×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne pre ženy ružová

Položky 33 až 64 z celkom 263

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Najpredávanejšie séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Massager Ružová

    Malý ale veľmi účinný stimulátor klitorisu so 4 vymeniteľnými hlavicami, ktoré vás dostanú na vrchol blaha. Tento mini vibrátor skrýva všetku svoju silu v hornej časti, kde rozvibrováva textúrované nadstavce, ktoré sa nemôžu dočkať, než budú priložené k vášmu klitorisu alebo bradavkám.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet - Vibračné vajíčko ovládateľné cez mobilnú aplikáciu

    Pocíťte adrenalín vo vašom tele vďaka tomuto najnovšiemu Flamingo vibrátoru. Jedná sa o vibračný náboj, ktorý nekompromisne stimuluje váš bod G pomocou intenzívnych vibrácií. Flamingo bol špeciálne vyvinutý tak, aby ste si ho mohli užívať v páre, a to pokojne aj na verejnosti, kde nikto nič nevidí, ani nespozná.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Set - Venušiny kuličky sada Ružová/Fialová

    Sada guľôčok Joyballs vám umožní účinne posilniť svaly panvového dna a zároveň vám dopraje jemnú stimuláciu, ktorá vás príjemne pripraví na vášnivý večer s partnerom. Tento produkt je navrhnutý ženami pre ženy, má estetický krásny vzhľad, ergonomický tvar a jeho použitie je veľmi jednoduché. Joyballs Secret Set je luxusná sada venušiných guľôčok odporúčaná gynekológmi aj úplným začiatočníkom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Strapless Strap-On

    Dych berúce a nekonečne intenzívne chvíle potešenia na vás čakajú so strap-onom, ku ktorému nebudete potrebovať žiaden postroj. Kratší koniec padne do pošvy ako uliaty, kde bude držaný svalmi panvového dna. Dlhší koniec potom bude uspokojovať partnerku alebo análik partnera. Zapnite vibrácie a maximalizujte potešenie. Hodvábne hebký, silikónový povrch a stimulačné drážky na klitoris zaručujú omamné potešenie pre všetkých zúčastnených.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Snívate o vášnivej jazde s dokonalým vibrátorom? Oddajte sa s týmto ružovým krásavcom a vdýchnite život svojim nezbedným fantáziám. Bunny Kisser je dokonale tvarovaný duálne stimulujúci vibrátor s 10 vibračnými funkciami a 4 rýchlosťami intímneho sania. Ovládajte každú s funkciou samostatne a dotknite sa báječných vrcholov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Single Pink & Black

    Tieto inovatívne Venušine guľôčky disponujú patentovanou vyťahovacou slučkou, ktorá je počas nosenia diskrétne ukrytá vo vnútri tela. Teraz vo verzii single s jednou guľôčkou.

    26,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Hľadáte niečo viac ako len nudný vibrátor? Dash by vás rozhodne mohol zaujímať! Má hneď niekoľko funkcií, ktoré na ňom budete milovať. Vie slastne nasávať klitoris ak tomu ho láskať malým jazýčkom, čo dokonale simuluje orálny sex. Vibrovať vo vás bude maximálnou silou a ešte vám ponúkne zmyselnú funkciu zahrievania. To bude láska na prvý pohľad, že?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Incantation Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Incantation Pink je úžasný, extrémne tichý vibrátor pre ženy s jemnými dráždiacimi výstupkami po celom svojom tele. Jeho premenlivý priemer zvyšuje vzrušovanie.

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Melt Coral

    Viete, že aj vzduch dokáže byť poriadne vzrušujúci? Musí sa však jednať o podtlakové vlny, ktoré rozvášnia váš klitoris! We-vibe Melt je párový stimulátor so schopnosťou jemného sania, ktorému sa nič nevyrovná. Naviac sa ovláda cez aplikáciu a sľubujete tak aj hry na diaľku. Nechajte sa uniesť pulzujúcou orgazmickou vlnou pre váš klitoris!

    209 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Silicone Ben Wa Balls

    Cítite, že vaše panvové dno potrebuje posilniť? Ben Wa Balls je sada ideálna pre všetky začiatočníčky, ktoré chcú trénovať efektívnym spôsobom a dosiahnuť tak rýchle výsledky. Prejdete si 5 rôznymi úrovňami vďaka vymeniteľnému závažiu a zaistíte si tak nielen prevenciu proti inkontinencii, ale aj intenzívnejšie orgazmy.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Špeciálna nafukovacia pohovka s realisticky tvarovaným vibrátorom. V strednej sedacej časti je zosilnený, po bokoch má dve držadlá pre ľahkú manipuláciu. Plynulo regulovateľná intenzita vibrácie.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Vini

    Vychutnajte si vzrušenie vášho miláčika bez ohľadu na to, či sa zrovna nachádza u vás alebo na druhom konci sveta cez aplikáciu Magic Motion. Vibrácie riadené na diaľku či na blízko tak vagíne môžete dopriať vagíne i klitorisu, záleží len na vás ako vajíčko využijete. Silné vibrácie si zamilujete a následné orgazmy ešte viac, tak na čo ešte čakať?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Premium eco

