×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky strieborná

Položky 65 až 89 z celkom 89

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Blush Anal Adventures Matrix Genesis Plug Kit Stellar Silver

    Natrénujte svoj análik s touto sadou 3 análnych kolíkov. Vyrobené sú z vysoko kvalitného silikónového materiálu Ultrasilk, takže sú na dotyk hodvábne hebké a rýchlo sa zahrejú na telesnú teplotu, a navyše sa ľahko čistia.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Tux Large

    Zvodný zajačik Playboy medzi vašimi polovičkami, je toto váš sen? Ak áno, tak si ho môžete splniť s týmto úchvatným análnym kolíkom z kvalitnej hliníkovej slitiny. Tvar so skosenou špičkou je príjemný na zavádzanie a sexy na nosenie, pretože vám dopraje vzrušujúci pocit plnosti. Vyskúšajte ho pred použitím zahriať alebo ochladiť a doprajte si zmyselné teplotné hrátky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Lockable Leather Penis Cage Metallic Rings Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na túto klietku na penis? Tvoria ju materiály najvyššej kvality a pre pohodlné sadnutie je nastaviteľná.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Stainless Steel Nipple Clips

    Vykašlite sa lacné drevené štipce, ktoré sú rovnako dobré len bielizeň a rozhodne nie na bradavky. Kúpte si radšej tieto luxusné oceľové štipce pre dokonalý úchyt a váhu. Poriadne vás rozdovádza, to nám verte. Sú super pre párové hrátky!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toylie Latex Penis Sleeve Erik 13cm Silver

    Erikov hladký povrch a jemne vymodelovaný žaluď vás budú nekonečne zvádzať! Okrem toho vám zaručí pohodlné padnutie a kvalitu, ktorú predstavuje značka Toylie. Je vyrobený z prvotriedneho latexu a pri semenníkoch má praktický spevnený okraj a tiež otvor, z ktorého budú semenníky vytŕčať.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED Magnetic 33mm Ring

    Zintenzívnite pocity z každého dotyku alebo prieniku! Tento krúžok na penis sa skladá z dvoch oceľových kusov, ktoré sa spoja pomocou silných magnetov a vytvoria pevný kruh. Stiahne vás penis a posilní a podporí tak vašu erekciu. Zároveň zvýši citlivosť a intenzitu všetkých príjemných pocitov, tak si to nechajte páčiť!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Jewelled Buttplug L

    Ozdobte svoje zadné dvierka brúseným kamienkom! Tento kolík z kvalitnej nerezovej ocele má tvar vajíčka pre pohodlné nosenie a jeho extra váha zaisťuje príjemnú stimuláciu pri každom pohybe. A čo viac, vďaka koncovému kamienku v základni vyzerá skutočne skvostne a luxusne!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Punk Spiked Necklace Silver

    Je vaša punková energia presne to, čo chcete dať najavo na prvý pohľad? Vezmite si na seba tento strieborný náhrdelník z vysoko kvalitnej nerezovej ocele bez obsahu niklu. Vyniká na ňom 6 kónických hrotov, ktoré vášmu vzhľadu dodajú nebezpečný nádych. Je perfektný pre milovníkov a milovníčky drsných hrátok aj punkovej hudby!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Titty Taunter Nipple Clamps with Weighted Bead

    Pripnite tieto svorky na bradavky a poriadne zaťahajte! Alebo to nechajte na koncovom závaží elegantného tvaru, ktoré bude samo o sebe vyvíjať príjemný tlak. Svorky majú pogumované konce pre uspokojujúce zovretie a koncová korálka ako závažie pridá ďalší tlak pri každom pohybe! Upravte si zovretie pomocou skrutiek a radujte sa z estetického hľadiska týchto svoriek!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Plug Set OU602

    Milujete soundig? S týmto dilatátorom ho budete milovať ešte viac! Táto netradičná a pomerne riskantná kratochvíľa (stimulácia močovej trubice zvnútra) si vyžaduje špeciálne pomôcky ako sú napríklad dilatátory z tejto sady. Stimulujú citlivé nervové zakončenia a svojim tvarom ponúkajú neuveriteľné zážitky. Vždy pamätajte na opatrnosť, dezinfekciu a sterilizáciu!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Black Label Pincher Balls Stainless Steel Nipple Clamps

    Pôvabné a pomerne malé svorky na bradavky z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Vychutnajte si ich ostrosť a nasaďte ich sebe alebo svojmu náprotivku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Star Fucker XL Teardrop Plug Silver

    Nádherné potešenie vo všetkých smeroch! Pružný silikónový dvoj-krúžok obopne váš penis a varníky a spáruje sa s elegantným kovovým análnym kolíkom, ktorého materiál priamo nabáda k teplotným hrám (zahriatiu či ochladeniu). Nechajte si zlepšiť výdrž, citlivosť a erekciu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Star Fucker Teardrop Plug Silver

    Nádherné potešenie vo všetkých smeroch! Pružný silikónový dvoj-krúžok obopne váš penis a semenníky a spáruje sa s elegantným kovovým análnym kolíkom, ktorého materiál priamo nabáda k teplotným hrám (zahriatiu či ochladeniu). Nechajte si zlepšiť výdrž, citlivosť a erekciu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penis Plug Umbrella

