×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky strieborná

Položky 129 až 160 z celkom 666

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Steel

    Nechajte sa spútať týmito elegantnými putami z dielne Mister B! Sú nádherne lesklé a vďaka spojovacej dvojčlánkovej retiazke tiež pôvabné. A ako sa z nich dostať von? Jedinou cestou je kľúč!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Milujete hrátky s močovou trubicou? Tento jedinečný kúsok z nerezovej ocele dodá vašim hrám novú úroveň. Má 4 silné nastaviteľné ramená, čo vám umožní intenzívne roztiahnutie. A čo potom? Až trubicu roztiahnete na požadovanú veľkosť, môžete pokračovať zavádzaním obľúbených pomôcok!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Pohárik šampanského v bare vysoko nad strechami mesta, wellness hotel s nekonečným bazénom alebo nový Satisfyer Luxury High Fashion z lešteného hliníku - doprajte si to, pretože si to zaslúžite. Krúžok z extra mäkkého lekárskeho silikónu s ľahkou eleganciou obklopí váš klitoris a obšťastní ho dych berúcou stimuláciou na báze tlakových vĺn Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Playhouse Ribbed Pleasure Steel Wand Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Táto sexi pomôcka má taký tvar, aby ste s ňou pohodlne dosiahli na G-bod, prostatu alebo na akýkoľvek iný citlivý bod, ktorý bude vyžadovať trochu škádlení. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Multi Vario Erotická Hojdačka

    Nepriali ste si vždy vyskúšať a užiť si s vaším partnerom nezvyčajné polohy? Joydivision je líder vo výrobe erotických hojdačiek. Toto stojí za vyskúšanie!

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Training Balls Remote Controlled Geisha Balls

    Chcete posilniť panvové dno vzrušujúcim spôsobom? S touto sadou si môžete byť istá, že vaše svaly panvového dna budú v tej najlepšej starostlivosti, pretože im zaistí dokonalý tréning, ktorý skutočne pocítite! Chcete guľôčky nevibračné alebo vibračnú guľôčku na diaľkové ovládanie? Staňte sa majsterkou medzi pevnejšími vagínami!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSC07 Extension Rod 30cm

    Kvalitný a praktický doplnok pre váš HiSmith šukací stroj. Táto tyč slúži na predĺženie a je vyrobený z odolnej nerezovej ocele. Je vhodná pre HiSmith Premium, ktoré majú konektor KlicLok. Predĺžte si svoje potešenie o 30 cm!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Small

    Čo tak darovať svojej drahej trochu netradičnú kvetinu? Ženy kvety milujú a tento prekrásny kolík je zakončený nádhernou ružou. Navyše je vďaka svojim rozmerom ideálny pre začiatočníkov, takže s ním môžete odhaliť príjemné tajomstvo análneho vzrušenia. Kolík je z hliníka, má elegantnú striebornú farbu a možno ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou čiernou ružou!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Abner Pink

    Chcete si užiť veľa vzrušujúcej srandy? S vibračným vajíčkom s ovládaním cez aplikáciu to pôjde jednoducho. Je diskrétne, hladučké a sľubuje presnú stimuláciu kedykoľvek a kdekoľvek. Dajte svojmu milostnému životu nový rozmer a užívajte si vibrácie ovládané cez smart phone.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    Majte vtáčika pod zámkom s touto klietkou cudnosti z kvalitnej nerezovej ocele. Okrem uzamknutia penisu ešte pôvabne rozdelia semenníky a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 7 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set - Sada oceľových dilatátorov 8ks

    Kolekcia prémiových dilatátorov určených na dokonalú a účinnú stimuláciu močovej trubice.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fox Tail Plug 159SIL Silver

    Prekvapte svojho partnera ako sexy bystrá líška! Potrebovať k tomu budete tento chvostík! Užite si, ako vás šteklí umelá kožušina, z ktorej je chvostík vyrobený a zároveň vás úplne dôkladne vyplní kovový análny kolík, ku ktorému je chvostík upevnený. Kolík má tvar kužeľovej špičky, baňaté telo a štíhly krk. Vkladanie hračky je veľmi jednoduché a je tak vhodné aj pre análnych začiatočníkov.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Metal Ring Professional 44

    Profesionálny erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu z chirurgickej ocele najvyššej kvality s priemerom 4,4 cm

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dlhý a hladký dilatátor močovej trubice pre elektrosex. Perfektne sedí na špeciálnu stimuláciu penisu.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Metal Handcuffs Metal

    Hľadáte spestrenie svojich milostných hier? Vyskúšajte nežné, ale zároveň nebezpečné putá profi vzhľadu! Použite svoju fantáziu, prevezmite kontrolu nad svojím miláčikom, a ak kľúčiky stratíte, tak nebojte, putá idú otvoriť aj bez nich!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune The Spiked Chasity Cage Stainless Steel

    Dáte do toho všetko? Ak áno, nebudete ľutovať! Táto klietka na penis z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele je oveľa lepšia než všetky iné klietky. Vnútorné hroty budú spôsobovať intenzívnu bolesť po celej dĺžke penisu v oblasti žaluďa. Uzamknite vtáčika do klietky cez upevňovací krúžok a pristrihnite mu krídelká.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Crystal Nipple Clamps

    Svorky na bradavky a zároveň pôvabný šperk, ktorý zvýrazní sexepíl. Darujte svojej drahej tieto nádherné Crystal Nipple Clamps! Tvoria ich odolné svorky, ktoré pokrývajú gumové nadstavce, a sú ideálne pre začiatočníkov aj pre skúsených milovníkov bradaviek. Disponujú tiež skrutkou, pomocou ktorej si nastavíte tlak pôsobiaci na bradavky. Trblietajúce kryštáliky potom dodávajú svorkám šarm a eleganciu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Titanica Extreme Steel Orgasm Balls

