×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne pre ženy

Položky 33 až 64 z celkom 79

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S týmto kompaktným obšťastňovačom z príjemného silikónu vyťahuje Satisfyer Vibes z klobúku naozaj roztomilé prekvapenie. Magic Bunny vás svojimi čarodejníckymi trikmi v podobe súčasnej stimulácie bodu G a klitorisu privedie k netušeným orgazmom. Vyzerá síce drobne a nevinne, ale za jeho ušami sa skrýva plná králičia sila, ktorá vám učaruje 2 neuveriteľne silnými motormi a 12 vibračnými programami! Aká úžasná náhoda, že vďaka svojmu kompaktnému dizajnu je Magic Rabbit navyše ideálnym spoločníkom na cesty. Síce ho nevyčarujete z klobúka, ale môžete ho jednoducho vytiahnuť z kabelky, keď nabudúce dostanete chuť.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Feelz Toys Fonzie Fialová

    Neodolateľne fialový vibrátor uspokojí nielen váš bod G, ale tiež aj klitoris. Veľmi tichý a výkonný Feelz Toys Fonzie je vodovzdorný a disponuje 7 divokými vibračnými režimami.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Remote Control Egg

    Užívajte si nádherné a vzrušujúce pocity, o ktorých nebude vedieť nikto iný okrem vás a vášho partnera, ktorému zveríte ovládač od vajíčka slasti. 10 vibračných režimov a rýchlostí tohto silikónového zázraku vás bude vo vašej vagíne tešiť kdekoľvek (pokojne aj na verejnosti)! Nechajte svojho miláčika zablbnúť si s vami večer v bare a nažhaviť vás na vášnivé vyvádzanie, keď sa vrátite domov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Vaše túžby nie sú ukojené, je vám smutno a potrebujete rozveseliť? Toto je Tracy, váš nový milenec, ktorý je pripravený vám do života priniesť slastné šťastie! Je príjemne hladký, báječne flexibilný a dokonale tvarovaný tak, aby potešil ako bod G, tak i klitoris. Nechajte sa unášať 7 intenzívnymi režimami a noc čo noc zažívajte orgazmus za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frohle Intimate Vacuum Cups

    Takmer klasická vákuová pumpa pre ženy. Okúste tlakové hrátky a vzrušujúce vákuum. Pomocou pumpičky si sama naložíte presne toľko vzrušenia, na koľko sa budete v danú chvíľu cítiť. Podporte svoju sexualitu s kvalitným výrobkom od overenej značky, ktorá sa špecializuje na medicínsko-technické erotické pomôcky.

    53,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Dovoľte vašim snom stať sa skutočnosťou a podľahnite tomuto vibrátoru s dômyselným zakončením od celosvetovo obľúbenej značky Doc Johnson. Jeho kvality objavilo už veľa žien, takže sa Lucid Dream môže pýšiť aj niekoľkými oceneniami a teraz aj vy môžete vyskúšať, aké to je, keď si váš G-bod užíva intenzívnu stimuláciu vďaka ergonomickému tvaru hračky. Lucid Dream vám ponúkne skutočne silné vibrácie, pôsobia predovšetkým v špičke a môžete ich plynule regulovať otočným gombíkom na rukoväti. Dámy, nechajte svoj G-bod jasať vzrušením a, páni, nezúfajte, tento vibrátor sa vďaka svojmu tvaru môže pohrať aj s vašou prostatou.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elmer Purple

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Elmer od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako vo vnútri, tak zvonku, a jeho 2 motory vám predvedú hneď 12 vibračných režimov. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Tie najkrajšie venušine guľôčky na svete! Sú totiž zakončené nádherným kryštálom Swarovski, majú pôvabý tvar, farbu a budú pre vás skutočne užitočným šperkom. Posilníte s nimi totiž svoje svaly panvového dna a vďaka ťažšej vnútornej guľôčke si užijete pri ich nosení aj jemnú stimuláciu. Tak nečakajte, spojte príjemné s užitočným a urobte si radosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibrating Vagina Pump

    Vyššia citlivosť, zvodnosť a stimulácia? Áno! Toto všetko vašej kvetinke ukáže vákuová pumpa. Vákuum zvýši prietok krvi a tiež citlivosť a jednorýchlostný vibrátor potom bude láskať nielen klitoris, ale aj jeho okolie. Vychutnajte si tajomstvo, ktoré vákuum ukrýva.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Tie najkrajšie venušine guličky na svete! Zakončené sú totiž nádherným Swarovski kryštálom, majú pôvabný tvar, farbu a budú pre vás naozaj užitočným šperkom. Posilníte s nimi totiž svoje svaly panvového dna a vďaka vnútornej ťažšej guľôčke si užijete pri ich nosení aj jemnú stimuláciu. Tak nečakajte, spojte príjemné s užitočným a urobte si radosť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Chceli by ste sa vziať na vrchol, ktorý pocítite celou svojou vagínou? Wave je vzrušujúca vlnka, ktorá svojím tvarom dokonale kopíruje vonkajšiu časť vagíny a stimuluje vaše lono 10 zmyselnými vibračnými režimami. Flexibilný silikón, z ktorého je vibrátor Wave vyrobený, si zamilujete pre jeho hodvábnu hebkosť a vodotesnosť ocenia predovšetkým milovníčky kúpeľa. Urobte si pekne s hračkou, ktorá rozumie vášmu telu.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rechargeable Slim

    S týmto štíhlym krásavcom sa dostanete všade, kam budete potrebovať, takže aj do orgazmického raja! Je klasický tvar je preverený časom a 7 rôznych funkcií si potom už preveríte sama. Či už sú vaše fantázie akékoľvek, splňte si ich v spálni alebo pokojne aj v kúpeľni s vodotesným a dobíjacím vibrátorom Slim od Evolved.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Black

