×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky TPR

Položky 33 až 64 z celkom 312

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Oxballs Ringer Cock Ring Multi-Color 3ks

    Sada 3 tučných a účinných erekčných krúžkov od obľúbenej značky Oxballs. Sú dostatočne silné, pevné a odolné, aby vám poskytli to najlepšie z toho, čo erekčné krúžky môžu ponúkať. Vyrobené sú z FLEX-TPR materiálu, ktorý sa z pôvodnej veľkosti roztiahne až 5x.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Predstavujeme vám revolučnú IST technológiu! Zaistí vám neuveriteľne realistické prerušované sanie, ktoré sa stane vaším najlepším zážitkom, čo sa orálneho sexu týka. Dokonale sa vám prispôsobí a váš penis vo vnútri krištáľovo jasnej trúbky bude na vrchole blaha.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Big Boobs Banging Bitch 6.5kg Skin

    Milujete poriadne kozičky a neviete sa nabažiť ich hňahňania? Kozičky Banging Bitch budú len vaše a rovnako ako kúzelná vagínka budú pripravené vám kedykoľvek plniť priania! Poďte sa vyriadiť, dať si trochu hardcoru a przniť prsíčka, vagínu i análik, bude to takmer skutočné alebo možno ešte lepšie než skutočný sex!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cecelia Penis Sleeve Black

    Užite si neuveriteľne sexy jazdu s týmto vibračným návlekom na penis. Bol navrhnutý tak, aby podporil erekciu a doprial vám skutočné potešenie. Vyrobený je z príjemného TPR materiálu a koncová slučka napomôže jeho uchyteniu. Návlek predĺži dĺžku a dráždiť bude oboch partnerov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Brooke Le Hook Love Doll

    Neuveriteľne krásna nafukovacia panna životnej veľkosti. Bola navrhnutá tak, aby zvládala reálne funkcie a poskytovala vám tiež prirodzený zážitok zo sexu, análneho styku, ale aj orálnych hier. Zadívajte sa do jej krásnej tváre, objavte hĺbku jej krku, pohladkajte obrovské prsia, a prejdite sa jej análom i vagínom.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Twin Balls - Venušine guľôčky Ružová

    Venušine guľôčky You2Toys Twin Balls sú vyrobené z kvalitného plastu ABS a TPR bez ftalátov. Na dotyk sú veľmi príjemné a na pohľad veľmi lákavé. Guľôčky sú zakončené putkom pre ľahkú manipuláciu hlavne pri vyberaní.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA75 Vibrating Rechargeable Male Masturbator KlicLok

    Viete, že šukacie stroje HiSmith môžu potešiť aj váš penis? Stačí k nemu pripojiť tento masturbátor s 10 vibračnými režimami s vnútorným realistickým TPR materiálom. Nechajte si to urobiť od šukacieho stroja, alebo si masturbátor vezmite do ruky a užite si cestu za slastným vyvrcholením v príjemnom prostredí.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mega Dick - Návlek na penis

    Z väčšite partnerovi penis o 5 cm na dĺžku a 2 cm na šírku. Návlek je vyrobený z transparentného silikónového materiálu s jemným žilkovaním na povrchu.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Ledově Modrá

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Vyrobený je z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až do 5x väčšej veľkosti. Neprichádza s ním na trh nik iný ako obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Hera 1 Masturbator

    Ten zmyselný pohľad očí a tak rajcovné krivky jej tela, ach! Zoznámte sa s Herou, vašou novou milenkou, ktorá vás nikdy nesklame a kedykoľvek vám ochotne ponúkne svoju vagínku, prdelku aj pusinku. Vaše túžby sú jej poslaním, tak sa ponorte do jej mäkkého a pružného tela ešte dnes!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Fresh Innocence Abbey

    Užívajte si masturbáciu s touto šťavnatou vagínkou a pevným análikom tak ako nikdy predtým. Realistické kontúry masturbátora Fresh Innocence Abbey sú vymodelované s citom pre detail. Ľahko vám padne do ruky, perfektne priľne k vášmu penisu a hygienický TPR materiál sa postará o to, aby ste nemuseli mať žiadne obavy o svoje zdravie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Clear Sensations Enhancer Sex Sleeve

