×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky stimulačné texturovaný

Položky 129 až 160 z celkom 764

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Men Sleeve Tornado Bliss

    Toranado Bliss je vymeniteľná vnútorná vložka pre váš obľúbený Satisfyer Men. Už na prvý pohľad je poznať, že toto bude veľmi vzrušujúca jazda! Stovky mäkkých vrúbkov vytvárajú dômyselnú textúru tesného tunelu, ktorého svetlo na konci nie je ničím iným ako nezabudnuteľným a ohromujúcim orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Booty Call Colored 3 pack

    Jeden, dva alebo tri? Keď vaše zadné vrátka zatúžia po zmyselnej zmene a príjemnej masáži, je táto príťažlivá trojica dokonalým doplnkom pre vaše ďalšie análny dobrodružstvo. Flexibilné kolíky z lekárskeho silikónu budú rozmaznávať váš zadoček mäkkým povrchom Soft Touch a vďaka svojim úzkym hrotom a hladkému, mimoriadne hebkému prevedenie sú ideálne aj pre začiatočníkov a objaviteľov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #11 Skin

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružové pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny ponúkne aj análik.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Soft Tube Cup

    Sila zovretia, ktorú riadite vy! Pocit úplnej kontroly. Sami si určujete intenzitu stimulácie menším či väčším stlačením masturbátoru.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Alina Lopez Rose

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Ide totiž o skutočné odliatky vagín z dokonalého materiálu Super Skin, z ktorých tento patrí obľúbenej pornoherečce menom Alina Lopez Rose. Celosvetovo obľúbené Fleslighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Vy aj váš bod G hľadáte spoločníka, ktorý vás rozžiari za chladných nocí? Potom by sme vám radi predstavili Yummy Sunshine. Tento zmyselne zaoblený vibrátor vás očarí slastne rebrovanou štruktúrou, nakloneným hrotom a 12 vzrušujúcimi vibračnými programami. So žltou fabrou zaručujúcou dobrú náladu a príjemným povrchom Silk Touch vás privedie k intenzívnym vyvrcholeniam a rozžiari tak aj vaše slnko!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Drive me Crazy - Sklenené dildo

    Sklenené dildo má po svojom obvode zvrásnenie, ktoré zintenzívňuje vaše erotické zážitky a jeho mierne zahnutie napomáha ľahšiemu dráždeniu bodu G.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Series Automatic Smart Pump Sleeve

    Náhradný nadstavec do vákuovej pumpy Optimum, ktorý ale môžete používať aj ako účinný masturbátor. Je totiž vyrobený z príjemného flexibilného TPE materiálu, je tenký a vo vnútri dômyselne textúrovaný. Doprajte vašim citlivým miestečkám niečo milé a vzrušujúce, bude to radosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Bruiser Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov pomôcok väčších rozmerov! Hrajte sa tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a kombinovať ho môžete so všetkými druhmi lubrikantov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD17 Super Les Melons Dildo 25.1cm Pink-Purple

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný, mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 70

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Tetra

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapujúcich pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Chcete to najlepšie pre váš bod G a každý deň inak? G-gasm vibrátor má 36 výkonných režimov v 5 úrovniach intenzity, takže vám bude trvať skutočne dlho, kým vyskúšate úplne všetky. Dokonalé zakrivenie vám pomôže bod G nájsť a láskať ho do zbláznenia. Nechajte sa rozmaznávať hodvábne hebkým silikónom a dokonalou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Remote Controlled Silicone Prostate Plug with Vibrating, Rotating & Warming Function

    Hľadáte niečo naozaj šikovného, čo by sa zahralo s vašou prostatou? Našli ste to! Tento stimulátor má funkciu zahrievania, vie sa otáčať (rotovať) a samozrejme tiež vibruje. Okrem toho svojou textúrovanou časťou bude dráždiť aj hrádzu, je vodotesný, nabíjateľný cez USB, vyrobený z kvalitného hebkého silikónu a ovláda sa cez diaľkový ovládač.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.21 Dong Extension - Návlek na penis Transparentná

    Chceli by ste si pridať pár centimetrov navyše a to čo najpohodlnejším spôsobom? Máme pre vás presne to, čo potrebujete. Tento návlek má tak dômyselný tvar, že vám potom poskytne optimálnu stimuláciu a vďaka očku, ktoré prichytíte o semenníky, zostane vždy na svojom mieste.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Xiong Clear

    Xiong je celkom extrémna hračka použiteľná análne aj vaginálne. Jeho rozširujúci sa tvar je ideálny na rozťahovanie vášho otvoru vášne a jeho rebrovaná textúra pre vás bude príjemne stimulujúca. Dĺžka i hmotnosti dildá sú impozantné!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toro Tornax Advanced Masturbator with Thrusting Movement

    Toro vie, čo muži chcú! Ponúka im pokročilé technológie ukryté v moderných a účinných erotických pomôckach, ktoré premenia všednú masturbáciu na nezabudnuteľný zážitok. Do Toro kolekcie patrí aj Tornax – masturbátor s teleskopickou funkciou. Zažite s ním silnú stimuláciu, ktorá bude maximálne príjemná!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Plug, určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Pocket Stroker Hexa-Brick

