×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne

Položky 65 až 91 z celkom 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • ToyJoy Glass Worxx Star Sparkler

    Análny kolík alebo umelecké dielo majstrov sklárov? Nová kolekcia sklenených erotických pomôcok od ToyJoy srší pôvabom, eleganciou a erotickou zmyselnosťou. Tento kolík má zúženú špičku pre pohodlné zavádzanie a rozšírenú základňu pre bezpečné použitie. Vyberte si krásnu sklenenú pomôcku a vyskúšajte tiež teplotné hrátky, ktoré sklo umožňuje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Ring & Plug with Vibration

    Pretože dva je viac než jeden! S touto hračkou potešíte svoj anál i penis, pretože prepája vibračné dildo s erekčným krúžkom a pomyselne vás tak uzatvára do vzrušujúceho zovretia. Je vyrobený z hodvábneho silikónu a vy si zamilujete na prvý dotyk Odložte akýkoľvek žiaľ a vymeňte ho za potešenie.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.67 Self Penetrating Butt Plug Black

    Milujete pocit pri prenikaní do análu? S týmto kolíkom ho môžete zažívať znovu a znovu. Jeho jedinečný koncept posúva análnu stimuláciu na novú úroveň. Tajomstvo spočíva v 2 vnútorných guľôčkách, ktoré sa vplyvom pohybu posúvajú hore a dole a spôsobujú tak dráždenie podobné prenikaniu. Vychutnávajte si jeho nekonečnosť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Lumino Play Dildo 7.5"

    Kvalitné dildo Lumino ponúka množstvo vzrušujúcej zábavy po zhasnutí svetiel. Je totiž napustené netoxickým svietiacim práškom a po zotmení vydáva viditeľné modré svetlo. Dildo je vyrobené z TPE materiálov, ktoré je možné bezpečne používať a sú cenovo dostupné. Bez ohľadu na to, či vás čaká vaginálny alebo análny prienik, toto dildo v tme vám zaručene prinesie nezabudnuteľnú noc plnú vášne.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Ribbed G-Spot Dildo

    Potrpíte si na krásne veci? Toto dildo váš očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, takže je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má šikmý hrot pre pohodlné zasiahnutie bodu G či bodu P a vrúbky na jeho tele majú super stimulačný efekt. Vyskúšajte tiež teplotné hry a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Intimate Spreader Strong

    Chcete niečo pre oboch? Táto šikovná vecička ju bude vzrušujúco dráždiť a jemu poskytne neuveriteľne sexi pohľad. Je to rozťahovač pyskov ohanbia s drážkami na stimuláciu počas sexu. Je vyrobený z pružných drôtikov ukrytých v silikóne a disponuje tiež svorkami s nastaviteľným tlakom pomocou skrutiek. Skúste niečo nové!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gildo Ocean Ripple Glass Dildo

    Milujete slnečné pláže a pohľad na nekonečný oceán? Presne týmto je inšpirovaná nádherná kolekcia erotických pomôcok Gildo. Patrí do neho aj toto pôvabné dildo vyrobené z prvotriedneho skla so silikónovou základňou. Skúste ho pred použitím zahriať alebo ochladiť a objavte vzrušujúce teplotné hrátky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance G-Spot Dildo GS03PK Pink

    Toto priezračné obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne veľa výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať alebo ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), materiál je bezpečný pre telo, neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho vo svojej spálni aj radi vystavíte!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Rattler Black

    Baví vás fyzika? Gravitácia? S týmto kolíkom sa z nej stane váš obľúbený koníček! V jeho útrobách sa totiž pohybujú kovové guľôčky, na ktoré pôsobí gravitácia a ich mihotanie spôsobuje veľmi intenzívnu stimuláciu a jedinečné zážitky. Vyskúšajte silu zemskej príťažlivosti!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Malá, zmyselná, roztomilá, originálna a predovšetkým výkonná masážna erotická hračka v tvare makrónky sa stane obľúbenou sladkou neresťou vášho klitorisu. Táto pochúťka vám ponúkne širokú škálu vibračných rýchlostí a režimov od jemných vibrácií až po intenzívne režimy pre dobrodružné. Vyrobená je z hodvábne hebkého lekárskeho silikónu, ktorý je, samozrejme, úplne bezpečný pre telo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Shequ Masturbator Nelly Beer Bottle

    Milujete pivo a ženy? Milovať budete aj tento masturbátor! Vyzerá ako fľaštič a ukrýva v sebe sexy vagínu kedykoľvek pripravenú na váš penis, môže byť ešte niečo viac? Realistický tvar a hebučký materiál vás vezmú do siedmeho neba a fľaškový obal diskrétne udrží vaše vzrušujúce tajomstvo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Blindfold

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto pôvabná maska na oči má nádherný čierno-červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ju svojmu náprotivku a vypočujte svoje túžby!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Double Dong 17" 42cm Purple

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne farebné a zároveň priehľadné a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Stimulator with 3 Attachments

