×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky telo

Položky 33 až 64 z celkom 89

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Black

    Nechajte sa spútať týmito elegantnými putami z dielne Mister B! Sú nádherne lesklé a vďaka spojovacej dvojčlánkovej retiazke tiež pôvabné. A ako sa z nich dostať ven? Jedinou cestou je kľúč!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Collar with Dog Leash 7531

    Obojok z pravej kože zdobený estetickými kovovými nitmi a k tomu pripojené krásne vodidlo striebornej farby.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Čo keby ste mohli nechať vášho partnera doslova horieť zakaždým, keď sa vás dotkne? Toto je nový doplnok pre Noen Wadn ™ od značky KinkLab®, je ľahko ovládateľný a zaručuje úplne novú úroveň vašich iskriacich hier. Teraz môžete vytvárať vzrušujúce iskry kedykoľvek a kdekoľvek.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Legend Massager - Masážna hlavica Fialová

    Legend je masážne zariadenie so stopercentnou stimulačnou silou. Jemný na dotyk, moderný dizajn, jemná flexibilita, hladká rukoväť zaručuje skvelý zážitok. Má sedem vzrušujúcich funkcií, rôzne rýchlosti vibrácií a dá sa nabiť cez USB.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pripútajte sa na dlhé večery doma k posteli a objavte svoje túžby a vášne! Táto hračka pre dospelých nie je nič iné než súprava na spútanie zápästia a členkov k posteli. Je vybavená šikovnými suchými zipsami na univerzálne a pohodlné použitie. Nastaviteľné popruhy sa hodia pod takmer akúkoľvek veľkosť matraca a prinesú vám veľa potešenia sexi erotického napätia.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Whip 2040328

    Masívny kožený bič najvyššej kvality s rukoväťou z ušľachtilej ocele.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Black and Copper

    Zháňate elegantnú hračku pre euforické potešenie a slasť? Zoznámte sa s čarovnou paličkou menom Oriel od celosvetovo obľúbenej značky Rocks Off. Očarí vás zamatovo hebkým povrchom, pružnou hlavou a jej intenzívne vibrácie si užijete osamote aj v páre. Nechajte sa rozvášniť a rozmaznávať všade, kde je to potrebné.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento ručne vyrobený bič v štýle bodiek splní svoj účel vďaka prepychovo mäkkým šnúrkam, ktoré vedia udrieť,aj pohladkať alebo poštekliť. Tak ho uchopte a nechajte sa unášať svojou túžbou.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Thigh and Wrist Cuff Set Black

    Špeciálna sada pút pre všetkých, ktorí milujú bondage! Jedine s týmito putami spojíte zápästie a stehná a docielite tak nevšedných sexy pozícií. Získajte plnú kontrolu nad erotickou BDSM situáciou a vychutnajte si ten pocit, keď osud vášho submisívneho partnera či partnerky je len vo vašich rukách!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Hľadáte všestrannú masážnu pomôcku, ktorá vás zbaví stresu každodenného života a keď budete chcieť, zmyselne poteší aj vaše citlivé miesta? Relyme je presne to, čo potrebujete! Je to kvalitné vibračné hlavice s výkonným motorom a 10 vibračnými funkciami od jemných a relaxačných až po výkonné a vzrušujúce! Pridajte lubrikačný gél na vodnej báze a vychutnajte s maximálnou potešenie a uvoľnenie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Massager

    Štýlová masážna hlavica kompaktných rozmerov z kolekcie Hype poteší nielen vaše intímne partie, ale aj unavené svaly po náročnom dni. Vyrobená je z hebučkého silikónu a jej flexibilná hlava sa pre vás rozvrní v 10 silných vibračných režimoch. Užite si dôkladnú stimuláciu osamote alebo so svojím náprotivkom, ktorého budete môcť s hlavicou Hype aj pohnevať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Collar with Cuffs Restraint Set Black

    Spútajte svoj submisívny náprotivok do týchto pút s obojkom. Ich vnútorná mäkká podšívka je veľmi príjemná a šetrná k pokožke, takže sa nebojte poriadne putá utiahnuť. PU koža je vhodná aj pre vegánov, ľahko sa čistí a zachováva si klasický sexy vzhľad kože. Veľké O-krúžky sú vyrobené zo silného kovu bez obsahu niklu a pripojiť k nim môžete ďalšie prvky zo svojej domácej zásoby BDSM doplnkov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Arm Binder

