×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky strieborná

Položky 33 až 64 z celkom 89

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Toto mučiace zariadenie je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Na vnútornej strane má 4 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Buďte zlý. Buďte naozaj zlý, toto totiž bude fakt bolieť. Či už na semenníkoch alebo na penise, je to jedno. Ostré hroty sa zaryjú do kože a keď použijete aj zámok, nebude cesty von. Užite si bolesť, trápenie a nebezpečenstvo presne tak, ako to máte radi!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Tap Stainless Steel Chastity Cage

    Chcete niečo viac než len obyčajnú klietku cudnosti? Táto klietka Tap Cage je vybavená dutou sondou do močovej trubice. Všetky tekutiny vychádzajúce z penisu tak budete mať pod úplnou kontrolou. Pripevnite ku klietke silikónovú hadičku a naložte s tekutinou, ako uznáte za vhodné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Devil's Tongue Dildo

    Privítajte vo svojich intímnych zónach tento diabolský jazyk! Svojou textúrou vás bude zmyselne hladkať a stimulovať tak, že sa váš bod G zblázni od vášne. Zakrivený koniec predstavuje praktickú rukoväť pre ľahkú manipuláciu aj pri divokejších hrách a ak budete chcieť, môžete jazyk pred použitím zahriať alebo ochladiť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Prahnete po tom, aby bol váš vták lapený do klietky? Táto Black Label Brutus klietka ju skutočná klietka a nie len tak nejaká klietka. Je vyrobená z robustnej nerezovej ocele a je ukrytá v luxusnej krabičke, ktorú bude radosť otvorť. Pripevnite zámok a nezabudnite na to, že keď vtáčika lapajú, pekne mu spievajú.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Táto klietka cudnosti je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Jej použiteľná veľkosť je cca 7 cm a na vnútornej strane má 4 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    Pripadajú vám chlpaté putá ako hračka pre deti? V tom prípade je na čase si zaobstarať kvalitné policajné putá od Black Label, vyrobené z nerezovej ocele. Svoj náprotivok nimi pripútate k posteli alebo kamkoľvek inam. Putá sú v krásnej luxusnej krabičke a už ich rozbaľovanie sa stane vzrušujúcou predohrou.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA98 Metal Pearl Aluminium Anal Dildo KlicLok 8.2"

    Chcete sa nechať omámiť žiarivo lesklým kovom a vyskúšať jeho chlad na vlastný anál? Toto dildo s príjemným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny hliníka, má luxusný guľkovitý tvar a tiež sexi strieborný povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a vybuchnite v cieli omamným orgazmom.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 30cm

    Pocíťte vzrušenie, ktoré vám môže poskytnúť stimulácia močovej trubice.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Chrome Hearts 3-Piece Butt Plug Set

    Potešte svoj análik vkusne, láskyplne a prenádherne. Táto sada 3 kovových análnych kolíkov zdobených lákavo červeným kamienkom v tvare srdiečka vám zaistí pohodlnú a vzrušujúcu análnu hru aj v tom prípade, ak ste doteraz svoje zadné vrátka neotvorili. Zaoblený hrot a hladký materiál sľubujú ľahké zavádzanie a klenot v tvare srdca zas láskyplné zakončenie. Vzhľadom na kovový materiál môžete kolíky pred použitím nahriať či ochladiť v horúcej alebo naopak v studenej vode.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Ball Weight 35mm x 38mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 30mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Vibrating Samurai Sound Dilator

    Nerezový vibračný dilatátor z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele od značky Kiotos. Pripomína samurajský meč a má hladký leštený povrch. Jeho kvalita predstavuje najvyšší dostupný limit, čo zaručuje aj 100% nerezová oceľ. Preneste sa s ním do nových výšin.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 40mm

    Naťahovač semenníkov (záťažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Nipple Clamps with 6 Stackable Magnetic Weights

    Chcete skúsiť, čo vaše bradavky ešte vydržia a čo už nie? Tieto vysoko kvalitné svorky umožňujú pripojenie až 6 magnetických závaží a vyrobené sú z luxusnej nerezovej ocele. Zvládnete až 330 g? Nezostáva než to vyskúšať!

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Multi-Stim Pleasure Wand Metal Anal Dildo

    Chcete luxusnú erotickú pomôcku na celý život? Multi-Stim Pleasure je dildo vyrobené z prvotriednej nerezovej ocele, má dva použiteľné konce a možno ho ľahko zahriať či ochladiť. Jeho tvar je ideálny pre stimuláciu G-bodu alebo prostaty, takže sa s ním pohrá ona aj on. Užite si svoje obľúbené hrátky s kvalitným dildom z kovu!

