×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky stimulačné

Položky 97 až 128 z celkom 752

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Mawa Nipple Clamps Adjustable

    Tieto Mister B Mawa svorky na bradavky sú najpredávanejšie a zároveň najuniverzálnejšie na celom trhu.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Bubblesplug Dildo Black

    Chcete niečo špeciálne? Toto dildo tvorené spojenými bublinami bude intenzívne stimulovať vaše erotogénne zóny ako pri zavádzaní, tak pri vyberaní. Je vyrobené z vysoko kvalitného vinylu a má použiteľnú dĺžku krásnych 14 cm. Prekvapte svoje zadné vrátka originálnym dildom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr.Skin Mr.Ed 13 Inch Dildo Chocolate

    Pustite si doktora dovnútra! Tento realistický maco vo farbe čokolády má jedinečný tvar a dokonale tvarované detaily ako napríklad žilky alebo žaluď. Zakončený je prísavkou a svojou dĺžkou 33 cm vám dá okúsiť naozaj hlboké prenikanie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Dilator Set Small 090 - Sada silikónových dilatátorov 4ks

    Objavte svoje hlboké, citlivé miesta s týmto setom silikónových dilatátorov. Táto sada je ideálna pre všetkých mužov, ktorí chcú posúvať svoje hranice. Začnite s najmenším a postupne sa dostanete k najväčšiemu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Delicious Fullness - Vibračný análny kolík

    Vibračný análny kolík Delicious Fullness sa zameriava na cielenú stimuláciu citlivých nervových zakončení v oblasti konečníka. Môže byť použitý ako s vibráciou, tak aj bez nej pre zmyselný úvod do análnych hier.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Čierna

    Skvelý vibračný dilatátor, určený na čoraz viac obľúbený sounding, teda stimuláciu penisu zvnútra.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB48 Dildo 22cm

    Je vaša zadná diera stále hrozne hladná? Nakŕmte ju a umlčte ju týmto poriadnym dildom! Je naozaj veľké, takže nič pre začiatočníkov a má precízne vytvarovaný žaluď a ľahko naznačené semenníky, ktoré slúžia ako základňa. Je príjemne pružné a vyrobené z kvalitnej PVC materiálu. Doprajte si ho a budete mať konečne plno!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Fialová

    Duálna stimulácia a dokonalá masáž bodu G a klitorisu zároveň, to sľubuje tento úchvatný Ares vibrátor od obľúbenej značky Adrien. Užite si jeho ergonomické tvary a potešte svoje intímne partie vo všetkých smeroch.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire - Mini G-spot vibrátor

    Vibrátor Mini Fifty Shades of Grey We Aim to Please - elegantný mini vibrátor z kolekcie Fifty Shades of Grey je hebký a veľmi príjemný na dotyk.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Užite si dokonalú masturbáciu a účinne stimulujte tie najcitlivejšie časti na vašom penise s touto jedinečnou pomôckou. Je to vibračný silikónový stimulátor, ktorý je zacielený na spodnú časť penisu, ktorú svojimi funkciami úplne ohromí.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dirty Words Anal Plug Set

    Tieto 3 kolíky to povedia za vás! Pomenujú vás alebo váš náprotivok podľa toho, koľko sa doňho vojde. Sú vhodné pre nadšených análnych začiatočníkov, ktorí chcú prehĺbiť svoje skúsenosti. Majú ideálny klasický tvar, sú pohodlné a aj na dlhodobé nosenie a vyrobené sú z hebkého silikónu. Začnite ako "slave" a cez "whore" sa dopracujte až k "slut"!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Oranžová

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker - Vibračná vákuová pumpa

    Vibračná vákuová pumpa pre vašu vagínu. Pomocou odsávania vzduchu pumpičkou do vonkajších pyskov a klitorisu nahrnie viac krvi, čo spôsobí dočasné ,niekoľkonásobné zväčšenie ich objemu. Celá oblasť je potom oveľa citlivejšia!

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Doprajte svojmu mužstvu chvíle neovládateľnej slasti s naším vibrátorom Mighty One. Príjemný flexibilný krúžok sa prispôsobí každej veľkosti, obomkne váš penis a vďaka efektu zastavenia cirkulácie krvi vám umožní dosiahnuť dlhšie potešenie a mimoriadnu výdrž.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Tetra

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapujúcich pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Tunnel Plug M Clear

    Táto novinka vám umožní otvoriť zadoček vášho partnera či partnerky dokorán a vytvoriť si v ňom akýsi tunel, cez ktorý sa dostanete, kam potrebujete. Najväčšou senzáciou je však to, že sa môžete pozrieť až tam, kam vaše oko dohliadne. Použite svoju neutíchajúcu fantáziu a buď sa iba pozerajte, alebo prstami preskúmajte svet za zátkou.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe

    Pocíťte motýliky nielen v bruchu, ale aj na vašom najcitlivejšom mieste. Tento motýlik doletí k vášmu klitorisu a poteší ho intenzívnymi vibráciami, s ktorými sa razom dotknete neba. Kombinuje intímnu stimuláciu s parádnym hands-free zážitkom, ktorým vylepšíte intímne chvíle so svojou drahou polovičkou. Motýlik vibruje na celom svojom tele a je pripevnený k dvojitému krúžku, ktorý sa napne okolo koreňa penisu a tiež okolo semenníkov.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 62