    Toľko príjemných zážitkov s takou malou hračkou! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga je malý, ale šikovný. Vďaka svojej veľkosti je ideálny nielen na cesty a vďaka svojej tenkosti a pružnosti uspokojí akúkoľvek veľkosť penisu. Vybavte ním svoju ruku a majte ho neustále po roku.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Power Clit

    Úžasné potešenie pre oboch partnerov! Užívajte si lahodné pocity s týmto erekčným krúžkom, ktorý svojou vibračnou časťou bude dokonale stimulovať ženský klitoris.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Novinka od obľúbenej značky Tenga, Flip Zero 0 vás nechá burácať na vlnách vibrujúceho vzrušenia! Elegantné puzdro v sebe ukrýva stimulujúcu elastickú textúru a tiež dve očarujúce vibračné centra. Kvalitné materiály a najmodernejšie technológie spolu išli ruka v ruke tak dlho, až dali vzniknúť masturbátoru Tenga Flip Zero 0. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil na únik vzduchu vytvárajúci neodolateľný sací efekt. Telo Flip Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    349 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Booty Call Black 3 pack

    Jeden, dva alebo tri? Keď vaše zadné vrátka zatúžia po zmyselnej zmene a príjemnej masáži, je táto príťažlivá trojica dokonalým doplnkom pre vaše ďalšie análny dobrodružstvo. Flexibilné kolíky z lekárskeho silikónu budú rozmaznávať váš zadoček mäkkým povrchom Soft Touch a vďaka svojim úzkym hrotom a hladkému, mimoriadne hebkému prevedenie sú ideálne aj pre začiatočníkov a objaviteľov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Chcete niečo viac? Tento vibračný mastrubátor od Satisfyer bol navrhnutý so zmyslom pre úplnú dokonalosť! Zažijete s ním čistú blaženosť, to nám verte. Jeho flexibilné telo, a hlavne vnútorná stimulačná textúra budú láskať váš penis až k orgazmickému zblázneniu a môžete ho spárovať aj so šikovnou aplikáciou Satisfyer Connect, tak si to nechajte páčiť!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Pocket Stroker Block Edge

    Toľko príjemných zážitkov s takou malou hračkou! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga je malý, ale šikovný. Vďaka svojej veľkosti je ideálny nielen na cesty a vďaka svojej tenkosti a pružnosti uspokojí akúkoľvek veľkosť penisu. Vybavte ním svoju ruku a majte ho neustále po roku.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Power Plug Prostate Massager Black

    Chcete objaviť orgazmický potenciál, ktorý skrýva vaša prostata? Tento stimulátor, vyrobený z pevného plastu, má ergonomický tvar pre presné zasiahnutie prostaty a zároveň rameno na stimuláciu hrádze. Oceníte tiež jednoduchú manipuláciu a cenovú dostupnosť.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Sleeve Tri Delights

    Tri Delights je vymeniteľná vnútorná vložka pre váš obľúbený Satisfyer Men. Jeho vnútorná rebrovaná textúra bude váš penis dráždiť po celej jeho dĺžke a čím hlbšie bude do tohto raja potešenie vstupovať, tým väčšie vzrušenie budete pociťovať. Mäkké vrúbky z hodvábne príjemného materiálu vám ukážu svoje kúzlo cez intenzívny orgazmus, ktorý je s touto vložkou bližšie než na dosah.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Icicles No. 57

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovaným detailami, ktoré berú dych. Svoju jedinečnosť si získava očarujúcim výzorom v fúkaného skla.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Special Anal Stimulation Black

    Túži už dlho váš análik po objavovaní nových pôžitkov? Tento vibračný kolík mu tieto pôžitky rozhodne ukáže svojím jedinečným tvarom a funkciami! Zasúvajte ho guľôčku po guľôčke a nechajte sa unášať čoraz viac intenzívnymi pocitmi. Až budete pripravení, zapnite na ovládači vibrácie a pocíťte skutočnú radosť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Zen

    Tenga 3D Zen, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Čo môže byť lepšie ako blow job? Blow job s vibráciami! Staňte sa najlepšou orálnou potešiteľkou všetkých čias, bude vám k tomu stačiť tento malý, ale výkonný vibrátor. Je v tvare klipu, takže si ho pohodlne pripevníte na stranu úst a bude len na vás, či váš rozvrkočený jazyk bude láskať jeho penis, semenníky alebo hrádzu. Blow Job Vibe disponuje 5 režimami vibrácií, je dobíjací cez USB a vyrobený zo silikónu a polyuretánu bezpečného pre telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý si pohrá s vaším bodom G. Ovládajte jeho funkcie sama, alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia skrz diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa vám síce roztrasú skrz stimuláciu bodu G, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšia časť vašej kvetinky, tak do toho - poďte lietať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 76

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 764

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.