    Najobľúbenejší Womanizer Premium teraz v novom ekologickom kabáte! Vychutnajte si jeho 12 úrovní intenzity bezdotykovej stimulácie klitorisu, ktorá vás vďaka tlakovým vlnám a jedinečnej technológii vezme do raja behom pár minút. Je šetrný pre planétu a nekonečne vzrušujúci pre vás, tak sa potešte erotickou hračkou pre všetkých, ktorí zmýšľajú ekologicky.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

    Kto sa udržuje v kondícii, má viac zo života. To platí mimochodom aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožňujú prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale aj pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Lush Kira Velvet

    Hľadáte erotického kamoša, ktorý by splnil VŠETKY vaše požiadavky? Ste náročná, to sa vie, a vybrať si ten pravý vibrátor pre vás nie je len tak. Teraz ste ale na správnej adrese, poďte sa zoznámiť s Lush Kira! Má 2 vibračné body, vie krúžiť, prirážať a tiež sa zahriať. Na svoje si tak príde ako vagína, tak klitoris. Zdá sa vám to neuveriteľné? Odhaľte pravdu!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Vibrating Lipstick - Vibrujúci rúž

    Elegantný a diskrétny, super výkonný, multifunkčný mini vibrátor prezlečený za rúž s jemnou špičkou z najkvalitnejších materiálov.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Layla Tulipán - Vaginálna činka

    Ideálna gulička pre všetky začiatočníčky v tomto smere. Má pohodlnú veľkosť a vyrobená je z úplne jemného silikónu. Pomôže vám začať s tréningom svalov panvového dna, ktoré je dobré posilňovať nielen kvôli zúženiu vagíny, ale predovšetkým zo zdravotných dôvodov, napríklad pre predchádzanie inkontinencie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Ružová

    Elegantný, hladký vibrátor pre všetky moderné ženy, ktoré túžia po niečom vkusnom a zároveň účinnom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    Snívate o hlbokých vibráciách, ktoré budete ovládať cez váš smart telefón? Toto pôvabné a šikovné vibračné vajíčko predstavuje váš splnený sen! Vpláva do vagíny ako by tam patrilo odjakživa a po spárovaní s aplikáciou v telefóne si budete pohodlne voliť vibračné režimy. Alebo ho bude vyberať váš partner? To už necháme na vás.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Charles

    Pretty Love Bright je silikónový G-spot vibrátor s 30imi typmi vibrácií. Dokonalým tvarovaním hlavy dokáže stimulovať bod G a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Ružová

    Vášnivé dámy pozor! Máme tu pre vás niečo naozaj senzačné, čosi, čo vás dostane do extázy, čosi, čo si zamilujete, čosi, čo poteší váš G-bod, klitoris i zadné vrátka súčasne. Zoznámte sa s multifunkčným silikónovým vibrátorom Triple Pleasure Rabbit prekračujúcim limity a odpovedajúcim na neutíchajúce túžby každej z nás.

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Fascinate Ružová

    Vibe Therapy Fascinate - venušine guličky sú vyrobené z hypoalergénneho 100% lekárskeho silikónu a sú úplne zaliate, preto nie je možné akékoľvek priľnutie nečistôt či baktérií.

    28,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gballs 2 Ružová

    Gballs 2 je zábavný spôsob, ako precvičovať svaly panvového dna. Váš osobný tréner má 6 tréningových kurzov, podáva hlasové inštrukcie, stanovuje ciele a odmeňuje. Gballs 2 s integrovanými senzormi zaistí odozvu svalstva.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Snívate o vášnivej jazde s dokonalým vibrátorom? Oddajte sa s týmto ružovým krásavcom a vdýchnite život svojim nezbedným fantáziám. Pucker je dokonale tvarovaný duálne stimulujúci vibrátor s 10 vibračnými funkciami a 4 rýchlosťami intímneho sania. Ovládajte každú s funkciou samostatne a dotknite sa báječných vrcholov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Pink

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazmu zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Nora Vibrator

    Inovatívny zajačikový vibrátor Nora, ktorého funkcie volíte vy alebo váš partner cez mobilnú aplikáciu. Disponuje otočnou hlavou, ktorá vás privedie k šialenstvu skrz stimuláciu G-bodu, a tiež ramenom, ktoré sa pohrá s vaším citlivým klitorisom. Čo viac si priať?

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolučný bezdrôtový vibrátor na diaľkové ovládanie, ktorý môžete dobíjať cez USB. Tento dômyselný vibrátor je ľahučký, tenký a priamo prosí o využitie na prechádzke mestom.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Luna Beads Mini

    Venušine guľôčky Luna mini kombinujú potešenie a cvičenie súčasne. Okrem príjemného a vzrušujúceho dráždenia posilňujú pošvové svaly a spevňujú panvové dno.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Magic Egg 2.0 Wireless Vibrating Egg 10 functions Pink

    Krásne ergonomicky tvarované vibračné vajíčko s bezdrôtovým diaľkovým ovládaním od obľúbenej značky Alive. Umožní vám vzrušujúce hrátky na verejnosti, tichučké vibrácie, ktoré budú vašej vagíne šepkať o vášni, a nekonečný chtíč čakajúci na ukojenie. Vyrobené je z jemného silikónu a kvalitného ABS plastu bezpečného pre telo.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Feelz Toys Desi Love Balls - Venušine guľôčky Ružová

    Krásne značkové venušine guličky Feelztoys Desi Love Balls balené v štýlovej krabičke. Všetky vlastnosti týchto venušiných guličiek ich radia medzi špičkové produkty.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 263

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.