×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky strieborná

Položky 129 až 160 z celkom 200

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Triune Adjustable Darby Style Handcuffs

    Spútajte svoj submisívny náprotivok do týchto pút a užite si vzrušujúce erotické okamihy. Otvárajú sa pomocou skrutkovacieho kľúča a zaklapnäť ich môžete do 5 rôznych pozícií. Objavte krásu a funkčnosť kvalitnej nerezovej ocele.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Modern Steel Handcuffs

    Milujete nebezpečenstvo? Budete milovať aj tieto ťažké oceľové putá! Nedostanete sa z nich žiadnych okolností, sú robustné a profesionálne. Zároveň sú tiež veľmi krásne, pretože sú vyrobené z kvalitnej ručne leštenej nerezovej ocele. Pre všetkých, kto svoje BDSM hry myslí vážne!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Speculum Large

    Chcete nahliadnuť do análu vášho náprotivku? Použite toto veľké spekulum s 2 čepeľami z leštenej nerezovej ocele. Otáčaním skrutky na zadnej strane rukoväte jednoducho zväčšíte alebo zmenšíte veľkosť otvoru. Zahrajte si sexu hru na doktora a popustite uzdu svojej fantázii.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Exo Rogue Prostate Massager

    Chcete vychutnať silnú elektro-stimuláciu, na ktorú budete myslieť ešte týždeň po tom? Rogue je to, aby prekonal všetky vaše očakávania. Jeho kreatívny asymetrický dizajn pochádza z modernej dielne, kde sa využíva tlakové liatie. Číry polykarbonát je neoddeliteľnou súčasťou celkového tvaru a priehľadná základňa je potechou pre oko. Poďte zistiť viac!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Oval Ballstretcher 70mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    Hladký kovový análny kolík pre luxusné potešenie! Ľahko sa zavádza a vyrobený je z neporézneho kovu bez obsahu niklu. Je pomerne ťažký a tiež kompatibilný so všetkými druhmi lubrikantov. Najlepšie na ňom sú 3 vibračné rýchlosti a 4 vibračné vzory, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Hrajte sa sólo alebo v páre a objavujte slastné pocity za vašimi zadnými dvierkami!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Tempo Unisex Anal Stimulator

    Objavuje sa vo vašich erotických fantáziách, keď má jeden z vás v zadočku kolík? Poďte to realizovať s touto luxusnou pomôckou! Aneros Tempo je análna hračka pre ženy i mužov z vysoko kvalitného a ušľachtilého materiálu - z nerezovej ocele, ktoré môžete ľahko zahriať alebo ochladiť. Užite si strategicky premyslený tvar pre dokonalú stimuláciu zvieračov, skúmajte, hrajte sa a explodujte vzrušením.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Chcete trochu potrápiť semenníky svoje alebo svojho náprotivku? Tento Spike Ball Stretcher na to bude ideálny! Je krásne lesklý a z vnútornej strany má nastaviteľné hroty, ktoré dráždia a mučia zároveň. Môžete ho tiež zamknúť na zámok a kochať sa pohľadom na uväznené semenníky v luxusnom, ale tiež nebezpečnom doplnku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blueline Urethral Play Cage

    Cítite nutkavú potrebu mať pod svojou kontrolou penis vášho protivníka? Alebo naopak potrebujete, aby niekto prevzal moc nad vašim penisom? V oboch prípadoch teraz určite hľadáte nástroj, s ktorým si splníte svoje sny a on je priamo tu! Táto uzamykateľná klietka z nerezovej ocele sa stane väzením aj nástrojom moci zároveň!

