×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne pre ženy

Položky 33 až 64 z celkom 116

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Strapless Strap-On

    O tomto snívala už naozaj dlho. O slobode, blízkosti a vzrušujúcej hre bez popruhov. Zasunula teda kratšiu časť do seba a bola prekvapená, ako dokonale sa v nej uvelebila. Zrak sklopila dolu a pocítila nadšenie. Silikónové dildo držalo bez námahy a bolo pripravené na akciu. Cítila sa sexi, vzrušená a nekonečne mocná.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Eidolon

    Absolútnym hitom a najnovším fenoménom, čo sa erotických hračiek týka, sú bezpochyby také pomôcky, ktoré môžete buď vy alebo váš partner ovládať na diaľku prostredníctvom aplikácie. Magic Motion Eidolon je výnimočný v tom, že vám poskytuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov na ženskom tele, a to bodu G a klitorisu.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sa skladá zo 4 vymeniteľných najpredávanejších výrobkov zo silikónu. Rabbit vibrátor, análny vibrátor, vibrátor s tlakovými vlnami a masážny vibrátor vám prinesú maximálnu rozmanitosť a všestrannú stimuláciu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je šikovný, elegantný a multifunkčný vibrátor, ktorý by nemal vašej pozornosti uniknúť. Ukrýva v sebe silu, ladnosť, luxus a kopec orgazmov, ktoré sa vo vás chystá prebudiť. Jeho ergonomický tvar vám zaručí jednoduchú manipuláciu a 2 super silné motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe, vám zas sľubujú dokonalú stimuláciu. Dráždite svoj klitoris, G-bod alebo bradavky a vychutnajte si funkciu zahrievania. Angel je tu preto, aby uspokojil všetky vaše potreby!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Satie, lízanie a vibrácie – tá najlepšia kombinácia! Objavte všetky nové zážitky s touto šikovnou a elegantnou hračkou s mrštným jazýčkom. Jej inovatívne technológie vám ukáže nové zmyselné vrcholy, ktoré vás nikdy neprestanú baviť!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Potešte sa hudbou. Áno, slyšíte správne, táto hračka vibruje do rytmu hudbu a dodá tak vašim obľúbeným skladbám a ich počúvaniu úplne nový, a hlavne vzrušujúci rozmer. Stačí pripojiť kábel k prehrávaču alebo k mobilu. Alebo si to užite bez hudby a vyberte si zo 7 prednastavených vibračných vzorov.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcia erotických hračiek Impulse Intimate je tu preto, aby vás rozparádila nielen pomocou overených vibrácií, ale tiež stále obľúbenejšími funkciami elektro-stimulácie. Tento vibrátor vám teda ponúkne 5 vášnivých elektro-stimulačných režimov a 7 vibračných so samostatným ovládaním. Odvážte sa zažiť elektro-vzrušenie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Hľadáte toho pravého? Krásne nežného a šikovného? Tento výkonný zajačí vibrátor vás rozparádi 10 režimami poklopkávania a 10 vibračnými režimami. Funkcia poklopkávania spôsobuje pohyby zľava doprava a výrazne nimi stimuluje bod G. Menšie rameno potom vibráciami mieri na klitoris a dostáva ho do siedmeho neba. Motory ovládajte samostatne a dotýkajte sa orgazmického neba.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cruise Pink

    Zoznámte sa so Sonou Cruise, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona Cruise vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste vy.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi tangá, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre tento luxusný vibrátor, ktorý vás bude stimulovať zvnútra aj zvonku a vďaka svojmu tvaru dokonale zacieli na všetky erotogénne zóny. Nechajte sa ním rozmaznávať a urobte si dobre!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Reva Remote Controlled Egg Stimulator Up and Down + Vibration

    Chcete skúsiť trojku bez tretej osoby? Stačí si prizvať toto šikovné vajíčko od Rithual, ktoré dodá šťavu vášmu sexuálnemu životu. Disponuje totiž funkciou vibračného pohybu hore a dole pre tie najvášnivejšie vzrušujúce pôžitky. Vydajte sa s ním kamkoľvek a ovládať zverte svojmu náprotivku, aby rozhodoval o úrovni vašej stimulácie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi nohavičky, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Revel Body SOL - Nadstavce

    Tento elegantný čierny krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové! Alebo vám to nestačí? V tom prípade si pridajte vibrácie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    Moderné technológie sú v dnešnej dobe veľmi ďaleko a dokazuje to aj toto vibračné vajíčko Svakom Ella. Stačí si stiahnuť do mobilu smart aplikáciu a buď zveriť ovládanie vajíčka svojmu náprotivku, ktorý môže byť aj na druhom konci sveta, alebo Ellu synchronizujte s obľúbenými interaktívnymi 2D videami a v neposlednom rade si užite vyvádzanie cez webku. Poďte si hrať, s Ellou to bude zábavné a sexy!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Nechajte sa ovládnuť rozkošou, podľahnite jej a zmietajte sa blahom! Empowered Smart Pleasure Idol je revolučná hračka, s ktorou budete milovať svoj čas pre seba. Ponúkne vám 36 rôznych spôsobov potešenia skrz sanie a vibrácie. Vyskúšajte 6 unikátnych sacích funkcií a pridajte 6 úrovní vibrácií a dostaňte sa do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Nič nemilujete tak veľmi, ako keď si niekoho mrštný jazyk pohráva s jej klitorisom. Z kabelky vytiahla svoju novú fialovú hračku a usmiala sa, dnes jej bude pekne.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Elegantné vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, ktoré vibruje tiež! Objavte nekonečne veľa možností s Toy Purity. Užívajte si na verejnosti, zverte ovládač do rúk partnera, vzrušujte sa, alebo s ovládačom stimulujte klitoris. Ako vajíčko, tak ovládač v sebe ukrývajú super silný motor F1 so silou 9500 a 6800 otáčok za minútu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Láka vás vzrušujúce dobrodružstvo na verejnosti? Oblečte si tieto sexi tangá, v ktorých sa budete cítiť úplne zvodne a do ich dômyselného vrecúška zasuniete vibrátor. Potom sa už len chopte ovládača! Alebo ho radšej zveríte do rúk svojmu partnerovi a necháte ho prevziať kontrolu nad týmto elegantným čiernym diablíkom vo vašich nohavičkách?