    Veľké a ťažké oceľové guľôčky od Master Series, trúfnete si na ne? Ak áno, zažijete intenzívne pocity, nezabudnuteľné orgazmy a pocit príjemného naplnenia. Vaše svaly panvového dna s nimi zažijú najintenzívnejší tréning všetkých čias a vy potom na seba budete môcť byť právom pyšná!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Stainless Steel Claw Scratcher

    Hľaďte na toto úchvatné škrabátko z vysoko kvalitnej nerezovej ocele! Dostanete sa s ním aj na ťažko prístupné miesta a svoj náprotivok ním poškriabete pokojne po celom tele. Zaoblená rukoväť vám perfektne padne do ruky a vy budete držať BDSM doplnok, ktorý po koži prejde ako mačacie či tigrie pazúr.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Bull Nose Nipple Clamps

    Nasadenie týchto svoriek je naozaj hračka. Pristanú úplne každému a vzhľadom na retiazku, ku ktorej sú pripojené, môžete kontrolovať, koľko potešenia alebo bolesti svojej polovičke doprajete.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Masquerade Mask - Luxusná maska na oči

    Maškarná maska navrhnutá tak, aby zvýraznila vašu osobnosť, ale utajila vašu identitu.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzačný vo všetkých smeroch! Zažite vzrušenie, objavte zábavu a pociťte sexy extázu s týmto nádherne navrhnutým mini vibrátorom Doxy Bullet. Je maximálne diskrétny a neuveriteľne mocný. Užite si tiché, avšak silné vibrácie, z ktorých vám bude do spevu aj do pláču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSC19 Suction Cup Adapter

    Máte veľkú zbierku obľúbených díld s prísavkou a tiež HiSmith šukací stroj? Dajte ich dokopy! Tento špeciálny adaptér na HiSmith slúži na upevnenie díld s prísavkou a otvorí nové možnosti ukájania. Je vyrobený z kvalitných materiálov a k HiSmith sa pripevní veľmi jednoducho a rýchlo cez konektor KlicLok. Nechajte si to urobiť svojím obľúbeným dildom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Silver-Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto rozperná tyč vybavená putami na členky. Je síce určená na roztiahnutie nôh, ale vďaka krúžkom v prostrednej časti k nej jednoducho pripojíte aj iné doplnky z vašej domácej zbierky. Po akcii ju ľahko a rýchlo rozložíte na 3 časti. Pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Rounded Double-ended Steel Dildo

    Hľadáte kvalitné a pôvabné dildo na celý život? Vsaďte na toto dildo vyrobené z prvotriednej ocele! Aby vás neprestalo len tak baviť, má oba konce použiteľné, jeden z nich tvorí 5 guľôčok a druhý koniec má tvar klasického análneho kolíku. Objavte s ním vzrušenie skryté v análi alebo vo vagíne!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Vibrating Aluminium LED Buttplug Medium

    Zažiarte príťažlivosťou! S týmto vibračným análnym kolíkom to pôjde ľahko, jeho základňa totiž svieti LED RGB svetlami. Okrem svetla sa môžete tešiť aj na sexy vibrácie, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Kolík je vyrobený z prémiového hliníkového a ocelového materiálu, je pohodlný na zavádzanie a príjemný na nosenie. Vychutnajte si jeho chladivý dotyk a presvieťte svoje intímne chvíle.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds - Sada oceľových dilatátorov 8ks

    Dokonalá a krásna sada dilatátorov z najkvalitnejšej nerezovej ocele, vyrobená na účely úžasného zmyslového pôžitku.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 70mm

    Chcete ten najkrajší veľký kolík na svete? Vyberte si BIG-S z kvalitnej nerezovej ocele. Jeho lesklý povrch je vskutkuúchvatný a jeho robustné telo zas vzrušujúce. Koncová silikónová slúži ako pohodlná a praktická rukoväť, ktorá zapadne medzi vaše zadok ako uliata. Vaše análne zážitky budú ešte úžasnejšie, tak si ich užite.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Krása a elegancia vyžarujúce z nerezovej ocele dali vzniknúť tejto dômyselnej pomôcke určenej na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je hladká, kvalitná a zakončená slzičkou, na ktorú nadväzuje telo s priemerom 3 mm. Nechajte sa zlákať kvalitným doplnkom na sounding z prekrásneho materiálu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Rúžov nie je nikdy dosť! Avšak toto nie je len tak nejaký rúž, je to vibrátor ukrytý v diskrétnom obale na rúž. Stačí rúž otvoriť, otočiť spodnú časť a silné vibrácie tu budú len a len pre vás! Vďaka kompaktnému a diskrétnemu vzhľadu môžete mať rúž stále pri sebe a potešiť sa kedykoľvek, keď dostanete chuť.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Metal

    Chcete sa hrať trochu nebezpečným spôsobom? Vybavte sa putami a svojho milenca či milenku pripútajte k posteli a láskajte ho, dráždite, a hlavne si to užívajte! Putá sú z kovu a sú ideálne pre začiatočníkov, dokonca majú poistku pre rýchle uvoľnenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Maličký vibrátor, ktorý je prekrásne strieborný a neuveriteľne výkonný. Môžete ho mať všade so sebou a kedykoľvek ho vytiahnuť z vrecka a trochu ním rozhnevať buď seba alebo pokojne aj svojho miláčika. Jeho vibrácie sú tichučké, veľkosť kompaktná, zapínanie rýchle a jednoduché, avšak pôžitky, ktoré vám dopraje, sú na nezaplatenie, to nám verte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 129 až 160 z celkom 666

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.