×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne

Položky 97 až 128 z celkom 240

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Estim Dual Kegel Exerciser Blue

    Milujete spájanie príjemného s užitočným? Nosením týchto guľôčok vo vašom lone nielenže posilníte svaly panvového dna, ale si tiež užijete vzrušujúce vibrácie a elektro-stimuláciu, úroveň ktorých si budete voliť cez ovládač. Tréning panvového dna nikdy nebol tak zábavný a účinný! Neuspokojte sa len tak s niečím, chcite to najlepšie.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Benelos vás poteší svojou dômyselnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD35 Awl Shape Silicone Dildo Suction Cup 10.12" Blue-Green

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu odlišné? Toto dildo s nevšedným zatočeným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 60 Glow in the Dark

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Vyzbrojte sa týmto vibračným silikónovým krúžkom, ktorý bude baviť vás i váš náprotivok! Má silné vibračné jadro, ktoré je pokryté hodvábne hebkým silikónom a prináša luxusné pocity. Okrem toho predĺži erekciu, posilní ju a zintenzívni vyvrcholenie. Okoreňte si svoje milostné hry v páre!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Chcete si spoločné erotické chvíľky užívať ešte o niečo viac? Prizvite si tento luxusný a šikovný krúžok! Vyrobený z elegantného mäkkého silikónu, má ergonomický tvar a prenikanie s ním bude ešte lepšie a vzrušivejšie. Vyberte si z jeho 8 výkonných vibračných programov a doprajte zmyselnú stimuláciu klitorisu aj G-bodu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA52 Multi-Texturing Thick Silicone Dildo KlicLok 11.3" Skin

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj alebo pokojne len tak? Vyberte si úchvatné realistické dildo pre análne alebo vaginálne prenikanie z skvele hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Má KlicLok koncovku a donúti vás v kombinácii s vašou šukaciou mašinou vyložene zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA94 Silicone Dream Sky Dildo KlicLok 10.6" Pink

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite predovšetkým jeho Kliclok konektor na pripojenie k šukaciemu stroju Hismith.

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 21

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolen a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomína nejaké zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Potešte sa hudbou. Áno, počujete správne, táto hračka vibruje do rytmu hudbu a dodá tak vašim obľúbeným skladbám a ich počúvaniu úplne nový, a hlavne vzrušujúci rozmer. Stačí pripojiť kábel k prehrávaču alebo k mobilu. Alebo si to užite bez hudby a vyberte si zo 7 prednastavených vibračných vzorov.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Aneros MGX Syn Trident

    To naj, čo môžete svojej prostate dopriať, v novom kabáte! Cielená a presná stimulácia vnímavá k citlivým miestam a elegantný silikón, to je minimalizmus, krása, účinnosť, ktoré Aneros MGX Syn Trident predstavuje. Maximalizujte svoje potešenie a nechajte sa pohltiť orgazmickou extázou.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Chcete, aby bola vaša masturbácia perfektná a dokonalá? Masturball je horúcou novinkou na trhu a ponúkne vám nielen vibrácie, ale tiež funkcie kompresie, čo znamená, že masturbátor bude váš penis vzrušivo stláčať. Vnútorné senzory zaisťujú senzáciu pri každom pohybe a Masturball sa prispôsobí takmer všetkým veľkostiam. Nechajte sa unášať modernou pomôckou!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Buďte zlý. Buďte naozaj zlý, toto totiž bude fakt bolieť. Či už na semenníkoch alebo na penise, je to jedno. Ostré hroty sa zaryjú do kože a keď použijete aj zámok, nebude cesty von. Užite si bolesť, trápenie a nebezpečenstvo presne tak, ako to máte radi!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ohnut Classic Soft Buffer Rings Set of 4 Jade

    Ohnut je navrhnutý tak, aby sa stal vašou súčasťou. Je vyrobený z jedinečného mäkkého a pružného materiálu, ktorý je schválený FDA a bude príjemný jemu i jej. Ako druhá koža! Pohodlne vás objíme a zrazu už nebude nič bolieť. Cieľom Ohnut je vaše spojenie, spokojnosť a zábava.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 26

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolen a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum či zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Primal Acro Clear