    Pre tú najpresnejšiu stimuláciu! Táto erotická hračka vás dostane svojou schopnosťou intenzívnej stimulácie jedného miesta. Disponuje 3 nadstavcami a spríjemníte si s ňou ako predohru, tak chvíle sebalásky. Vyberte si z 10 vibračných režimov od jemných po silné a pohrajte sa pokojne aj vo vode, stimulátor je totiž vodotesný!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Max & Co Gerd Realistic Dildo with Testicles 8.1" Flesh

    Zháňate zaujímavé dildo so silnou prísavkou a peknými semenníkmi? Max & Co je kolekcia dild navrhnutých pre vaše dokonalé potešenie. Gerd je realistický penis s dĺžkou 20,6 cm as futuristickým tvarom. Zaujme vás svojimi detailmi, a predovšetkým semenníkmi blízko pri tele, ktoré nebudete chcieť prestať stláčať. Je pevný, ale mäkký a pružný zároveň, dajte mu šancu a rozhodne nebudete ľutovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gildo Ocean Curl Glass Butt plug

    Milujete slnečné pláže a pohľad na nekonečný oceán? Presne týmto je inšpirovaná nádherná kolekcia erotických pomôcok Gildo. Patrí do nej aj tento pôvabný análny kolík vyrobený z prvotriedneho skla so silikónovou základňou. Skúste ho pred použitím zahriať alebo ochladiť a objavte vzrušujúce teplotné hrátky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Chunky Ring Plug

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má robustný tvar pre plný pocit a taktiež praktickú rukoväť pre ľahkú manipuláciu. Vyskúšajte tiež teplotné hrátky a pred použitím kolík zahrejte či ochlaďte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics I Love Dick Heart Filled Dong

    Prosím pozor, toto krásne dildo tu ešte nebolo! Je tak hravé a láskyplné, lebo je tvorené iskrivými srdiečkami! Má perfektný realistický tvar, veľkosť aj silnú koncovú prísavku. Užite si jeho extrémnu flexibilitu a aj vzhľad, ktorý sa bude vynímať na každom nočnom stole!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight HerSpot Dildo Golden Rose Small

    Úžasné dildo pre ženy navrhnuté ženou! Na tomto dilde sa podieľala spolumajiteľka Fleshlight Kathy Shubin, ktorej cieľom bolo vytvoriť dokonalé dildo pre ženy. A podarilo sa! HerSpot je flexibilné a zároveň pevné dildo s dômyselným zakrivením a hlavou na zacielenie na bod G. Vyberte si tú pravú veľkosť priamo pre vás a potešte sa luxusnou hračkou.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gildo Ocean Wave Glass Dildo

    Milujete slnečné pláže a pohľad na nekonečný oceán? Presne týmto je inšpirovaná nádherná kolekcia erotických pomôcok Gildo. Patrí do neho aj toto pôvabné dildo vyrobené z prvotriedneho skla so silikónovou základňou. Skúste ho pred použitím zahriať alebo ochladiť a objavte vzrušujúce teplotné hrátky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Bez ohľadu na to, aké sú vaše úmysly, ciele vašich ciest či aktuálne túžby, je tu Kyst, s ktorým si vždy užijete príjemný čas pre seba! Pripomína vášnivé pery prahnúce po bozkoch a je vyrobený z veľmi príjemného liquid silikónu. Nechajte sa omámiť 10 vibračnými funkciami a majte Kysta vďaka jeho malej veľkosti neustále pri sebe!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Couples Choice Vibrating Finger Extension Pink

    Chcete si užívať predohru trochu inak? S touto hračkou sa vzrušíte ešte viac! Je to pružný dvojitý návlek na prsty alebo mini vibrátor, ktorý je súčasťou balenia. Dlhší návlek má stimulačné vrúbky a je tiež dômyselne zakrivený pre pohodlné zacielenie na g-bod alebo prostaty. Soft Touch materiál je príjemný na dotyk a mini vibrátor ponúka 7 vibračných režimov.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Finger Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor na prst s tvarom, ktorý vám pomôže pohodlne dosiahnuť na G-bod. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením G-bodu.

    61,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Colourplay Silicone Jiggle Balls 90g

    Chcete okúsiť silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey? Umocnite svoje túžby a orgazmy Venušinými guľôčkami, ktorých nosením si nielen posilníte svaly panvového dna, ale vďaka vnútorným guľôčkám zažijete aj zmyselnú stimuláciu. Guľôčky Inner Goddess navyše menia farbu podľa tepla a zo zmyselnej čiernej sa vo vašom lone stane ešte zmyselnejšia fialová. Doprajte si niečo viac!

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • NS Novelties Stardust Glam Black

    Nechajte sa vzrušiť kozmickou energiou hviezdneho prachu! Toto tu ešte nebolo, práve si prezeráte jedinečnú hračku, ktorá je vrcholom elegancie a nekonečnej extázy zároveň. Je to kombinácia čiernych kryštálikov, borosilikátového skla a koncového blýskavého kamienka. Zahláste želanie, uchopte hviezdny análny kolík a premeňte svoje sny na realitu.

    61,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 91 z celkom 91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.