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovaným detailmi, ktoré berú dych. Svoju jedinečnosť získava očarujúcim výzorom v fúkaného skla.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Gold Magnetic Clamps - Magnetické svorky na bradavky zlatej farby

    Magnetické svorky na bradavky zlatej farby. Po stranách sú ozdobené brúsenými kameňmi.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Snívate o vášnivej jazde s dokonalým vibrátorom? Oddajte sa s týmto ružovým krásavcom a vdýchnite život svojim nezbedným fantáziám. Pucker je dokonale tvarovaný duálne stimulujúci vibrátor s 10 vibračnými funkciami a 4 rýchlosťami intímneho sania. Ovládajte každú s funkciou samostatne a dotknite sa báječných vrcholov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite ViewTube See-Thru Stroker

    Užívajte si masturbáciu ešte viac! Tento transparentný masturbátor vám k tomu pomôže. Je ukrytý v protišmykovom priehľadnom puzdre a disponuje praktickým ochranným viečkom. Je ideálny pre dych vyrážajúcu ručnú prácu, ktorú budete mať pod kontrolou vlastných očí.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Real Mouth Stroker

    Nechajte si to urobiť týmto milučkým jazykom, ktorý by ste len sotva rozpoznali od živého. Rozprestiera sa cez celé ústa masturbátoru a bude vás dráždiť a stimulovať, až kým neexplodujete vzrušením. Váš erotický zážitok ešte podporí textúrovaná vnútorná časť aj priložené DVD so 4 hodinami filmov pre dospelých.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dolce Piccante Jewellery Silver White Fox Tail

    Chcete dodať svojim análnym hrám kúštik hebkej zábavy? V tom prípade by vám nemal chýbať tento kovový kolík s jemným a autentickým zajačím chvostíkom, s ktorým sa z vás stane nezbedný a nadržaný zajačik. Kolík má klasický tvar, hladký oceľový povrch a zúžené zakončenie, ktoré vám uľahčí jeho zavádzanie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Fialová

    Vibrátor Luna II vás určite poteší a vnesie do intímneho života viac erotiky. Jemné vrúbky a hladký povrch vás pošteklia v slabinách a vyčaria úsmev na perách!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Excellent Power Erection Assistant Hollow Strap-On

    Snívate o tom, aby váš penis bol vždy tvrdý a pripravený na akciu? Niektoré priania sú nesplniteľné a iná zas áno. To vaše splní toto duté realistické dildo pripevnené k pružnému, nastaviteľnému a pohodlnému postroju. Zahoďte obavy, toto dildo sa bude páčiť vám i vašej drahej polovičke.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Intro To Prostate Kit Black

    Odhaľte tajomstvo, ktoré ukrýva stimulácia prostaty, a preskúmajte s touto sadou nové možnosti vzrušenia. Jej súčasťou sú 4 sametové hladké hračky z luxusného silikónu a každá z nich je iná. Použite na svojej ceste za objavením nových a intenzívnych orgazmov moderné a kvalitné produkty, ktoré sú vodotesné, účinné a bezpečné pre telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed - Bezdrôtové vibračné vajíčko Fialová

    Zdieľajte vaše intímne tajomstvo so svojou láskou doma či na verejnosti. S týmto multifunkčným vibračným vajíčkom to už nebude žiadny problém! Vajíčko je vodotesné!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Set

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete taký aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajšia sada análnych kolíkov ever! Sú dúhovo sfarbené a zakončené skvostným farebným iskrivým kamienkom. Vychutnajte si ich tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolíky aj zahriať alebo ochladiť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Donkey Dildo Black

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť a užiť si tak veľa zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Donkey v tvare oslieho prirodzenia je vyrobené v Európe z príjemného TPE materiálu bez obsahu ftalátov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Sliding-Skin Dual Layer Dong 7.0" Skin

    Snívate o dilde, ktoré by bolo ako živé? Tí, ktorí premenili svoje sny na skutočnosť, si už dávno užívajú s týmto realistickým didlom, ktoré je vo vnútri úžasne pevné ako poriadne tvrdá erekcia, a zvonku zase príjemne mäkké ako skutočná koža. Vychutnajte si vzrušujúcu autentickosť s kvalitným dildom so sexi semenníkmi a pre ešte lepší pocit pridajte lubrikant na vodnej báze.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy High Intensity Pussy Pump

    Rozpumpujte vášeň a sledujte, ako jej číča pučí a v rovnakom čase ako váš penis tvrdne, pretože toto je naozaj veľmi vzrušujúci zážitok! S každým stlačením pumpičky doprajete svojej partnerke neuveriteľný pocit sania, ktorý bude stimulovať celú vonkajšiu časť vagíny. Na zmiernenie tlaku hračka disponuje ventilčekom, ktorého uvoľnením zároveň uvoľníte tlak.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Cleo Masturbator

    Masturbátor Cleo vám poskytne všetko, čo každý muž potrebuje ku šťastiu. Jeho guľatý zadok vám perfektne padne do ruky a vaginálny otvor svojim textúrovaným vnútrom poteší váš penis. Cleo je vyrobený z vysoko príjemného a flexibilného materiálu verne podobného ľudskej koži. Vďaka plochému zakončeniu ho pohodlne umiestnite na hladký povrch, kde splní všetky vaše túžby.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 752

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.