×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky špeciálne

Položky 129 až 156 z celkom 156

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj toto elegantné a romantické vibračné vajíčko so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje vzrušujúce dráždenie, silu vibrácií si budete voliť skrz diaľkový ovládač a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným vajíčkom s neodolateľnými funkciami.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 38

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý je úplne jedinečný. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 3

    Nudia vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných díld, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Elegantný, pružný, výkonný, vibrujúci, milujúci a šťastný, presne taký je tento vibračný krúžok so stimulačným zajačikom na klitoris. A viete, čo je najlepšie? Budete ich milovať obaja, lebo bude tešiť vás oboch. Posilní totiž erekciu a zároveň flexibilnými uškami poláska pri milovaní klitoris. Navyše si budete silu vibrácií diktovať skrz ovládač. Milujte sa ešte intenzívnejšie!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Egg Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Toto vajíčko vás prekvapí viac než Kinder vajíčko! Je diskrétne, výkonné, hebké a šikovné. Je tvarované presne pre kontúry vášho tela a jeho zamatovo hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Disponuje tiež technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si užijete ako v sebe, tak pri dráždení klitorisu. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA120 Squama Beast Silicone Dildo KlicLok 8.5" Brown

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využijte predovšetkým jeho Kliclok konektor na pripojenie k šukaciemu stroju Hismith.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 56

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X U-Ring Clear

    Špeciálny väčší krúžok pre klietku cudnosti CB-X. Jeho priemer je 5,4 cm a ocenia ho predovšetkým muži, ktorým bežné krúžky v balení nestačia.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Hot Pink

    Chcete byť väčší? Pridajte si na obvode a na dĺžke s týmto návlekom Muscle Ripped! Zaručené je perfektné padnutie vďaka špeciálnemu a kvalitnému materiálu FLEXTPR, ktorý vás očarí svojou pružnosťou. Nechajte si predĺžiť penis za všetkých okolností a doprajte svojmu náprotivku parádnu stimuláciu realistickým povrchom návleku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    Jamyjob pokračuje v inováciách každý deň! Ich cieľom je totiž maximálne mužské masturbačné potešenie! A preto je tu Pulsar, šikovný masturbátor, ktorého cieľom je vaša maximálna slasť. Jeho flexibilné krídelká tesne obopnú vás penis a pomocou 30 vibračných nastavení vám ukážu novú úroveň potešenia. Uvoľnite, vychutnajte si to a explodujte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA80 Silicone Glowing Realistic Dildo KlicLok 9.65" Blue

    Potrebujete toho pravého a žiarivého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úchvatné realistické dildo na análne alebo vaginálne prenikanie z úžasne hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Jeho výnimočnosť spočíva v tom, že po nasvietení úchvatne svieti v tme! Má KlicLok koncovku a donúti vás v kombinácii s vašou šukacou mašinou vyložene zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného, lepšieho sveta!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Purple Rose Nubby Dildo

    Milujete skvostné doplnky? Toto sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hrátky ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo je možné zahriať alebo ochladiť a dildo je po celom svojom tele posiate stimulujúcimi vrúbkami, ktoré ešte zintenzívnia prenikaniu. Vychutnajte si jeho možnosti vo svojom análiku aj vagíne!

    149 €

    54,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Inflatable Vortex Plug Blue XL

    Napumpujte si análny kolík priamo v zadku! Tento análny kolík od Mistera B bude radosť dofukovať. Jeho použitie je veľmi jednoduché, príjemne sa zavádza a predstavuje ideálny a šetrný spôsob, ako postupne navýšiť objem vašich zadných vrátok. Tak uchopte balónik a nechajte v sebe vyrásť kolík do tých najviac vzrušujúcich rozmerov.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Skrutkujte, kým to nebude poriadne bolieť! Táto pevná „hračička“ uchopí vaše semenníky a zmyselne ich zaťaží. Okrem toho má aj vnútorné tupé hroty. Nezostávajte len pri semenníkoch, ráčte použiť tohto krásavca aj na penis!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Modern Tube Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 7 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD52 Realistic Silicone Dildo Suction Cup 8.6" Red-Purple

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využijte aj jeho koncovú prísavku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA110 Melting Snow Curved Dildo KlicLok 9.41" Blue-Green

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využijte predovšetkým jeho Kliclok konektor na pripojenie k šukaciemu stroju Hismith.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Stoss Stange Purple

    Páči sa vám tento fialový elegán? Niet divu, je to na pohľad naozaj skvostná hračka! Ale čo potom tie funkcie! Vie nielen zmyselne vibrovať, ale tiež vzrušujúco prirážať! Navyše sa postará aj o váš klitoris vďaka šikovným králičím uškám na vonkajšom ramene. Vychutnajte si 3 úrovne funkcie prírazov v špičke vibrátora zas a znova!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chrystalino Globy Glass Vibrator with Suction Cup and Remote Rechargeable 10 Speed Black

