×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky TPE

Položky 97 až 128 z celkom 714

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Nature Skin 2in1 Extension + Masturbator Vagina

    Návlek na penis a masturbátor zároveň! Táto realistická replika penisu s dokonale vymodelovaným žaluďom a ďalšími detailmi funguje ako šikovný masturbátor, ale tiež ako návlek, s ktorým bude vaše prirodzenie dlhšie a silnejšie. Materiál, dôverne podobný ľudskej pokožke, je príjemný na dotyk a úžasne flexibilný. Užite si s hračkou 2 v 1!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Power Extension Transparentná

    Samozrejme, že čím väčší, tým lepší! Návlek na penis Power Extension urobí z vášho penisu nástroj exkluzívneho potešenia. Jeho rebrované telo zaručuje dokonalú stimuláciu a jeho veľkosť zase dych berúcu penetráciu. Pridá vám až 5 cm a pomôže vám vyriešiť aj problém s predčasnou ejakuláciou. Pre maximálne pohodlie je tento návlek vyrobený z vysoko kvalitného TPE materiálu, ktorý je kompatibilný so všetkými druhmi lubrikantov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jessy Summer Sofia

    Skutočný pôvab a sexi krivky! Ťažko by ste hľadali nejaké zásadné rozdiely medzi touto realistickou bábikou a skutočnou ženou. Volá sa Jessy Summer Sofia, má krásnu tvár, dlhé riasy a zvodné pery. Jej hlboké hnedé oči môžete kedykoľvek vymeniť za zvodné zelené očká a trochu jej tak zmeniť vzhľad. Jej koža je vyrobená z vysoko kvalitného TPE materiálu a je úžasne hebká. A čo viac?

    3 079 €

    1 919 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass XL Masturbator Light

    Je čas naplniť svoje sexuálne fantázie a premeniť ich na skutočnosť ! Pomôže vám k tomu tento nádherný zadoček Perfect Ass XL. Je nádherne mäkký a poddajný, pretože je vyrobený z Fanta Flesh materiálu, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej ľudskej kože. Je príjemne guľatý a ideálny na stláčanie, masírovanie i búchanie . Vyberte si dvoch tesných dierok, ktoré majú vzrušujúcu textúru a vychutnajte si realistické zážitky!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Dita 4.2kg Mini Portable Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Ditu a získajte tak sexymilenku aj chápajúcu partnerku, ktorá vás vďaka svojej menšej veľkosti môže sprevádzať aj na cestách. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Men Rough Rider Beige

    Túžite po nekonečnej jazde na stoporenom penise? Máme tu pre vás tú najpodstatnejšiu časť z muža v životnej veľkosti, s ktorou si užijú dámy aj páni. Pôvabný penis je veľmi realistický a uspokojivý tak v análiku, ako i vo vagíne. Urobte radosť buď sebe, alebo tento skvost darujte ako vtipný či veľmi účinný darček!

    379 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Cock

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 17cm Flesh

    Túžite po realistickom dilde, ktré by pre vás zmyselne vibrovalo? Dude Vibrating je dokonale tvarovaný a do detailov premyslený fešák s úžasne mäkkým povrchom, ktorý vám bude na dotyk verne pripomínať hebučkú kožičku skutočného penisu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a vzorov a skúste to i s prísavkou na hladkom povrchu.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Jelly Rancher Smooth T-Plug Čierna

    Načúvajte svojim túžbam a chutiam a spríjemnite si svoje obľúbené análne hry. Kolík Jelly Rancher Wave T-Plug je vysoko mäkký a zaručuje tak pohodlné používanie. Vaše telo ho ľahko prijme a vaše erotické hry spojené s análikom sa razom stanú zábavnejšími.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine - Luxusný super silný šukací stroj

    Predstavujeme vám nový vibračný stroj The Saddle Deluxe Sex Machine od celosvetovo obľúbenej a uznávanej značky LoveBotz. Jedná sa o úplne revolučnú novinku na poli ženských masturbačných pomôcok.

