×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky telo

Položky 65 až 96 z celkom 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masážna hlavica vyrobená z mäkkého a pevného silikónu a ABS. Je bezpečná pre telo a poteší vás 3 vibračnými rýchlosťami a 7 rytmami. Je ľahká, stredne veľká a má mierne ohybný krk, takže sa s ňou ľahko manipuluje. Je tiež vodeodolná, takže si s ňou užijete aj v sprche. Doprajte si zmyselnú masáž klitorisu alebo pokojne celého tela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos 10 Folded Pinwheel Black

    Nebezpečný ostrý veterníček pre všetkých milovníkov sexy bolesti! Je tvorený z 10 koliesok s bodlinami a je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele striebornej a čiernej farby. Hračka je to pevná a kvalitná, tým si môžete byť istí! Vyskúšajte ju kdekoľvek na telo a prebúdzajte si neuveriteľne zmyselné pocity.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Padded Thigh Sling Black

    Premýšľate, ako prehĺbiť potešenie a vášeň medzi vami a vaším náprotivkom? Máme pre vás skvelý tip a tým je tento polstrovaný popruh na stehná! Vyrobený je z kvalitnej a odolnej PU kože a pomôže vám dosiahnuť maximálne potešenie. Tvorí ho prepojená opora krku a stehien a nechýbajú ani D-krúžky na pripojenie ďalšieho príslušenstva z vašej osobnej zbierky. Zažite noc plnú vášne a hlbokých prienikov!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Kneeling Thigh Cuff Set Black

    Takže na kolená, je to jasné? Tieto putá zaistia, že stehná a členky budú pripútané k sebe a ich nositeľ či nositeľka sa nebude môcť postaviť. Čo sa bude diať ďalej? Využijete aj O-krúžky a pripevníte k nim ďalšie príslušenstvo? Alebo svoj náprotivok spútate poležiačky na chrbte a doprajete mu dych vyrážajúci orálny sex?

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Chcete novú najobľúbenejšiu erotickú hračku? Iste to bude táto malá výkonný masážne hlavice! Je skvele dynamická a vyniká svojou žltou farbou. Jej flexibilná extra veľká hlava vám poslúži pri masážach celého tela aj pri erotickej stimulácii. Vyberajte z 5 vibračných režimov o 3 rýchlostiach!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Flogger Wood

    Pre odmeny aj tresty! Tento vysoko kvalitný robustný bič Leather Flogger Wood od Zado má masívnu drevenú rukoväť, ktorá je pôvabne lesklá a má neodmysliteľnú kresbu dreva (môže sa mierne líšiť od fotky). Pri troche fantázie môžete rukoväť použiť aj na intímne prenikanie. Vychutnajte si dopad mäkkých kožených remienkov na koži a doprajte svojmu náprotivku jemné pohladenie alebo tvrdé rany!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel 10 Folded Pinwheel

    Nebezpečne ostrá veterníček pre všetkých milovníkov bolesti! Je tvorený 10 kolieskami s bodlinami a je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Hračka je to pevná a kvalitná, tým si môžete byť istí! Vyskúšajte ju kdekoľvek na tele a prebúdzajte neuveriteľne zmyselné pocity.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Táto masážna hlavica s pružnou vibračnou hlavou je ideálna pre príjemné masáže po celom tele aj erotickú stimuláciu. Vychutnajte si jej ergonomickosť aj 10 zmyselných vibračných funkcií.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado CatONine Flogger Black

    9 nebezpečných pletených chvostíkov v jednom bičíku! Milujete dominantne-submisívnu zábavu a najviac zo všetkého vás baví, keď to trochu bolí a štípe? Tento kvalitný bičík z mäkkej kože má rukoväť, ktorá vám vďaka cvočkom pohodlne padne do ruky a tiež praktické koncové putko. Uchopte ho a zmocnite sa deviatich pletených chvostíkov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Door Swing 539155 Black

    Vyskúšajte sex na hojdačke a už nikdy nebudete chcieť inak (pamätáte si ten diel Sexu v meste, keď hojdačku objavila Samantha, nie?).