    Túžite po niečom výnimočnom? Tento vkusný sklenený vibračný análny kolík z kolekcie Chrystalino bol ručne vyrobený so srdcom plným vášne. Jeho vycibrený tvar si obľúbite na prvé použitie a vaše zmysly sa nechajú uniesť teplotnou hrou, pretože sklo môžete jednoducho zahriať či ochladiť. Urobte si celoživotnú radosť nádherným skleneným análnym kolíkom a zamilujte sa do podmanivých vibrácií.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mon Ami Mon Luv Double Stimulator Heart 2 in 1 Suction and Licking Tongue Red

    Odjakživa ste romantická duša? Táto láskyplná hračka v tvare srdiečka je tu práve pre vás! Zároveň je to aj perfektný darček pre akúkoľvek príležitosť pre osobu, na ktorej vám naozaj záleží. Mon Luv je na prvý pohľad absolútne krásne a elegantné srdiečko, ktoré predstavuje dve hračky v jednom. Oddeľte od seba dve časti a zoznámte sa s mrštným jazýčkom s 5 lízacími funkciami pre stimuláciu klitorisu alebo si vychutnajte zmyselné sanie o 5 funkciách, ktorých je schopná druhá polovica srdiečka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NU Sensuelle Tulip Multi-Play Vibe Fuchsia

    Premýšľate, ako a čím uhasiť váš smäd po sexuálnom potešení? Tulip je odpoveď! Je to multifunkčný vibrátor, ktorý veľmi realisticky pripomína skutočný tulipán. Má 3 mäkké a príjemné okvetné lístky ukrývajúce silný motor. Dráždite sa všade, kde budete chcieť!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA115 Fireflow Smooth Silicone Dildo KlicLok 8.6" Red-Green

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využijte predovšetkým jeho Kliclok konektor na pripojenie k šukaciemu stroju Hismith.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Stainless Steel Adjustable Pussy Clamp

    Aj trápenie môže byť kreatívne! Táto svorka na vagínu je presne to, čo vám chýbalo. Rozšírte ho dokorán a zaistite si pohodlný prístup ku klitorisu. Uťahujte pysky pomocou šrúbkov a radujte sa! Veľmi kvalitná, nerezová oceľ sa len tak nezničí a táto hračka vám môže intenzívne slúžiť pokojne niekoľko dlhých rokov.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Twosome Fun Purple

    Ešte viac potešenia z milovania? Áno, áno, áno! Tento návlek na penis nielen podporí a posilní vašu erekciu, ale klitorisu tiež dopraje zmyselnú stimuláciu. Ovláda sa cez diaľkový ovládač, takže medzi vibračnými režimami budete pri akcii prepínať veľmi ľahko a pohodlne. Dodajte vášmu sexu lepší rozmer a vyskúšajte niečo nové!

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • Adrien Lastic Couple Secrets II with Remote

    Chcete vyskúšať niečo nové a objaviť nové pôžitky? Couple Secrets je inovatívny, duálne stimulujúci vibrátor pre análne i vaginálne potešenie zároveň. Je zamatovo hebký na dotyk a svojím ergonomickým tvarom sa hravo prispôsobí vašim potrebám. Užite si ho sólo alebo so svojím náprotivkom a už to nikdy nebudete chcieť inak!

    109 €

    68,90 €

    Nie je skladom

  • Exo Hands-Free Pleasure Wearable Black

    Vaše telo, vaše potešenie, váš orgazmus a vaše pohyby. Exo je jedinečná novinka na trhu, s ktorou si vychutnáte stimuláciu v synchronizácii s pohybmi vášho tela. Bude to niečo ako emocionálne spojenie sám/sama so sebou, sebarealizácia a sebavyjadrenie. Exo je inšpirovaný dysfóriou v trans komunite a zdokonalený anatomickou vedou tak, aby sa prispôsobil vašej jedinečnej fyziológii a poskytol vám intuitívnu flexibilitu na vašej zmyselnej ceste za vlastným ja.

    109 €

    68,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Exo Hands-Free Pleasure Wearable Pink

    Vaše telo, vaše potešenie, váš orgazmus a vaše pohyby. Exo je jedinečná novinka na trhu, s ktorou si vychutnáte stimuláciu v synchronizácii s pohybmi vášho tela. Bude to niečo ako emocionálne spojenie samého/samej so sebou, sebarealizácia a sebavyjadrenie. Exo je inšpirovaný dysfóriou v trans ženskej komunite a zdokonalený anatomickou vedou tak, aby sa prispôsobil vašej jedinečnej fyziológii a poskytol vám intuitívnu flexibilitu na vašej zmyselnej ceste za vlastným ja.

    109 €

    68,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 129 až 156 z celkom 156

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.