×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne texturovaný

Položky 33 až 64 z celkom 189

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Premýšľate, ktorý masturbátor bude pre vás najlepší? Značka Tangá je číslo jedna! Využíva najkvalitnejšiemateriály a tiež najnovšie technológie, pozrite sa na najnovší model Flip Zero! Premyslený vstup udržuje vo vnútri silné vákuum a nepustí von ani kvapku lubrikantu. Vnútorná zložitá textúra prináša skvelé pocity a vďaka otváraniu sa masturbátor ľahko vyčistí a nachystá na ďalšie použitie.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Penis Sleeve Black Velvet M

    Viete, že aj vaša erekcia môže byť až magicky nádherná? Stačí svoj penis obliecť do tohto hebkého a mäkkého návleku, ktorý z vášho mužstva razom urobí neprehliadnuteľný skvost. Upevnite návlek za semenníky a spusťte lahodné vibrácie v jednom z 10 ponúkaných režimov. Toto proste bude stáť za to!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 63 Squirt

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar Squirt vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zároveň tieto dildá vedia autenticky striekať tekutinou, ktorú do nich pomocou injekčnej striekačky aplikujete. Vychutnajte si slasť z nevšedného dračieho tvaru a výstrekov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Echo Dildo Black

    Dildo pripomínajúce morskú príšeru alebo morskú pannu, záleží na uhle pohľadu, tak aký bude ten váš? Echo má použiteľnú dĺžku od parádnych 15 cm a vyrobené je z kvalitného vinylu bez obsahu ftalátov. Potešte sa ním!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP01 je úžasne diskrétny a ponúkne vám 10 vzrušujúcich rotačných funkcií a 5 sacích funkcií. Okrem toho si istotne obľúbite funkciu zahrievania, ktorá celý zážitok ešte podporí. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 46

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jednaveľkáslasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HellHound Cerberus Dildo Black Purple M

    Prejdite bránou pekla a vstupte do kráľovstva zla! Je tu nový vládca trónu rozkoše a bolesti, ohňa, vody, temnoty a svetla, jeho meno je HellHound! Je to pekelný pes, bestie, ktoré potrebuje nakŕmiť, nenasýtne monštrum, ktoré sa chce zaboriť do vašej diery a prinútiť vás vyť rozkošou.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creature Cocks Monstropus Tentacled Monster Silicone Dildo

    Monster Octopus prichádza z hlbín morí a oceánov. Je tu preto, aby vás uspokojilo svojím chápadlom a dráždilo vašu deviantnú myseľ. Tak popustite uzdu svojej fantázii a prizvite si toto dlhé, zúžené dildo, ktoré hrá farbami ako zelená, žltá a modrá. Prejdite po ňom prstami, ústami alebo akoukoľvek inou časťou tela a zamilujte sa do jeho zmyselnej textúry.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions Be Daring Hollow Silicone Strap-On Set

    Buďte takí, akí chcete byť s týmto unisex strap-onom od prednej značky Doc Johnson. Nová dokonalá kolekcia strap-onov je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, rozumie anatómii tela nositeľa aj jeho náprotivku a pohodlne padne ženám aj mužom. Silikónový postroj a dildo tvoria dohromady produkt sľubujúci maximálne pohodlie a potešenie zároveň.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero Gravity White

    Premýšľate, ktorý masturbátor bude pre vás najlepší? Značka Tanga je číslo jedna! Využíva najkvalitnejšiemateriály a tiež najnovšie technológie, podívajte sa na najnovší model Flip Zero! Premyslený vstup udržuje vo vnútri silné vákuum a nepustí ven ani kvapku lubrikantu. Vnútorná zložitá textúra prináša skvelé pocity a vďaka otváraniu sa masturbátor ľahko vyčistí a nachystá na ďalšie použitie.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Joystick Clear Glass Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým si užijete dokonalé vzrušujúce potešenie vďaka špirálovitej textúre. Vyskúšajte aj teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrejte či ochlaďte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo TPE Dildo 05 Black

    Milujete veľké hračky? Máme pre vás novú životnú lásku! Toto dildo z vysoko kvalitného TPE materiálu vás naplní tak, že na seba budete môcť byť hrdí. Zapojte svoju fantáziu a doprajte seba alebo svojmu protivníku niečo pořádne, toto poriadne dildo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDD004-M Wildolo Beleala Dragon Monster Dildo Suction Cup 8.20" Orange

    Popisok pripravujemeRealistická dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 18

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    Diaľkové ovládanie už nie je len pre ženy, pošlite odkaz, nechajte svojho partnera ovládať vaše zariadenie, nech ste kdekoľvek - z tisíc míľ ďaleko alebo dokonca na verejnosti! Nechajte svojho muža užiť si maximálne vzrušenie.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Chcete, aby bola vaša masturbácia dokonalým zážitkom? S Fap-O-Matic to presne tak bude! Ponúkne vám výkonné prerušované sanie spôsobujúce vzrušujúce ťahy. Bude to dokonalá búrka pocitov pri intenzívnych sólo hrách, ktoré prispôsobíte svojej aktuálnej nálade. Vychutnajte si automatické ťahy okolo vášho penisu, ktoré budú simulovať prirážanie a dostaňte sa na tie najlepšie vrcholy.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD07 Squamule Vibrating Silicone Dildo Suction Cup 8" Purple-Pink

