×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky Satisfyer

Položky 129 až 160 z celkom 292

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Tri Ball 1 Red

    Zažite niečo úplne nové, jedinečné a úchvatné! Toto sa je Satisfyer Tri Ball 1, šikovný multivibrátor pre slastnú stimuláciu niekoľkých miest súčasne. Vychutnajte si s ním klitorálnu, vaginálnu a análnu stimuláciu naraz vďaka flexibilnému a ohybnému telu. Skúmajte svoje telo, bude to zábavné a vzrušujúce!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Me Blue

    Vibrátor rabbit Love Me ponúka neobmedzené potešenie vďaka dvojitej stimulácii. Dva výkonné motory rozmaznávajú klitoris aj bod! Na rozdiel od iných vibrátorov podobného typu je Love Me výnimočný tým, že ponúka zosilnenú stimuláciu zhora, skôr než zdola. Rameno pre klitoris je príjemne zakrivené a zvlnené, takže si s ním užijete maximálnu slasť!

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, hip, hurá! Tento dobre naladený spoločník do postele sa už nemôže dočkať, keď sa svojim zvedavým noštekom vydá na prieskum vášho najcitlivejšieho miesta. Jeho 12 vzrušujúcich vibračných programov, zmyselne naklonená objemná špička a flexibilné telo sú aj pre vás pádnym dôvodom na radosť, pretože tento roztomilý vibrátor bodu G stimuluje aj vašu svätyňu ako žiadny iný. Jeho praktický prídržný krúžok s integrovaným ovládacím panelom vám umožní jednoduchým stlačením tlačidla intuitívne zvoliť svoj obľúbeý druh vibrácií a zároveň udržať tohto divokého "hrocha" na uzde - aj pri obzvlášť vlhkej zábave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a tiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznať vibráciami a nafukovacím hriadeľom. Spojte dve zmyselné funkcie podľa svojich prianí a vládajte vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 2, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznať duálne stimulujúcimi vibráciami a nafukovacím telom. Spojte dve zmyselné funkcie podľa svojich prianí a ovládajte vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Máte náladu na škádlení klitorisu? Dipping Delight je tu len pre vás, aby ste sa s ním ponorili do slastnej a hlbokej cielenej stimulácie klitorisu alebo pokojne len do nežného šteklenia. Jeho zosilnená, veľmi mäkká a zakrivená špička vo vás objaví nové vzrušujúce pocity. Hravý dizajn zaujme začiatočníkov aj skúsených milovníkov erotických hračiek!

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Milujte svoju vulvu a milujete seba samú! S tým nádherným stimulátorom Vulva Lover sa ponoríte do úplne nového veta blaženosti. Tak už na nič nečakajte a zamilujte sa do dokonalej stimulácie vibrácií a tlakových vĺn.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Modern Rose

    Nechajte svoju túžbu rozkvitnúť s touto krásne navrhnutou hračkou Satisfyer Love. Satisfyer Pro 2 Modern vás bude rozmaznávať bezkontaktnými tlakovými vlnami a novou technológiou Liquid Air - intenzívna stimulácia klitorisu nebola nikdy taká elegantná a vzrušujúca!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Svojím zaobleným jazykom vás tento prikladací vibrátor rozmazná s dokonalou presnosťou, vďaka jeho veľkému telu ho však môžete priložiť na plocho a stimulovať tak celú oblasť klitorisu. Potom vám neostane nič iné, než sa oddať slastnému pocitu vyvrcholenia!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S týmto kompaktným obšťastňovačom z príjemného silikónu vyťahuje Satisfyer Vibes z klobúku naozaj roztomilé prekvapenie. Magic Bunny vás svojimi čarodejníckymi trikmi v podobe súčasnej stimulácie bodu G a klitorisu privedie k netušeným orgazmom. Vyzerá síce drobne a nevinne, ale za jeho ušami sa skrýva plná králičia sila, ktorá vám učaruje 2 neuveriteľne silnými motormi a 12 vibračnými programami! Aká úžasná náhoda, že vďaka svojmu kompaktnému dizajnu je Magic Rabbit navyše ideálnym spoločníkom na cesty. Síce ho nevyčarujete z klobúka, ale môžete ho jednoducho vytiahnuť z kabelky, keď nabudúce dostanete chuť.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Masturbator Egg Set Riffle,Bubble,Fierce 3 pack

    Naše SF masturbačné vajíčka majú štruktúru podobnú koži a potešia ako penis, tak špičku. Rôzne vnútorné tvary prekvapujú a potešia príjemnými pocitmi. A vďaka inovatívnej Cyberskin nie je potrebné pridávať žiadne lubrikačné gély.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Deep Diver Connect App Blue

    Model Satisfyer Deep Diver Connect App s ovládaním cez aplikáciu sa postará o veľmi vzrušujúcu stimuláciu. Tento análny vibrátor vás nadchne zmyselnou guličkovou štruktúrou a silnými vibráciami. Široká základňa je zárukou bezpečných hier.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation Climax Tips

    5 originálnych náhradných hlavíc pre Satisfyer Pro Penguin Next Generation.

