×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky silikón

Položky 33 až 64 z celkom 747

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Alive Magic Egg Max - Bezdrôtové vibračné vajíčko 10 funkcií Fialová

    Nechajte si našepkávať sladké, láskyplné slová od tohto fialového vajíčka. Disponuje bezdrôtovým diaľkovým ovládačom, ktorý môžete do rúk zveriť komukoľvek, komu budete chcieť. Predstavte si večer, keď si so svojím partnerom vyrazíte von, dáte mu ovládač a necháte ho ovládať vzrušenie. Asi je jasné, čo sa stane, keď sa vrátite domov.

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Endless Love Purple

    Vibrátor Multifun 1 vás prekvapí unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostnej hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v hornej časti tela vibrátora a ostatné dva vytvárajú úžasné vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že nech je na, vnútri, pod alebo medzi - tento multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    61,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Paloqueth Dual Motor Waterproof Vibrator with Remote Purple

    Chcete sa maximálne potešiť? Vyskúšajte trojitou stimuláciu s touto šikovnou hračkou od značkou Paloqueth. Prostredná časť sa zasunie do vagíny, kde bude vibráciami dráždiť g-bod, zatiaľ čo ramienko tvorené guličkami poteší análik. Tretia časť sa potom postará o klitoris a vám tak neostane nič iné ako podľahnúť intenzívnym orgazmom.

    45,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY B BALLS šedo-Čierna

    B BALLS je originálna análna pomôcka, ktorá dokáže priamo reagovať na každý váš pohyb alebo na partnerov pohyb počas milovania alebo predohry.

    41,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

  • Tom of Finland Silicone Cock Ring with 3 Weighted Balls - Erekčný krúžok s análnymi guľôčkami so závažím

    Naplňte svoj anál troma ťažkými guľami, zatiaľ čo sa váš penis stane zúfalo tvrdým a citlivým.

    45,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Big Hero 6" Platinum Silicone Dildo Orange

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Couple Vibrator Wireless Clitoris G-Spot Stimulator Purple

    Chcete si ešte intenzívnejšie užívať milovanie a napríklad aj spoločné orgazmy? Tento pôvabný pomocník dopraje slastné vibrácie vám obom! Bude cieliť na G-bod aj klitoris a zároveň nezabudne ani na penis. Pretože jedine remíza sa v sexe považuje za víťazstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Lite Neo Pink

    Potrebujete sa zbaviť stresu a napätia? Uvoľnite sa a užite si omamne relaxačné chvíle aj blažené uspokojenie! Toto je Pulse Lite Neo od prestížnej značky Svakom, šikovná erotická hračka so schopnosťou zmyselného sania. Vybavená je technológiou Pulse Technology a ovládať ju môžete nielen priamo na hračke, ale aj cez aplikáciu pokojne z druhého konca sveta. Doprajte si vzrušujúce šťastie!

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thumping Touch Vibrator Pink

    Pulzujúce poklepávajúce funkcie pre vaše najcitlivejšie miesto na tele! Tento kompaktný pôvabný vibrátor Thoumping Touch od Sweet Smile vyniká inovatívnou funkciou klepania, ktorá rozvádza vaše vonkajšie citlivé miesta. Jeho flexibilné krídelká zaručujú pohodlnú a intuitívnu manipuláciu a vybrať si budete môcť zo 7 úžasných režimov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Happiness Dance The Night Away Pulse Stim Purple

    Prijmete pozvanie na orgazmický tanec? Jedine s týmto pôvabným stimulátorom zažijete dokonalú intímnu rozkoš a nezbednú radosť! Pohltí váš klitoris mäkkými, ale silnými pulzujúcimi vibráciami, až z toho zalapíte po dychu. Znova a znova!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Dobíjací kapesnícky potešiteľ pre všetkých, ktorí radi svoje malé nemravnosti stále pri sebe! Tento maličký milovník je vyrobený z hebkého a príjemného vysoko kvalitného silikónu. Má nádhernú farbu a jeho textúrovaná časť vám dopraje extra vzrušenie, vrr!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sweet Smile Double Vibrator Purple

