×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky silikón

Položky 129 až 160 z celkom 471

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 18

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarovný prsteň pre váš žaluď? Áno! Táto hračka povedie skrz prstienok vibrácie priamo do oblasti okolo žaluďa a poteší vaše citlivé miesto hneď 7 vibračnými režimami. Pracuje teraz vaša fantázia na plné obrátky? V tom prípade vám iste napadlo, že vibrátor môžete použiť aj na iné oblasti, napríklad na klitoris alebo bradavky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Užite si luxus vo svojom análiku s týmto vibračným kolíkom s nádherným koncovým kamienkom! Je z príjemného silikónu, ktorý je báječne hladký a poddajný. Ukrýva v sebe dva silné motory s 10 intenzívnymi režimami. Nechajte svoj dych, aby sa zatajil vplyvom dômyselných vibrácií, ktoré vás vezmú až do análneho neba.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Obzeráte sa po pomocníkovi pre intenzívne zadné potešenie? Rebel P-Spot rozumie potrebám mužov a je navrhnutý tak, aby pohodlne dosiahol na vašu prostatu a zmyselne ju dráždil a stimuloval. Má ideálny tvar, je zvlnený a jeho špička je dômyselne zakrivená. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a jednoduché ovládanie. Pozvite ho ďalej a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Black

    Senzačný čierny strap-on, s ktorým si užijete veľa zábavy bez nutnosti nosenia postroja. Textúrovaná zavádzacia časť pre nositeľku sadne do vagíny ako uliata, kde bude príjemne sitmulovať bod G. Dlhšia, tiež mierne textúrovaná, časť bude ďalej prenikať do osoby nositeľky a nebude záležať na tom, či to bude žena alebo muž!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Metis

    Necháte sa rada potešiť vzrušujúcimi vibráciami vnútri vašej vagíny? Toto kvalitné vibračné vajíčko sýto červenej farby by nemalo uniknúť vašej pozornosti. Poskytne vám mimoriadne intenzívne vibrácie o 7 rytmoch a 3 úrovniach, ktoré si budete voliť gombíkom na konci chvosta. Vajíčko je vodotesné a rado bude vaším spoločníkom aj vo vani alebo v bazéne. Zverte mu svoje potešenie a nebudete ľutovať.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženy sa delia na dve skupiny - tie, ktoré svoj G-bod našli, a tie, ktoré naň neveria. Paloqueth G-Spot tu je pre obe skupiny. Vďaka svojmu tvaru a o niečo baňatejšej hlave než je telo s ním pohodlne zacielite na G-bod a stimuláciou tohto slastného miestočka si urobíte pokojne aj mokrý orgazmus. Neveríte? Vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Peeker Kit Black

    Ktože by sa nechcel pozrieť dnu, však? Táto trojica dutých análnych kolíkov umožní zvedavému oku nahliadnuť, zvedavým rukám si siahnuť a tým najväčším zvedavcom dokonca dovnútra niečo strčiť alebo naliať. Objavte nový spôsob vzrušenia a postupujte od najmenšieho kolíku až po najväčší.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Regular Vacuum Controller Compatible

    Nový Air-Tech môžete pripojiť k špeciálnej vákuovej pumpe Tenga Vacuum Controller, ktorá v masturbátore vytvorí podtlak podľa vášho želania a tým ešte mnohonásobne zintenzívni váš zážitok z masturbácie.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Orio Huevo Vibrating & Telescopic Up & Down Movement Remote Control Purple

    Hľadáte niečo viac ako obyčajné vibračné vajíčko? Skúste niečo viac s vajíčkom Orio žiarivo fialovej farby, ktoré disponuje 7 funkciami teleskopického pohybu hore a dole a samozrejme aj 7 vibračnými funkciami. Nájdite tú najlepšiu kombináciu práve pre vás alebo nechajte svoj náprotivok, nech vám ju nájde cez bezdrôtové diaľkové ovládanie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Fialová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Chcete si masturbáciu užívať ešte o niečo viac? Tento pomocník od Boners vám dovolí skúsiť mnohonásobne lepšiu stimuláciu než vaša pravačka. Jeho otvorený dizajn je vhodný pre všetky veľkosti penisov a používať ho môžu aj muži s erektílnou dysfunkciou. Užite si s ním 10 vibračných režimov v hladkom silikónovom tele.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Matné, hladké a hlavne vibrujúce svorky na bradavky vyzerajú na prvý pohľad naozaj vkusne, lebo sú vyrobené z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Strap-On Silicone Sleeve +5cm Medium

