×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky texturovaný

Položky 97 až 128 z celkom 851

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Love Beads Black 2 pack

    Okoreňte si svoj milostný život a vstúpte so Satisfyer Beads do sveta plného zmyselných dobrodružstiev. Nezáleží na tom, či ho použijete pri svojich žhavých sólach alebo spoločných hrách: s týmito zvodnými obšťasňovačmi ste na správnej adrese, pretože prichádza vo vzrušujúcej dvojici a chcú vás i vaše zadné dvierka priviesť do extázy.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Good Vibes Lust Fingers - Návlek na prst

    Sada dvoch návlekov na prst rôznych fariebn a stimuláciu klitorisu alebo vagíny. 1x s drážkami a 1x s výstupkami. Gélový materiál.

    4,90 €

    3,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.32 Stretchy Penis Extension - Návlek na penis Transparentná

    Tento návlek na penis bol navrhnutý tak, aby pridal 2,5cm vášmu penisu na dĺžke a 0,4 cm na obvode. Disponuje perfektnou objímkou, ktorá je tvarovaná tak, aby poskytovala úžasnú stimuláciu a vďaka popruhu na semenníky zostane návlek vždy na požadovanom mieste.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Egg Hard Boiled Mix 6ks

    Nový set populárnych Tenga Egg z tvrdšieho, avšak stále veľmi jemného elastomeru. Užite si fenomenálne pocity z originálne profilovaných vajíčok "natvrdo".

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sleeve X-tra Lust

    Návleky na penis plnia dve základné úlohy - zväčšenie penisu v objeme i dĺžke a podstatne vyššia stimulácia vnútorných stien vagíny.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Rabbit Vibrator with Vibrating, Thrusting, Rotating & Warming Function

    Dámy, pozor, tento krásavec vie všetko! Jeho ohnivá farba je rovnako vášnivá ako funkcia zahrievania až na 42 °C! Vaša vagína si zamiluje dômyselné prirážanie koncovej hlavy hračky a až ju prestane baviť, môžete vyskúšať rotáciu. Aby toho nebolo málo, klitorisu budú dopriate zmyselné vibrácie. Vibrátor je z kvalitného hebkého silikónu, je nabíjateľný a vodotesný, takže čo viac si priať?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Pocket Stroker Wave Line

    Toľko príjemných zážitkov s takou malou hračkou! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga je malý, ale šikovný. Vďaka svojej veľkosti je ideálny nielen na cesty a vďaka svojej tenkosti a pružnosti uspokojí akúkoľvek veľkosť penisu. Vybavte ním svoju ruku a majte ho neustále po roku.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Premýšľate, ktorý masturbátor bude pre vás najlepší? Značka Tangá je číslo jedna! Využíva najkvalitnejšiemateriály a tiež najnovšie technológie, pozrite sa na najnovší model Flip Zero! Premyslený vstup udržuje vo vnútri silné vákuum a nepustí von ani kvapku lubrikantu. Vnútorná zložitá textúra prináša skvelé pocity a vďaka otváraniu sa masturbátor ľahko vyčistí a nachystá na ďalšie použitie.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Yoo-Hoo HT03

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a efektívnych díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť, a užiť si tak veľa zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Yoo-Hoo je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scala Stay Hard Three Rings Black

    Sada 3 erekčných krúžkov z pevného, avšak pružného materiálu. Ľahko sa roztiahnu, takže pohodlne padnú a ich textúra sľubuje rozmanité pôžitky pri milovaní. Noste len jeden alebo všetky naraz!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions Be Risqué Hollow Silicone Strap-On Set with Rechargable Vibrating Harness