    Dvojitý vibrátor pre dvojitú zábavu! S tým vibrátorom na batérie realizujete svoje erotické sny a túžby buď v páre, alebo len sama so sebou. Ramená môžu stimulovať vagínu a anál zároveň alebo nimi môžete zovrieť bradavky, klitoris či semenníky. Sú extrémne mäkké a flexibilné a majú rozličné šírky. Vychutnajte si 10 vzrušujúcich vibračných režimov.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Presná trefa na váš G-bod! Tento čierny silikónový vibrátor má dômyselne navrhnutý tvar, s ktorý na svoj G-bod zacielite absolútne presne. Ukrýva v sebe výkonný motor a ponúkne vám 10 vibračných režimov, ktoré sú na diskrétne použitie príjemne tiché. Laskujte sa na tom najcitlivejšom mieste!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Dokážete udržať tajomstvo? Táto vzrušujúca tajomná hračka totiž áno! Je to malý vibrátor, s ktorým sa úplne ponoríte do sveta vášne. Jeho ultra mäkké vrúbky na silikónovej hlave v tvare kvetiny vám doprajem úžasne uspokojujúci pocit potešenia. Každý jediný vrúbok prenáša vibrácie zo silného motora priamo na vaše citlivé miesto. Tak si vychutnajte škádlivé blažené pocity!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Kirk Turquoise

    Popisok pripravujeme.Chcete z obyčajného všedného dňa urobiť deň výnimočný? S týmto vibračným vajíčkom to nebude žiadny problém. Hodí sa na všetky príležitosti a je ideálny ako pre presnú stimuláciu, tak pre zmyselnú predohru kedykoľvek počas dňa. Vychutnajte si novú úroveň vášho milostného života!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Hedy X-Control 5 pcs

    Hľadáte šikovný doplnok pre svoje chvíle sebalásky? Masturbačné rukávy Svakom sa pýšia kvalitou a moderným prevedením, ktoré vám poskytne nové vzrušujúce zážitky. Sú pružné, príjemné a je ich hneď 5 v pôvabnom dizajnovom balení. Darujte ich sami sebe alebo niekomu, na kom vám naozaj záleží!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Tento kompaktný králik vás zasiahne na tých správnych miestach! Má dômyselný tvar pre duálnu stimuláciu a ukrýva v sebe silný motor, ktorý pre vás bude vibrovať o 10 režimoch. Jeho chod je však veľmi tichý a jeho používanie je teda veľmi diskrétne. Vyrobený je z vysoko kvalitného hygienického silikónu a je tak úplne bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon The Traveller Wand Fuchsia

    Dokonalý adept na vášho najlepšieho priateľa! Táto dobíjacia masážna hlavička je tak pekná a roztomilá, že je až na neuverenie, aké veľkolepé vibrácie v sebe ukrýva! Jej krátka rukoväť vám pohodlne padne do ruky a vibrácie cielené do guľatej hlavy vás namasírujú po celom tele. Malá, ale šikovná!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Hľadáte kvalitu za rozumnú cenu? Fun Factory je líder, čo sa týka kvalitných erotických pomôcok! A práve z ich dielne pochádza aj tento štíhly vibrátor s elegantným dizajnom. Rozhodne vás nesklame, svojim tenkým a kompaktným telom sa totiž dostane kamkoľvek a poteší vás jednou úchvatnou vibračnou rýchlosťou. Prvotriedny silikón lekárskej kvality a výkonný motor, to je kombinácia, ktorá vás vezme do kolien!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Carla Lay-on Vibrator

    Toto vibračné vajíčko z kolekcie Cala Azul je fantastickou hračkou pre sólo použitie, ale môže byť aj vzrušujúcim doplnkom pre páry! Vajíčko ponúka intenzívnu stimuláciu a má 10 vibračných režimov. Vyrobené je z príjemného a kvalitného silikónu a jeho batériu dobijete veľmi ľahko cez priložený USB kábel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Norton Finger Vibrator Black

    Jednoduchý láskyplný dotyk bude stačiť na to, aby vás vzrušením zrazil na kolená. Tento vibrátor na prst je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu a očarí vás 3 vibračnými funkciami a 3 funkciami rotácií. Používajte ho osamote alebo s vaším náprotivkom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Julia Mini Vibrator

