×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky silikón

Položky 97 až 128 z celkom 319

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Black

    Senzačný čierny strap-on, s ktorým si užijete veľa zábavy bez nutnosti nosenia postroja. Textúrovaná zavádzacia časť pre nositeľku sadne do vagíny ako uliata, kde bude príjemne sitmulovať bod G. Dlhšia, tiež mierne textúrovaná, časť bude ďalej prenikať do osoby nositeľky a nebude záležať na tom, či to bude žena alebo muž!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Balls 3 pack

    Kto sa udržiava v kondícii, má viac zo života. To mimochodom platí aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožnia prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženy sa delia na dve skupiny - tie, ktoré svoj G-bod našli, a tie, ktoré naň neveria. Paloqueth G-Spot tu je pre obe skupiny. Vďaka svojmu tvaru a o niečo baňatejšej hlave než je telo s ním pohodlne zacielite na G-bod a stimuláciou tohto slastného miestočka si urobíte pokojne aj mokrý orgazmus. Neveríte? Vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Silver

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Lust Tunnel Plug with Stopper

    Buďte otvorený/á každej srande než sa niekto rozhodne vo vás niekto všetku tú srandu uzavrieť. Tento dutý análny kolík vám umožní naplniť váš análik tekutinou, uzavrieť ju vo vás a zabrániť tak jej vytečeniu. Ak sa považujete za análneho milovníka alebo milovníčku, tak táto revolučná hračka by vo vašej zbierke rozhodne nemala chýbať! Lust Tunnel Plug with Stopper je vyrobený z príjemného a pre telo bezpečného silikónu bez obsahu ftalátov.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Fialová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Silicone Vibrating Anal Beads

    Luxusné a mäkké, silikónové análne korálky ideálne aj pre začiatočníkov. Doprajte si radosť z análneho vzrušenia! Super hladké korálky z pružného silikónu majú odstupňovanú veľkosť a budú vás napĺňať postupne a vďaka odnímateľnému mini vibrátoru môžete tiež pridať vibrácie. Potešte svoje zadné vrátka!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Chcete si vychutnať dlhšiu erekciu a zmyselné vibrácie? Nasaďte si túto klasickú erekčnú slučku, zovretie si upravte podľa svojich potrieb a zapnite vibrácie, ktoré si pri milovaní bude užívať aj vaša partnerka. Užite si všetky svoje erotické fantázie a milujte sa vzrušujúco a dlho!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Yale Purple

    Chcete si spríjemňovať pokojne aj každý deň vibráciami vo vašom análiku? Yale bude váš obľúbený pomocník! Jeho pružné telo s hladkým silikónovým povrchom poteší ako začiatočníkov, tak skúsených milovníkov. Vyberte si z 12 vibračných nastavení a vydajte sa po vzrušujúcej ceste k maximálnemu análnemu potešeniu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Malá, kompaktná a extrémne výkonná, taká je táto nabíjateľná masážna hlavica Wand Vibe z kolekcie Elegant Series. Ponúkne vám 15 rôznych vibračných režimov, s ktorými si užijete dokonale zmyselný masážny zážitok. Perfektne padne do ruky a ľahko sa ovláda, tak ju uchopte a užite si jemnú alebo intenzívnu masáž svojich citlivých miestečiek!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Inflatable Butt Plug M

    Býva váš análik občas nenásytný a túži po zaujímavej stimulácii? Kúpte mu dofukovací análny kolík, ktorý jeho túžby ukojí jedna báseň. Vyrobený je z príjemného silikónu, disponuje prísavkou a jeho použitie je veľmi jednoduché. Tak poďte uchopiť do ruky balónik a nafúknuť sa vášňou.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Kendall Silicone Dildo Blue

    Dildo z luxusného a mäkkého silikónu pôvabne modrej farby od značky Maia Toys. Užite si skvelé potešenie a intenzívne pocity, ktoré táto krásna hračka zaručuje. Zvlnená textúra tak sľubuje nevšednú stimuláciu ako vašej vagíny, tak pokojne i análiku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Laid P.2 Silicone Cock Ring 47mm Black

    Chcete pre seba vždy len to najlepšie? Pokiaľ áno, tak si z dostupných erekčných krúžkov vyberiete práve tento od Laid. Vyrobený je za 100% lekárskeho silikónu a je navrhnutý tak, aby sa nosil okolo penisu a semenníkov. Čo s ním získate? Silnejšiu erekciu a vyvrcholenie v tej pravej chvíli. Bude to intenzívne, vkusné a omamné, choďte do toho s krúžkom P.2!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Hitsens 3 Vibe Purple