    179 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Future Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 6,5 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Extra Spiny Spencer Pinwheel 5 Wheels

    Na prvý pohľad to pôsobí skôr ako niečo, čo patrí do kuchyne. Opak je pravdou! Táto úžasná elektrostimulačná hračka s malými kolesami vám poskytne jedno z najpríjemnejších vzrušení, a to pokojne na všetkých častiach vášho tela.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Pratt Rectal Speculum

    Chcete sa hrať na doktorov alebo proste len okoreniť svoje BDSM kratochvíle? Triune pomôcky sú určené skôr pokročilým milovníkom, srší z nich nebezpečenstvo a sú vyrobené z luxusnej nerezovej ocele. Tento Rectal vám pomôže preskúmať vás náprotivok, naozaj to chcete?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Small

    Hladký kovový análny kolík pre luxusné potešenie! Ľahko sa zavádza a vyrobený je z neporézneho kovu bez obsahu niklu. Je pomerne ťažký a tiež kompatibilný so všetkými druhmi lubrikantov. Najlepšie na ňom sú 3 vibračné rýchlosti a 4 vibračné vzory, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Hrajte sa sólo alebo v páre a objavujte slastné pocity za vašimi zadnými dvierkami!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Fancy Anal Plug

    Prekrásny análny kolík od značky Kiotos. Môžete ho použiť s oboma guľôčkami alebo len s jednou. Tú prostrednú totiž môžete veľmi jednoducho odskrutkovať, takže vám na lesklej rukoväti s malým kamienkom ostane len jedna guľôčka s priemerom 2,5 cm. Užite si nosenie tohto krásneho šperku z nerezovej ocele.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 20mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blueline Prisoner Cock Cage

    Cítite nutkavú potrebu mať pod svojou kontrolou penis vášho náprotivku? Alebo naopak potrebujete, aby niekto prevzal moc nad vašim penisom? V oboch prípadoch teraz určite hľadáte nástroj, s ktorým si splníte svoje sny a on je priam tu! Táto uzamykateľná klietka z nerezovej ocele sa stane väzením aj nástrojom moci zároveň!

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Intenzívna vibračná sila a elegancia nerezovej ocele, to je Ferro. Je to dobíjací vibrátor so 6 silnými vibračnými režimami s jednoduchým ovládaním. Užívať si s ním môžete rôznymi spôsobmi, je ideálny na presnú stimuláciu a nebráni sa byť vaším spoločníkom i vo vani, pretože je vodotesný. Skúste ho zahriať teplou vodou, alebo naopak schladiť vodou studenou a experimentujte s teplotnými hrátkami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Classic Cops Handcuffs

    Experimentovanie s plyšovými putami máte dávno za sebou a obzeráte sa po niečom profi? Tieto policajné putá vás nesklamú! Sú kvalitné a krásne, pretože sú vyrobené z ručne leštenej nerezovej ocele a najlepšie na nich je, že sa za žiadnych okolností samovoľne neotvoria. Hlavne nestraťte kľúčik!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSC02 Vac-U-Lock Adapter with 2 Heads

    Adaptér na šukací stroj HiSmith Premium A3, s ktorým skúsite vzrušujúci dvojitý prienik s hračkami vac-u-lock. Aplikuje sa veľmi jednoducho za pomoci priloženého kľúča a vyrobený je z vysoko kvalitnej nerezovej ocele s antioxidačnou vrstvou. Potešte obe svoje dierky zároveň!

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Speader Bar for Dildo & Ankle Cuffs

    Pre niekoho kus kovu, pre iného splnenie svojich erotických fantázií! Toto dokonalé mučiace zariadenie budú milovať všetci BDSM nadšenci! Vyrobené je z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s omamným leskom. Pripojte k nemu svoje obľúbené dildo s prísavkou a putá na členky a mučivá prax môže začať.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Pinwheel Set

    Veterníkom nemusí byť len sladký zákusok, ale aj príjemne nebezpečná hračka. Táto luxusná sada v pôvabnom penáliku obsahuje nožičku a k nej 4 nadstavce (jednoduché koliesko, dvojité, trojité a posledné dokonca s 5 radmi ostňov). Prechádzajte po koži svojho náprotivku a vychutnávajte si bolestivé vzrušenie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Spread Em Poker Vagina Clamp with Adjustable Pressure Screws

