×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne pre ženy

Položky 65 až 96 z celkom 101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s pohyblivým koncovým jazýčkom vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si ako hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s cielenou presnou stimuláciou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Nova Kegel Balls Zelená

    Venušine guľôčky od zančky Svakom sú vyrobené z prvotriedneho silikónu, ktorý je 100% vodovzdorný. Táto sada je účinným kurzom pre všetky ženy, ktoré majú problémy s tesnosťou svojej vagíny po pôrode, chcú posilniť svaly panvového dna, zintenzívniť svoje orgazmy, či predchádzať inkontinencii. S touto sadou budete postupne zvyšovať hmotnosť guľôčok a efektívne tak posilníte nielen spomínané svaly panvového dna, ale tiež svoje zdravie a sexuálnu spokojnosť.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 vyrobený zo silikónu poskytuje extra hlbokú stimuláciu bodu A. Vibrátor so stimulujúcou drážkovanou štruktúrou vás bude rozmaznávať 2 motormi s ergonomickým rovným hriadeľom a úzkou, flexibilnou špičkou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Jej telo už dlho túžilo po hračke s krivkami, ktoré jej budú rozumieť. Túžilo po flexibilite a dokonalému prispôsobeniu sa. A potom ho objavila. Pôvabne fialového milenca vyžarujúceho potešenie. Stačilo jedno jediné stlačenie tlačidla, aby sa pre ňu rozvibroval a hlboko vnútri jej štrbinky ju tešil nekonečne intenzívnym chvením. A potom sa chvela aj ona.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Black

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte svoje fantázie ožiť a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    Potešte sa príjemnými vibráciami kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť! Táto nová vylepšená verzia vibračného vajíčka Ocen Breeze má ešte silnejší motor a výkonnejšie funkcie! Ocen Breeze 2.0 je vibračné vajíčko z vysoko kvalitného silikónu, ktoré vás bude podpichovať vibráciami o 10 režimoch, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača . Zverte tento ovládač partnerovi a nechajte ho prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne aj na verejnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Viete, že bod G nie je jediné miesto v ženskom tele, simuláciou ktorého zažívajú ženy nadpozemské orgazmy? Je tu ešte A-bod, ktorý sa nachádza tiež v pošve a tento vibrátor je určený na jeho priamu stimuláciu. Okrem toho si do parády vezme aj bod G a sľubuje tak naozaj intenzívne orgazmické pôžitky. Objavte všetok orgazmický potenciál, ktorý sa vo vás skrýva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Nipple Pump System

    Chcete svoje erotické hry ešte rozšíriť? Prizvite si túto vákuovú pumpu a bradavky, s ktorou svoje bradavky zmyselne zväčšíte a podporíte ich citlivosť. Číre akrylové valce vám umožnia sledovať celú akciu a vy si túto kratochvíľu budete môcť užívať so svojím partnerom alebo pokojne aj osamote. Uchopte pumpičku a ide sa na to!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s oblázkovým tvarom vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením klitorisu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Quentin Purple

    Zaručený klitorálny orgazmus? Jedine skrz sanie! Tento stimulátor od Pretty Love bude vášmu klitorisu naozaj rozumieť a navyše pohodlne padne aj do vašej ruky. Jeho mäkké silikónové ústa mu ponúknu 12 režimov sania a budú ho tešiť tak dlho, kým nebudete mať dosť. Potešte svoju perlu vášne úžasnou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Chcete niečo viac než len vibračné vajíčko? Táto zmyselne textúrovaná hračka vás ohromí svojou jedinečnou funkciou rotácií! Je fajn pre sólo i párové použitie, pretože funkcie sa ovládajú skrz ovládač s dosahom 10 m. Tak popusťte uzdu svojej fantázii!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    S 2 výkonnými motormi, zakriveným, ergonomickým tvarom a úzkou, flexibilnou špičkou, rozmaznáva Satisfyer A-Mazing 1 bod A a poskytuje nezvyčajne hlbokú stimuláciu. Silikónový povrch je obzvlášť pružný.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Leshy Purple

