×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky Tenga

Položky 33 až 64 z celkom 162

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tenga 3D Spiral

    Tenga 3D Spiral, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero Gravity White

    Premýšľate, ktorý masturbátor bude pre vás najlepší? Značka Tanga je číslo jedna! Využíva najkvalitnejšiemateriály a tiež najnovšie technológie, podívajte sa na najnovší model Flip Zero! Premyslený vstup udržuje vo vnútri silné vákuum a nepustí ven ani kvapku lubrikantu. Vnútorná zložitá textúra prináša skvelé pocity a vďaka otváraniu sa masturbátor ľahko vyčistí a nachystá na ďalšie použitie.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Tetra

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapujúcich pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Soft Tube Cup

    Sila zovretia, ktorú riadite vy! Pocit úplnej kontroly. Sami si určujete intenzitu stimulácie menším či väčším stlačením masturbátoru.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Vacuum Gyro Roller

    Zmyselné sanie a otáčanie v jednej hračke, ktorá je výplodom moderných technológií! Vaše chvíľky slasti budú teraz ešte intenzívnejšie, pretože takto novinka od prestížnej značky Tenga presne vie, po čom túžite. Kombinácia riadenej rotácie a zmyselného nasávania je presne to, čo potrebujete k svojej spokojnosti, tak sa nechajte uniesť.

    579 €

    459 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Zen

    Tenga 3D Zen, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Novinka od obľúbenej značky Tenga, Flip Zero 0 vás nechá burácať na vlnách vibrujúceho vzrušenia! Elegantné puzdro v sebe ukrýva stimulujúcu elastickú textúru a tiež dve očarujúce vibračné centra. Kvalitné materiály a najmodernejšie technológie spolu išli ruka v ruke tak dlho, až dali vzniknúť masturbátoru Tenga Flip Zero 0. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil na únik vzduchu vytvárajúci neodolateľný sací efekt. Telo Flip Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    349 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Pocket Stroker Spark Beads

    Toľko príjemných zážitkov s takou malou hračkou! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga je malý, ale šikovný. Vďaka svojej veľkosti je ideálny nielen na cesty a vďaka svojej tenkosti a pružnosti uspokojí akúkoľvek veľkosť penisu. Vybavte ním svoju ruku a majte ho neustále po roku.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero 0 Black Strong Edition

    Pôsobivo čierny a o niečo výkonnejší, taký je Tenga Flip Zero Strong Edition, pri výrobe ktorého boli použité ešte pevnejšie a kvalitnejšie materiály. Ukáže vám novú úroveň potešenia! Ľahké prenikanie, perfektné utesnenie a ventil na únik vzduchu vytvárajú neodolateľný sací efekt. Telo Flipu Zero ukrýva premyslené detaily prinášajúce dokonalé pocity a vďaka funkcii Flip-open si môžete byť istí, že je vaša hračka hygienicky bezpečná.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Shell

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Soft

    Objevte nový rozmer masturbácie! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga má špeciálnu strukturu a poskytne vám tiež neuveriteľné sanie, pokiaľ zakryje vzduchový otvor v dobrej časti. Užite si dych vyrážajúce potešenie a silne stimulujúce design.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Keith Haring Party

    Masturbátor s revolučným konceptom. Limitovaná edícia Keith Haring s novými textúrami.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Double Hole Cup Ultra Size

    Neodolateľná predstava sa stane skutočnosťou. Užite si oba otvory. Ten "zadný" je neuveriteľne úzky, zatiaľ čo ten "predný" jemne obopne váš penis Teraz aj v XXL veľkosti.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Grey Pink

    Good vibes only pre všetky ženy! Dáme, tento rúž budete zbožňovať! Je to dokonale krásny vibrátor zábavného tvaru z hebkého materiálu. Prichádza s ním japonská super moderná značka Tenga, takže je rozhodne z čoho sa radovať. Prvotriedne vibračné funkcie, príjemný silikón a precízne prevedenie. Skvele sa hodí aj ako darček.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Module

    Tenga 3D Module, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Wavy II

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko! Ukrýva v sebe flexibilný masturbátor so vzrušujúcou zvlnenou vnútornou textúrou, ktorá vás rozparádi až k zblázneniu. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Pile

    Tenga 3D Pile, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužskej potreby sa radí medzi popredné výrobky pre mužskú masturbáciu na trhu.