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Tento pôvabný zajačik bude svojím dômyselne zahnutým a zaobleným koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú na klitoris a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Twistin The Night Away Turquoise

    Mimoriadna hračka so schopnosťou rotácií a vibrácií tým najviac uspokojivým spôsobom! Ovláda sa cez diaľkové ovládanie a ponúkne vám 9 vibračných rýchlostí a funkcií a 3 úrovne otáčania. Vychutnajte si zmyselné pôžitky kdekoľvek a kedykoľvek, toto vajíčko vás poriadne rozpáli a môže predstavovať vzrušujúcu predohru, s ktorou začnete už vonku a v spálni budete ešte len pokračovať.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    S touto nádhernou hračkou si užijete veľa zábavy nielen v spálni! Vibračné vajíčko Jopen Amour si môžete so sebou zobrať aj von, vibrácie budete ovládať cez srdiečkový ovládač s dosahom až 5 metrov a budete môcť vyberať zo 7 vibračných vzorcov v 5 rýchlostiach. Užívajte si vzrušenie kedykoľvek a kdekoľvek, ovládač vám perfektne padne do ruky a hračka poteší svojím tvarom a elegantným vzhľadom nielen vaše oči.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    Dámy, hľadáte kvalitný vibrátor, ktorý vás nesklame? Značka Svakom patrí medzi top v rámci erotického trhu a top je taky vibrátor Iris. Jeho oválne textúrované zakončenie bude perfektné pre stimuláciu g-bodu, a to aj v prípade, že si stále myslíte, že žiadny taký bod nieto G nemáte. Iris je mäkký, silný, príjemný a výkonný, tak ho nenechajte čakať a urobte z neho svojho spoločníka!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • La Gemmes Yoni Egg Set Rose Quartz L-M-S

    3 ruženínové vajíčka pre vás lepší život. Noste ich okolo krku, vo vrecku, v podprsenke alebo vo vagíne a objavte ich blahodarné účinky. Posilníte si s nimi svaly panvového dna, ktoré sa vám odmenia intenzívnejšími orgazmami, a prepojíte sa so svojou ženskou podstatou. Meditácia, harmónia, uvoľnenie, ženskosť! Neuveriteľné účinky Yoni vajíčok objavujú ženy po celom svete, objavte ich tiež!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Luxusné vibračné vajíčko prémiovej kvality, pod ktorou sa podpisuje značka Svakom! Vychutnajte si s ním 25 vzrušujúcich skúseností + inteligentný Svakom režim ako bonus. Potešte sa vajíčkom Elva kedykoľvek a kdekoľvek, vaša nezbedné fantázia sa s ním stanú skutočnosťou!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Máte viac erotických prianí a túžite ako po stimulácii klitorisu silnými vibráciami, tak po dômyselnom dráždení vnútra vagíny? Elegantný a skvostný Sultry od Pillow Talk splní obe vaše priania! Z jednej strany funguje ako vibračná hlavica a z druhej strany sa jeho zužujúca rukoväť vie zmyselne otáčať a zahrievať. Vychutnajte si vrcholy slasti s jednou z najkrásnejších erotických pomôcok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Ombra Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Ombra premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s elegantným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Objavte nežné prstíky vibrátora Nymph a oddajte sa im. Budú maznať váš klitoris, až vám z toho prebehne mráz po chrbte. A až potom budete chcieť, vymeňte ho za druhý okrúhly koniec, ktorý svojimi vibráciami očarí aj vaše vnútorné body lásky. Jedinečný dizajn tejto hračky vás musel zaujať na prvý pohľad, tak nečakajte, doprajte si radosť a orgazmus ešte dnes!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    Táto fialová kráska objíme celú vašu mušličku jemným silikónom, priľne k nej a dopraje jej slasť, po ktorej túži. Stlačte tlačidlo "S" a pocíťte príjemné sanie lepšie ako orálny sex. Rozkoš je tu. Stlačte tlačidlo "R" a vyberte si tú najpríjemnejšiu intenzitu. Váš poklad zaplavuje vzrušenie a vlhkosť, vy lapáte po dychu a prechádzate prstom k tlačidlu "V", spúšťate vibrácie a stúpate do orgazmického neba.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Zoznámte sa s Vice, farebným vibrátorom pre trojnásobné potešenie! Jeho krivky budú rozumieť vášmu telu a zasiahnu všetky dôležité miesta. Vice je silný a šikovný, poláska G-bod, klitoris i vaše zadné vrátka a ukáže vám neuveriteľný svet zmiešaných orgazmov. Nechajte si to urobiť dobre a pozvite do svojho života pôvabnú, farebnú hračkou so zmyselnými funkciami.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Tento elegantne čierny a realistický zajačik bude svojím autentickým koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú ku klitorisu a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Máte viac erotických prianí a túžite ako po stimulácii klitorisu silnými vibráciami, tak po dômyselnom dráždení vnútra vagíny? Elegantný a skvostný Sultry od Pillow Talk splní obe vaše priania! Z jednej strany funguje ako vibračná hlavica a z druhej strany sa vie jeho zužujúca rukoväť zmyselne otáčať a zahrievať. Vychutnajte si vrcholy slasti s jednou z najkrásnejších erotických pomôcok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 116

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.