×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vaginálne

Položky 65 až 96 z celkom 296

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • SilexD Model 2 7.5" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je naviac teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne a v nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Clearly Ample Penis Enhancer - Návlek na penis

    Nikto nehovorí, že váš penis nie je skvelý a dokonalý sám o sebe, ale čo by ste povedali na pridanie niekoľkých centimetrov na dĺžke i obvode?

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Indy Red

    Zamatový povrch a elegantný dizajn týchto vaginálnych guľôčok poteší nielen oko, ale i celé telo.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 7.5" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Hitsens 2 Pink

    Milujete, keď je niečo naozaj hebké a kvalitné? Toto dildo je vyrobené z prémiového mäkkého silikónu, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Navyše, ak ho zahrejete, bude ešte mäkkšie, zatiaľ čo ak ho schladíte, mierne stvrdne. Užite si intenzívne pocity.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Reginald Pink

    Neuveriteľne príjemné potešenie? Áno! Úžasný Reginald vás bude stimulovať intenzívnymi vibráciami a múdro tvarovaným dizajnom. Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, má lesklú plastovú rukoväť a ponúkne vám hneď 12 výkonných režimov. Dovoľte mu, aby vám pomohol prebudiť vašu skutočnú rozkoš.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Titanica Extreme Steel Orgasm Balls

    Veľké a ťažké oceľové guľôčky od Master Series, trúfnete si na ne? Ak áno, zažijete intenzívne pocity, nezabudnuteľné orgazmy a pocit príjemného naplnenia. Vaše svaly panvového dna s nimi zažijú najintenzívnejší tréning všetkých čias a vy potom na seba budete môcť byť právom pyšná!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Traning Master Double Side Stroker Mouth and Pussy Flesh

    Túžite po skutočných pocitoch? Dajte šancu tomuto masturbátoru, ktorý vás dostane do realistického raja a potrénuje vašu výdrž. Je obojstranný, báječne pružný a príjemný, lebo jeho vnútorná časť je vyrobená z kvalitného TPE materiálu. Zasuňte a nechajte sa rozparádiť stimulačnou autentickou textúrou!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Violet & Black

    Tieto inovatívne Venušine guličky disponujú patentovanou vyťahovacou slučkou, ktorá je počas nosenia diskrétne ukrytá vo vnútri tela.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Silicone Jiggle Balls

    Spojte príjemné s užitočným, posilnite svaly panvového dna a zároveň si užite slastné pocity hýbajúcich sa vnútorných guľôčok.

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Dr. Double Stuffed Flesh

    Chcete skúsiť niečo odvážne a dvojité? Je tu dvojitý Dr. Skin! Ponúkne vám realistický tvar, po ktorom túžite a to hneď dvakrát. Vaše fantázie o dvoch milencoch zároveň môžu byť konečne uskutočnené a vďaka silnej prísavke aj bez použitia rúk. Vyskúšajte ten báječný pocit mať v sebe 2 naraz!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Black

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitnou pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďu vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glow in the Dark Silicone Dildo Blue

    Dildo, ktoré sa nestratí ani v tme! Mimoriadne krásne a realistické dildo Glow in the Dark vás bude príjemne stimulovať svojimi autentickými tvarmi a vďaka silnej prísavke si s ním budete môcť užiť aj bez použitia rúk. Objavte jeho zmyselnú žiaru aj v tej najhlbšej tme!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her Remote Kegel Excite-her Purple

    Od tej doby, čo jej jej kamarátka povedala, že po posilňovaní svalov panvového dna má oveľa intenzívnejšie orgazmy, robí to tiež. Ale trochu inak, viac vzrušujúcim spôsobom. Pomáha jej k tomu toto roztomilé vibračné vajíčko, s ktorým sa hrá prevažne sama, ale občas zverí jeho ovládač do rúk svojho priateľa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibes Double Vibe Beige

    Chýba vám niečo naozajstné a dvojité? Čo takto skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, dvojitý a ešte k tomu vibračný? Vychutná si ho vaša vagína a anál súčasne a navyše disponuje silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Neváhajte a pozvite si Dr.Skina na intímnu prehliadku oboch svojich otvorov zároveň!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Hitsens 3 Purple

    Milujete, keď je niečo naozaj hebké a kvalitné? Toto dildo je vyrobené z prémiového mäkkého silikónu, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Navyše ak ho zahrejete, bude ešte mäkšie, zatiaľ čo ak ho ochladíte, mierne stvrdne. Užite si intenzívne pocity.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Rounded Double-ended Steel Dildo

    Hľadáte kvalitné a pôvabné dildo na celý život? Vsaďte na toto dildo vyrobené z prvotriednej ocele! Aby vás neprestalo len tak baviť, má oba konce použiteľné, jeden z nich tvorí 5 guľôčok a druhý koniec má tvar klasického análneho kolíku. Objavte s ním vzrušenie skryté v análi alebo vo vagíne!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Black