    45,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Hexa

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Misty II

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko z novej rady Hard Boiled II! Ukrýva v sebe flexibilný mastrubátor so super stimulačnou textúrou, ktorá vás rozparádi až k zblázneniu. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Silky White

    Nechajte sa pohltiť špirálovitým, rebrovaným tvarom a dynamickým saním nového Tenga Flexu. Vyrobený je z najmodernejšieho poddajného materiálu, má špeciálne rebrovaný plášť, vďaka ktorému si užijete tzv. spinningovú stimuláciu. Ak počas používania zakryjete vzduchový otvor v hornej časti, užijete si dokonalé sacie pocity.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Keith Haring Soft Tube Cup

    Sila zovretia, ktorú riadite vy! Pocit úplnej kontroly. Sami si určujete intenzitu stimulácie menším či väčším stlačením masturbátoru. Limitovaná edícia!

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Spinner Masturbator Beads

    Roztočte to s Tenga Spinner! Zaistí vám neuveriteľne vzrušujúce pocity každým ťahom a z vašej masturbácie urobí jedinečný zážitok plný prekvapivých pocitov. Okrem toho má moderný a pôsobivý dizajn, je vyrobený z veľmi príjemného pružného materiálu a ľahko sa čistí.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup

    Prémiové potešenie s masturbátorom Tenga! Zoznámte sa s najnovším prírastkom do rodiny Tenga a objavte ďalšiu úroveň slasti. Jeho zložité vnútorné detaily a prvotriedne materiály vás budú rozmaznávať až k orgazmickému vyvrcholeniu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Hard

    Objavte nový rozmer masturbácie! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga má špeciálnu štruktúru a poskytne vám tiež neuveriteľné sanie, pokiaľ zakryje vzduchový otvor v dobrej časti. Užite si dych vyrážajúce potešenie a silne stimulujúce dizajn.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Smart Vibe Ring - Vibračný krúžok Čierna

    Rozvibrujte vzrušenie vašej partnerky. Elegantný, avšak veľmi výkonný, vibračný krúžok bol špeciálne navrhnutý tak, aby padol ako uliaty.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Regular Vacuum Controller Compatible

    Nový Air-Tech môžete pripojiť k špeciálnej vákuovej pumpe Tenga Vacuum Controller, ktorá v masturbátore vytvorí podtlak podľa vášho želania a tým ešte mnohonásobne zintenzívni váš zážitok z masturbácie.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Air-Tech Squeeze Regular

    Kombinácia mäkkých vankúšikov a technológie Air-Flow a Air-Tech dala vzniknúť tomuto poddajnému maturbátoru na opakované a predovšetkým dokonalé potešenie. Ovláda sa stiskom ruky, do ktorej vďaka svojmu tvaru padne úplne pohodlne, a vy si tak budete môcť veľmi ľahko voliť úroveň tlaku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Aero Masturbator Cobalt

    Nadčasová značka Tenga prináša nadčasový masturbátor! Čo dokáze? Vie neuveriteľne nasávať penis tak, že sa zbláznite silou podtlaku a tesnosti. Vychutnajte si dokonalé pôžitky s masturbátorom od japonských znalcov, ktorí vedia, čo všetci muži chcú!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero Red and Flip Warmer Set

    Exkluzívna sada predstavujúca dokonalú kombináciu prepracovaných detailov a vzrušujúcej radosti! Všetko do seba tak báječne zapadá. Flip Warmer je nahrievacie zariadenie navrhnuté priamo pre radu Flip a Tenga flip Zero je jeden z najobľúbenejších masturbátorov vôbec. Zverte svoje potešenie kvalitným a overeným pomôckam.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Keith Haring Dance

    Masturbátor s revolučným konceptom. Limitovaná edícia Keith Haring s novými textúrami.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Tornado

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko! Ukrýva v sebe flexibilný masturbátor s hodvábne jemnou vnútornou textúrou, ktorá vás rozparádi až na zbláznenie. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Silky II

    Chcete zažiť ešte viac potešenia a slasti? Vymeňte svoju holú pravačku za toto revolučné vajíčko! Ukrýva v sebe flexibilný masturbátor s hodvábne jemnou vnútornou textúrou, ktorá vás rozparádi až na zbláznenie. Okúste niečo viac!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 162

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.