    Milujete veľké hračky? Máme pre vás novú životnú lásku! Toto dildo z vysoko kvalitného RST materiálu vás naplní tak, že na seba budete môcť byť hrdí. Zapojte svoju fantáziu a doprajte seba alebo svojmu protivníku niečo pořádne, toto poriadne dildo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Žiarivo ružový vibrátor od celosvetovo obľúbenej značky Evolved. Vyniká unikátnou funkciou "power boost", čo znamená, že vám poskytne 10 sekundový výbuch maximálnych vibrácií vo chvíli, keď si o neho samy poviete. Mimo to má perfektne stimulujúci realisticky vytvarovaný žaluď a 8 jedinečných rýchlostí. Zakončený je účinnou prísavkou, vďaka ktorej si môžete užiť aj obľúbené hands-free hrátky.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nami Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Nami premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami a 4 nástavcami, ktoré vám ukážem nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Niečo ako najkrajší chlapec z chlapčenskej kapely. Niečo ako prírodná krása. Niečo viac. Vibrátor Mystim Terrific Truman je silný, atraktívny, diskrétny a dokonalý. Jedine s ním vo vás explodujú orgazmické emócie vďaka dvom motorom, dômyselnému tvaru a hodvábnemu materiálu. Prijmite pozvanie k orgazmickému tancu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA102 Huge Slightly Curved Silicone Dildo KlicLok 9.45" Pink-Purple

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využijte predovšetkým jeho Kliclok konektor na pripojenie k šukaciemu stroju Hismith.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    Názov tohto produktu presne zodpovedá jeho účelu! Naplňte ústa vášho otroka takou tekutinou, akú si zaslúži, a donúťte ho prehltnúť každú kvapku. Tento neobvyklý a inovatívny náhubok sa pohodlne prispôsobí veľkosti hlavy, môžete len poriadne utiahnuť a aj uzamknúť. Flexibilný lievik bude držať vo vzpriamenej polohe vďaka záchytnému popruhu, ta ak prebuďte svoj sadizmus a dajte nám potom vedieť, akou tekutinou ste svojho otroka potrestali.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Nereos vás poteší svojou extra stimulačnou textúrou a zakriveným tvarom. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Len si to predstavte! Vrelé, intenzívne vibrácie zasiahnu to správne miesto slasti a vy nasledujte svoju blaženosť až na vrchol vzrušenia. Je to presne to, čo chcete? Máte to mať! Je tu nový We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Animals Toro Bravo Dildo AN18

    Vitajte vo zvieracom kráľovstve a ráčte objaviť túto jedinečnú hračku. Toto dildo je presnou anatomickou kópiou skutočného býčieho penisu a je vyrobené z príjemne mäkkého vinylu, ktorý je úplne bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Eupho Syn Trident

    Užite si dokonalú stimuláciu prostaty! Táto revolučná pomôcka menom Aneros Eupho Syn vás na prvý pohľad zaujme svojím jedinečným dizajnom, rovnako ako vás na prvé použitie dostane do kolien svojou účinnosťou a schopnosťami, ktorí vám vezmú dych. Model Eupho je vhodný pre skúsenejších milovníkov, ktorí sa radi hrajú so svojou prostatou a uprednostňujú maximálne pohodlie a dlhšie a intenzívnejšie orgazmy pri pohlavnom styku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Špirálová textúra víriaca spokojnosťou! Toto luxusné dildo sa zmestí do všetkých štandardných strap-on postrojov a má zamatovo hladký a flexibilný povrch z jemného liquid silikónu. Doprajte si 3 vibračné rýchlosti a 7 silných režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz diaľkový ovládač.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Len si to predstavte! Vrelé, intenzívne vibrácie zasiahnu to správne miesto slasti a vy budete nasledovať svoju blaženosť až na vrchol vzrušenia. Je to presne to, čo chcete? Máte to mať! Je tu nový We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tieto pôvabné putá s prepojovacou tyčou majú nádherný čierno - červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ich svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MOI Submission Army Gas Mask

    Milujete vôňu novej gumy? V tejto maske na tvár vás doslova zaplaví! Veľkosť je univerzálna a maska je nastaviteľná, takže pohodlne padne. Maska je určená na fetišistické hry a nehodí sa ako ochrana dýchacích ciest. Nezabúdajte tiež na to, že hra s dychom je síce skvelá, ale môže byť aj nebezpečné.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tieto pôvabné putá s prepojovacími popruhmi pod matracmi majú nádherný čierno-červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ich svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Vibrating Lust Thruster

    Sadnite si do svojho nového erotického kresla a nechajte sa unášať na vlnách vášne! Toto nafukovacie kreslo budete mať nafúknuté raz dva a vaše sexuálne fantázie sa budú plniť vďaka integrovanému flexibilnému realistickému dildu s 10 vibračnými režimami. Užite si zmyselnú jazdu slasti a až budete v siedmom nebi, pridržujte sa zvislej nafukovacej časti, objímajte ju a tlačte.

    199 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 240

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.