    Čo by rozhodne nemalo chýbať vo vašej erotickej zbierke? Tento mini vibrátor z kolekcie Cala Azul! Hodí sa na vaginálnu aj klitorálnu stimuláciu a vie vibrovať o 10 rôznych režimoch. Jeho ovládanie je ľahké a pohodlné a dobíja sa pomocou USB kábla. Objavte svoju novú najobľúbenejšiu hračku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Bez ohľadu na to, aké sú vaše úmysly, ciele vašich ciest či aktuálne túžby, je tu Kyst, s ktorým si vždy užijete príjemný čas pre seba! Pripomína vášnivé pery prahnúce po bozkoch a je vyrobený z veľmi príjemného liquid silikónu. Nechajte sa omámiť 10 vibračnými funkciami a majte Kysta vďaka jeho malej veľkosti neustále pri sebe!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Ove Dildo and Harness Silicone Cushion

    Šikovná pomôcka z hladkého kvalitného silikónu, ktorá vám pomôže stabilizovať dildo v postroji a zvýši pohodlie jeho nositeľa či nositeľky. Tiež sa vám stalo, že po použití postroja máte podliatiny? Vyskúšajte tento levanduľový vankúšik, ktorý vaše dildo stabilizuje a dopraje vám skutočné pohodlie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alice Orgasmic Ball

    Potešenie a tréning pre vaše panvové dno zároveň! Tieto guličky od Prety Love vám umožnia efektívne, zábavne a príjemne posilniť panvové dno, takým spôsobom, ktorý je vzrušujúci a zmyselný. Vďaka posilneniu panvového dna si potom budete vychutnávať intenzívnejšie orgazmy a získate nad svalu lepšiu kontrolu, a to za to rozhodne stojí!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glow in the Dark Wand

    Aká ohromujúca žiara! A nielen to, na to tiež vzrušujúca stimulácia citlivých miest alebo unavených svalov kdekoľvek na tele! To všetko získate jedine s vibračnou hlavicou Glow in the Dark od You2Toys. Má jedinečnú fluorescenčnú textúru, ktorá svieti v tme a vďaka vodotesnosti ho môžete použiť aj pod vodou. Vystavte ju svetlu a následne sa vydajte na erotické prieskumy s vašou novou obľúbenou hračkou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight HerSpot Dildo Golden Rose Small

    Úžasné dildo pre ženy navrhnuté ženou! Na tomto dilde sa podieľala spolumajiteľka Fleshlight Kathy Shubin, ktorej cieľom bolo vytvoriť dokonalé dildo pre ženy. A podarilo sa! HerSpot je flexibilné a zároveň pevné dildo s dômyselným zakrivením a hlavou na zacielenie na bod G. Vyberte si tú pravú veľkosť priamo pre vás a potešte sa luxusnou hračkou.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Puppy Tail plug

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s týmto análnym kolík so svietiacim chvostíkom. Noste ho a prijímajte maškrty od svojho pána či paničky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Jose Vibrating Cockring

    Chcete si spestriť milovanie? S týmto krúžkom to bude ešte lepšie ako kedykoľvek predtým. Nasadzuje sa na penis a pomocou tlačidla v ňom aktivujete jeden z 10 vibračných režimov. Krúžok podporí a posilní erekciu svojho nositeľa a vibráciami bude dráždiť penis aj klitoris. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a dobíjajte vajíčko ľahko cez USB kábel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glow in the Dark G-Spot

    Aká ohromujúca žiara! A nielen to, na to tiež vzrušujúca stimulácia G-bod! To všetko získate jedine s vibrátorom Glow in the Dark od You2Toys. Má jedinečnú fluorescenčnú textúru, ktorá svieti v tme a vďaka vodotesnosti ho môžete použiť aj pod vodou. Vystavte ho svetlu a následne sa vydajte na erotické prieskumy so svietiacim vibrátorom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Martina Rabbit Vibrator

    Potrebujete vibrátor, ktorý vám zaručene urobí dobre? Tento rabbit z kolekcie Cala Azul sa postará o G-bod a zároveň aj klitoris a je pre vás rozhodne tým pravým. Jeho mäkký luxusný silikónový materiál sa bude príjemne dotýkať vašich citlivých miest a 10 vibračných režimov vás vezme na vrchol blaha, tak si to nechajte páčiť.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Brutus Big Bulge Hypersoft Silicone Cockring Set

    Chcete silnú a dlhotrvajúcu erekciu? Táto sada super mäkkých silikónových krúžkov vám ju dopraje! Krúžky sú skvele pružné a veľmi príjemné na dotyk. Každý z nich má inú veľkosť, takže si vždy budete môcť vybrať, alebo ich pokojne môžete nosiť hneď niekoľko naraz!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 747

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.