×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky silikón

Položky 129 až 160 z celkom 520

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Alive Bifun Strap-on Double Stimulation Ružová

    Účinne zakrivené, výrazne ružové, vibračné dildo, ktoré poteší váš bod G a klitoris zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto kolekcie príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s ním skúsite!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Barcelona Anal Toys Pink

    Chcete skúmať vzrušujúce možnosti vášho análiku a hľadáte ideálne hračky? Ružová dvojica Barcelona je vhodná pre všetkých začiatočníkov s rôznymi (i žiadnymi) skúsenosťami. Obsahuje kolík s koncovým kamienkom a análne koráliky, oboje z hebkého a kvalitného silikónu. Tak otvorte svoje zadné vrátka!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Fantasstic Anal Training Kit Red Stone

    Trojica kvalitných análnych kolíkov v sade od značky Dream Toys. Každý z nich je vyrobený z veľmi príjemného a kvalitného silikónu, ktorý si doslova zamilujete. Základňu každého z kolíkov zdobí lesklý červený kamienok a vytvára sexy dojem. Trénujte svoj análik a vychutnajte si poteší s každým kolíkom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Extension Sleeve +3cm

    Chcete svoju partnerku doslova ohromiť pôsobivou erekciou? Bude stačiť, keď sa vybavíte týmto realistickým návlekom na penis z príjemne hebkého materiálu. Má nádherne vymodelovaný žaluď a vďaka tesnému zovretiu vášho mužstva podporí vašu výdrž. Užite si svoj penis o 2 cm silnejší a o 3 cm dlhší!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Malý, vodotesný a vhodný nielen na cesty, taký je tento realistický vibrátor z kolekcie Elegant Series. Má pôvabný tvar penisu s výrazným žaluďom a tiež žilkami. Ponúkne vám 15 vibračných režimov a poskytne vám rozmanité potešenie ako vo vagíne, tak v análiku. Nezabudnite si to s ním užiť aj vo vani alebo v sprche, je totiž vodotesný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho prianie konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Čierna

    Zoznámte sa s Cum Stopper od majstrov na pánske erotické pomôcky z firmy Sport Fucker a dajte tak novú úroveň hrám s vaším penisom. Je to plug určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Hitsens 5 Black

    Milujete, keď je niečo naozaj hebké a kvalitné? Toto dildo je vyrobené z prémiového mäkkého materiálu Silexpan, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Navyše ak ho zahřejete, bude ešte mäkkší, zatiaľ čo ak ho ochladíte, mírne stvrdne. Užite si intenzívne pocity.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podporí prednú časť a rozpáli zadnú časť! Táto jedinečná hračka v sebe kombinuje krúžok na penis a semenníky s análnymi korálkami. Všetko je prepojené, erekčný krúžok má nastaviteľné zovretie a vy sa tak budete môcť radosť z dokonalého vzrušenia a prekrvenia! Vychutnajte si mnohonásobnú slasť a stimuláciu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Indy Red

    Zamatový povrch a elegantný dizajn týchto vaginálnych guľôčok poteší nielen oko, ale i celé telo.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Liquid Silicone Ball Stretcher Grey

    Chcete, aby vaše prirodzenie vyzeralo ešte viac sexi? V tomto elegantnom naťahovači semenníkov bude ešte mužnejšie! Je pomerne široký a vyrobený z mäkkého a pružného silikónu, ktorý je kvalitný a veľmi odolný. Noste naťahovač počas vašich divokých sexuálnych dobrodružstiev a objavte nové pôžitky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 7.5" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je naviac teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne a v nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 7.5" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Module

    Tenga 3D Module, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Robí vám dobre dráždenie prostaty a chceli by ste vyskúšať niečo lepšie, než je váš prst? Tento stimulátor prostaty vám vďaka vibráciám dopraje neuveriteľné vzrušenie! Má na tieto hry ideálny tvar, ktorý vás dostane do raja. Vyskúšajte všetkých 12 vibračných funkcií!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vaginal Trainers Pink

    Tréningová sada pre panvové dno, análny strečing a ďalšie! Obsahuje 3 rôzne veľké dildá a jemnú úzku špičku pre ľahké zavádzanie. Sú mierne pružné, ľahko sa s nimi manipuluje a disponujú praktickým koncovým očkom. Vyrobené sú z kvalitného a príjemného silikónu, ktorý vám bude maximálne príjemný!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Reginald Pink

    Neuveriteľne príjemné potešenie? Áno! Úžasný Reginald vás bude stimulovať intenzívnymi vibráciami a múdro tvarovaným dizajnom. Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, má lesklú plastovú rukoväť a ponúkne vám hneď 12 výkonných režimov. Dovoľte mu, aby vám pomohol prebudiť vašu skutočnú rozkoš.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Horny Pony Plug - Análny kolík s konským chvostíkom