    Spútajte svojmu otrokovi ruky pevne za chrbtom a dômyselne mu zamedzte v pohybe, pomôže vám v tom Strict Arm Binder, ktorý zodpovedá svojmu názvu a je nielen striktný, ale aj nekompromisný! Postroj je vybavený praktickými prackami, vďaka ktorým padne úplne každému bez ohľadu na veľkosť bicepsu a predlaktia. Dodajte novú úroveň svojim herným zážitkom, urobte ich nezabudnuteľnými a vychutnajte si kvalitu a jedinečný dizajn tohto výrobku.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Pokukujete po bondage sade? Spozornite! Pomôcky z tejto Laibe Seele sady vás očaria svojou neobvykle krásnou farbou! Každý z produktov je príjemný na nosenie a živelne ružový. Užite si všetkých 8 lesklých kúskov, ktoré vám pomôžu splniť si všetky vaše BDSM fantázie, či už ste nováčik alebo skúsený milovník či milovníčka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Veľa a radi cestujete? Na vašich cestách by vám nemal chýbať tento úžasný doplnok, ktorý vymysleli skúsení znalci zo Sport Fucker. Táto pomôcka je kompaktná, zmestí sa do kufra aj do batohu a zároveň je tiež neuveriteľne silná, praktická a užijete si s ňou veľa zábavy.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Táto vibračná hlavica so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Vibračná hlavica na jednom konci je skvele príjemná a ponúkne vám 10 vibračných režimov, na druhom konci hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť štíhlu rukoväť, ktorá vašej ruke padne ako uliata a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Lace-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Putá vám už nestačia a chcete docieliť to, aby váš protějšok skutočne nemohl pohnúť rukami? Víme, ako na to! Poslúži vám k tomu tento veľký návlek na ruky z kvalitnej PU kože, ktorý pevne zviaže paže za chrbtom, nositeľovi či nositeľke dopraje elegantný vzhľad a hlavne mu/ju zoberie všetku možnosť pohybu!

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Steel

    Udržte si svoj náprotivok pod zámkom! Mister B Cuff Double Lock pre to budú perfektné! Stredová otočná časť nezabraňuje pohybu zápästia, ale od seba ruky nositeľ či nositeľka rozhodne nedajú. Putá ako také sú skvostným kúskom, ktorý bude vyzerať skvele za všetkých okolností.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Vivid Rainbow Soft Bondage Set 8 Pieces

    Pokukujete po bondage súprave? Spozornite! Pomôcky z tejto Laibe Seele súpravy vás očaria svojou neobvykle krásnou farbou! Každý z produktov je príjemný na nosenie a živelne dúhový. Užite si všetkých 8 lesklých kúskov, ktoré vám pomôžu splniť si všetky vaše BDSM fantázie, či už ste nováčik alebo skúsený milovník alebo milovníčka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Red

    To najdôležitejšie, čo potrebuje na splnenie vašich vzrušujúcich BDSM priania! Táto luxusná sada vás uchváti svojim nádherným a elegantným prevedením. Vášnivá a pôvabná červená taštička/kabelka v sebe totiž ukrýva obojok, vodítko, prepojovaciu retiazku a putá na zápästie a na členky. To všetko starostlivo vyrobené s pozornosťou na detail a zameraním na luxus a funkčnosť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Padded Thigh Sling with Hand Cuffs Black