    Buďte takí, akí chcete byť s týmto unisex strap-onom od prednej značky Doc Johnson. Nová dokonalá kolekcia strap-onov je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, rozumie anatómii tela nositeľa, aj jeho náprotivku a pohodlne padne ženám aj mužom. Silikónový vibrátor ponúka 10 funkcií, z ktorých budete vyberať pomocou diaľkového ovládača.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Nechajte si vziať dych týmto jedinečným masturbátorom Leten A380 Super. Jeho moderný dizajn v sebe ukrýva mocný stroj, ktorý vám poskytne realistické zážitky z vašich chvíľ sebalásky a vy sa už nikdy nebudete chcieť vrátiť len k svojej ruke. Vďaka silnej prísavke bude pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu a vďaka pohybom tam a späť sa vy nebudete musieť ani hnúť. Leten A380 Super je nabíjateľný, má odnímateľný umývateľný vnútorný rukáv, čo veľmi uľahčuje čistenie, lebo masturbátor nie je vodotesný a nemal by byť ponorený do vody.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamávajte krídlami a vzlietnite do neba vzrušenia. Tento motýlik poletí s vami, dopraje vám duálnu stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň, trepotať láskou sa pre vás bude na takej úrovni, ktorú si sama zvolíte pomocou ovládača. Na súši či vo vode, v spálni alebo v meste, nad zemou alebo priamo v zemi, poleťte s motýlikom Butterfly Effect do raja!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Vini

    Vychutnajte si vzrušenie vášho miláčika bez ohľadu na to, či sa zrovna nachádza u vás alebo na druhom konci sveta cez aplikáciu Magic Motion. Vibrácie riadené na diaľku či na blízko tak vagíne môžete dopriať vagíne i klitorisu, záleží len na vás ako vajíčko využijete. Silné vibrácie si zamilujete a následné orgazmy ešte viac, tak na čo ešte čakať?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 39

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý je úplne jedinečný. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Ozzy Pussy

    Chceli by ste si masturbáciu užívať tak, akoby to bol skutočný sex? Tento masturbátor premení vaše chvíle uspokojovania! Je úžasne mäkký, neuveriteľne realistický a texturovaný a v neposlednej rade je vybavený funkciou prirážania v 3 rýchlostiach. Doprajte si vzrušujúce pôžitky spojené s hladkým konštantným pohybom a vyvrcholte ako v skutočnej vagíne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 22

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolen a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomína nejaké zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Úplne vychytaná hračka - double vibrátor a možnosťou nasadenia rôzne tvarovaných hlavíc. Ideálny pre páry, ale aj sólo hry, pretože ho môžete používať ako na vaginálnu, tak aj na análnu stimuláciu.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Power Penis Sleeve Set Clear - Sada návlekov na penis

    Sada 6 pružných návlekov na penis, ktoré potešia ako jeho, tak ju. Vyrobené sú z pružného TPE materiálu a každý z nich má iný tvar i textúru. Samozrejme sú tieto prstene bezpečné pre telo a sú tiež vodovzdorné. Skúmajte svoje potešenie s ToyJoy Manpower.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Chcel by ste sa nechať poriadne nasať, nafúknuť a posilniť tak erekciu i následné vyvrcholenie? Táto automatická vákuová pumpa váš penis vytrénuje pomocou 3 režimov. Je elegantná, inteligentná, ľahko sa ovláda a vnútorný rukáv sa dá vyňať a použiť samostatne. Posilnite svoj penis príjemným spôsobom a dopracujte sa pravidelným používaním k väčšej veľkosti svojho mužstva!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Series Automatic Smart Pump Sleeve

    Náhradný nadstavec do vákuovej pumpy Optimum, ktorý ale môžete používať aj ako účinný masturbátor. Je totiž vyrobený z príjemného flexibilného TPE materiálu, je tenký a vo vnútri dômyselne textúrovaný. Doprajte vašim citlivým miestečkám niečo milé a vzrušujúce, bude to radosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Pocket Stroker Block Edge

    Toľko príjemných zážitkov s takou malou hračkou! Tento masturbátor od prestížnej značky Tenga je malý, ale šikovný. Vďaka svojej veľkosti je ideálny nielen na cesty a vďaka svojej tenkosti a pružnosti uspokojí akúkoľvek veľkosť penisu. Vybavte ním svoju ruku a majte ho neustále po roku.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Layla