    Podporte svoju erekciu a doprajte svojmu náprotivku vychutnanie si dômyselnejšieho prenikania. Nebudete k tomu potrebovať žiadne krémy ani tabletky, tento návlek na penis všetko vyrieši pohodlne a účinne. Jeho vonkajšia textúra bude vášho miláčika stimulovať každým prírazom a otvorený dizajn zaručuje ideálne padnutie pre všetky veľkosti. Zároveň návlek váš penis stiahne pri semenníkoch a okolo koreňa, takže sa môžete tešiť na intenzívnejšie vyvrcholenie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6 - Realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 6 je realistický vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh pôsobí tento vibrátor na pohľad i dotyk ako ľudská koža.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mistress Tia The Perfect Fuck Doggy Style Vibrating Masturbator

    Snívate o prenikaní do kyprej prdelky a vášnivej vagínky? Tia je tu pre vás a vaše dokonalé uspokojenie. Jej dve realistické dierky sú ručne maľované a pôsobia úplne prirodzene nielen z vonku, ale aj zvnútra, kde vás prekvapí dômyselnou textúrou. Zamilujte sa do jej pružnosti, mäkkosti, ale aj pevnosti, ktorá vydrží aj dlhú a intenzívnu nálož.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Absolútne dokonalá stimulácia s erekčným krúžkom a análnym kolíkom. Pevnejšia erekcia a intenzívnejší orgazmus. Každým pohybom stimulujete prostatu pripojeným kolíkom. Veľmi flexibilný materiál sa prispôsobí vašej veľkosti a ľahko nadvihne semenníky.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Double-Sided Egg Attractive

    Chcete od svojej masturbácie niečo viac? Doprajte si tento masturbačný návlek, ktorý je skvele inovatívny a bude vás hladkať a masírovať, kým sa nedotknete vrcholu. Čaká vás rad nových pocitov vďaka jemne stimulujúcej vnútornej textúre a super pružnému materiálu, ktorý sa natiahne tak, že sa hodí na všetky veľkosti penisu. Kvapnite trochu lubrikantu, zasuňte penis do tesného otvoru a natiahnite masturbátor po celej jeho dĺžke. Ide sa na to!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Ringer Cockring Čierna 3ks

    Jednoduchý, avšak výnimočný erekčný krúžok od obľúbenej značky Oxballs v sade po 3 kusoch pre nekončiace chvíle vzrušenia.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Transparentná

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepším erekčným krúžkom, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v trenkách neodolateľnú guču...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Alice Masturbator

    Vychutnajte si dokonalý zážitok s Alicou, masturbátorom z kolekcie realistických masturbátorov Kokos. Je vyrobená z mäkučkého a pružného TPE materiálu, ktorý je veľmi podobný ľudskej koži. Naplácajte jej a potom jej ukážte svoje chlapáctvo! Do vagíny alebo do prdelky? Ako chcete...

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Červená

    Extra silný erekčný krúžok, s ktorým bude váš penis väčší a silnejší. Je vyrobený z vysoko flexibilného materiálu FLEX TPR, ktorý sa natiahne až na 5x väčšiu veľkosť. A neprichádza s ním na trh nik iný než obľúbená značka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Brown

    Túžite po niečom veľkom, nemravnom a realistickom? V tom prípade si túto hnedú riťku zamilujete! Je anatomicky tvarovaná a ponúkne vám ako rozvernú vagínu, tak pevný análik. Je báječne mäkkučká a pripravená tu byť pre vás 24/7. Chcete ešte niečo viac? Pridajte vibrácie! Dokonalosť? Áno! A môže byť vaša!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Veronia Masturbator

    Táto bábika je vskutku panenská! Jej vagína je nedotknutá a čaká len na vás, rovnako ako jej zadoček. Jej provokatívna poloha je neodolateľná, jej prsia sú krásne a pevné, oba jej otvory lásky budú natoľko vzrušujúce, že ho do nej budete chcieť srkať stále a stále a stále... . Veronia totiž nikdy nepovie nie!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Alexa Tomas Superstar Mouth

    Ako si svoje chvíle sebalásky urobiť krajšími? Čo takto si k nim prizvať sexy pornohviezdu Alex Tomas? Pusinku tejto španielskej dračice v celej svojej kráse nájdete vnútri pokrokového masturbátora Private. Vďaka ergonomickému tvaru pohodlne padne do ruky a vďaka vnútornej textúre a kvalitnému materiálu si s Alexou Tomas užijete neuveriteľnú Kurb. Zoznámte s ňou vaše mužstvo a už nikdy nebude chcieť inú!

