×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne pre ženy

Položky 97 až 119 z celkom 119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • ToyJoy Designer Edition Diva Mini Tongue

    Milujete orálny sex a túžite po mrštnom jazyku, ktorý by si s vaším klitorisom pohrával, kedykoľvek si len spomeniete? Dizajnový stimulátor Diva vaše tajné priania bude plniť kedykoľvek a kdekoľvek. Jeho elegantné a moderné spracovanie v sebe ukrýva jazýček točiaci sa v štýle vodného mlynu. Proste a jednoducho akoby vás lízal! Stačí pár kliknutí a budete mať toľko orálneho sexu, že už vám nebude nič chýbať k šťastiu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Chcete párovú hračku, s ktorou vaše všedné milovanie dostane šťavu? Tento stimulátor zasiahne všetky citlivé miesta a nebudú na to potrebné ruky. Súčasťou balenia je aj návlek na časť, ktorá sa stará o klitoris, ktorý vytvorí extra mikro vibrácie. Je to jednoducho všetko, čo potrebujete pre super sexy noc!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Zigzag Vibrating and Zigzagging Egg with Remote Control Black

    Chcete zmeniť svoj sexuálny život k lepšiemu? Vyskúšajte toto ZigZag vibračné vajíčko zo silikónu najvyššej kvality s úchvatnou povrchovou úpravou. Okrem klasických vibrácií vás poteší funkciou pohybu o 360º, čo je veľa wow! Vďaka tomuto rotačnému pohybu sa vo vašej vagíne priamo roztancuje a bude len na vás, či si diaľkové ovládanie necháte vo svojej ruke alebo ho zveríte svojmu náprotivku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Ste dobrodružná a milujete objavovanie? Kolekcia erotický hračiek Sparkling pomáha ženám iskriť a užívať si život. Zahŕňa funkčné a štýlové hračky, ktoré tu sú len a iba pre vaše potešenie a slasť. Patrí medzi ne aj tento vibrátor s prekvapivým trikom v rukáve - pohyblivou stimulačnou guličkou.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Užite si báječnú dvojitú stimuláciu s týmto moderným a štýlovým kamarátom od California Exotics. Bude vás intenzívne stimulovať ako vo vnútri vagíny, tak z jej vonkajšej časti, očarí vás svojou silou 2 motorov a ponúkne vám 10 rôznych vibračných režimov. Vyrobený je z príjemne hebkého a flexibilného silikónu, je nabíjateľný cez USB, ľahko sa ovláda a je vodotesný.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Tak roztomilý a tak účinný zároveň. Fane si vezme do parády celú vašu vagínu, ukáže vášmu klitorisu i bodu G silu svojich 10 vibračných režimov a vám neostane nič iné, než doslova kričať vplyvom tých najintenzívnejších orgazmov všetkých čias. Je tak príjemný, tak mäkký, roztomilý a hebký, chcete ho? Jasne, že áno!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Chcete si ešte viac užívať milostné hrátky vo dvojici? Tento párový vibrátor Bound Love Couples vám svojim ergonomickým dizajnom dopraje maximálne pohodlie a svojimi vibráciami a pulzáciami rozdráždi erotogénne zóny. Funguje tak, že jedno jeho rameno zavediete do vagíny a druhé necháte starať sa o klitoris. Vibrácie si pri prenikaní užije aj váš partner!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Cello Vibrating Egg Light Teal

    Vychutnajte si vibrácie, ktoré si budete voliť cez diaľkové ovládanie! Romp Cello je diaľkovo ovládateľná vibračná hračka s hebkým silikónovým povrchom. Jej tvar bude rozmaznávať vaše citlivé intímne partie a vďaka dobíjaniu cez USB bude vždy pripravená na zábavu. Tak čo, komu zveríte ovládač?

    76,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Milujete tajomstvo? Táto intenzívne vibračná hračka sa schová vo vašich nohavičkách a zabudovaný zajačik sa postará o šťastie vášho klitorisu. Diaľkovým ovládaním si budete prepínať medzi 12 vibračnými režimami. Teda možno nebudete prepínať? Je na vás, či si ovládač necháte alebo ho zveríte svojmu partnerovi či partnerke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Martina Rabbit Vibrator

    Potrebujete vibrátor, ktorý vám zaručene urobí dobre? Tento rabbit z kolekcie Cala Azul sa postará o G-bod a zároveň aj klitoris a je pre vás rozhodne tým pravým. Jeho mäkký luxusný silikónový materiál sa bude príjemne dotýkať vašich citlivých miest a 10 vibračných režimov vás vezme na vrchol blaha, tak si to nechajte páčiť.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Ravishing Rose Pulse Stim Red