    Predĺžte svoj penis o 5 dôležitých centimetrov! Toto duté realistické dildo na príjemných elastických popruhoch bude perfektným riešením pre mužov, ktorých partnerka či partner vyžadujú väčšiu výbavu, než im sú schopní poskytnúť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Yale Purple

    Chcete si spríjemňovať pokojne aj každý deň vibráciami vo vašom análiku? Yale bude váš obľúbený pomocník! Jeho pružné telo s hladkým silikónovým povrchom poteší ako začiatočníkov, tak skúsených milovníkov. Vyberte si z 12 vibračných nastavení a vydajte sa po vzrušujúcej ceste k maximálnemu análnemu potešeniu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Malá, kompaktná a extrémne výkonná, taká je táto nabíjateľná masážna hlavica Wand Vibe z kolekcie Elegant Series. Ponúkne vám 15 rôznych vibračných režimov, s ktorými si užijete dokonale zmyselný masážny zážitok. Perfektne padne do ruky a ľahko sa ovláda, tak ju uchopte a užite si jemnú alebo intenzívnu masáž svojich citlivých miestečiek!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Los Analos Double Delight Silicone Strap-On Purple

    Máte chuť na trojku a druhého muža sa vám zháňať rozhodne nechce? Nemusíte! Stačí, keď si ten váš na penis nasadí tento krúžok s fialovým dildom a zajačikom. Odnímateľný mini vibrátor pridá stimuláciu klitorisu a bude stačiť len nasadiť. Tak to vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Kendall Silicone Dildo Blue

    Dildo z luxusného a mäkkého silikónu pôvabne modrej farby od značky Maia Toys. Užite si skvelé potešenie a intenzívne pocity, ktoré táto krásna hračka zaručuje. Zvlnená textúra tak sľubuje nevšednú stimuláciu ako vašej vagíny, tak pokojne i análiku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Vibrating Plug

    Chcete zažiť silu vibrácií vo svojej prdelke? Do toho! Tento neuveriteľne intenzívny análny kolík má 10 vibračných režimov, ktoré otvoria vaše zadné vrátka skutočnej slasti a budú ich neuveriteľne rozmaznávať a stimulovať. Úroveň dráždenia vibráciami si budete vyberať skrz praktický diaľkový ovládač a hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Rozvlňte sa vzrušením!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Squeeze-It Squeezable Thick Phallic Dildo Flesh

    Zamatovo jemné, pevné a nekonečne tvarovateľné, také je dildo Squeeze-it! Vyrobené je z jedinečného silikónu Silexplax s technológiou Thermo Reactive, ktorá vám umožní dildo ohýbať a tvarovať podľa svojich potrieb. Zahrejte ho v mikrovlnnej rúre alebo vo vriacej vode, vytvarujte a schlaďte v chladničke a vymodelovaný tvar dildu zostane.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý bude mimo iné aj skvele vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Diamond pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho mäkký povrch so zaujímavou textúrou v sebe skrýva 10 vzrušujúcich vibračných režimov pre mimoriadne uspokojujúce zážitky. Doprajte si pomocníka, ktorý bude štýlový rovnako ako vy.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash - Silikónový obojok s vodítkom Čierna

