×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky strieborná

Položky 33 až 64 z celkom 89

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Black Label The-O C-Ring 50mm

    Podporte a udržte si svoju tvrdosť! Erekčný krúžok z nerezovej ocele najvyššej kvality má potenciál byť vašou nesmrteľnou erotickou pomôckou na celý život. Zovrie váš penis pri koreni a posilní tak erekciu a zintezívni vyvrcholenie, ale použiť ho môžete pokojne aj na semenníky. Disponuje tiež malým krúžkom, na ktorý sa dá prirobiť závažie, alebo ho využite akokoľvek inak podľa vašej fantázie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Hardware Ball Crusher

    Skutočne efektívne drvič semenníkov s pôsobivým industriálnym vzhľadom, na ktorý len tak niekde nenarazíte! Jeho použitie je veľmi jednoduché a praktické, stačí otáčať skrutkou, kým sa neutiahne tak, ako budete potrebovať. A ak vám to stačiť nebude, pripojte obľúbené závažia a podľahnite nebezpečnému CBT ešte viac!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Dragon Claw

    Extrémni milovníci BDSM pozor! Túto hračku budete divoko milovať, pretože splní aj tie fantázie, o ktorých zatiaľ ešte iba sníte. Stlačte ju ktoroukoľvek citlivou časťou tela, postupne uťahujte skrutkou a ukazujte, kto je dnes pánom. 4 špicaté nôžky spôsobia zaručene intenzívnu bolesť, au!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 6

    Tento dilatátor je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Jemné hrbolčeky sľubujú intenzívnu stimuláciu a materiál zase ľahkú údržbu. Odvážte sa skúsiť doteraz nepoznané!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Ribbed Double-ended Steel Dildo

    Hľadáte kvalitné a pôvabné dildo na celý život? Vsaďate na toto dildo, vyrobené z prvotriednej ocele! Aby vás neprestalo len tak baviť, má oba konce použiteľné, jeden z nich tvoria 3 guľôčky a druhý väčšia koncová guľa a stimulačné rebrovanie. Objavte s ním vzrušenie ukryté v análi alebo vo vagíne!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Buttocks The Glider Vibrating Metal Buttplug Small Silver

    Hľadáte vzrušujúce nevšedné zážitky prameniace z análnych hrátok? Tak práve pre vás tu máme Glider z kolekcie Buttocks – ultimátny vibračný análny kolík z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Ponúkne klasický tvar pre ľahké zavádzanie aj pohodlné nosenie a hlavne 7 vibračných režimov a 3 rýchlosti. Pripravte sa na dobrodružstvo plné rozkoše!

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Penis Stick Wand XL

    Užite si ešte viac s týmto XL plug do penisu. Vyrobený je z vysoko kvalitnej leštenej nerezovej ocele a jeho povrch je neuveriteľne stimulujúci. Disponuje tiež praktickým koncovým očkom a dopraje vám nové sexy zážitky! Tak ich objavte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Rainbow Prism Heart Anal Plug Silver Large

    Milujete šperky? Toto nie je obyčajný análny kolík, je to šperk s oslnivým koncovým trblietajúcim sa kamienkom v tvare srdiečka! Je vyrobený z hliníkovej zliatiny a pred použitím ho môžete podľa uváženia zahriať či ochladiť. Je pohodlný, príjemný a krásny, ozdobte sa ním a oslňte!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Buttocks The Slider Vibrating Metal Buttplug Large Silver

    Hľadáte vzrušujúce nevšedné zážitky prameniace z análnych hrátok? Tak práve pre vás tu máme Slider z kolekcie Buttocks – ultimátny vibračný análny kolík z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Nabídne svôdny tvar so skosenou špičkou pre ľahké zavádzanie a hlavne 7 vibračných režimov a 3 rýchlosti. Pripravte sa na dobrodružstvo plné rozkoše!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    Táto pomôcka je tak malá, že ju môžete použiť na rôzne účely! Vďaka malej veľkosti ju ocenia predovšetkým začiatočníci, ale samozrejme môže slúžiť aj skúseným objaviteľom. Spoznajte nové zážitky a vnemy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bizarre Catnail