    Ste pripravení objaviť ďalšiu úroveň sexy potešenie? Zmena je život a čo by to bolo za život bez nádherných sexuálnych zážitkov. Prizvite si do spálne túto pomôcku, ktorá vám pomôže dostať sa do polohy pre hlboký a uspokojivý prienik. Má nastaviteľné putá na zápästie a stehná a prináša tak úplne novú dynamiku.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Taká malá, a pritom taká silná! Táto pôvabná masážna hlavička od Dorcel v sebe ukrýva prekvapivo výkonný motor, ktorý má veľmi tichý a diskrétny chod a dopraje vám 8 rýchlostí vibrácií a 20 režimov. Vďaka flexibilnému krku sa s hlavou dostanete úplne kamkoľvek a potešiť môžete ako klitoris, tak aj unavené svaly kdekoľvek na tele.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    Cítite, ako vaše telo túži po masáži a vaše intímne miestečka po intenzívnej stimulácii? Naplňte svoje túžby s masážnou hlavicou, ktorej hebučká silikónová hlava vie vibrovať na 5 úrovniach a 7 funkciách. Vezmite ju a rozmaznávajte sa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masážna hlavica vyrobená z mäkkého a pevného silikónu a ABS. Je bezpečná pre telo a poteší vás 3 vibračnými rýchlosťami a 7 rytmami. Je ľahká, stredne veľká a má mierne ohybný krk, takže sa s ňou ľahko manipuluje. Je tiež vodeodolná, takže si s ňou užijete aj v sprche. Doprajte si zmyselnú masáž klitorisu alebo pokojne celého tela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos 10 Folded Pinwheel Black

    Nebezpečný ostrý veterníček pre všetkých milovníkov sexy bolesti! Je tvorený z 10 koliesok s bodlinami a je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele striebornej a čiernej farby. Hračka je to pevná a kvalitná, tým si môžete byť istí! Vyskúšajte ju kdekoľvek na telo a prebúdzajte si neuveriteľne zmyselné pocity.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Kneeling Thigh Cuff Set Black

    Takže na kolená, je to jasné? Tieto putá zaistia, že stehná a členky budú pripútané k sebe a ich nositeľ či nositeľka sa nebude môcť postaviť. Čo sa bude diať ďalej? Využijete aj O-krúžky a pripevníte k nim ďalšie príslušenstvo? Alebo svoj náprotivok spútate poležiačky na chrbte a doprajete mu dych vyrážajúci orálny sex?

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Chcete novú najobľúbenejšiu erotickú hračku? Iste to bude táto malá výkonný masážne hlavice! Je skvele dynamická a vyniká svojou žltou farbou. Jej flexibilná extra veľká hlava vám poslúži pri masážach celého tela aj pri erotickej stimulácii. Vyberajte z 5 vibračných režimov o 3 rýchlostiach!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Padded Thigh Sling Black

    Premýšľate, ako prehĺbiť potešenie a vášeň medzi vami a vaším náprotivkom? Máme pre vás skvelý tip a tým je tento polstrovaný popruh na stehná! Vyrobený je z kvalitnej a odolnej PU kože a pomôže vám dosiahnuť maximálne potešenie. Tvorí ho prepojená opora krku a stehien a nechýbajú ani D-krúžky na pripojenie ďalšieho príslušenstva z vašej osobnej zbierky. Zažite noc plnú vášne a hlbokých prienikov!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Tento stimulátor so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Tri masážne guličky na jednej strane sú skvele príjemné a ponúknu vám 10 vibračných režimov, na druhej strane hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť túto zmyselnú hračku a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Super sila v krásnej vibračnej hlavici na masáže celého tela, ale aj intímnu stimuláciu. Táto nabíjateľná masážna hlavica Super Strong Wand má extra dlhú rukoväť a pohyblivú masážne hlavu pre pohodlné zacielenie. Ponúkne vám 5 vibračných režimov a 3 vibračné rýchlosti, medzi ktorými budete prepínať pomocou tlačidiel na rukoväti. Dostaňte sa aj k horšie prístupným miestam a potešíte sa hebkým dotykom hlavy a úchvatnou vibračnou silou.  

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Táto masážna hlavica s pružnou vibračnou hlavou je ideálna pre príjemné masáže po celom tele aj erotickú stimuláciu. Vychutnajte si jej ergonomickosť aj 10 zmyselných vibračných funkcií.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado CatONine Flogger Black

    9 nebezpečných pletených chvostíkov v jednom bičíku! Milujete dominantne-submisívnu zábavu a najviac zo všetkého vás baví, keď to trochu bolí a štípe? Tento kvalitný bičík z mäkkej kože má rukoväť, ktorá vám vďaka cvočkom pohodlne padne do ruky a tiež praktické koncové putko. Uchopte ho a zmocnite sa deviatich pletených chvostíkov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 89

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.