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Túžite po naozaj dráždivej a možnej aj trochu bolestivej stimulácii? A trúfnete si na tento kovový žmýkač od Rimby? Použiť ho môžete na penis, semenníky alebo prsia. Stačí ho priskrutkovať a upravovať tlak, pokiaľ nedosiahnete svoje maximum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Silná stimulácia v malej roztomilej hračke! Itsy Bitsy je luxusná mini hlavica, ktorej kompaktná veľkosť je diskrétnou a pohodlnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ľahko prenositeľnú šikovnú erotickú hračku. Užite si so všestrannou pomôckou, ktorá vás môže masírovať aj vzrušivo stimulovať svojimi intenzívnymi a uspokojivými vibráciami pre multi-zmyslové zážitky osamote alebo v páre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Silná stimulácia v malej roztomilej hračke! Itsy Bitsy je luxusná mini hlavica, ktorej kompaktná veľkosť je diskrétnou a pohodlnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ľahko prenositeľnú šikovnú erotickú hračku. Užite si so všestrannou pomôckou, ktorá vás môže masírovať aj vzrušivo stimulovať svojimi intenzívnymi a uspokojivými vibráciami pre multi-zmyslové zážitky osamote alebo v páre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Metal Hard Original Leather and Metal Whip 70cm

    Milujete luxusné doplnky, ktoré vám pomôžu splniť vaše vášnivé túžby? Tento bič si tiež zamilujete! Jeho odolná konštrukcia vám zaistí roky zmyselného potešenia a tiež dva typy výprasku. Mäkká, polstrovaná kožená strana je vhodná pre ľahší výprask a druhá tvrdá kožená strana zase dômyselne potrestá zlé správanie. Uchopte kvalitnú rukoväť z leštenej nerezovej ocele, okolo zápästia obtočte pútko a začnite diktovať rozkazy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Black

    To najdôležitejšie, čo potrebuje na splnenie vašich vzrušujúcich BDSM priania! Táto luxusná sada vás uchváti svojim nádherným a elegantným prevedením. Diskrétna a pôvabná čierna taštička/kabelka v sebe totiž ukrýva obojok, vodítko, prepojovaciu retiazku a putá na zápästie a na členky. To všetko starostlivo vyrobené s pozornosťou na detail a zameraním na luxus a funkčnosť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Arabian Bullwhip Short Pink-Black

    Čo znamená pre vás skutočný zážitok? Ak hľadáte nástroj pre vaše BDSM hrátky, neváhajte a skúste Rimba Arabian Bullwhip v odvážnej ružovo-čiernej farbe! S dĺžkou 108 cm a ostrým koncom vám tento bič poskytne nezabudnuteľné zážitky a maximálnu precíznosť pri úderoch. Vyrobený je z kvalitného koženého materiálu s rukoväťou a koncovým pútkom pre ľahkú manipuláciu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Chain Whip With Built-In Plug Gold

    Potrebuje vás submisívny náprotivok trochu vystrašiť, alebo snáď aj potrestať? Tento kovový bič je nebezpečný na prvý pohľad! Na pohľad druhý v sebe rukoväť skrýva oceľoví análne koráliky na zmyselné dráždenie zadných vrátok. Prechádzajte bičom po tele, kým sa po dotyku studenými zlatými prameňmi neobjaví husia koža z toho, čo môže nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Ponorte sa do moci omamných vibrácií tejto šikovnej masážnej hlavice od Cala Azul! Jej tvar i veľkosť sú ideálne na doma aj na cesty a pomôže vám nielen potešiť citlivé intímne miesta, ale aj rozmasírovať unavené svaly po celom tele. Vyberte si z 10 vibračných režimov ten svoj naj a hlavicu používajte v posteli alebo pokojne aj vo vani, je totiž vodotesná!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Solid Wood Spanking Paddle

    Pre odmeny aj tresty! Táto vysoko kvalitná robustná plácačka Solid Wood od Zado má hlavnú masívnu drevenú časť, ktorá je pôvabne lesklá a má neodmysliteľnú kresbu dreva (môže sa mierne líšiť od fotky). Rukoväť je potiahnutá kožu a tiež zakončená koženým remienkom, ktorý uľahčuje manipuláciu. Doprajte svojmu náprotivku tvrdé rany!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Braided Flogger 50cm Black

    Chcete pocítiť ten správny druh bolesti? Potom je tu pre vás Rimba Flogger! Tento bič v štýle pokarhaní je vyrobený z luxusnej semišovej kože. S jeho celkovou dĺžkou 50 cm sa môžete tešiť na neuveriteľné zážitky a okrem ostrých úderov ho môžete použiť aj na jemné hladenie a škádlení. Elegantná čierna farba, pohodlná pletená rukoväť a koncové pútko zaisťujú nielen štýlový vzhľad, ale aj ľahkú manipuláciu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Slave Wrist Cuffs Rose Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto skvostné putá na zápästie. Vyrobené sú z lesklého ružovo-zlatého kovu a hodia sa ako na BDSM sessions, tak na bežné nosenie ako štýlový a sexy doplnok. Pripravte sa na luxusné zážitky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Metal Hands Cuffs