    Nasaďte si na prst tento na prvý pohľad nebezpečný prsteň, pustite uzdu svojej fantázii a prebuďte v sebe svoje divoké ja. Dráždite, štípte a pichajte svoj náprotivok na všetkých miestach, kde si to zaslúži. Vysoko kvalitná nerezová oceľ vám to dovolí. S Kiotos Bizarre Catnail budete mať ostrejší pazúrik než akákoľvek mačka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Fancy Aluminium Dildo

    Tento lesklý elegán nie je nič iné ako kvalitné hliníkové dildo pre neuveriteľnú stimuláciu. Jeho premenlivý guľôčkový tvar má úžasný stimulačný efekt. Užite si ho guľôčku po guľôčke, je ich dokopy 5 a medzi mini sa nachádzajú aj 3 maličké.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Buttocks The Intruder Vibrating Metal Buttplug Silver

    Hľadáte vzrušujúce nevšedné zážitky prameniace z análnych hrátok? Tak práve pre vás tu máme Intruder z kolekcie Buttocks – ultimátny vibračný análny kolík z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Ponúkne vám zvodný tvar penisu a hlavne 7 vibračných režimov a 3 rýchlosti. Pripravte sa na dobrodružstvo plné rozkoše!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Ribbed Dilator with Ring

    Miluje soundig? S týmto dilatátorom ho budete milovať ešte viac! Táto netradičná a pomerne riskantná kratochvíľa (stimulácia močovej trubice zvnútra) si vyžaduje špeciálne pomôcky ako je napríklad táto. Stimuluje citlivé nervové zakončenia a ponúka neuveriteľné zážitky. Vždy pamätajte na opatrnosť, dezinfekciu a sterilizáciu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple Clamps with Chain

    Hľadáte naozaj intenzívne svorky? Tieto od Rimba môžete použiť nielen na bradavky, ale pokojne aj na genitálie. Majú nebezpečné koncové pazúriky, ktoré sa zaryjú do bradaviek a keď potom ešte zaťaháte za retiazku, všetky pocity budú mnohonásobne silnejšie. Vďaka textúre sa vám s nimi bude pohodlne zaobchádzať aj pokiaľ budete mať prsty od lubrikantu. Doprajte si vzrušujúcu bolesť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Foxtail Buttplug Silver

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento análny kolík s hebkým chvostíkom. Kolík je vyrobený z ľahkého a hladkého hliníka a vďaka chvostíku dodá vašim hrátkam naozajstné divoké kúzlo!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Luxury BDSM Handcuffs Silver Plated

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto štýlové strieborné putá. Sú nastaviteľné a súčasťou ich balenia sú aj klíčky a úložný vak.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Potrebujete malú zbraň, ktorú budete môcť mať neustále pri sebe, keby ste náhodou stretli vlkodlaka, čarodejnicu, upíra alebo inú príšeru? S týmto mini vibrátorom budete vždy pripravení a jeho 10 vibračných funkcií vás ohromí epickou silou. Zároveň ho môžete spárovať s obľúbeným Lock On dildom a ešte viac podporiť jeho neprehliadnuteľnú moc. Vyzbrojte sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Adjustable Nipple Clamps 7681

    Účinné svorky na bradavky s nastaviteľnou veľkosťou.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple Clamps with Chain and Scrotum Ring O 7679 50mm

    Zaexperimentujte si s týmto skutočne špeciálnym erekčným krúžkom na penis, ktorý je efektívne prepojený so svorkami na bradavky.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple Clamps with Weight 7689 2 x 250g

    Elegantné, estetické a predovšetkým účinné svorky na bradavky vážiace každá 250 g.

    64,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ToyJoy Buttocks The Glider Vibrating Metal Buttplug Large Silver

    Hľadáte vzrušujúce nevšedné zážitky prameniace z análnych hrátok? Tak práve pre vás tu máme Glider z kolekcie Buttocks – ultimátny vibračný análny kolík z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Nabídne klasický tvar pre ľahké zavádzanie aj pohodlné nosenie a hlavne 7 vibračných režimov a 3 rýchlosti. Pripravte sa na dobrodružstvo plné rozkoše!