    Chcete z obyčajného všedného dňa urobiť deň výnimočný? S týmto vibračným vajíčkom to nebude žiadny problém. Nabídne vám úžasných 12 vibračných funkcií, medzi ktorými budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Necháte si ho alebo ho zveríte do rúk svojho protivníka? Zmyselná predohra pokojne aj na verejnosti môže začať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Nechajte toto vajíčko nežne priasť na váš bod G kedykoľvek a hlavne kdekoľvek budete chcieť! Je super diskrétne a ovláda sa cez bezdrôtový diaľkový ovládač s dosahom až 20 metrov. Jeho povrch je hodvábne hebký a dodáva vajíčku luxusný vzhľad. Diaľkové ovládanie má potom prvky z nerezovej ocele a malá karabínka priamo nabáda na pripevnenie na kľúče. Hra môže začať, vyjdite si na vzrušujúcu prechádzku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Threesome 3 Mint

    Inovatívne Satisfyer Threesome 3 s 3 flexibilnými ramenami pre potešenie a 3 výkonnými motormi poskytuje stimuláciu pyskov ohanbia a klitorisu v širokej oblasti. Mäkký silikón je obzvlášť šetrný k pokožke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Purple

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte ožiť svoje fantázie a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Lechies Purple

    Chcete z obyčajného všedného dňa urobiť deň výnimočný? S týmto vibračným vajíčkom to nebude žiadny problém. Nabídne vám úžasných 12 vibračných funkcií, medzi ktorými budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Necháte si ho alebo ho zveríte do rúk svojho protivníka? Zmyselná predohra pokojne aj na verejnosti môže začať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Tréning panvového dna a veľa vzrušenia a zábavy k tomu! Toto vzrušujúce šťastie v sebe skrýva guľôčky so schopnosťou rotácií o 8 režimoch! Patrí k nemu tiež ovládač s dosahom 5 metrov, ktorým si budete voliť intenzitu buď vy sama, alebo ho zveríte svojmu miláčikovi a necháte ho nad vami prevziať kontrolu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Silikónový model Satisfyer Twirling Joy stimuluje pomocou cirkulujúcich vibrácií všetky erotogénne zóny, napríklad klitoris, pysky ohanbia alebo prsné bradavky. Vibrácie je možné ovládať cez ovládací panel alebo aplikáciu Satisfyer Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Infinite Love Stimulator Fuchsia

    To najlepšie potešenie vychádza so stimuláciou klitorisu, súhlasíte? Pokiaľ áno, nemal by vašej pozornosti uniknúť tento Infinite Love Clitoral Stimulator. Pohltí váš klitoris svojou ohromujúcou funkciou, ktorá dôverne napodobňuje orálny sex. Pripravte sa na to, že sa zbláznite slasťou a bude jednoducho a jednoducho krásne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento mini vibrátor z mäkkého silikónu so stimulujúcou textúrou. Hodí sa pre všetky erotogénne zóny!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Až tento vibrátor vezmete do ruky, príjemne vás prekvapí jeho ergonomický tvar, aj dokonalá hebkosť kvalitného silikónového materiálu. Bol navrhnutý presne tak, aby perfektne padol do ruky a cielil ako na vnútornú, tak vonkajšiu časť ženských intímnych partií. Bude tak zároveň stimulovať G-bod aj klitoris a vášnivo vás dovedie až k neuveriteľnému orgazmu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Vzrušujúca stimulácia kedykoľvek a kdekoľvek! Táto pôvabná a kvalitná hračka sa uvelebí vo vašej vagíne a nohavičkách a bude vás tešiť vždy a všade. Nosiť ju môžete pri prechádzkach, domácich prácach, tanci či nakupovaní. Funguje na bezdrôtové diaľkové ovládanie, ktoré môže zostať vo vašej ruke alebo ho môžete zveriť do rúk svojmu náprotivku.