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto kovové putá s visiacimi zámkami? Majú nádherný luxusný vzhľad a dostať sa z nich bez kľúča bude nemožné!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Statement Collar and Leash Rose Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento pôvabný obojok s vodítkom. Kombinácia vegánskej kože a lesklého ružovo-zlatého kovu je veľmi elegantná a svojou výstrednosťou priamo nabáda k objavovaniu erotického dobrodružstva, tak sa nechajte zlákať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Whipsmart GiD Deluxe Impact Play Set 3pcs

    Chcete sa hrať v tme? S týmito doplnkami rozhodne zažiarite! V sade nejdete hneď tri: bič, pokarhanie a masku na oči. Vychutnajte si všetko vzrušenie aj dráždivú bolesť, ktorú s nimi zažijete a nechajte ich, aby priniesli svetlo do vášho erotického života!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Diamond Wrist Cuffs Silver

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto prenádherné a štýlové ťažké putá striebornej farby pokryté blyštivými kamienkami, ktoré rozhodne nemajú obdoby. Spútajte s nimi zápästie svoje alebo svojho náprotivku a radujte sa z ich ohromujúceho vzhľadu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Diamond Wrist Cuffs Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto prenádherné a štýlové ťažké pozlátené putá pokryté blyštivými kamienkami, ktoré rozhodne nemajú obdoby. Spútajte s nimi zápästie svoje alebo svojho náprotivku a radujte sa z ich ohromujúceho vzhľadu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Wrist Cuffs 2030705 Brown

    Milujete klasiku? Tieto kožené putá v prírodnom prevedení budete zbožňovať! Sú veľmi kvalitné a pevné a vyrobené sú z hladkej kože typického prírodného vzhľadu s kovovými detailmi striebornej farby as D-krúžkami. Pre vysoký komfort majú dvojvrstvové prevedenie a úzke prešívanie na okrajoch. Navyše prírodná koža nie je nijako farbená ani voskovaná a časom môžete vytvoriť krásnu patinu (použitý vzhľad).

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty 8-piece Fetish Set with Bag Black

    Nádherná a kvalitná sada neposlušných doplnkov pre vaše strhujúce fantázie! Nájdete v nej hneď 7nevyhnutných kúskov + luxusnú tašku v štýlovom koženom vzhľade s kovovými prvkami v zlatej farbe. Uložte si do nej všetko, čo budete potrebovať, a vydajte sa erotické stretnutie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Clawed 5pc Sensation Play Rings Silver

    Odjakživa máte ostré pazúriky? S touto sadou to budú tie najostrejšie pazúriky na svete! Je to 5 prstienkov z robustnej nerezovej ocele, ktorými môžete svoj náprotivok škrabať aj láskať, pazúriť aj stimulovať. Prstienky sú nastaviteľné, takže pohodlne sadnú a bezpečne sa nosia.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Tracer Tracking Collar Black

    Strácate často kľúče alebo peňaženku? Tak pozor, nech nestratíte aj svoj submisívny náprotivok! Darujte mu/jej tento luxusný obojok, ktorý môže slúžiť aj ako prostriedok na sledovanie. Jeho elegantný vzhľad z umelej kože sa bude vynímať na každom krku a vďaka nastaviteľnosti a mäkkej vnútornej podšívke je tiež absolútne pohodlný na nosenie. Tak nech už vám nikdy nikam neutečie!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto mini vibračnú hlavičku bude zbožňovať váš klitoris a vďaka svojim rozmerom bude ideálnou hračkou na cesty, pretože nezaberie príliš veľa miesta v kufri. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    76,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

  • Bad Kitty Neck Restraint Set with Handcuffs & Waist Strap Black

    Pre potešenie z BDSM hier! Táto sada na spútanie obsahuje obojok, putá a bedrový popruh, všetko je samozrejme prepojené. Práve pás, ktorý všetky časti spája, je vybavený hneď 9 D-krúžkami, s ktorým pomocou háčikov pripevníte putá. Vychutnajte si svoje erotické predstavy!

    57,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 96 z celkom 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.