×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vaginálne

Položky 33 až 64 z celkom 412

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    S týmto motýlikom doletí až k nebeskému orgazmu! Ovláda sa cez aplikáciu v telefóne a môžete si s ním užívať báječne vzrušujúce hrátky na diaľku. Jeho ergonomický tvar bude stimulovať všetky vaše citlivé miestečká a silikónový materiál si zamilujete. Vytvárajte si vlastné vibračné vzorce pre 2 výkonné motory, alebo si vyberte z 10 prednastavených, bude to zábava.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Cock

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 17cm Flesh

    Túžite po realistickom dilde, ktré by pre vás zmyselne vibrovalo? Dude Vibrating je dokonale tvarovaný a do detailov premyslený fešák s úžasne mäkkým povrchom, ktorý vám bude na dotyk verne pripomínať hebučkú kožičku skutočného penisu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a vzorov a skúste to i s prísavkou na hladkom povrchu.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Briefs with Dildo 2950111

    Čierne latexové nohavičky s pohodlne fixovaným vnútorným dildom. Pristanú každej náročnej dáme, ktorá nezostáva rada prázdna. Dĺžka dilda je 12 cm a jeho priemer je 3,5 cm.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Dick Rambone Cock - Dildo 42cm Čierna

    Legendárne dildo značky Doc Johnson s úctyhodnými rozmermi - dĺžka 42 cm a priemer 6 cm. Dildo má výrazné žilkovanie a veľkú prísavku. Vyrobené z vysoko kvalitného PVC s antibakteriálnou zložkou Sil-A-Gel.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 6.5" Triple Density Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Realistic Chubby Vibrating Dildo 10.5" Brown

    Snívate o dokonale realistickom a zmyselne vibrujúcom penise s rozmermi presne pre vás? Toto hnedé Lovetoy vibračné dildo vás ohromí nielen svojou dĺžkou a intenzívnymi vibráciami, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Ami Fialová

    Ami je inovatívna sada venušiných guličiek určených nielen pre potešenie. Ami výborne poslúži pri posilňovaní svalov panvového dna, pri ťažkostiach s inkontinenciou alebo pri rekonvalescencii po pôrode.

    57,90 €

    44,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Chcete si vychutnávať zmyselne teplučké vibrácie a realistické prirážanie noc čo noc? RoMAX je moderný a šikovný vibrátor s funkciou zahrievania, ktorú si zamilujete, a s funkciou prirážania, ktorá vytvára skutočne realistické pôžitky. Samozrejme nechýbajú ani vibrácie o 10 sexi režimoch. A počkajte, až na svojich intímnych miestach pocítite hebký dotyk príjemného silikónu, ach!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Strapless Strap-On

    Dych berúce a nekonečne intenzívne chvíle potešenia na vás čakajú so strap-onom, ku ktorému nebudete potrebovať žiaden postroj. Kratší koniec padne do pošvy ako uliaty, kde bude držaný svalmi panvového dna. Dlhší koniec potom bude uspokojovať partnerku alebo análik partnera. Zapnite vibrácie a maximalizujte potešenie. Hodvábne hebký, silikónový povrch a stimulačné drážky na klitoris zaručujú omamné potešenie pre všetkých zúčastnených.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vln alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova rozmaznáva klitoris zmyselnými tlakovými vlnami a bod G silnými vibráciami. Vďaka flexibilnému reťazovému kĺbu sa tento silikónový vibrátor prispôsobí tvojmu telu a poskytne ti optimálnu stimuláciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Rabbit Vibrator with Vibrating, Thrusting, Rotating & Warming Function

    Dámy, pozor, tento krásavec vie všetko! Jeho ohnivá farba je rovnako vášnivá ako funkcia zahrievania až na 42 °C! Vaša vagína si zamiluje dômyselné prirážanie koncovej hlavy hračky a až ju prestane baviť, môžete vyskúšať rotáciu. Aby toho nebolo málo, klitorisu budú dopriate zmyselné vibrácie. Vibrátor je z kvalitného hebkého silikónu, je nabíjateľný a vodotesný, takže čo viac si priať?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ella Fialová

    Ella je prvé dildo z dielne LELO, špeciálne navrhnutá na stimuláciu bodu G. Na dosiahnutie maximálneho vzrušenia odporúčame používať Ellu v kombinácii s Lily, Nea alebo Yva, ktorými budete stimulovať váš klitoris.