    109 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Groove Pink

    Nájdite svoj nový groove s PalmPower Groove! Je to pomerne malá vibračná hlavica, ktorá je pripravená vám poskytnúť zábavné vibrácie a vzrušujúce pocity. Jej motor je poháňaný technológiou PowerBullet, čo sľubuje neuveriteľnú úroveň vibrácií, ktorá vás vezme až do neba. Vyberajte si zo 4 rýchlostí a 3 vzorov a vychutnajte si každý jediný pocit z príjemnej masáže boľavých svalov či erotogénnych zón.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B Intimate Health Silicone Vaginal Dilators 3 pack

    Potrebujú vaše vaginálne svaly starostlivosť a prahnú po posilnení? Nech už sú dôvody vašich trápení  akékoľvek, venujte pozornosť tejto sade! Obsahuje trojicu dilatátorov s mäkkým zaobleným hrotom pre ľahké zavádzanie a disponujú tiež mäkkými drážkami, ktoré budú fungovať tiež ako indikátor pri zavádzaní. Vyriešte svoj problém s panvovým dnom s touto sadou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Potrebujete sa zbaviť stresu a napätia? Uvoľnite sa a užite si omamne relaxačné chvíle aj blažené uspokojenie! Toto je Pulse Lite Neo od prestížnej značky Svakom, šikovná erotická hračka so schopnosťou zmyselného sania. Vybavená je technológiou Pulse Technology a ovládať ju môžete nielen priamo na hračke, ale aj cez aplikáciu pokojne z druhého konca sveta. Doprajte si vzrušujúce šťastie!

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Shaking Love Balls Pink

    Tréning panvového dna vzrušujúcimi vibráciami! Tieto dobíjacie vibračné guličky v sebe ukrývajú pulzujúci magnet, ktorý sa pohybuje hore a dole v 9 rôznych režimoch trasenia. Vďaka svojej hmotnosti 136 g sa hodí pre dámy, ktoré sú na pokročilej úrovni, čo sa týka posilňovania panvového dna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Lite Neo Mint

    Potrebujete sa zbaviť stresu a napätia? Uvoľnite sa a užite si omamne relaxačné chvíle aj blažené uspokojenie! Toto je Pulse Lite Neo od prestížnej značky Svakom, šikovná erotická hračka so schopnosťou zmyselného sania. Vybavená je technológiou Pulse Technology a ovládať ju môžete nielen priamo na hračke, ale aj cez aplikáciu pokojne z druhého konca sveta. Doprajte si vzrušujúce šťastie!

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Malý a neuveriteľne výkonný! Tento extrémne flexibilný vibrátor Mini Rabbit je skvelý parťák na duálnu stimuláciu. Ohybná časť s výraznou hlavou bude intenzívne dráždiť vnútornú časť vagíny až k mocnému G-bodu a menšie ramienko svojim vzrušujúcim brnením poláska klitoris. Podľahnite sile 2 výkonných motorov a objavte orgazmické vrcholy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rianne S Femsation Pink

    Chcete prebudiť vášnivú bohyňu, ktorá sa ukrýva v každej žene? Femsation vám pomôže ešte viac pocítiť vaše ženstvo. Dopraje vám totiž presnú a intenzívnu stimuláciu klitorisu a jeho okolia a veľmi zvláštne, avšak príjemné pôžitky. Pohrajte sa s ním sama alebo ho pozvite na milovanie!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Tento kompaktný králik vás zasiahne na tých správnych miestach! Má dômyselný tvar pre duálnu stimuláciu a ukrýva v sebe silný motor, ktorý pre vás bude vibrovať o 10 režimoch. Jeho chod je však veľmi tichý a jeho používanie je teda veľmi diskrétne. Vyrobený je z vysoko kvalitného hygienického silikónu a je tak úplne bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Kirk Turquoise

    Popisok pripravujeme.Chcete z obyčajného všedného dňa urobiť deň výnimočný? S týmto vibračným vajíčkom to nebude žiadny problém. Hodí sa na všetky príležitosti a je ideálny ako pre presnú stimuláciu, tak pre zmyselnú predohru kedykoľvek počas dňa. Vychutnajte si novú úroveň vášho milostného života!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.