×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky silikón

Položky 65 až 96 z celkom 162

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sono No.25 Cockring Set Black

    Chcete vyskúšať extrémne a dlhé potešenie? Vyskúšajte túto sadu krúžkov! Určite si hovoríte, že na čo 3, to je zbytočné ... Ale opak je pravdou! Vyhrajte sa s nimi, umiestňujte na penis alebo pokojne aj na semenníky. Oddialia vašu ejakuláciu, zosilnia erekciu a zintenzívnia vyvrcholenie. Sú z príjemne pružného silikónu, ktorý je hebký a nebude vás ťahať za chĺpky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Vyrobený tak, aby bol pohodlný a navyše k tomu svietil v tme! Pretože pohodlie je pri sexe dôležité a erekčný krúžok, ktorý ťahá a škrtí, urobí samozrejme viac škody ako úžitku. Blush Performance Glo je z príjemného hebkého silikónu, je báječne pružný a bezchybne účinný.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Máte radi trápenia vášho penisu? Tento Cum Stopper budete milovať! Tvorí ho silikónový krúžok, na ktorý je pripevnený pohyblivý hák s guľôčkou do vašej močovej trubice. Krúžok sa nasadzuje pod žaluď a guľôčku vložíte do penisu. Vyskúšajte niečo nové!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibro Ring Modrá

    Zvýšte svoju sexuálnu silu i potešenie s týmto unikátnym vibračným krúžkom od obľúbenej značky You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Silicone Plug Medium - Análny kolík

    Zamatovo jemný análny kolík MEDIUM veľkosti z kvalitného lekárskeho silikónu. Rozmery: 110 mm x 36 mm.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Potrebuje pri sexe trochu podporiť, aby vaša erekcia bola pevnejšia a vyvrcholenie intenzívnejšie? Táto sada 3 silikónových krúžkov kovového vzhľadu je ideálna pre všetkých, ktorí si nie sú istí veľkosťou vhodného krúžku. Navyše môžete krúžky používať rôznymi spôsobmi a nosiť ich aj viac naraz. Vychutnajte si dlhotrvajúcu erekciu a s flexibilnými krúžkami z bezpečného silikónu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Adjust Ring

    Krúžok s nastaviteľnou veľkosťou od obľúbenej značky Dorcel pre ešte silnejšiu a dlhšie trvajúcu erekciu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Keith Haring Party

    Masturbátor s revolučným konceptom. Limitovaná edícia Keith Haring s novými textúrami.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Pocket Stroker Spark Beads

    Toľko príjemných zážitkov s takou malou hračkou! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga je malý, ale šikovný. Vďaka svojej veľkosti je ideálny nielen na cesty a vďaka svojej tenkosti a pružnosti uspokojí akúkoľvek veľkosť penisu. Vybavte ním svoju ruku a majte ho neustále po roku.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Kegel Tighten Up I Pink

    Chcete sa pochváliť posilneným panvovým dnom? Je na čase začať trénovať! Tieto silikónové guľôčky v sebe ukrývajú ešte ďalšie pohyblivé guľôčky, ktoré spôsobujú miernu, avšak príjemnú stimuláciu. Spojte príjemné s užitočným a posilňujte svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Chcete umocniť svoje potešenie a predĺžiť dobu milovania? Vyskúšajte to s týmto vibračným kroužkom! Je skvele mäkký a pružný, má mäkké stimulačné výstupky a svojimi vibráciami vezme klitoris na vrchol blaha. Nasaďte si ho na penis a objavte nový rozmer milovania!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Bubble Butt Player Starter Čierna

    Príjemní hladký a veľmi kvalitný análny kolík od obľúbenej značky ToyJoy Classics vás zaujme predovšetkým svojím elegantným dizajnom.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Butt Plug 9cm

    Čistá zvodnosť! Tento čierny kolík s úzkou špičkou aj telom do vás zapadne ako uliaty a bude vám príjemný pri akýchkoľvek činnostiach. Je hodvábne hladký, pretože je vyrobený zo silikónu a má príjemnú dĺžku 9 cm. Nechajte sa ním zviesť.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Endless Cockring Regular

    Silný a zároveň mäkký silikónový krúžok od značky Shots Toys zlepší vaše sexuálne výkony už pri prvom použití. Nosí sa pri koreni penisu a možno ho používať aj v kombinácii s kondómom. S týmto erekčným krúžkom sa potešenia dočkajú obaja partneri, ona bude nadšená z jeho dlhej a pevnej erekcie a on si užije slastne intenzívne vyvrcholenie.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Túžite po dlhšej a pevnejšej erekcii? Vyskúšajte erekčný krúžok Blush Camo, ktorý je mäkký a flexibilný, takže vám zaručí maximálne pohodlie. Je plochý, takže nebude kĺzať a je vyrobený z hebkého silikónu, takže vám bude skutočne príjemný. Užite si dlhšie milovanie, zaslúžite si ho!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Large

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik trblietajúcim sa kamienkom a vy sa zmyselne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hodvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale tiež bezpečný pre telo. Je vhodný preňho i pre ňu a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Wavy II