    45,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Majestic Duo

    Vďaka otočnému pútku je možné model Satisfyer Majestic Duo, vyrobený z príjemného a šetrného silikónu, používať veľmi flexibilne. Inovatívny dizajn je zavŕšený intuitívnym ovládaním a intenzívnymi vibráciami.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vln alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye s nastavením veľkosti vyrobený zo silikónu zaisťuje trvalý pôžitok pri milovaní vďaka efektu prekrvenia. Silné vibrácie na zužujúcom sa stimulátore klitorisu je možné ovládať aj pomocou bezplatnej aplikácie Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Skúste úplne nový pocit vzrušenia. Rotujúce mäkké silikónové rebrovanie zaisťuje jemné, ale intenzívne dráždenie klitorisu. Na znásobenie pôžitku stačí použiť váš obľúbený lubrikačný gél a vydať sa na cestu k neopakovateľnému vyvrcholeniu.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush spája vzrušujúcu technológiu tlakových vĺn so zakriveným, vibračným driekom z poddajného silikónu. Klitoris aj bod G je tak možné stimulovať intenzívnymi vibráciami cez intuitívny ovládací panel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    O intenzívne vibrácie modelu Lolli-Plug 1 sa starajú 2 motorčeky. O ďalšiu stimuláciu sa postará diamantová štruktúra kolíka. Široká základňa a mäkký silikón sú zárukou bezpečných hrátok.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Objavte maximálnu vzrušujúcu všestrannosť so Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponúkne vám 3 motory a 2 funkcie so samostatným ovládaním. Rozmaznáva ako klitoris, tak G-bod a vedia tlakové vlny aj vibrácie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Yoni Power 1 White

    So Satisfyer Yoni Power 1 vám na tréning svalstva panvového dna bude stačiť iba 15 minút denne, a vďaka tomu potom budete prežívať ešte intenzívnejšie orgazmy. Rôzne veľkosti vaginálnych guličiek umožňujú pomalé a postupné zvyšovanie záťaže.

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Masturbator Egg Riffle

    Páni, ste znudení svojou vlastnou pravačkou a pokukujete, čím by ste si mohli svoje chvíle sebalásky vylepšiť? Vyskúšajte masturbátor ukrytý v tomto vajíčku od prestížnej značky Satisfyer! Je báječne flexibilný, extrémne pružný a postará sa o stimuláciu celého penisu. Tak neváhajte svoju dlaň vybaviť týmto textúrovaným pomocníkom a objavte novú úroveň masturbácie!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s nastavením veľkosti vyrobený zo silikónu zaisťuje trvalý pôžitok pri milovaní vďaka efektu prekrvenia. Silné vibrácie na zužujúcom sa stimulátore klitorisu je možné ovládať aj pomocou bezplatnej aplikácie Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    So svojim elegantným kompaktným dizajnom a zaujímavou kombináciou tlakových vln a vibrácií je Satisfyer Pro To Go 3 vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Dopraje vám nebeský orgazmus kedykoľvek a kdekoľvek a jeho dva výkonné motory vám ukážem vrchol blaha!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je vybavený 2 motorkami a flexibilným drôtikom, takže ho možno ohýbať do rôznych tvarov. Využijete ho ako partnerský vibrátor, erekčný krúžok aj prikladací vibrátor - Elastic Joy je pripravený na všetko.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Jeho dva výkonné motory tí prinesú hneď dvojnásobnú porciu potešenia - nefalšovaný zajac. Aj keď zajačikovia nie sú práve vaša šálka kávy - Mr. Rabbit zaručene zmení váš názor, pretože vás vynesie do vskutku orgazmických výšin. Jeho zamatovo matný povrch, flexibilné telo a stimulátor klitorisu zo silikónu príjemného na dotyk sa elegantne prispôsobí vašim krivkám.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex Red

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex s rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie pysky ohanbia. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný - napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 rozmazná vás a body vašej rozkoše svojou zaoblenou, širokou špičkou a mimoriadne silnými vibráciami. Vibrátor je vyrobený zo silikónu šetrného k pokožke a dopĺňa ho intuitívne ovládanie.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 292

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.