    1 349 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Masturbátor vynikajúci úžasnou "airbag" technológiou, ktorá sa nafukuje a dôkladne tak stimuluje váš penis. Táto technológia v kombinácii s výkonným vzduchotesným saním ohromí každý kúsoček vášho penisu a dovolí vám okúsiť ten najlepší masturbačný zážitok vášho života.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Niekedy je jednoducho ťažké sa rozhodnúť, tiež to poznáte? Proste a jednoducho neviete, či vagínu, análik alebo pusinku? Váš problém je vyriešený! Táto sada obsahuje svätú trojicu všetkých otvorov v samolubrikačnom prevedení. Takže pridajte kvapku vody, zasuňte, masturbujte, a keď budete chcieť, pridajte si aj vibrácie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ona miluje orálne uspokojovanie a nikdy si neželala nič viac, než aby ho mohla zažívať kedykoľvek sa jej zachce. Konečne sa jej sen splnil! Avšak najprv začala s vibráciami, stisla tlačidlo a priložila si hladký silikónový koniec na klitoris, následne ho zasunula dovnútra do vagíny, aby podráždila G-bod.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    Snívate o sexi prdelke, ktorá sa bude vášnivo chvieť? Nič vám neurobí tak dobre ako táto Elite Milk Me Silly Mega zadnica! Váš penis si v nej užije to najintenzívnejšie a najrealistickejšie dráždenie ever. Je obrovská a vybavená 2 výkonnými motormi, ktoré vibrujú a masírujú súčasne. Vyberte si z 5 funkcií rotácií a 5 vibrácií pre neskutočne vzrušujúce pocity.

    1 169 €

    729 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Pump Mr. Big

    Krásna vákuová pumpa, ktorá vám ho urobí väčším! Čerpadlo vám pohodlne padne do ruky a pumpovanie môže začať. Kým budete vytvárať vákuum, budete môcť sledovať, ako je vaša mužskosti ešte mužnejšia a na stupnici sledovať svoj progres v číslach. Súčasťou balenia sú 3 TPE nadstavce pre dlhšiu životnosť produktu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 6.5" Triple Density Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.33 Stretchy Penis Extension - Návlek na penis

    Chceli by ste si pridať pár centimetrov na veľkosti a to čo najpohodlnejším spôsobom? Máme pre vás presne to, čo potrebujete. Tento tučný návlek je navrhnutý tak, aby vám pridal 2,5 cm na dĺžke a 0,4 cm na obvode. Jeho dômyselný tvar vám potom poskytne optimálnu stimuláciu a vďaka očku, ktoré zachytíte za semenníkmi, zostane vždy na svojom mieste.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #12 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novou holku! Má nádherne realistické pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny nabídne aj análik.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Strapless Strap-On

    Dych berúce a nekonečne intenzívne chvíle potešenia na vás čakajú so strap-onom, ku ktorému nebudete potrebovať žiaden postroj. Kratší koniec padne do pošvy ako uliaty, kde bude držaný svalmi panvového dna. Dlhší koniec potom bude uspokojovať partnerku alebo análik partnera. Zapnite vibrácie a maximalizujte potešenie. Hodvábne hebký, silikónový povrch a stimulačné drážky na klitoris zaručujú omamné potešenie pre všetkých zúčastnených.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Bouncing Titties Masturbator

    Potešte sa nádherným párom sexy kozičiek, ktoré sa už nemôžu dočkať, kedy ich pomačkáte alebo medzi ne vsuniete svoj penis. Kokos Bouncing Titties je realistická hračka vyrobená z perfektne mäkkého a pružného materiálu podobajúceho sa ľudskej koži. Prsia ako také sú nielen príjemne veľké, autenticky zaguľatené, ale tiež pevné a prosíkajúce o to, aby ste sa s nimi pohrali.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo TPE Dildo 02 Black