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Silver

    Kvalitná klietka na penis so sexi vzhľadom! Je vyrobená z nerezovej ocele a v jej balení nájdete všetko, čo na uväznenie takého neposlušného vtáčika budete potrebovať. Nezabraňuje fyziologickým potrebám a je vhodná i na dlhodobé nosenie. Spievajte svojmu vtáčikovi sladko a lapte ho do klietky!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Peerless Link Chain Handcuffs

    Odolné putá z masívnej nerezovej ocele od značky Triune. Užite si svoje obľúbené hry s týmito kvalitnými putami, ktoré sú vyrobené tak, aby svojmu nositeľovi boli pohodlné a zároveň plnili svoj účel.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Bondage Hook O 7816 30mm

    Análny alebo vaginálny háčik s guľôčkou s priemerom 30 mm.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Chcete byť naozaj zlý na svoj náprotivok? Zmučte jeho penis aj semenníky týmto ultimátnym zariadením! Je to akrylový drvič, ktorý je zlý v tom najlepšom slova zmysle. Bude pomaly stláčať gule medzi dve akrylové dosky a penis zostane odhalený. Len pozor, toto je fakt už pre pokročilých CBT hráčov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Chcete trochu potrápiť semenníky svoje alebo svojho náprotivku? Tento Spike Ball Stretcher na to bude ideálny! Je krásne lesklý a z vnútornej strany má hroty, ktoré dráždia a mučia zároveň. Môžete ho tiež zamknúť na zámok a kochať sa pohľadom na uväznené semenníky v luxusnom, ale tiež nebezpečnom doplnku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Elegant Seven Metal Dildo

    Chcete luxusnú erotickú pomôcku na celý život? Elegant Seven je dildo vyrobené z prvotriednej nerezovej ocele, má dva použiteľné konce a dá sa ľahko zahriať či ochladiť. Jeho tvar je ideálny na stimuláciu bodu G alebo prostaty, takže sa s ním pohrá ona i on. Užite si svoje obľúbené hry s kvalitným dildom z kovu!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Vibrating Twisted Sound

    Vibrujúca pomôcka určená na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vďaka svojmu špirálovitému povrchu v kombinácii s vibráciami vám poskytne skutočne intenzívnu stimuláciu. Vyrobená je z kvalitnej čistej ocele, ktorá zaručuje bezpečnosť a eleganciu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Future Tube Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 6,5 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Speculum Large

    Chcete nahliadnuť do análu vášho náprotivku? Použite toto veľké spekulum s 2 čepeľami z leštenej nerezovej ocele. Otáčaním skrutky na zadnej strane rukoväte jednoducho zväčšíte alebo zmenšíte veľkosť otvoru. Zahrajte si sexu hru na doktora a popustite uzdu svojej fantázii.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Oval Ballstretcher 70mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Fancy Anal Plug

    Prekrásny análny kolík od značky Kiotos. Môžete ho použiť s oboma guľôčkami alebo len s jednou. Tú prostrednú totiž môžete veľmi jednoducho odskrutkovať, takže vám na lesklej rukoväti s malým kamienkom ostane len jedna guľôčka s priemerom 2,5 cm. Užite si nosenie tohto krásneho šperku z nerezovej ocele.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Intenzívna vibračná sila a elegancia nerezovej ocele, to je Ferro. Je to dobíjací vibrátor so 6 silnými vibračnými režimami s jednoduchým ovládaním. Užívať si s ním môžete rôznymi spôsobmi, je ideálny na presnú stimuláciu a nebráni sa byť vaším spoločníkom i vo vani, pretože je vodotesný. Skúste ho zahriať teplou vodou, alebo naopak schladiť vodou studenou a experimentujte s teplotnými hrátkami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Future Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 6,5 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blueline Prisoner Cock Cage

    Cítite nutkavú potrebu mať pod svojou kontrolou penis vášho náprotivku? Alebo naopak potrebujete, aby niekto prevzal moc nad vašim penisom? V oboch prípadoch teraz určite hľadáte nástroj, s ktorým si splníte svoje sny a on je priam tu! Táto uzamykateľná klietka z nerezovej ocele sa stane väzením aj nástrojom moci zároveň!

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Pratt Rectal Speculum

    Chcete sa hrať na doktorov alebo proste len okoreniť svoje BDSM kratochvíle? Triune pomôcky sú určené skôr pokročilým milovníkom, srší z nich nebezpečenstvo a sú vyrobené z luxusnej nerezovej ocele. Tento Rectal vám pomôže preskúmať vás náprotivok, naozaj to chcete?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 20mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 89

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.