×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky silikón

Položky 65 až 96 z celkom 3350

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Viete, čo znamená spojiť príjemné s užitočným? Je to vzrušujúca stimulácia prostaty, s ktorou si nielen užijete slastné orgazmy, ale tiež si zaistíte účinnú prevenciu rakoviny prostaty. Poloqueth Prostate Massager bude výborným pomocníkom pri tejto zábavke, pretože má dva silné motory, ktoré sa postarajú o prostatu i o hrádzu. Tak uchopte ovládač a poďte urobiť niečo pre svoje zdravie i potešenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Vibrating Ring Black

    Vyskúšajte niečo nové a znásobte príjemné pocity počas svojich intímnych zážitkov s týmto dômyselným erekčným krúžkom, ktorý poteší aj partnerkin klitoris.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bradley

    Hodvábne hladké a pôsobivo ružové vibračné vajíčko s báječnými 12 vzrušujúcimi funkciami. Zverte svojmu partnerovi do rúk ovládač a dovoľte mu prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne i na verejnosti. Užite si s Pretty Love Bradley kopec zábavy za prijateľnú cenu a okoreňte tak svoje milostné hrátky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Cool Edition Deep Throat Cup

    Obopne vás skutočne tesne a bude sať tak intenzívne, ako len budete chcieť. Tenga Cool Edition je dodávaný s mentolovým lubrikačným gélom.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Dilators Set - Sada silikónových uretrálnych dilatátorov 3ks

    Sada 3 zvlnených a veľmi pružných dilatátorov s rôznymi priemermi. Zakončené sú bezšvovým guľatým hrotom, ktorý uľahčuje ich zavádzanie. Majú lákavú tmavo modrú farbu a sú vyrobené zo silikónu. Ten je nielen príjemne hebký a prakticky flexibilný, ale tiež úplne bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty a spĺňa nariadenie EÚ REACH.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Čierna

    Dildo BOSS je ideálne pre všetkých, ktorí preferujú väčšie a realistickejšie tvary s oblou špičkou. Svojím tvarom a veľkosťou sa ideálne hodí na internú stimuláciu bodu G i P. Prezývaný "Kráľ nemeckých díld".

    52,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero

    Kvalitné materiály a najmodernejšie technológie spolu kráčali ruka v ruke tak dlho, až dali vzniknúť masturbátoru Tenga Flip Zero. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil pre únik vzduchu vytvárajúci neodolateľný sací efekt. Telo Flip Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Chcete od svojej novej masážnej hlavice úplne všetko? Jednoducho absolútny jackpot, čo sa týka sily a funkcií? Domi 2 je tá pravá, ktorú ste potrebovali spoznať, aby ste konečne dosiahli svoje šťastie! Je o niečo menšia než väčšina jej kolegýň, ale práve to ju robí pohodlnou a praktickou na manipuláciu. Jej batéria má super dlhú výdrž, jej krk je dokonale pružný a jej technológia umožňuje ovládanie cez aplikáciu. Potrebujete vedieť viac? Čítajte ďalej a zoznámte sa s Domi 2 Mini!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive U-Tone Love Balls - Venušine gulôčky Fialová

    Posilnite svaly panvového dna štýlovo a účinne. Zároveň si užijete aj príjemnú stimuláciu, ktorú vám nosenie Venušiných guľôčok vždy zaistí.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with with 5 Shocks & Rotations Skin

    Snívate o skutočných zážitkoch? Zverte svoje potešenie prirážajúcemu dildu Paloqueth, ktorá vie aj zmyselne rotovať. Pobozkajte ho na žaludi a nechajte ho odviesť prvotriednu vzrušujúcu prácu vďaka 10 vibračným režimom a 6 vzorom prírazov a rotácií. Zamilujete si ho!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Ring

    Tento posvätný artefakt láska váš penis, ale čo s ním potom vykonáte s partnerkou, je všetko, len nie nevinné! So Satisfyerom Ring dostane váš penis poriadny upgrade, aby vám i vašej partnerke poskytol dlhé okamihy vzrušenia. Tento malý obšťastňovač nachádza využitie pri spoločnej milostnej hre a prinesie vám obom úžasnú rozkoš! Okrem toho stimulátor klitorisu dráždi po stlačení tlačidla jej klitoris v 10 intenzívnych vibračných režimoch.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíku, ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko dokáže a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vaším vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca je univerzálny vibrátor umožňujúci ovládanie cez aplikáciu, s ktorou môže byť váš milenec v rovnakej miestnosti, ale aj pokojne na druhom konci sveta. Vibrátor Esca môžete tiež jednoducho prepojiť s ďalšími Kiiroo produktmi a užívať si interaktívne zážitky so svojím milým. Nie je toto snáď budúcnosť erotických hračiek? Koncová svetelná LED dióda je synchronizovaná s vibráciami a poskytuje vizuálnu spätnú väzbu vášmu partnerovi. Spôsobov ako sa s Esco hrať je nekonečne veľa, vyskúšajte ich všetky!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • SilexD Model 2 6" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní v análi? S Paloqueth Thrusting Massagerom sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 3 rôzne režimy ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 12 vzoroch a zaistí vám tak jemnú predohru alebo pokojne aj super silnú stimuláciu. Užite si novú úroveň vášho zadočkového potešenia!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Cotton Candy Light Red

    Satisfyer Cotton Candy zaujme oválnym tvarom a kompaktným designom. Nasadzovací vibrátor vyrobený z telu príjemného silikónu rozmaznáva klitoris vzrušujúcou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií.