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko! Ukrýva v sebe flexibilný masturbátor so vzrušujúcou zvlnenou vnútornou textúrou, ktorá vás rozparádi až k zblázneniu. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Candy Rimmer Small Fuchsia

    Perfektná hračka pre bezpečné a pohodlné análne hry. Ružovučký Candy Rimmer je vyrobený z luxusného silikónu a je veľmi príjemný na dotyk. Je ideálny pre začiatočníkov, ktorí sa vďaka koncovému očku môžu tešiť z ľahkej manipulácie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring

    Vyrobený tak, aby bol pohodlný a navyše k tomu svietil v tme! Pretože pohodlie je pri sexe dôležité a erekčný krúžok, ktorý ťahá a škrtí, urobí samozrejme viac škody ako úžitku. Blush Performance Glo je z príjemného hebkého silikónu, je báječne pružný a bezchybne účinný.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Clyde Beaded Butt Plug with Easy Pull Ring Silicone Black

    Chcete posunúť svoje análne hrátky na ďalšiu úroveň? Skúste to s Clydom! Objavíte s ním naozaj príjemné a vzrušujúce pocity, tvoria ho totiž mäkké a flexibilné korálky z vysoko kvalitného silikónu. Zaoblená špička sľubuje ľahké zavádzanie a koncový krúžok v tvare srdca zas pohodlnú manipuláciu. Či už sa radíte medzi začiatočníkov alebo pokročilých, tieto análne korálky vás za vašimi zadnými vrátkami poriadne rozparádia!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Keith Haring Soft Tube Cup

    Sila zovretia, ktorú riadite vy! Pocit úplnej kontroly. Sami si určujete intenzitu stimulácie menším či väčším stlačením masturbátoru. Limitovaná edícia!

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Locker Black

    Máte pocit, že k dokonalom sexuálnom zážitku vám stále niečo chýba? Stavíme sa, že je to práve táto šikovná vibračná slučka na penis a semenníky! Je špeciálne navrhnutá tak, aby pohodlne a zároveň účinne zlepšila milovanie. Vyrobená je z kvalitného silikónu a je super pružná pre maximálne pohodlnie. Vychutnajte si príjemné pocity zo stimulácie vibráciami, ktoré tu budú pre neho aj pre ňu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Textured Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229810

    Len málo vecí je lepšia ako fakt dobrý orgazmus, súhlasíte? Sexuálne zdravie je dôležité a nie je dobré ho podceňovať! Uspokojivý sexuálny život zlepšuje náladu, emocionálne zdravie aj kvalitu spánku, znižuje stres a pôsobí ako prirodzené analgetikum. Hračky OhMama vám pomôžu zlepšiť váš sexuálny život! Tento návlek na penis s mini vibrátorom poteší oboch partnerov a okorení vaše mi milostné chvíľky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Objavte ešte intenzívnejší raj s týmto dvojitým krúžkom od NS Novelties. Je perfektne flexibilný, preto pohodlne padne aj vašej veľkosti. Vyrobený je z vysoko príjemného silikónu, ktorý je zároveň bezpečný pre telo. Predĺžte svoju erekciu a maximalizujte potešenie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Prince Pink Small

    V tme sviec bol análny kolík Firefly Prince starostlivo navrhnutý presne tak, aby ste s ním zažili skutočné potešenie. Je vyrobený z kvalitného silikónu, je pevný ale zároveň pružný a, samozrejme, tiež bezpečný pre telo. Jeho malá veľkosť bude vhodná predovšetkým pre začiatočníkov, ktorí chcú objaviť čaro análnych hrátok trochu zábavnejším spôsobom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    "Kupujte žetóny, čaká vás predĺžená jazda!!!" Kupujte erekčnú slučku na predĺženú jazdu! Stiahnite s ňou penis pri koreni a zaistite si pevnejšiu a dlhšiu erekciu a aj intenzívnejší orgazmus.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 S Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a možno ho tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke potom stvrdne. Tak nečakajte a poďte si hrať.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Prečo je erekčná slučka zaručene pohodlná pre každého? Pretože je nastaviteľná a prispôsobí sa tak akejkoľvek veľkosti. Táto slučka je dokonca dvojitá! Vyrobená je z kvalitného čierneho silikónu a podporí vašu erekciu k maximálnej tvrdosti. Rychlo a ľahko sa nasadzuje aj dáva dole a je perfektná aj pre dlhodobé nosenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 M Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a dá sa tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke zase stvrdne. Tak nečakajte a poďte sa hrať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Heavy Plug Medium 75g

    Premýšľate, ako si zintenzívniť análnu stimuláciu? Vyskúšajte tento análny kolík a podľahnite každému jeho centimetru. Na povrchu je zamatovo mäkký, jeho krk je príjemne flexibilný a vďaka svojmu kužeľovitému tvaru sa bude pohodlne zavádzať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Tornado

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko! Ukrýva v sebe flexibilný masturbátor s hodvábne jemnou vnútornou textúrou, ktorá vás rozparádi až na zbláznenie. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Keith Haring Dance

    Masturbátor s revolučným konceptom. Limitovaná edícia Keith Haring s novými textúrami.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 162

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.