    Máte radi submisívne hry? Tak si osedlajte toho svojho. Análny kolík Horny Pony so stimulačným výstupkom je vyrobený zo zamatovo hladkého silikónu a dopraje vám hravé análne uspokojenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Penis Mouth Gag Short Pink

    S týmto náhubkom bude mlčanie hračka! Bude vyzerať sexy, bude pohodlný a zároveň efektívne splní svoj účel. Oproti iným náhubkom vášmu otrokovi upchá ústa úžasne realistickým dildom vyrobeným z bezpečného a pohodlného silikónu. Pohodlie zabezpečuje tiež nastaviteľná dĺžka popruhu a koženkový materiál. A ak chcete byť ešte dômyselnejší, použite zámok!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Silicone Jiggle Balls

    Spojte príjemné s užitočným, posilnite svaly panvového dna a zároveň si užite slastné pocity hýbajúcich sa vnútorných guľôčok.

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Hitsens 2 Pink

    Milujete, keď je niečo naozaj hebké a kvalitné? Toto dildo je vyrobené z prémiového mäkkého silikónu, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Navyše, ak ho zahrejete, bude ešte mäkkšie, zatiaľ čo ak ho schladíte, mierne stvrdne. Užite si intenzívne pocity.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Inflatable Dildo Long Black

    Čierne nafukovacie dildo s príjemným povrchom. Pomaly s ním zájdite do análu alebo vagíny a stlačte ručnú pumpičku. Dildo sa začne zväčšovať a napĺňať váš otvor slasti až do maximálneho nasýtenia. Ručná pumpička má ventil na okamžité odľahčenie tlaku, čo produktu pridáva na bezpečnosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    S týmto zajačikom si budete užívať obaja! Jeho pri koreni penisu a okolo semenníkov príjemne stiahne a jej bude uškami vzrušene vibrovať na klitoris. Je vyrobený zo silikónu, takže je úžasne flexibilný a nielenže dokonale sadne na penis, ale tiež sa svojimi uškami prispôsobí ženskému telu. Má 10 silných vibračných funkcií, dobíja sa cez USB a nemôže sa dočkať, kedy sa už bude s vami milovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • No-Parts Logan Dildo 13.5cm Black

    Ste začiatočník a hľadáte vhodné dildo? Logan je ideálny adept! Má pôvabný ergonomický dizajn s miernym zakrivením. Jeho jadro je pevné, ale zároveň dostatočne pružné pre pohodlnú análnu alebo vaginálnu penetráciu. Vonkajší materiál je veľmi hladký a príjemný. Využite aj koncovú prísavku a hrajte sa bez použitia rúk!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Violet & Black

    Tieto inovatívne Venušine guličky disponujú patentovanou vyťahovacou slučkou, ktorá je počas nosenia diskrétne ukrytá vo vnútri tela.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Flirts Anal Training Kit Gem Stone Pink

    Nádherná sada análnych kolíkov z kolekcie Flirts od prestížnej značky Dream Toys. Užite si krásne farby a obaly pripomínajúce jar, modrú oblohu, slnečné dni a kvety. Obsahuje 3 silikónové kolíky rôznych veľkostí. Ich základňu zdobia blyštivý kamienok v tvare srdiečka a vyzerajú tak super zvodne. Vychutnajte si vytúžené análne potešenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CoverMe Kegel Kit Purple

    Či už túžite po intenzívnejších orgazmoch, alebo posilnení svalov panvového dna z dôvodu zaistenia si prevencie proti inkontinencii, produkt, ktorý si práve prezeráte, pre vás bude úplne ideálny. Elegantný vzhľad, materiál nielen príjemný na dotyk, ale aj bezpečný pre telo, jemná stimulácia a skutočné výsledky, to všetko od guľôčok CoverMe môžete čakať.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Inflatable Butt Plug L

    Býva váš análik občas nenásytný a tuží po zaujímavej stimulácii? Kúpte mu dofukovací análny kolík, ktorý jeho túžby ukojí jedna báseň. Vyrobený je z príjemného silikónu, disponuje prísavkou a jeho použitie je veľmi jednoduché. Uchopte do ruky balónik a nafúknite sa vášňou.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Explore Fuchsia

    Objavujte, po čom váš análik túži! Tento kolíček s jedinečným tvarom vám k tomu milo a rád pomôže! Je vyrobený z prémiového silikónu, ktorý je príjemne hebký a flexibilný. Koncové držadlo zas zaisťuje jednoduchú manipuláciu a bezpečnosť zároveň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Black

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďu vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Silicone Gag 4cm Black-Rose Gold

    Elegantný náhubok v štýlovom prevedení! Tento náhubok je úžasne sexi a jeho kožený vzhľad v kombinácii s kovovými detailmi v rose gold farbe mu dodáva šarm. Z vnútornej strany je pásik príjemne polstrovaný plyšom, takže je pohodlný na nosení. Gulička je tak tvrdá a guľatá a je vyrobená zo silikónu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 520

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.