    Milujete kvety? Váš klitoris tiež! Táto nádherná ruža prebudí jeho vzrušenie vďaka neuveriteľne zmyselnej pulznej funkcii, ktorá dokonale napodobňuje orálnu stimuláciu. Vyberte si z 10 úchvatných režimov a vychutnajte si nádherné orgazmy, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Chcete zažiť čistú blaženú radosť? Tak to jedine s týmto úchvatným a dokonale zakriveným vibrátorom od Javida s úžasnými funkciami! Vyskúšajte 10 vibračných režimov v špičke cieliaci na G-bod, 10 režimov pulzujúceho klepania strategicky umiestneného bodu na tele vibrátora a nezabudnite ani na 10 vibračných režimov vo flexibilnom ramene pre stimuláciu klitorisu.

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Vzrušujúce vibrácie, nech už robíte čokoľvek! Tento ružový pôvabný vibrátor od Javida bol navrhnutý tak, aby bol vašim tichým diskrétnym a vibrujúcim tajomstvom. Uvelebí sa v nohavičkách a trasúcim sa hriadeľom bude dráždiť vašu vagínu! Vyberte si zo 7 režimov chvenia a 7 režimov vibrácií a chopte sa diaľkového ovládača s dosahom až 8 metrov.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Ste odjakživa skôr nežná a romantická? S týmto vibrátorom si budete rozumieť! Má pôvabnú farbu aj spracovanie a vyrobený z hodvábneho kvalitného silikónu. Jeho jedinečný tvar a vibračné funkcie sľúbia maximálnu spokojnosť a revolúciu v potenciáli ženského vyvrcholenia!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Magic Stick Pink

    Nezáleží na tom, či veríte alebo neveríte na kúzla, tento magický vibrátor vás tak aj tak očarí! Ukrýva v sebe dva silné motory, vďaka ktorým sa dostanete na ten najvyšší vrchol všetkých čias. Pulzujúci bod v špičke bude zmyselne dráždiť G-bod a pružné vonkajšie ušká sa budú venovať klitorisu. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a robte si to pokojne aj v kúpeľni, Magic Stick je vodotesný!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Intimita borí hranice, pritúlenie pomáha na psychiku a sebaláska je základ spokojného života, súhlasíte? Doprajte si toto všetko s týmto vymakaným a pôvabným vibrátorom! Jeho kúzlo spočíva nielen v nežnom vzhľade, ale predovšetkým v duálnej stimulácii tých najcitlivejších miest. Skúmajte svoje telo a majte sa rada!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klasický a štýlový pulzátor Satisfyer Pro 2 je vybavený patentovanou technológiou Air-Pulse, ktorá rozvibruje váš klitoris a privedie vás k vytúženému cieľu. Vďaka tichému motoru a mäkkej silikónovej hlavici vás Pro 2 uspokojí raz dva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasický a štýlový pulzátor Satisfyer Pro 2 je vybavený patentovanou technológiou Air-Pulse, ktorá rozvibruje váš klitoris a privedie vás k vytúženému cieľu. Vďaka tichému motoru a mäkkej silikónovej hlavici vás Pro 2 uspokojí raz dva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful 2in1 Sucking Clitoral Vibrator Purple

    Hľadáte hračku, ktorá by vedela nasávať váš klitoris, ale mala aj schopnosť vibrácií pre G-bod? Paloqueth 2 v 1 má dva použiteľné konce a dve skvelé funkcie. Z jednej strany bude nasávať váš klitoris v 6 intenzitách a z druhej strany bude zmyselne vibrovať v 8 úrovniach. Ktorý koniec si užijete ako prvý?

    76,90 €

    45,90 €

    Nie je skladom

  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento fialový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Irresistible Seductive Pink

    Tento sladko ružový krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové!

    119 €

    43,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Pro Penguin

    Je tu najnovšia verzia obľúbeného Satisfyeru! Je oveľa rýchlejší, výkonnejší, efektívnejší a zažijete s ním tie najintenzívnejšie orgazmy! Vyniká úplne novou technológiou a stáva sa tak priekopníkom nového štýlu masturbácie.

    87,90 €

    49,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Kegel Training Set Strawberry

    Posilujte svaly panvového dna príjemne, jednoducho a štýlovo. Ich posilnenie má totiž kopec benefitov! Budete si užívať intenzívnejšie orgazmy a váš partner zaiste ocení vašu namakanú užšiu vagínu. Táto sada je vhodná pre začiatočníkov, vyrobená je z hebkého silikónu a dopraje vám šťastie a zdravie.

    76,90 €

    45,90 €

    Nie je skladom

Položky 97 až 119 z celkom 119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.