    Prší vám do penisu? To chce dáždnik! A teraz bez zábavy, toto je úžasná pomôcka pre stimuláciu vašej močovej trubice a dopraje vám intenzívne pocity, vzrušujúcu masáž a príjemné pretiahnutie. Vyrobený je z kvalitnej nerezovej ocele a má úzku skosenú špičku pre ľahké zavádzanie a výraznú textúru pre príjemnú stimuláciu. Dáždniková zátka potom vyzerá štýlovo a vytvára príťažlivý pohľad na penis.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Plug Set OU606

    Milujete soundig? S týmto dilatátorom ho budete milovať ešte viac! Táto netradičná a pomerne riskantá kratochvíľa (stimulácia močovej trubice zvnútra) si vyžaduje špeciálne pomôcky ako sú napríklad dilatátory z tejto sady. Stimulujú citlivé nervové zakončenia a svojim tvarom ponúkajú neuveriteľné zážitky. Vždy pamätajte na opatrnosť, dezinfekciu a sterilizáciu!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Steel Dilators Set - Sada kovových uretrálnych dilatátory 3ks

    Pre jeho i jej citlivé oblasti. Sada 3 ľahko zakrivených dilatátorov s hladkým hrotom pre ľahké zavádzanie. Vyrobené sú z nerezovej zliatiny zinku a záleží len na vás, či ich využijete na stimuláciu močovej trubice zvnútra alebo na jemné dráždenie vagíny.

    37,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Kiotos Dipstick Special Twist Stainless Steel

    Hľadáte luxusné super stimulačné dildo, ktoré by vám vydržalo pokojne celý život? Vyberte si Kiotos Dipstick Special Twist Stainless Steel z prvotriednej nerezovej ocele. Poskytne vám absolútnu slasť, a to vďaka textúre pripomínajúcej skrutku. Užite si s ním v páre alebo osamote, jeho zavádzanie aj vyberanie uspokojí aj tých najnáročnejších užívateľov a užívateľky.

    37,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Playhouse Weighted Steel Butt Plug L Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík s prekrásnym koncovým kamienkom vás očarí svojim klasickým tvarom v kombinácii s eleganciou, vďaka ktorej budí dojem vzácneho šperku. Rozmaznávajte sa kvalitnou ocelovou hračkou!

    57,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Plunger Ball Stick

    Hľadáte kvalitnú a účinnú pomôcku na skúmanie prostaty? Vyskúšajte Steel Charger Ball Stick! Disponuje tvrdým koncovým vajíčkom, takže si užijete aj senzačné pocity pri zavádzaní aj vyberaní z análu. Ľahko sa drží vďaka pevnej rukoväti z ocele, tak sa jej poďte chopiť!

    91,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • O-Products Sucker Anal Plug Beads-5-Balls

    Nový najlepší kamoš vášho análu! Päť guličiek sa pretiahne vašim zadočkom od najmenšej po najväčšiu a vy si užijete pomalé a príjemné rozťahovanie, wow! Chcete skúsiť ešte niečo viac? Kolík zahrejte alebo ochlaďte vo vode! Ešte viac? Využite odnímateľnú prísavku a vyvádzajte bez použitia rúk.

    57,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mitch

    Toto je Metal Mitch, ráčte sa zoznámiť! Je to tenký multifunkčný kovový vibrátor, ktorý vám bude slúžiť pri stimulácii rôznych miest, od klitorisu cez bradavky až po penis. Má hladký povrch, zaoblenú špičku a jedno tlačidlo na výber z 9 vibračných režimov. Hrajte sa s ním kdekoľvek, pokojne aj v sprche, je totiž vodotesný.

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Doc Johnson Spring Flex Extender Accessory

    Chceli by ste od svojho obľúbeného šukacieho stroja Power Banger ešte niečo viac? S týmto nadstavcom so silnou pružinou dodáte koncovej hračke pohyblivosť. Samozrejmosťou je koncovka Vac-U-Lock a rýchla a jednoduchá montáž. Užite si viac uhlov a pôžitky, ktorým sa len tak nič nevyrovná!

    57,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Delicious Tingles

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto dvojicu, ktorá sľubuje dychberúci orgazmus každej žene. Elegantný strieborný mini vibrátor totiž dokonale zacieli na všetky dôležité miesta a stimulačný balzam zvýši citlivosť klitorisu na maximum. Nečakajte a podľahnite!

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Penis Plug Anchor Large 10mm

    Zbláznili ste sa do soundingu? Tak určite viete, že na stimuláciu močovej trubice zvnútra sú potrebné kvalitné pomôcky. Napríklad ako táto - Anchor od Penispul. Poskytne vám intenzívne pocity zo vzrušujúcej stimulácie a vďaka kvalitnej nerezovej oceli je pohodlná a ľahko sa s ňou manipuluje. Tak sa chopte širokej základne a potešte sa pôsobivou textúrou.

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 89 z celkom 89

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.