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Umberalla 8mm

    Nasaďte si tento deštník do močovej trubice a vychutnajte si nové vzrušujúce zážitky! Váš orgazmus bude ešte intenzívnejší a leštenú nerezovú ocel si zamilujete na prvý pohľad aj na prvé použitie. Deštníková čiapočka zmyselne zakryje špičku vášho penisu a dodá vašim hrátkam štýl.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Umberalla 5mm

    Nasaďte si tento dáždnik do močovej trubice a vychutnajte si nové vzrušujúce zážitky! Váš orgazmus bude ešte intenzívnejší a leštenú nerezovú oceľ si zamilujete na prvý pohľad aj na prvé použitie. Dáždniková čiapočka zmyselne zakryje špičku vášho penisu a dodá vašim hrátkam štýl.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Buttocks The Glider Vibrating Metal Buttplug Medium Silver

    Hľadáte vzrušujúce nevšedné zážitky prameniace z análnych hrátok? Tak práve pre vás tu máme Glider z kolekcie Buttocks – ultimátny vibračný análny kolík z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Nabídne klasický tvar pre ľahké zavádzanie aj pohodlné nosenie a hlavne 7 vibračných režimov a 3 rýchlosti. Pripravte sa na dobrodružstvo plné rozkoše!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Sins Inquisition Spring Metal Nipple Clamps

    Kto by nemilovať vzrušujúcu stimuláciu bradaviek! A s týmito svorkami na bradavky to ešte len bude niečo. Jej krásne spracovanie vás dostane na prvý pohľad, sú totiž vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele. Bradavkám spôsobujú uspokojivý konštantný tlak a na pohľad vyzerajú veľmi zvodne. Uvoľnite sa a užite si zmyselnú láskyplnú hru.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Buttocks The Slider Vibrating Metal Buttplug Medium Silver

    Hľadáte vzrušujúce nevšedné zážitky prameniace z análnych hrátok? Tak práve pre vás tu máme Slider z kolekcie Buttocks – ultimátny vibračný análny kolík z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Ponúkne zvodný tvar so skosenou špičkou pre ľahké zavádzanie a hlavne 7 vibračných režimov a 3 rýchlosti. Pripravte sa na dobrodružstvo plné rozkoše!

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Máte radi mučenie penisu? Yes! S týmto krúžkom bude ešte zábavnejšie (chápte drsnejšie), než kedy predtým! Sila hrotov vás dostane za hranu znesiteľnosti a tento veľmi bolestivý (a taktiež príjemný) zážitok sa vám zaryje hlboko pod kožu. Nastavte si hroty pomocou priloženého kľúča tak, aby krúžok držal na mieste!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Tux Large

    Zvodný zajačik Playboy medzi vašimi polovičkami, je toto váš sen? Ak áno, tak si ho môžete splniť s týmto úchvatným análnym kolíkom z kvalitnej hliníkovej slitiny. Tvar so skosenou špičkou je príjemný na zavádzanie a sexy na nosenie, pretože vám dopraje vzrušujúci pocit plnosti. Vyskúšajte ho pred použitím zahriať alebo ochladiť a doprajte si zmyselné teplotné hrátky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penis Plug Anchor Medium 11mm

    Zbláznili ste sa do soundingu? Tak určite viete, že na stimuláciu močovej trubice zvnútra sú potrebné kvalitné pomôcky. Napríklad ako táto - Anchor od Penispul. Poskytne vám intenzívne pocity zo vzrušujúcej stimulácie a vďaka kvalitnej nerezovej oceli je pohodlná a ľahko sa s ňou manipuluje. Tak sa chopte širokej základne a potešte sa hladkým povrchom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Forcep Pliers

    Ešte vo svojej zbierke nemáte fetiš kliešte? Vyberte si toto od Black Label a nebudete ľutovať! Ich kvalita je na prvý pohľad vysoká, vyrobené sú z nerezovej ocele a poslúžia vám k nezbedným doktorským hrátkam alebo k akýmkoľvek kratochvíľam, ktorým sa práve chcete oddať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Enslaved Slave Chain Nipple Clamps

    Pomocou týchto svoriek si nastavíte perfektný tlak. Jednoducho ich utiahnite, kým bezpečne nezovrú bradavku či jej okolie. Gumené hroty chránia jemnú pokožku pred odreninami a poškriabaním.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 89

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.