    Milujete, keď je niečo skutočne hebké a kvalitné? Toto vibračné dildo je vyrobené z prémiového mäkkého silikónu, tzv. Silexpanu, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Užite si intenzívne pocity a objavte silu výkonného vibračného motorčeka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasický vibrátor s nadpriemerným výkonom! Tento flexibilný vibrátor má realistický tvar penisu, vrátane výrazného žaluďu a vymodelovaných žiliek. Je zakončený silnou prísavkou, ktorá priľne na akýkoľvek hladký povrch a vibrátor robí kompatibilným so strap-onmi. Vyberte si z 10 vibračných režimov a užite si s hračkou aj v sprche alebo vo vani.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Predstavte si, aké by to bolo, keby ste mali namiesto každého prsta jednu erotickú hračku! S touto stimulačnou rukavicou FISTIT budete mať v spálni navrch. Každému vášmu prstu dá iný vzrušujúci tvar a textúru pre vaginálne aj análne dráždenie. Vyskúšajte každý z piatich prstov a prebuďte svoje citlivé body k vášni!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Sex Kit

    Máte radi análne hry? V tejto sade nájdete všetko, čo na ne potrebujete! Najskôr si svoj zadný otvor vyčistite klystýrom a následne si podľa chuti vyberiete buď kolík, alebo koráliky. Oboje môžete rozvibrovať vďaka odnímateľnému mini vibrátoru, ktorý sa dá použiť aj samostatne na stimuláciu rôznych miest. Doprajte si sadu so všetkým potrebným!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Anal Probe Kit Black

    Chcete objaviť vzrušujúce pocity za vašimi zadnými dvierkami? Nazrite do nich s týmito kolíkmi! Práve si prezeráte sadu, ktorá obsahuje hneď 3 kúsky odstupňovaných veľkostí. Každý z kolíka má praktický koncový krúžok a príjemne stimulujúci textúrovaný povrch. Spoľahnite sa na bezpečné používanie a úplnú spokojnosť!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Heloise Black

    Čo sa stane, keď si svoje milovanie spestríte vibráciami? Bude to ešte väčšie vzrúšo pre vás oboch! Ideálny na to bude napríklad tento vibračný krúžok so 7 funkciami a zabudovanou dobíjacou batériou. Vďaka pružnému silikónu pohodlne padne na penis a posilní aj jeho erekciu. Zároveň bude pri milovaní zmyselne vibrovať na klitorise alebo semenníkoch, podľa toho, ako ho otočíte. Vychutnávajte si intímne chvíľky so svojím náprotivkom ešte viac!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Premýšľate, ako vylepšiť vaše erotické radovánky s partnerom alebo vlastné chvíľky sebalásky? Rozvibrujte svoju vášeň! Tento malý vibrátor vyrobený z hebkého silikónu vám ponúkne 10 výkonných vibračných funkcií a zaiste oceníte aj to, že v ňom nebudete musieť večne meniť baterky, keďže je dobíjací.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Classic Enema

    Dokonalo čistý análik je jedným zo základných predpokladov, aby ste si svoje análne vzrušenie mohli užiť naplno. Tento klasický klystír je úplne vhodný pre všetky, ocenia ho začiatočníci i pokročilí, muži aj ženy. Jeho použitie je veľmi ľahké, je príjemne mäkký a vyrobený z kvalitného silikónu. Nepodceňujte hygienu a užite si análne hry naplno.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Comfort Beginner Pump Transparent

    Lámete si hlavu, ako dosiahnuť väčší penis? Vákuová pumpa je tým najlepším riešením! Pumpou vytvorené vákuum posilní erekciu a pomôže aj tým nešťastníkom, na ktorých nepôsobia ani lieky. Dlhodobé používanie vedie k zväčšeniu penisu, dlhšej erekcii, zlepšeniu sexuálneho výkonu alebo k navýšeniu hladiny testosterónu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Pink & Black

    Tieto inovatívne Venušine guľôčky disponujú patentovanou vyťahovaciou slučkou, ktorá je počas nosenia diskrétne ukrytá vo vnútri tela.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable Vibrating Butt Silicone Plug

    Chceli by ste rozmaznávať svoj análik rôznymi spôsobmi? Tento dofukovací vibračný kolík na diaľkové drôtové ovládanie vás zmyselne zaplní a taky poláska 7 vibračnými režimami. Jeho ovládanie aj dofukovanie je jednoduché a pohodlné a príjemný materiál si obľúbite na prvý dotyk. Vykúzlite si análny šťastie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Svojím zaobleným jazykom vás tento prikladací vibrátor rozmazná s dokonalou presnosťou, vďaka jeho veľkému telu ho však môžete priložiť na plocho a stimulovať tak celú oblasť klitorisu. Potom vám neostane nič iné, než sa oddať slastnému pocitu vyvrcholenia!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Čo takto skúsiť nové pôžitky spojené cez vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra? S touto sadou si na svoje prídu super citlivé nervové zakončenia v močovej trubici, ktorým konečne doprajte neuveriteľnú stimuláciu. Užite si hladký dizajn plugov, tvar klincov, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Barry Dildo Black

    Každý sníva o inak tvarovanom dilde a možno je vaším snom práve toto! Úprimne by sme sa vôbec nečudovali. Jeho tvar je totiž vysoko nápaditý a hlavne ergonomický. Navyše má aj prísavku a vyrobené je z mäkkého silikónu, ktorý je príjemný, odolný a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Pink

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 319

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.