×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne

Položky 97 až 128 z celkom 131

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Nádherná darčeková krabička ukrývajúca poklad, ktorý vykúzli úsmev na tvári každej žene. Toto je jednoducho viac než len darček! Je to láskyplné gesto a prísľub, že s osobou, ktorú milujete, strávite mnoho vzrušujúcich okamihov. Rozmaznávajte niekoho výnimočného (pokojne samého seba) touto limitovanou darčekovou edíciou.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Date Night Set

    Dokonalá dvojka pre vás oboch! Vychutnajte si funkcie vibrátora najvyššej kvality a pridajte vibračný krúžok Pivot. Táto exkluzívna darčeková sada slúži na to, aby ste z predohry i sexu vyťažili maximum. Skúmajte svoje vášne a túžby!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Zbožňujete CBT hry? Táto špičková hračka vás bude najskôr veľmi zaujímať a potom tiež veľmi baviť! Je to elektro-kompresné zariadenie so 4 pozlátenými kontaktnými podložkami umiestnenými na dvoch kompresných paneloch. Nasaďte Vyper 2 na penis a užite si drvivú a elektrickú slasť.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Obyčajné stimulátory prostaty vám už dávno nestačia? Je na čase objaviť, čo všetko dokáže Nexus Boost s nafukovacou špičkou, vďaka ktorej si prispôsobíte tlak na prostatu počas hrania. Ukrýva v sebe hneď dva výkonné motory so 6 rôznymi nastaveniami vibrácií na stimuláciu prostaty i hrádze. Chopte sa diaľkového ovládača a poďte na to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Obyčajné kolíky vám už dávno nestačia? Je na čase objaviť, čo všetko dokáže Nexus Bolster s nafukovacou špičkou, vďaka ktorej si prispôsobíte tlak na prostatu počas hrania. Ukrýva v sebe výkonný motor so 6 rôznymi nastaveniami vibrácií. Chopte sa diaľkového ovládaču a poďte na to!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Turquoise Green

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Potrebujete poriadnu masáž? Tú občas potrebuje každý z nás, a preto prestížna značka Bodywand prichádza s tou jedinečnou pomôckou, s ktorou si vychutnáte svalovú stimuláciu a masáž hlbokých tkanív. Uvoľnite s jej pomocou aj tie najnapätejšie svaly na tele a vychutnajte si ten príjemne svieži pocit!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Duo Lux

    Hračka, s ktorou si pohráte obaja! Hot OCTOPUSSY Pulse Duo Lux s dvojitým ovládaním na zápästí sa stane neoddeliteľnou súčasťou predohry. Pulse Duo Lux je silný a všestranný a kontrolu nad jeho ovládaním môžu prevziať obaja z páru. Doprajte si intenzívne ohromujúce zážitky!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikone Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Stainless Steel Arch

    Snívate o luxusnom a kvalitnom dildu na celý život? Je dosť možné, že sa vám práve zatajil dych, lebo ste ho našli. Kolekcia elegantných oceľových dild Le Wand z skvosty s perfektným a dômyselným tvarom vhodné ako pre g-bod, tak i pre prostatu. Potešte sa hračkou z nerezovej ocele, ktorá vás nesklame.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a odovzdáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black Steroid Gape, Set and Match Dildo

    Niektoré športy sú len pre jedného, iné zase pre dvoch a potom sú tu športy, ktoré vyžadujú celý tím. Ukážte celému svetu, že ste tímový hráč a zahrajte si Gape, Set and Match! Toto prekrásne dildo tvoria 3 veľké penisy, ktoré držia pohromade a sú zakončené pevnou základňou. Nečakajte a vydajte sa na Grand Slam!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Emerald

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite Vibrating Silicone Body Dock Kit

    Vyzbrojte sa realistickým vibrátorom a hojdajúcimi sa semenníkmi! Súprava Body Dock obsahuje postroj tvorený z popruhov, realistický vibrátor a semenníky, ktoré sa budú hojdať a vibrovať. Vibrácie si budete voliť cez diaľkový ovládač a systém ľahkého uchytenia si obľúbite na prvé použitie!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani bude rozumieť vášmu telu. Hladkú menšiu časť si zavedie žena do vagíny, kde sa pri milovaní stretne aj s penisom. Druhá časť bude smerovať na klitoris a láskať ho vibráciami. Dva motory pracujú z vnútornej i vonkajšej časti a prinášajú dokonalú vzrušujúcu harmóniu.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMyG G-Spot Vibrator White

    Hľadáte niečo úžasné pre váš bod G? OhMyG je erotická pomôcka, ktorá bude masírovať vaše miesto slasti úplne novým a neobvyklým spôsobom. Nevyužíva totiž vibrácie, ale pohyb "perly", ktorá tak bod G masíruje úplne presne, priamo a cielene. Zvodný pohyb "poď sem" zvláda v 3 stupňoch intenzity. Zistite viac!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Small Chrome

    Štýlovú submisívnu hru okúsite len vtedy, ak si necháte vtáka zamknúť do elegantnej lesklej klietky. Jej robustný dizajn vám sadne tak, že vaše mužstvo vytvaruje do dokonalých tvarov. Vďaka otvorom nezabraňuje fyziologickým potrebám, vetrá a je vhodná aj na dlhodobé nosenie. Tak nečakajte, začnite brať svoju submisivitu vážne!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 54

    Nudia vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných díld, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Hünkyjunk Double Thruster Penetrator Tar Ice