    64,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Plena Double Penetration Adjustable Strap on Harness

    Teraz môžu obaja partneri zažiť príjemné potešenie z penetrácie s týmto inovatívnym strap-onom. Je perfektným doplnkom pre dve ženy alebo pre páry, ktoré majú rady pegging. Menšie dildo ľahko a pohodlne vkĺzne do svojej nositeľky a malý výstupok bude stimulovať jej klitoris. Väčšie dildo je zas tenké a elegantné, umožní vám príjemné análne alebo vaginálne prenikanie. Sexy nastaviteľný postroj udrží dildo vždy na svojom mieste a to aj v prípade, ak budú vaše zábavy divokejšieho charakteru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvojitá zábava a dvojité potešenie! Nový Satisfyer Dual Pleasure poteší váš klitoris skrz stimuláciu pomocou tlakových vĺn a pozadu nenechá ani váš g-bod! A čo je najlepšie? Môžete ho ovládať cez aplikáciu Satisfyer Connect vo vašom telefóne! Vezmite svoje vzrušujúce dobrodružstvo na novú úroveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Vini

    Vychutnajte si vzrušenie vášho miláčika bez ohľadu na to, či sa zrovna nachádza u vás alebo na druhom konci sveta cez aplikáciu Magic Motion. Vibrácie riadené na diaľku či na blízko tak vagíne môžete dopriať vagíne i klitorisu, záleží len na vás ako vajíčko využijete. Silné vibrácie si zamilujete a následné orgazmy ešte viac, tak na čo ešte čakať?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Chcete zažiť čistú radosť? Tak to jedine s tým Sweet Smile vibrátorom! Je skvele flexibilný a disponuje rotujúcimi guličkami a funkciou prírazov. Bude sa dotýkať nielen vášho G-bodu, ale aj klitorisu vďaka dvom motorom. Vychutnajte si 10 vibračných režimov a 5 režimov rotácie/prírazov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Tento zlatý vibrátor je vrchol elegancie, s ktorým rozhodne zažiarite! Je dobíjací, má super výkonný motor a poskytne vám 10 vibračných režimov. Skosená špička uľahčí zavádzanie aj zacielenie a je tak pekný, že sa hodí aj ako sexy luxusný darček.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a pri milovaní ho môžete zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Rinchenia - Dildo 30cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 9" Triple Density Cock

    Tento najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD20 Bullet Anal Dildo 26.5cm Black

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu odlišné pre svoj anál? Toto dildo s príjemným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež sexi mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Strap-on Set - Sada pripínacích penisov

    Fialová sada pripínacích penisov značky Bad Kitty s tromi rôznymi tvarovanými dildami a pripínacími čiernymi tangami s otvorom na ich pripojenie.

    57,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dragon Dildo Beast 31

    Nudí vás obyčajné dildá a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Zombie vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomína draka. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Massive Extra Large Realistic Dildo with Suction Cup 14 Inch Transparent

    Na malé gašparky a veľké divadlá už dávno neveríte a hľadáte niečo obrovské? Toto dildo by vám malo stačiť! Má pôvabné realistické prevedenie a meria neskutočných 35,6 cm a jeho priemer je 7,6 cm, sila, nemyslíte?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx I Love Black Gift Set

    Premýšľate o vhodnom darčeku pre svoju drahú polovičku alebo jej jednoducho len chcete urobiť radosť niečím vzrušujúcim? V tejto luxusnej čiernej sade nájdete hneď 6 erotických hračiek, s ktorými si užijete aj spoločne. Už si predstavujete, čo budete robiť s putami, maskou a štekliatkom zároveň? Premeňte svoje sny na skutočnosť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Chcete príjemne prekvapiť svoju partnerku? S touto pomôckou bude váš penis väčší a tiež vibračný, čo si vaša druhá polovička určite obľúbi. Nadstavec sa na penis pripevní pomocou dvoch pružných slučiek a podoprie celú jeho hornú časť, čím plynule navýši šírku. Diaľkovým ovládačom budete diktovať 2 motorom intenzitu vibrácií, z ktorých jeden má na starosť stimuláciu vnútornú a druhý potom vonkajšiu. Užite si v posteli niečo viac, oveľa viac!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    Snívate o hlbokých vibráciách, ktoré budete ovládať cez váš smart telefón? Toto pôvabné a šikovné vibračné vajíčko predstavuje váš splnený sen! Vpláva do vagíny ako by tam patrilo odjakživa a po spárovaní s aplikáciou v telefóne si budete pohodlne voliť vibračné režimy. Alebo ho bude vyberať váš partner? To už necháme na vás.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD34 Sea Monster Dildo 20.7cm

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD03 Monster Silicone Dildo 9.45"

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný, mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    Silikónový nadstavec pre dobíjaciu masážnu hlavicu Le Wand. Dodajte vašej obľúbenej pomôcke nový rozmer s týmto nadstavcom a užite si očarujúce pocity, ktoré vám prinesú stimuláciu tak citlivého G-bodu alebo P-bodu.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 412

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.