže na dotyk sú hodvábne hebké a rýchlo sa zahrejú na telesnú teplotu, a navyše sa ľahko čistia.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Sada erekčných krúžkov

    Túžite po erekčnom krúžku, ktorý by Vám padol ako uliaty a ak nie, mohli by ste ho ľahko vymeniť za iný málinko menší či väčší? Až do súčasnosti to bolo nemožné, ale teraz sa neuveriteľné stalo skutočnosťou! Predstavujeme Vám Play Zone Kit, sadu 9 erekčných krúžkov s praktickým stojanom.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus 3 Size Alu Plug Set with Colored Heart Shaped Stone

    Potešenie pre oči i pre zadoček! Táto sada Black Label vás očarí krásnymi koncovými drahokamami v tvare srdca, takže každý z nich pôsobí ako pôvabný šperk. V balení nájdete hneď 3 veľkosti kolíkov z kvalitného hliníku a s rôznymi farbami koncových kamienkov. Vychutnajte si ten pohľad, pocit a vzrušenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Sex Kit

    Máte radi análne hry? V tejto sade nájdete všetko, čo na ne potrebujete! Najskôr si svoj zadný otvor vyčistite klystýrom a následne si podľa chuti vyberiete buď kolík, alebo koráliky. Oboje môžete rozvibrovať vďaka odnímateľnému mini vibrátoru, ktorý sa dá použiť aj samostatne na stimuláciu rôznych miest. Doprajte si sadu so všetkým potrebným!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Sada pre vzrušujúce chvíle podmanivej vášne! Je vhodná pre zvedavých začiatočníkov aj skúsených odborníkov, ktorí milujú byť spútaní. Nastaviteľný krížový popruh umiestníte pod matrac a razom svoju posteľ premeníte na S/M ihrisko! Pripútajte členky a zápästia putami z imitácie kože a začnite sa hrať tak intenzívne, ako vám to vaša fantázia dovolí.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Soft Bondage Under The Mattress Soft Restraint Set 7006

    Praktická bondážna sada obsahujúca mäkké putá na suché zipsy.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Rubicon Late Night Pleasure Kit Black

    Trio ako žiadne iné! Je perfektný pre začínajúcich análnych objaviteľov i skúsených milovníkov a milovníčky. Tvar kolíkov si zamilujete pri ich zavádzaní aj vyberaní, guličková textúra je totiž oveľa zmyselnejšia ako tá hladká, čo jednoducho musíte skúsiť na vlastný zadok!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Shimmering Gem Anal Plug Set Silver

    Nech sa váš milostný život blyští vzrušením! Táto sada hladkých a pevných análnych kolíkov má nádherný trblietavý vzor, ktorý bude zdobiť váš zadoček za všetkých okolností. Tvar kolíkov je príjemný na nosenie, lebo sa zmyselne zužujú a ľahko sa zavádzajú. Objavte všetky 3 veľkosti a potrénujte svoje zadné vrátka!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Sada plná potešenia! Evolved Intense Pleasure Kit je sada 8 komponentov, ktoré vám zaručia, že vaše erotické hrátky, či už sólové alebo párové, dostanú novú a omnoho lepšiu úroveň. Venušine guličky, análny kolík, vibračný krúžok a vibrátor so 4 nadstavcami, toto všetko v romantickej ružovej farbe.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit - Sada pre erotické hrátky 10ks

    Všetky výrobky obsiahnuté v tejto sade sú určené na to, aby vám pomohli s vašimi prvými skúsenosťami. Desať starostlivo vybraných kusov vás pripraví na zmyselné zážitky, ktoré nežné, ale aj tvrdšie SM prináša.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Anchor Anal Plug Set Black

    Hľadáte sadu análnych kolík, ktorá by vám otvorila dvere na análne potešenie? Táto sada od Kiotos obsahuje 4 úžasné análne kolíky z kvalitného hebkého silikónu. Zamilujete si ich na prvý dotyk, sú totiž úžasne mäkké a príjemné a ocenia ich predovšetkým začiatočníci a začiatočníčky.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM výrobkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Sada na spútanie rúk a nôh vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie k posteli vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie a nájdenie perfektne polohy na prenikanie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Restraint Set Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka Vegan Fetish prichádza na trh s touto sadou na spútanie rúk za chrbtom z materiálu, ktorý síce vyzerá ako kožený, ale okolo kože rozhodne ani neprešiel, je totiž 100% veganský! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hry a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Cum Play Kit

    Kvalitné plugy z bezpečného lekárskeho silikónu od obľúbenej značky Sport Fucker sú určené pre stále viac a viac obľúbený sounding.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Soft Collar with Strap to Soft Handcuffs 7004

    Sada z mäkkého a príjemného materiálu, obsahujúca golier, odnímateľný popruh a putá so zapínaním na suchý zips.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Training Set

    Trénujte svoje análne možnosti s touto sadou 3 díld. Majú dokonale realistické spracovanie a silnú prísavku. Sú vyrobené z kvalitného TPE materiálu, ktorý neobsahuje ftaláty a je bezpečný pre telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Grey Box - Sada erotických pomôcok

    Set pre objavovanie tajov S / M, či už nežného alebo drsnejšieho, obsahuje všetko, čo budete potrebovať, za bezkonkurenčnú cenu v kvalitnom prevedení.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Pink

    Vychutnávajte si svoje análne hry romanticky a vkusne! Sada čiernych análnych kolíkov je ideálna pre začínajúcich i skúsenejších objaviteľov svojich zadných vrátok. Kolíky sú vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, zakončené pôvabným kamienkom a svojim tvarom umožňujú veľmi pohodlné zavádzanie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nova Kegel Balls Růžovo-Červená

    Venušine guľôčky od zančky Svakom sú vyrobené z prvotriedneho silikónu, ktorý je 100% vodovzdorný. Táto sada je účinným kurzom pre všetky ženy, ktoré majú problémy s tesnosťou svojej vagíny po pôrode, chcú posilniť svaly panvového dna, zintenzívniť svoje orgazmy, či predchádzať inkontinencii. S touto sadou budete postupne zvyšovať hmotnosť guľôčok a efektívne tak posilníte nielen spomínané svaly panvového dna, ale tiež svoje zdravie a sexuálnu spokojnosť.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 128

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.