×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne pre ženy čierna

Položky 129 až 160 z celkom 178

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Malý, ale šikovný Buzzy Butterfly na diaľkové ovládanie pristane vo vašich nohavičkách a nachystá vám vzrušujúce dobrodružstvo. Vďaka praktickému magnetu bude držať na svojom mieste a nevykĺzne. Ten, kto sa chopí diaľkového ovládača budete môcť vyberať z 9 rôznych nastavení vibrácií a vzorov. Okúste sexi hrátky na verejnosti a nachystajte si tú najlepšiu predohru ever!

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Black

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte svoje fantázie ožiť a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrátor s diskrétnou veľkosťou a zároveň ideálny parťák nielen na cesty! Poteší vás silnými a prenikavými vibráciami, ktoré s ním zacielite tam, kde ich práve budete potrebovať vďaka skosenej špičke. Okrem vibrácií sa vie aj zmyselne zahriať, čo je viac sexy, než si vôbec dokážete predstaviť. Laskujte s ním klitoris, prsia alebo čokoľvek, čo práve budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika s jedinečnými funkciami. Tento pôvabný hladký vibrátor vám dá všetko, po čom túžite. Je výkonný a zároveň veľmi tichý, ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 úžasných elektro-stimulačných režimov plus program pre tréning panvového dna. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Tento elegantne čierny a realistický zajačik bude svojím autentickým koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú ku klitorisu a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Medium Black

    Láka vás užívať si vzrušenie celkom kdekoľvek? Toto stredne veľké vibračné vajíčko sa uvelebí vo vagíne a ovládač môžete zveriť svojmu partnerovi. Ten potom bude vyberať medzi 10 vibračnými režimami a chystať si vás tak na výbušne vášnivý večer!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    To najlepšie pre vás a vaše potešenie? Tento „králik“ od Dorcel vás nikdy nesklame! Jeho neuveriteľne flexibilná bude súčasne láskať váš G-bod aj klitoris. Jeho silné vibrácie a textúrovaný povrch vám zaistia chvíle intenzívneho potešenia. Pridajte k tomu ešte funkciu zahrievania pre horúce pocity a vydajte sa objavovať sexuálne dobrodružstvo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a odovzdáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    Máte rady tajomstvo a vzrušenie? Táto hračka bude vaším vzrušujúcim tajomstvom! Prichádza v sade so sexi čipkovanými nohavičkami a diaľkovým ovládaním v tvare srdiečka. A o čo vlastne ide? O malý, diskrétny, ale šikovný vibrátor, ktorý sa vloží do nohavičiek, aby vibráciami láskal vašu vulvu vo vibračnom rytme, ktorý mu nadiktujete ovládačom. Nechajte sa rozmaznávať!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Kissable Black

    Elegantne čierny krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Juno nie je len tak nejaký vibrátor, je to bohyňa G-bodu! Je to ten najkrajší a zároveň najelegantnejší vibrátor na G bod na svete a poskytne vám hlboké dunivé vibrácie cieliácie priamo na toto citlivé miesto. Vychutnajte si vášeň, ktorá bude prúdiť celým vašim telom a doputujte až do neuveriteľne slastného orgazmického neba.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s oblázkovým tvarom vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením klitorisu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento prekrásny a elegantný sací stimulátor v tvare ruže vás vezme do siedmeho neba cez váš klitoris. Ponúkne vám 10 intenzívnych režimov, ktoré sa skladajú zo 6 rýchlostí a 4 vzorov sania. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s lahodným saním.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Nechajte toto vajíčko nežne priasť na váš bod G kedykoľvek a hlavne kdekoľvek budete chcieť! Je super diskrétne a ovláda sa cez bezdrôtový diaľkový ovládač s dosahom až 20 metrov. Jeho povrch je hodvábne hebký a dodáva vajíčku luxusný vzhľad. Diaľkové ovládanie má potom prvky z nerezovej ocele a malá karabínka priamo nabáda na pripevnenie na kľúče. Hra môže začať, vyjdite si na vzrušujúcu prechádzku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Moderný, krásny, šikovný a maximálne luxusný, taký je tento duálne stimulujúci vibrátor IDA. Je ovládateľný cez aplikáciu v telefóne a disponuje patentovanou technológiou WaveMotion, ktorá vás nikdy nesklame, napodobňuje totiž pohyb prsta a prináša tak neuveriteľné vlny vášne. Doprajte si to najlepšie, nebudete ľutovať!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Secret Pleasures z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Venovať sa bude vnútru vagíny i klitorisu, takže vás dvojitou stimuláciou dovedie k tým najlepším orgazmom. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Love Balls Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie, potešenie aj tréning svalov panvového dna. Tieto guličky majú výrazne stimulačnú textúru a je možné ich nafúknuť tak, že nimi budete doslova plná! Predstavujú efektívny tréning panvového dna a ponúknu vám aj 7 vibračných režimov. Vzrušujte sa a posilujte zároveň!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Hľadáte spôsob ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Stimulátor bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho kĺzal tam, kde je potrebný, a tam účinne vykonával svoje poslanie. Jedná sa o perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Egg Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Toto vajíčko vás prekvapí viac než Kinder vajíčko! Je diskrétne, výkonné, hebké a šikovné. Je tvarované presne pre kontúry vášho tela a jeho zamatovo hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Disponuje tiež technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si užijete ako v sebe, tak pri dráždení klitorisu. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Králiky nikdy nie je dosť! A toto nie je len tak hocijaký králik, je to hračka s trojitou mocou, už totiž na prvý pohľad je elegantná a multifunkčná. Takže po prvé bude láskať vagínu a hlavne G-bod 10 vibračnými režimami v príjemnej kruhovej textúre. Pri tom si na svoje príde aj váš klitoris vďaka pružnému ramienku, ktorý vie tiež vibrovať o 10 režimoch. Potom keď hračku otočíte, objavíte zobáčik, ktorý vám ponúkne pocit podobný nasávaniu o 3 rýchlostiach pre zaručené orgazmy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sanya Black