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 rozmaznáva bod G a klitoris podľa vášho priania. Ohybný hriadeľ umožňuje premenu vibrátora na bod G na vibrátor rabbit. Dva výkonné motory vás privedú k horúcemu vyvrcholeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nežne ružový a vášnivo šikovný vibrátor #CharmMe! Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a je teda príjemne flexibilný. Ponúkne vám hneď 10 vibračných funkcií a šťavu mu dodáte skrz USB kábel. Potešte ním akékoľvek miesta na vašom tele a radujte sa s roztomilou hračkou na všetky príležitosti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Zažite orgazmickú búrku! Láskyplné vibračné vajíčko George sa schová vo vašej vagíne, zatiaľ čo jeho ovládač spočinie v ruke vašej alebo vášho náprotivku. Následne vás bude rozmaznávať hebký silikónový povch a vibrácie, vďaka ktorým sa vaše kolená začnú triasť. Nechajte sa ním nažhaviť kdekoľvek a kedykoľvek.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý mimo iné bude aj skvelo vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Double Vibe pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho ergonomický tvar sa postará o vonkajšiu a vnútornú časť vagíny, a keďže je úžasne flexibilný, prispôsobí sa všetkým vašim požiadavkám a prianiam pohrať sa s ním môžete akokoľvek. Nechajte sa nažhaviť 2 silnými motormi a dostaňte sa do raja štýlovo a príjemne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Myslíte si, že keď sa rozdávali G-body, tak sa na vás nedostal rad? Trebárs ste ho zatiaľ len nemali šťastie nájsť! Tento vibrátor vám pomôže, nebojte, on totiž vie, že bez jeho pomoci je to niekedy ťažké. Má dokonalý tvar na nájdenie centra slasti a ponúkne mu hneď 7 výkonných vibračných funkcií.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's First Rabbit

    Zatiaľ nemáte s vibrátormi žiadne skúsenosti a chceli by ste rovno takú hračku, ktorá vás ohromí ako legendárny zajačik zo Sexu v meste? First Rabbit je značka ideál! Okrem vibrácií pre vašu perlu slasti zvanú klitoris o 8 rýchlostiach sa tiež rozvlní v 4 obojsmerných rotačných úrovniach. Zamilujte sa na prvýkrát!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • La Gemmes Yoni Egg Pure Amethist L

    Vajíčko z minerálu Ametyst pre váš lepší život. Noste ho okolo krku, vo vrecku, v podprsenke alebo vo vagíne a objavte blahodárne energické účinky minerálov. S Yoni si tiež posilníte svaly panvového dna, ktoré sa vám odmenia intenzívnejšími orgazmami, a prepojíte sa so svojou ženskou podstatou. Meditácia, harmónia, uvoľnenie, ženskosť! Neuveriteľné účinky Yoni vajíčok objavujú ženy na celom svete, objavte ich tiež!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Pink

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Ružová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Medium Black

    Láka vás užívať si vzrušenie celkom kdekoľvek? Toto stredne veľké vibračné vajíčko sa uvelebí vo vagíne a ovládač môžete zveriť svojmu partnerovi. Ten potom bude vyberať medzi 10 vibračnými režimami a chystať si vás tak na výbušne vášnivý večer!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bswish Bgood Deluxe Curve Ružová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Truda Lavender

    Túžite po nekonečne ohromujúcom potešení? Zoznámte sa s Trud, fialovým krásavcom od značky Pretty Love, ktorý vás ohromí nielen svojimi 7 intenzívnymi vibračnými režimami, ale aj úchvatným tvarom pre zacielenie na bod G a nádherne hebkým a mäkkým silikónovým materiálom. Nechajte sa potešiť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Elegant Vibrator Fialová

    Elegantný vibrátor s pretiahnutým hladkým telom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Naštartujte svoju kreativitu a využijte každý uhol ohybného vibrátora Flex 3! Hodí sa na stimuláciu všetkých citlivých miest. Ohnite ho a urobte z neho duálne stimulujúce vibrátor pre G-bod a klitoris zároveň. Alebo ním pohladíte ľan G-bod? Alebo ľan klitoris? Celé je to na vás!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy I'm so Eggcited Remote Egg Turquoise

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? I'm So Egg-cited poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež pulzujúcou funkciou v špičke. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Prahnete po dokonalej stimulácii bodu G a klitorisu zároveň? Omg a kto nie? Tento Selfie vibrátor je tu pre to, aby vám presne také láskania poskytol. Je báječne flexibilný a v hebkom silikónovom tele skrýva 2 motory s 10 vibračnými režimami pre úplnú slasť. Navyše, je vodotesný, tak neváhajte ho so sebou vziať aj do vane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    Satisfyer Twirling Fun sa postará o veľmi presnú stimuláciu pomocou silnej, cirkulujúcej vibrácie, a hodí sa tak na klitoris, pysky ohanbia alebo iné erotogénne zóny. Jeho športový dizajn dopĺňa intuitívne ovládanie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ives Pink

    Vyberáte si vibrátor a nemôžete sa rozhodnúť? S Ives nič nepokazíte, je to stávka na istotu! Bude totiž stimulovať vnútro vagíny aj klitoris, ponúkne vám 30 vibračných funkcií a hodvábne hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk. Máte vybrané!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Vychutnajte si každý jediný nezabudnuteľný zážitok s vibrátorom Foreplay Frenzy v štýle obľúbeného králička. Bude stimulovať vnútro vagíny aj vonkajšiu časť a vo svojom tele ukrýva hneď 2 motory. Vyrobený je z hebkého silikónu, je vodotesný a ponúkne vám 12 úžasných ciest, ako sa dotknúť vrcholu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 79

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.