    Obzeráte sa po kvalitnej, pohodlnej a estetickej vôdzke s obojkom za priaznivú cenu? Tak to vás iste zaujme tento jedinečný silikónový obojok s retiazkovou vôdzkou od značky Bad Kitty. Vôdzka je zakončená praktickou páskou na ruku, vďaka ktorej vám váš otrok len tak neutečie.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Hovoríte si, čo je asi toto za pomôcku? Radi vám toto sladké tajomstvo odhalíme! Je to špeciálny doplnok navrhnutý pre ženské telo a jeho potešenie. Ohnete ho podľa potreby tak, aby hrbolček uprostred pomáhal stimulovať G-bod, zatiaľ čo ohybné ramienka roztiahnu pysky ohanbia. Vaše intímne partie tak budú perfektne vystavené na obdiv, vagína bude otvorená a čo sa bude diať ďalej, bude len na vás.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Predstavte si, aké by to bolo, keby ste mali namiesto každého prsta jednu erotickú hračku! S touto stimulačnou rukavicou FISTIT budete mať v spálni navrch. Každému vášmu prstu dá iný vzrušujúci tvar a textúru pre vaginálne aj análne dráždenie. Vyskúšajte každý z piatich prstov a prebuďte svoje citlivé body k vášni!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Graduating Beads

    Princeznička na bále postrácala korále. Jej otec, mocný kráľ, si ich do análu nastrkal. Zažite rovnako vzrušujúci pocit ako mocný kráľ a vyskúšajte tieto vibračné korálky, ktorými môžete rovnako ako kráľ navštíviť análik alebo si ich môžete nastrkať aj do vagíny, čo bola zase obľúbená kratochvíľa princeznej. Objavte zábavy šľachticov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasický vibrátor s nadpriemerným výkonom! Tento flexibilný vibrátor má realistický tvar penisu, vrátane výrazného žaluďu a vymodelovaných žiliek. Je zakončený silnou prísavkou, ktorá priľne na akýkoľvek hladký povrch a vibrátor robí kompatibilným so strap-onmi. Vyberte si z 10 vibračných režimov a užite si s hračkou aj v sprche alebo vo vani.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 10" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je naviac teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne a v nízkych teplotách tvrdne. Zamilujte sa divoko!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrátor pre parádne rozmanité potešenie za bezkonkurenčnú cenu! Je príjemne mäkký, dômyselne zakrivený a má výrazný koniec pre presnú stimuláciu g-bodu. Jeho telo je mierne zvlnené a umožňuje tak dráždenie klitorisu alebo análu. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory so samostatným ovládaním, ktoré ponúka 10 vibračných režimov a 5 rýchlostí. Uchopte ho za praktickú rukoväť a urobte si dobre tak, ako práve potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Double Diver Pink

    Chcete vzrušujúcu duálnu penetráciu? Jedine s týmto krúžkom strojnásobíte svoje potešenie! Stačí ho nasadiť na penis a nechať pružný krúžok, aby posilnil a podporil erekciu a výdrž. Potom pridajte vibrácie s 12 funkciami v hornej časti a pre maximálnu blaženosť vkĺznite pripevneným dildom za zadné dvierka. Toto nie je len tak nejaký obyčajný krúžok, je to nástroj pre dokonalú slasť!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Už ste niekedy vyskúšali naťahovač semenníkov? Alebo ste zatiaľ ochudobnení o jedinečný a intenzívny zážitok, ktorý táto pomôcka zaručuje? Či už ste skúsený alebo začiatočník, nový Perfect Fit Ball Stretcher by rozhodne nemal uniknúť vašej pozornosti, môžete s ním totiž zažiť veľa unikátneho potešenia.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Sex Kit

    Máte radi análne hry? V tejto sade nájdete všetko, čo na ne potrebujete! Najskôr si svoj zadný otvor vyčistite klystýrom a následne si podľa chuti vyberiete buď kolík, alebo koráliky. Oboje môžete rozvibrovať vďaka odnímateľnému mini vibrátoru, ktorý sa dá použiť aj samostatne na stimuláciu rôznych miest. Doprajte si sadu so všetkým potrebným!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Green

    Máte odvahu prevziať kontrolu nad vzrušením vašej partnerky a to pokojne aj na verejnosti? Alebo sa naopak nebojíte zveriť ovládač k tomuto zdroju potešenia do rúk vášho partnera a vyraziť si na prechádzku alebo na párty? My vieme, že máte a že sa radi hráte! S týmto vajíčkom od FeelzToys sa môžete hrať kdekoľvek a kedykoľvek.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 471

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.