    Žiadny postroj a ani žiadne popruhy! Toto „dildo navyše“ sa umiestni pomocou koncového krúžku a drží presne ako má. Nezáleží na tom, či máte práve erekciu, môžete s ním zakúsiť dvojitú penetráciu alebo ho jednoducho použiť namiesto penisu, ktorému sa práve nechce. Vyrobené je z vysoko kvalitného Plus+Silikón materiálu, ktorý je príjemný a hladký.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Aqua

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 50

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Vivid Red

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Love Distance Range Vibrating Egg App Controlled

    Ste pripravení na zmyselné a vzrušujúce zážitky? Toto vibračné vajíčko Love Distance Range je perfektnou hračkou pre vášnivé páry. Je vyrobené z príjemného a bezpečného silikónu, má pohodlný ergonomický tvar, takže zapadne do vagíny ako uliate, a ovláda sa cez aplikáciu v telefóne. Diskrétne sa bavte kdekoľvek a kedykoľvek!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Twist Double Toy Anal & Prostate Massager Black

    Unikátna hračka, s ktorou si užijete hneď niekoľkými spôsobmi! Nexus Revo Twist má na jednom konci vibračný análny kolík so 6 rýchlosťami vibrácií a na konci druhom rotačný stimulátor s 2 rýchlosťami. Vyberte si, ktorú časť zavediete dovnútra a tú druhú nechajte, aby zvonku stimulovala hrádzu alebo ju použite ako rukoväť.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Hünkyjunk Double Thruster Penetrator Plum Ice

    Žiadny postroj a ani žiadne popruhy! Toto „dildo navyše“ sa umiestni pomocou koncového kruhu a drží presne ako má. Nezáleží na tom, či máte práve erekciu, môžete s ním zakúsiť dvojitú penetráciu alebo ho jednoducho použiť namiesto penisu, ktorému sa práve nechce. Vyrobené je z vysoko kvalitného Plus+Silikon materiálu, ktorý je príjemný a hladký.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand XO Rose Gold

    Zvezte sa na vlnách eufórie a objavte orgazmy, ktoré otrasú celým vašim telom. Le Wand XO je jedinečný dvojmotorový dobíjací vibrátor, ktorý vás poteší vonkajšou a vnútornou stimuláciou zároveň. Jeho baňatá špička pohodlne dosiahne na G-bod či prostatu, zatiaľ čo sa malé ramienko s textúrou oprie o klitoris či hrádzu. Vychutnajte si silné vibrácie pri skúmaní svojho tela osamote alebo pri hrátkach v páre.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Yoga Sex Swing

    Vyhúpnite sa až do tých najdivokejších sexuálnych pozícií, o ktorých sa vám mohlo doposiaľ iba zdať! S touto hojdačkou budete vzdorovať zákonom gravitácie a užívať si aj také polohy, ktoré poznáte z jógy. Ponaťahujte si svaly na tele príjemným a vzrušujúcim spôsobom a vychutnajte si najlepší sex všetkých čias.

    229 €

    149 €

    Nie je skladom

  • Master Series 10X Thrust Master Vibrating and Thrusting Dildo with Handle Black

    Snívate o hlbokom potešení? Áno! Tento luxusný kúsok vás omámi ultra-silnými ťahmi a vibráciami, ktoré uspokoja každú vašu potrebu. Robustná rukoväť vám poskytne sebaistý úchop a vy budete môcť Thrust Mastera použiť na seba alebo na svoj náprotivok. Kombinujte 3 rýchlosti ťahu a 7 vibračných vzorov a objavte nové výšiny spokojnosti!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • The F-Machine Tremblr Milking Machine

    Jednotka medzi masturbátormi, značka F-Machime, práve prichádza s novinkou menom Tremblr, ktorý je ešte lepší než všetci jeho predchodcovia. Váš penis sa môže tešiť na dokonalé a nekonečné sanie, absolútne najlepšiu stimuláciu a intenzívne vyvrcholenie. Ak ste ešte nezažili lásku na celý život, tak sa pripravte, že s F-Machine Tremblr to bude nielen na celý život, ale tiež na prvý pohľad (alebo na prvé vyfajčenie?). Tremblr charakterizujú slová ako výkonný, moderný, vzrušujúci, jedinečný, ale tiež diskrétny, podľahnite jeho hlbokému saniu a užívajte si podľa vašich predstáv kedykoľvek a ako dlho len budete chcieť.

    1 149 €

    919 €

    Nie je skladom

  • Liberator Black Label Wedge with cuffs - Erotická podložka pre milovanie s putami Čierna

    Neviažte svoju vášeň, zviažte svojho partnera. Krutý a úžasný Black Label Wedge vám dáva možnosť zviazať vášho partnera. Preskúmajte silu a vzrušenie z nadvlády.

    229 €

    149 €

    Nie je skladom

  • Mister B Vac Rack

    Nebezpečne vzrušujúci a nekonečne intenzívny, taký je Vac Rack od Mistera B. Dajte svojim latexovým hrátkam nový rozmer, zostavte rám a do latexového vreca vopchajte svojho otroka. Potom jednoducho pomocou vysávača odsajte vzduch a vytvorte zmyselné vákuum pre ešte zmyselnejšie zážitky. Toto tu ešte nebolo a my vieme, že to budete milovať!

    549 €

    349 €

    Nie je skladom

Položky 97 až 128 z celkom 131

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.