    49,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Alive U-Tone Love Balls - Venušine guľôčky Ružová

    Posilnite svaly panvového dna štýlovo a účinne. Zároveň si užijete aj príjemnú stimuláciu, ktorú vám nosenie Venušiných guľôčok vždy zaistí.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Triple Teaser Strapless Strap-On Fialová

    Silikónové nasadzovacie strap-less dildo s análnym kolíkom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 10.5" Skin

    Snívate o realistickom uspokojení? Toto silikónové dvojvrstvové dildo vám ho dopraje. Je autenticky tvarované, má výrazný žaluď a zmyselné semenníky, takže vás tak vo vnútri aj zvonku. A čo potom jeho rozmery, ktoré sú tak trochu extra! A silná koncová prísavka! A ten vzhľad! Bude pôvabnou ozdobou vašej zbierky erotických pomôcok!

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Magical Boy - Nafukovací vibrátor

    Meníte radi priemery? Milujete pocit úplnej naplnenosti? Potom je nafukovací vibrátor Magical Boy tým pravým riešením práve pre vás.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 7" Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Magnum ostružinová

    Magnum je dildo pre všetkých, ktorí túžia po veľkej láske! Zavádzanie je vďaka jeho hladkému povrchu veľmi jednoduché a jeho falický tvar je prísľubom vzrušujúcej stimulácie.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Patchy Paul G5 sladce Ružová

    Tento šarmantný miláčik žien už patrí medzi našich osvedčených klasikov - tentokrát sa predstavuje v novej a ešte výkonnejšej forme!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrator Fuck Machine with Suction Cup Black

    Zastenajte blahom v spoločnosti tohto šukacieho stroja! Paloqueth prichádza s jedinečným pomocníkom, ktorý vás ohromí svojimi funkciami, je to také majstrovské dielo, to nám verte. Ukrýva v sebe super silný motor a zo všetkého najlepšia je jeho funkcia prirážania, vďaka ktorej splní vaše erotické túžby. Vyberte si zo 7 a 3 vibračných a prirážajúcich režimov a nechajte sa týmto elegantným gentlemanom uspokojiť vaginálne alebo análne.

    91,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LELO Hugo Čierna

    Hugo je výnimočný silikónový masážny prístroj pre mužov, ktorí chcú dokonale preskúmať stimuláciu svojej prostaty. Vďaka dvom motorom a výborne anatomicky tvarovaným výbežkom poskytuje Hugo intenzívne dráždenie prostaty i hrádze - priestoru medzi análnym otvorom a semenníkmi.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 64 Squirt

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar Squirt vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zároveň tieto dildá vedia autenticky striekať tekutinou, ktorú do nich pomocou injekčnej striekačky aplikujete. Vychutnajte si slasť z nevšedného dračieho tvaru a výstrekov!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret Pink

    Vďaka širokej, plochej základni sa dá model Top Secret z jemného silikónu nosiť diskrétne a pohodlne i mimo domov. Hlboké, silné vibrácie jeho objemného drieku sa navyše dajú ovládať cez aplikáciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Ružová

    Vibrátor Lydia v tvare motýlika ovládajte smartfónom. Ovládanie cez telefón poskytuje rôzne možnosti ovládania napr. hlasom.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Zažite tú najlepšiu masáž prostaty všetkých čias! Zaistí vám ju Lovens Edge 2 Prostate Massager, ktorý perfektne zacieli na to pravé miesto, a navyše si budete môcť úrovne vibrácií voliť skrz mobilnú aplikáciu. Okúste nové možnosti intenzívneho potešenia vylepšenej verzie stimulátora prostaty, užívajte si pokojne aj na verejnosti a zverte sa do rúk kvalitnej hračke od celosvetovo obľúbenej a uznávanej značky Lovens.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Tri Fialová

    Vibe Therapy Tri - je prvý vibrátor na svete, ktorý má tri motorčeky. Je vyrobený z najbezpečnejšieho materiálu - chirurgického silikónu, ktorý je hebučký a príjemný na dotyk.

    71,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Heavy Balls Silicone Butt Plug

    Nechajte sa očariť týmto análnym kolíkom ukrývajúcim v sebe guličku, ktorá bude pri každom vašom pohybe narážať do stien kolíka a príjemne stimulovať váš análik. Kolík je vyrobený z hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a ľahko sa čistí. Užite si všetky jedinečné pocity, ktoré s týmto kolíkom zažijete a nebojte sa vziať si ho aj von a mať tak vzrušujúce a diskrétne tajomstvo sám so sebou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 3350

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.