    Pre všetky ženy, ktoré túžia po ničom dokonalom! Vibrátor Sanya je mäkký, pohodlný a flexibilný, tiež veľmi luxusný a ergonomický. Príjemne padne do ruky a slastná jemnosť jeho vibrácií vám nabídne množstvo vzrušujúcich pocitov, ktoré vás dovedú až k omamnému vaginálnemu (alebo klitorálnemu) orgazmu. Štýlové potešenie je zaručené!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Designer Edition Diva Mini Tongue

    Milujete orálny sex a túžite po mrštnom jazyku, ktorý by si s vaším klitorisom pohrával, kedykoľvek si len spomeniete? Dizajnový stimulátor Diva vaše tajné priania bude plniť kedykoľvek a kdekoľvek. Jeho elegantné a moderné spracovanie v sebe ukrýva jazýček točiaci sa v štýle vodného mlynu. Proste a jednoducho akoby vás lízal! Stačí pár kliknutí a budete mať toľko orálneho sexu, že už vám nebude nič chýbať k šťastiu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Vibrátor je štýlu obľúbeného zajačika vás na prvý pohľad ohromí svojim luxusným spracovaním a elegantnou kombináciou čiernej a zlatej farby. Prichádza s ním obľúbená značka Nomi Tang a jeho tvar vám zaručuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov, G-bodu a klitorisu, naraz. V jeho silikónovom tele sa potom ukrývajú 3 výkonné motory, ktoré vás spolu so špeciálnou drážkou pnúcou sa cez celú hračku, vezmú priamo do orgazmického neba.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Herrules Nami Vibrating Egg Remote Control Black

    Doba sa mení, o sexualite sa začína otvorene hovoriť a nie je teda na čo čakať, ráčte preskúmavať nové vzrušujúce radosti osamote alebo so svojím náprotivkom! Nami je šikovné vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, ktoré má zaoblený a zakrivený tvar a dlhý silikónový chvostík. Chopte sa sama ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku, vaše zrušenie nebude poznať medze!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor vás ohromí dokonalou duálnou stimuláciou pre vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Uvoľnite sa, odhoďte zábrany a nechajte sa unášať dech vyrážajúcimi orgazmami!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Typhon vyniká medzi ostatnými hračkami! Je zmyselne čierny s chrómovaným detailom na základni. Vyrobený je z tzv. liquid silikónu, ktorý je hodvábne hebký a mäkký na dotyk a tlačidlá vám zaistia pohodlné ovládanie. Vychutnajte si jeho mäkkú špičku, zakrivený tvar so stimulujúcimi hrebeňmi a dosiahnite na svoj G-bod a pri tom jemne poláskajte aj klitoris.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Zigzag Vibrating and Zigzagging Egg with Remote Control Black

    Chcete zmeniť svoj sexuálny život k lepšiemu? Vyskúšajte toto ZigZag vibračné vajíčko zo silikónu najvyššej kvality s úchvatnou povrchovou úpravou. Okrem klasických vibrácií vás poteší funkciou pohybu o 360º, čo je veľa wow! Vďaka tomuto rotačnému pohybu sa vo vašej vagíne priamo roztancuje a bude len na vás, či si diaľkové ovládanie necháte vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Neseďte v kúte a začnite si užívať život so všetkým, čo k tomu patrí vrátane orgazmických okamihov. Pomôže vám k tomu tento šikovný vibrátor do nohavičiek. Má dokonalý tvar, stimulujúci textúru a magnetické krídelká, vďaka ktorým bude držať na mieste. Vyberte si z 10 vibračných režimov ten naj práve pre vás alebo ovládač zverte svojmu priateľovi či priateľke!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Premýšľate, ako najlepšie skrotiť svoje nezbedné myšlenky a neutíchajúce túžby? S týmto zajačikom to zvládnete! Nabídne vám 5 vibračných vzorov, ktoré budete milovať. Na dotyk je skvele hebký, pretože je vyrobený zo silikonu a jeho dokonalý tvar zasiahne všetky citlivé miesta. Navyše je tiež vodeodolný a za veľmi příznivú cenu, tak nečakajte a uspokojte sa.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Perfektná duálna stimulácia s Bobom! Tento pôvabný vibrátor v štýle králika, ktorý myslí aj na klitoris, v sebe ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Užite si báječnú dvojitú stimuláciu s týmto moderným a štýlovým kamarátom od California Exotics. Bude vás intenzívne stimulovať ako vo vnútri vagíny, tak z jej vonkajšej časti, očarí vás svojou silou 2 motorov a ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov. Vyrobený je z príjemne hebkého a flexibilného silikónu, je nabíjateľný cez USB, ľahko sa ovláda a je vodotesný.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Snívate o nekonečných nociach plných neprekonateľného potešenia? Vibrátor TardeNoche vám milo rád bude robiť spoločnosti! Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, takže je príjemne hodvábne jemný a mäkký. Najlepšie sú však jeho výkonné funkcie, vďaka ktorým sa budete môcť baviť na tisíc rôznych spôsobov. Račte zistiť viac!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 178

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.