    Vreckový masturbátor s skvele mäkkou a dokonale realistickou vnútornou časťou pre tie najviac vzrušujúce zážitky. Presne taká je Layla, ktorú aj vy môžete spoznať na vlastný penis. Je vyrobená z vysoko kvalitného a naozaj príjemného TPE materiálu a sexy análne otvor. Jej spodná časť z ABS plastu a jej pomocou môžete vytvoriť príjemné sanie. Doprajte si tú najlepšiu spoločníčku!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Destructor Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov väčších rozmerov! Hrajte si tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a môžete ho kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dragon Dildo Beast 31

    Nudí vás obyčajné dildá a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Zombie vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomína draka. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Double-Sided Egg Passionate

    Chcete od svojej masturbácie niečo viac? Doprajte si tento masturbačný návlek, ktorý je skvele inovatívny a bude vás hladkať a masírovať, kým sa nedotknete vrcholu. Čaká vás rad nových pocitov vďaka jemne stimulujúcej vnútornej textúre a super pružnému materiálu, ktorý sa natiahne tak, že sa hodí na všetky veľkosti penisu. Kvapnite trochu lubrikantu, zasuňte penis do tesného otvoru a natiahnite masturbátor po celej jeho dĺžke. Ide sa na to!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beck Purple

    Hľadáte úžasnú a vzrušujúcu radosť za prijateľnú cenu? Vibrátor Beck si zamilujete! Jeho hodvábne hebký silikónový povrch vás dostane na prvý dotyk a mierne zakrivená hlava dosiahne všade, kam budete potrebovať. Vychutnajte si 10 intenzívnych funkcií a každý jediný orgazmus, ktorý vo vás vyvolajú!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tickleberry Finn Ribbed Sound

    Dlhý a jemne zvlnený dilatátor pre špeciálnu stimuláciu penisu zvnútra, ktorej sa hovorí sounding. Ak patríte medzi fanúšikov soundingu určite by vám nemala uniknúť možnosť dráždiť svoju močovú trubicu prostredníctvom intenzívnych elektrických šokov a výbojov.

    129 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga 3D Polygon

    Tenga 3D Polygon, to je nový krok do budúcnosti masturbácie. Táto kreatívne vytvorená vagína pre najlepšie uspokojenie mužské potreby sa radí medzi popredné výrobky mužskej masturbácie na trhu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Túžite po niečom skutočne intenzívnom a naozajstnom, čo vás vezme až na vrchol sexuálneho uspokojenia? Pomôcky od značky Lovebotz valcujú trh s erotickými pomôckami už niekoľko rokov a teraz prichádza s novým Milkerom Pro, ktorý vás vysaje do poslednej kvapky. Jeho textúrovaný a pružný návlek vás pohltí pri každom ťahu. Vyberte si z 3 rýchlostí a vibrácií a 7 vzorov a objavte nový svet potešenia a orgazmickej slasti.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Quickshot Riley Reid Vagina and Butt

    Milujete Riley Reid a chceli by ste zažiť na vlastnom penise jej vagínu i análik? Tento moderný masturbátor má z jednej strany vaginálny a z druhej análny otvor, vymodelovaný podľa týchto vzrušujúcich miest sexi pornohviezdy Riley Reid. Tešte sa s ním osamote alebo pri párových hrách so svojou milou, Riley Reid sa stane kamoškou vás oboch!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Je kompaktný, je elegantný, je účinný, je vibračný, je samostatný a je pripravený uspokojiť vás, kedykoľvek budete potrebovať. Zasuňte dovnútra svoj úd a nechajte sa unášať. Niekoľko korálkových radov bude po vašom penise prechádzať hore a dole v 3 rýchlostiach a pridať môžete tiež vibrácie? Ready na super jazdu?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 851

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.