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru, je mierne zakrivené a má príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a pridajte aj vibrácie, ich úroveň budete diktovať cez ovládač.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX 044 Silicone Flesh

    Lahodné dildo, ktoré budete milovať! Je tvrdé ako skutočný penis a jeho krásny šupinkovitý tvar vás bude príjemne stimulovať. Využite tiež silnú koncovú prísavku, použite ju v kombinácii s obľúbeným strap-onom a kombinujte ho len s lubrikantmi na vodnej báze, pretože je vyrobené z kvalitného a pekného silikónu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 42

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jednaveľkáslasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Spríjemnite si svoje sexuálne zážitky s úžasným Spartacom, ktorý bol navrhnutý presne tak, aby uspokojil jeho aj ju a oboch spoločne priviedol až k orgazmu. Spája niekoľko preverených hračiek v 1 a funguje tak ako erekčný krúžok, dráždič klitorisu, masírovač semenníkov a návlek na penis zároveň.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznávať vibráciami a nafukovacím hriadelom. Spojte dve smyslné funkcie podľa svojich prianí a vládnite vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojitá stimulácia a mimoriadne ohromujúci orgazmus? So Spottym RC to nebude žiadny problém! Na trh s ním prichádza značka Nomi Tang a oproti jeho predchodcovi ho obohatila o diaľkový ovládač aj schopnosť pohyblivej hlavy otočiť sa až o 360°. Telo tohto stimulátora obsahuje dva motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe. Prvý z nich bude skrz otáčajúcu sa hlavu láskať vašu prostatu a druhý sa prostredníctvom vibrácií pohrá s vašou hrádzou. Vďaka ergonomickému tvaru si môžete byť istí presným zacielením, dychberúcim výkonom a neuveriteľným orgazmom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Monstar Zombie Dildo Beast 34

    Nudí vás obyčajné dildá a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Zombie vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomínajúci monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Nafukovací silikónový vibrátor, ktorý vám ukáže nové výšiny potešenia! Prispôsobíte si ho svojim fantáziám a pomocou diaľkového ovládača budete prepínať medzi 7 režimami nafukovania a vibrácií. Naplňte svoju vagínu alebo konečník potešením a nechajte Ultimate Expand, aby sa venoval aj klitorisu alebo hrádzi.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Primal Acro Black

    Milujete veľké hračky? Máme pre vás novú životnú lásku! Toto dildo z vysoko kvalitného RST materiálu vás naplní tak, že na seba budete môcť byť hrdí. Zapojte svoju fantáziu a doprajte seba alebo svojmu protivníku niečo pořádne, toto poriadne dildo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 44

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jednaveľkáslasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions Be Naughty Black

    Buďte kýmkoľvek chcete byť! Táto unisex sada obsahuje pohodlný postroj a perfektne padnúce duté silikónové nadstavce/ dildá. Postroj je nastaviteľný a elastický, takže báječne padne a zároveň obsahuje vstavaný vibrátor s 10 funkciami, ktorý rozvibruje dildo a poteší oboch partnerov. Uchopte ovládač a vychutnajte si také potešenie, o ktorom už dlho snívate.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Chcete, aby váš nový postroj na pripínací penis bol nielen účinný, ale tiež vyzeral sexi a elegantne? Her Royal Harness toto rozhodne spĺňa! Je vyrobený z veganskej kože, nasadzuje sa ľahko a rýchlo a hebký vnútorný materiál vám bude príjemný a pohodlný. Pripojte svoje obľúbené dildo alebo vibrátor vďaka krúžkom 3 rôznych veľkostí a s otvoreným rozkrokom nezabúdajte ani na svoje vášne!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA101 Male Masturbator & Thrusting Stroker with App for Intelligent Interaction KlicLok

    Jeden masturbátor a toľko funkcií, až sa z toho zatočí hlava! Poďme si predstaviť pekne poporiadku. Takže v prvom rade je mastubátor kompatibilný so šukacími strojmi HiSmith, a to konkrétne s tými, ktoré majú KlicLok zakončenie. Ponúkne vám 9 silných teleskopických vibračných vzorov pre ohromujúce zážitky, a čo je najlepšie, vibrácie môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne, s ktorou získate ešte viac možností, ako si s masturbátorom užívať!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 27

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum či zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jednaveľkáslasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD40 Monster Tentacle Dildo Suction Cup 25.7cm Blue-Green

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využijte aj jeho koncovú prísavku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luxusné všestranné vibračné guličky! Na povrchu sú hodvábne hebké a vo vnútri príjemne pevné. Sú flexibilné a ohýbateľné a omámi vás svojou vibračnou funkciou. Vhodné sú pre vaginálne aj análne použitie, zvonku aj zvnútra. Vyberte si za 6 vibračných vzorov a užite si tú úžasnú slasť guličku po guličke.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 189

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.