    Milujete veľké hračky? Máme pre vás novú životnú lásku! Toto dildo z vysoko kvalitného TPE materiálu vás naplní tak, že na seba budete môcť byť hrdí. Zapojte svoju fantáziu a doprajte seba alebo svojmu protivníku niečo pořádne, toto poriadne dildo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #13 Skin

    Račte sa zoznámiť s vašou novou holku! Má nádherne ružové pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny nabídne aj análik.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Slim Anal Plug Purple

    Chcete potešiť svoje zadné vrátka? Nechajte do nich vstúpiť tento pôvabný análny kolík s klasickým tvarom. Jeho design a praktická ergonomická základňa dohromady tvoria produkt, ktorý perfektne sedí a je vhodný i pre úplných začiatočníkov. Urobte si zadočkovú radosť!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Girls Eliza Ibarra Ethereal

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je nič prekvapujúce. Ide totiž o skutočné odliatky vagín z dokonalého materiálu Super Skin, z ktorých tento patrí obľúbenej pornoherečke menom Kenzie Reeves. Celosvetovo obľúbené Fleslighty vynikajú svojim realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    109 €

    69,95 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down - Gélový multifunkčné rotačný vibrátor

    Multifunkčnéý, gélový, rotačný vibrátor pre ženy so sériou rotujúcich kovových guľôčok a s rotujúcou špičkou, ktorá sa pri zapnutí pohybuje hore a dole, simuluje tak prirážajúce pohyby.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP02 je úžasne diskrétny a ponúkne vám vzrušujúci pohybe hore a dole, a tiež vibrácie v 5 rýchlostiach a 10 režimoch. Okrem toho si istotne obľúbite špirálovitý rotačný pohyb. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Titilator

    Objavte úplne nové potešenie cez dokonalú stimuláciu bradaviek! Táto novinka vašim bradavkám ukáže nový svet. Dva priehľadné poháriky vytvárajú podtlak a majú vo vnútri stimulátor, ktorý sa otáča v rôznych rýchlostiach a režimoch. Masíruje, hladí, dráždi a vzrušuje. Vyberte si svoju úroveň pomocou ovládača a vyskúšajte všetky 3 mäkké nadstavce!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The Sasha Grey Experience

    Legendárna pornohviezda a miláčik všetkých mužov Sasha Grey vám práve ponúka svoju vagínu, zadoček a pusinku. Táto luxusná sada obsahuje všetko, čo potrebujete na to, aby ste Sashe ukázali, ako veľmi ju máte radi. Urobte jej to tvrdo a hlboko, podľahnite jej tesnosti a šťavnatosti a notoricky zvodným ústam.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Vravel niekto, že erotické pomôcky sú vyrobené len pre ženy? Jamyjob búra tento mýtus a bude pre vás makať tak výkonne, ako len vy budete chcieť! Disponuje silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a jedinečná funkcia Up and Down sa postará o všetko. Pridajte kvapku lubrikantu na vodnej báze, vyberte si medzi 3 intenzitami a 5 vzormi poháňanými výkonným motorom a nechajte, aby Milker urobil všetku prácu za vás.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #2 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružovkasté pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny ponúkne aj análik.

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.32 Stretchy Penis Extension - Návlek na penis Transparentná

    Tento návlek na penis bol navrhnutý tak, aby pridal 2,5cm vášmu penisu na dĺžke a 0,4 cm na obvode. Disponuje perfektnou objímkou, ktorá je tvarovaná tak, aby poskytovala úžasnú stimuláciu a vďaka popruhu na semenníky zostane návlek vždy na požadovanom mieste.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Streetgirl's #1 Black

    Račte sa zoznámiť s vašou novú holku! Má nádherne ružovkasté pysky a zmyselne roztiahnutú vagínu. Je pôvabná a je ako skutočná. Doprajte si autentické zážitky s týmto elegantným kusom ženského tela, ktoré vám okrem vagíny ponúkne aj análik.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 714

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.