    99,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Friend with Benefits Nicole Adams Masturbator

    Pripadáte si niekedy trochu sami? Nicole Adams tu bude vždy s vami! Teda aspoň jej anál v podobne kompaktného masturbátora. Očarí vás svojou hebkosťou a realistickým pocitom, ktorý vám vďaka vnútornej štruktúre dopraje. Nenechajte sa prehovárať a nechajte sa zviesť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Clear Masturbator Wand Attachtment - Masturbačný nadstavec na masážnu hlavicu Transparentná

    Spoznajte nové potešenie a pridajte vašej obľúbenej masážnej hlavici nové úžasné funkcie. Možnosti sú nekonečné!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový Autoblow 2 Extra Tight? Realistické pocity vďaka technológii piatich pružiniek z guličiek s pohybom hore a dole si vezmú do parády váš penis a pevne ho obopnú, lebo nový Autoblow 2 je o 50% tesnejší než predchádzajúci model. Čakajú vás ešte intenzívnejšie a lepšie orgazmy. Nechajte svoje ruky oddýchnuť si, Autoblow 2 ich k svojej práci potrebovať nebude.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Big Bang Penetrator

    Snívate o silnom a hlbokom prirážaní alebo snáď o dvojitej penetrácii? Dovoľte svojim predstavám, aby sa stali skutočnosťou, a vychutnajte si absolútne uspokojenie. Tento šukací stroj si nastavíte podľa svojich požiadaviek a diaľkovým ovládačom si budete vyberať rýchlosť prirážania. Moderný dizajn a kvalitné prevedenie si zamilujete rovnako ako rýchlosti a všetky dostupné možnosti potešenia. Prestaňte snívať a poďte svoje sny žiť!

    769 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Hot Honey Rider Vibrating Skin

    Vychutnajte si báječný análik aj vagínku autentického tvaru. Tento masturbátor vám ponúkne oba dôležité otvory so stimulačnou vnútornou textúrou a dokonalé pôžitky ešte podporia dva mini vibrátory. Najdôležitejšia časť ženy je vyrobená z materiálu, ktorý by ste sotva rozoznali od ľudskej kože.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Oknyeo Masturbator

    To, o čom ste snívali, je teraz nadosah. Nebojte sa vyblázniť. Vypočujte svoje túžby. Zoznámte sa Oknyeou. Je vyrobená z mäkučkého a pružného TPE materiálu, ktorý je veľmi podobný ľudskej koži. Do vagíny alebo do prdelky? V oboch dierkach vám bude dobre, hoci v každej z nich inak.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • A Deeply Pleasure Spiky Balls Pink

    Chcete od svojho sexuálneho života niečo viac? Dajte šancu týmto dvom guličkám, ktoré vám pomôžu spevniť svaly panvového dna a objaviť tak intenzívnejšie orgazmy. Ukrývajú v sebe pohyblivé závažie, ktoré sa bude pri vašich pohyboch kotúľať a zmyselne narážať do stien. Noste guličky v sebe pri bežných činnostiach, a to pokojne aj na verejnosti!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ball Stretching Kit

    Sada 3 krúžkov dymovej farby na naťahovanie semenníkov. Ich veľkosti sú rozdielne, takže budete môcť trénovať a vybrať si presne ten, ktorý vám v danú chvíľu pristane a najviac padne. Sú vyrobené zo špeciálneho TPR materiálu, ktorý je vysoko pružný, ale zároveň silný.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Plena Double Penetration Adjustable Strap on Harness

    Teraz môžu obaja partneri zažiť príjemné potešenie z penetrácie s týmto inovatívnym strap-onom. Je perfektným doplnkom pre dve ženy alebo pre páry, ktoré majú rady pegging. Menšie dildo ľahko a pohodlne vkĺzne do svojej nositeľky a malý výstupok bude stimulovať jej klitoris. Väčšie dildo je zas tenké a elegantné, umožní vám príjemné análne alebo vaginálne prenikanie. Sexy nastaviteľný postroj udrží dildo vždy na svojom mieste a to aj v prípade, ak budú vaše zábavy divokejšieho charakteru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 312

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.