    Chcete sa pozrieť dovnútra? Roztiahnite jej pysky doširoka s touto nebezpečnou pomôckou. Vyrobená je z odolnej a kvalitnej nerezovej ocele bez obsahu niklu a hodí sa ku kombinácii so všetkými lubrikantmi. V hornej i spodnej časti sú dve kompresné skrutky a po stranách sú rady ďalšie skrutky, ktoré sa budú mučivo zapichovať do citlivého tkaniva pyskov ohanbia. Vezmite do ruky imbusový kľúč a nastavte skrutky tak, aby pomôcka držala na svojom mieste!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Snake Chastity Cage

    Uzamknite toho zbytočného vtáka a nepúšťajte ho von! Stell Bird Chastity Cage je nástroj na uzamknutie penisu. Je to pomerne ťažká klietka a nedovolí svojmu nositeľovi sa vzrušiť. Je skutočne tvrdá (ale tiež pekná) a uzamknutý penis sa z nej sám rozhodne von neodstane!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Spiny Spencer Pinwheel 1 Wheel

    Užívate si elektrostimuláciu a chceli by ste ju prepojiť s mierne bolestivými hrátkami? Zoznámte sa so Spiny Spencerom od obľúbenej značky Mystim.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Skrutkujte, kým to nebude poriadne bolieť! Táto pevná „hračička“ uchopí vaše semenníky a zmyselne ich zaťaží. Okrem toho má aj vnútorné tupé hroty. Nezostávajte len pri semenníkoch, ráčte použiť tohto krásavca aj na penis!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Closed Handcuff Stainless Steel Globes

    Obyčajné putá sú pre decká, súhlasíte? Toto je trochu iná káva! Sú to putá ako gule na celej ruke, ktoré s ktorými sa váš submisívny náprotivok ani nepoškriabe. Leštená nerezová oceľ je na prvý pohľad elegantná a luxusná a tiež sa vďaka nej putá ľahko čistia. Chceli ste niečo viac? Máte to mať!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Metallic Adjustable Cock Loops

    Nastaviteľné erekčné slučky, s ktorými podľahnete zmyselnej elektro-stimulácii. Sú vyrobené z pevnej kovovej cievky a ponúkajú vynikajúcu vodivosť a úplné pohodlie pri nosení. Navlečte ich okolo akejkoľvek časti tela a zosilnite svoje sexuálne vnemy.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Diameter Uretha Sound 9mm

    Niekedy sú tie najdesivejšie hrátky a praktiky zároveň tie najpríjemnejšie! Táto unipolárna elektro-uretrálna pomôcka je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele a má hladký povrch. Slúži ich stimulácii močovej trubice zvnútra a nabídne vám intenzívne elektro pulzovanie, ktoré dosť možno bude stačiť na to, aby váz zaplavil silný a nezabudnuteľný orgazmus!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Curve Steel Dildo Ridges

    Hľadáte kvalitné dildo, ktoré vám vydrží pokojne celý život a zažijete s ním množstvo nezabudnuteľných a nádherných pocitov plných ohromujúceho potešenia? Vyberte si toto mimoriadne dildo z prvotriednej nerezovej ocele, ktoré má úplne jedinečný tvar a oba použiteľné konce.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Egg-Cellent Egon Lust Egg S

    Vajíčko Egg-Cellent umožňuje veľmi hlboké preniknutie a stimuláciu vagíny každým pohybom svalov. K tomu pridajte ešte úžasnú elektro-stimuláciu a výsledkom nemôže byť nič iného než ohromujúci orgazmus.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Modern Tube Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 7 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blueline Enslave Cock Cage

    Cítite nutkavú potrebu mať pod svojou kontrolou penis vášho protivníka? Alebo naopak potrebujete, aby niekto prevzal moc nad vašim penisom? V oboch prípadoch teraz určite hľadáte nástroj, s ktorým si splníte svoje sny a on je priamo tu! Táto uzamykateľná klietka z nerezovej ocele sa stane väzením aj nástrojom moci zároveň!

    169 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 200

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.