    Senzačný čierny strap-on, s ktorým si užijete veľa zábavy bez nutnosti nosenia postroja. Textúrovaná zavádzacia časť pre nositeľku sadne do vagíny ako uliata, kde bude príjemne sitmulovať bod G. Dlhšia, tiež mierne textúrovaná, časť bude ďalej prenikať do osoby nositeľky a nebude záležať na tom, či to bude žena alebo muž!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Balls 3 pack

    Kto sa udržiava v kondícii, má viac zo života. To mimochodom platí aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožnia prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženy sa delia na dve skupiny - tie, ktoré svoj G-bod našli, a tie, ktoré naň neveria. Paloqueth G-Spot tu je pre obe skupiny. Vďaka svojmu tvaru a o niečo baňatejšej hlave než je telo s ním pohodlne zacielite na G-bod a stimuláciou tohto slastného miestočka si urobíte pokojne aj mokrý orgazmus. Neveríte? Vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB15 Dildo 28cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal vás očarí svojím tvarom i rozmermi, predovšetkým dĺžkou, ktorá je 28 cm.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Fialová

    Bgood Deluxe Curve v sebe spája harmonické krivky a pružný, vodovzdorný silikón, 6 funkcií a zamatovo hladký povrch.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Double Whammy Purple

    Dvojité, flexibilné, veselo farebné a dlhé, také je toto dildo z kolekcie Classix od značky Pipedream. Je pevné, ale zároveň mäkké s 2 koncami, ideálne je teda na hrátky v páre alebo na dvojitú penetráciu. Ľahko sa čistí a vďaka jeho pružnosti sa s ním hravo dostanete presne tam, kam potrebujete.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Cock Vibe 10 Flesh

    Chýba vám niečo naozajstné a vibrujúce? Čo takto skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a ešte k tomu vibrujúci? Mäkký PVC materiál si istotne obľúbite, rovnako ako veľkosť tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Kendall Silicone Dildo Blue

    Dildo z luxusného a mäkkého silikónu pôvabne modrej farby od značky Maia Toys. Užite si skvelé potešenie a intenzívne pocity, ktoré táto krásna hračka zaručuje. Zvlnená textúra tak sľubuje nevšednú stimuláciu ako vašej vagíny, tak pokojne i análiku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Los Analos Double Delight Silicone Strap-On Purple

    Máte chuť na trojku a druhého muža sa vám zháňať rozhodne nechce? Nemusíte! Stačí, keď si ten váš na penis nasadí tento krúžok s fialovým dildom a zajačikom. Odnímateľný mini vibrátor pridá stimuláciu klitorisu a bude stačiť len nasadiť. Tak to vyskúšajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin 6 Inch Hollow Strap On Vanilla

    Čo vám chýba na naplnenie vašich erotických snov? Je to duté dildo na postroji? Tento Dr. Skin je dutý, takže je vhodný je splnenie sexy snov všetkých pohlaví, a to bez rozdielu. Má omamné realistické spracovanie a poskytuje mäkké a zmyselné pocity. Pružný postroj je príjemný na nosenie a pohodlne padne. Vdýchnite život svojim fantáziám!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Loverboy The Mailman Mocha

    Pokiaľ sa cítite vzrušene, zavolajte si na pomoc dokonalého milovníka menom Loverboy. Je pripravený vám pomôcť a splniť svoje tajné poslanie, ktorým je vaše potešenie. Má skvele realistické spracovanie a tiež silnú koncovú prísavku pre hand-free hrátky. Majte svojho pomocníka stále po ruke!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Štartovacia sada na objavovanie vibračného vzrušenia! Táto 3 dielna sada erotických pomôcok obsahuje vibrátor so zacielením na bod G, pružný erekčný krúžok so stimulátorom klitorisu a mini vibrátor. Hračky môžete používať samostatne alebo všetky zároveň! Tak čo skúsite ako prvé?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Hitsens 3 Vibe Purple

    Milujete, keď je niečo skutočne hebké a kvalitné? Toto vibračné dildo je vyrobené z prémiového mäkkého silikónu, tzv. Silexpanu, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Užite si intenzívne pocity a objavte silu výkonného vibračného motorčeka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasický vibrátor s nadpriemerným výkonom! Tento flexibilný vibrátor má realistický tvar penisu, vrátane výrazného žaluďu a vymodelovaných žiliek. Je zakončený silnou prísavkou, ktorá priľne na akýkoľvek hladký povrch a vibrátor robí kompatibilným so strap-onmi. Vyberte si z 10 vibračných režimov a užite si s hračkou aj v sprche alebo vo vani.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Predstavte si, aké by to bolo, keby ste mali namiesto každého prsta jednu erotickú hračku! S touto stimulačnou rukavicou FISTIT budete mať v spálni navrch. Každému vášmu prstu dá iný vzrušujúci tvar a textúru pre vaginálne aj análne dráždenie. Vyskúšajte každý z piatich prstov a prebuďte svoje citlivé body k vášni!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 296

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.