×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vaginálne

Položky 129 až 160 z celkom 2463

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Womanizer Golden Moments

    Chcete to najlepšie? Golden Moments je dvojica tých naj erotických hračiek na trhu v luxusnom čiernom prevedení so zlatými detailmi. V pohľadnej krabičke nájdete Womanizer Premium pre ohromujúcu bezdotykovú stimuláciu klitorisu a dychberúce orgazmy a tiež We Vibe Churus pre nezbedné párové hry. Vychutnajte si neprekonateľnú slasť a objavte erotické šťastie!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Diskrétne, hravé a kvalitné, presne také je toto vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie! Užívať si s ním môžete sólo alebo môžete ovládač zveriť svojmu partnerovi či partnerke. Vajíčko je dobíjacie cez USB, čo je veľmi praktické, a je vyrobené z kvalitného silikónu platinovej triedy.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Double Delight Strap-on - Obojstranný pripínací penis

    Obojstranný gélový pripínací penis od známej americkej značky Pipedream. Double Delight je navrhnutý tak, aby plne stimuloval obe ženy alebo ženu a muža súčasne.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Hollow Strap-On pripínací penis

    Pripínací penis Hollow Strap on black je vhodný ako pre začiatočníkov, lesbické hry, tak aj na spestrenie erotických hier medzi mužom a ženou.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 8" Cock - Pripínací penis 20cm Hnedá

    Chcete, aby pripínací penis, ktorým svojmu partnerovi/ partnerke urobíte dobre, vyzeral a pôsobil ako skutočný? Pokiaľ áno, tak je King Cock Strap-On Harness presne to, čo hľadáte! Každá žilka, každý záhyb kože, každý žaluď je starostlivo tvarovaný s vynikajúcim citom pre detail. Takže sa môžete tešiť na skutočne realistický zážitok, o akom sa vám zatiaľ mohlo iba snívať.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Sliding Skin Dual Layer Dong Whole Testicle 8.5" Flesh

    Snívate o dilde, ktoré by bolo ako živé? Tí, ktorí premenili svoje sny na skutočnosť, si už dávno užívajú s týmto realistickým dildóm, ktoré je vo vnútri skvele pevné ako poriadne tvrdá erekcia, a zvončeka zase príjemne mäkké ako skutočná kože. Vychutnajte si vzrušujúcu autenticitu s kvalitným dildóm so sexy varlatami a pre ešte lepší pocit pridajte lubrikant na vodnej báze.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Squirt Extreme Dildo 11" Flesh

    Snívate o skutočne autentických zážitkoch vrátane výstrekov? Toto nádherné dildo vám vaše prianie s radosťou splní! Ohromí vás nielen schopnosťou výstrekov akejkoľvek tekutiny, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink The Perfect Cock Dual Density UltraSKYN Vac-U-Lock 10.5 Inch 26cm Black

    Hrajte sa s ním, hladkajte ho, užívajte si ho a uctievajte ho, je totiž dokonalý. The Perfect Cock je ručne vyrobený z jedinečného ULTRASKYN materiálu, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej kože, je totiž príjemne mäkký, ale zároveň vďaka vnútornému jadru pevný a vytvára tak pocit ozajstného tvrdého penisu nadpozemské krásy. Súčasťou balenia je aj odnímateľná prísavka a dildo je kompatibilné s Vac-U-Lock produktmi.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Seven Creations Classic Slim Vibrator - Silikónový klasický vibrátor Telová

    Realistický silikónový vibrátor vám bude poskytovať príjemné vzrušenie svojím dokonale vypracovaným telom. Vibrátor má realistické farby a je vyrobený z kvalitného silikónu.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer 1

    Satisfyer 1 je to, po čom túži každá moderná žena. Jedná sa o dokonalý stimulátor klitorisu, ktorý využíva technológiu bezdotykovej stimulácie pomocou účinných tlakových vĺn. Najnovšia verzia obľúbeného Satisfyeru zaručuje intenzívnejšie, rýchlejšie a viacnásobné orgazmy, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12 - Extra veľký realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 12 je extra veľký vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh tento vibrátor na prvý pohľad a dotyk pôsobí ako ľudská koža.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Vďaka 3 výkonným motorom je Satisfyer Curvy Trinity 4 vyrobený zo silikónu všestranne použiteľnou erotickou hračkou. Túto hračku pre potešenie je možné použiť ako vibrátor tlakovej vlny na položenie a pre bod G, ktorý vás prekvapí intenzívnymi vibráciami a pulzujúcimi tlakovými vlnami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Duálne stimulujúca luxusná hračka, ktorú budete milovať! Hračky od Lelo sa neustále posúvajú a tie najviac top veci, ktoré súčasný erotický trh ponúka. Ak chcete to najlepšie, tak rozhodne chcete Lelo. Poďte sa zoznámiť s Enigmou. Je to luxusná hračka, ktorá poteší G-bod aj klitoris a poskytne vám naozaj nadpozemský orgazmus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Studded Sleeve Ring Clear

    Chcete svojmu penisu dopriať nový a vzrušujúci vzhľad a maximalizovať aj jeho schopnosti? Vyskúšajte tento návlek, ktorý vašej partnerke pri sexe dopraje ešte väčšie potešenie. Bude perfektne držať na svojom mieste, pretože koncové očko sa zasekne za semenníky a pružný TPE materiál sa natiahne a následne priľne. Vyskúšajte niečo nové a spestrite si svoje milovanie!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Snívate o zmyselnej stimulácii jedným prstom? S týmto prstovým vibrátorom je všetko možné! Má príjemne textúrovanú hlavu a ponúkne vám 9 intenzívnych vibračných režimov. Jeho tvar je dômyselne zakrivený, aby s ním šlo pohodlne zacieliť na klitoris, kde bude dráždiť citlivé nervové zakončenia, ale nakuknúť s ním môžete aj dovnútra. Objavujte sama svoje vášne alebo sa hrajte aj s partnerom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Purple

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie, We-Vibe sú majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebude chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN All Black AB13 Hand - Fistingové ruka 21cm

    Ak milujete fisting a chcete si ho dopriať aj o samote, alebo ho predviesť svojmu partnerovi či partnerke - je táto pomôcka dokonalá. Dĺžka 20 cm a priemer 7,3 cm.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Brighty

    Pretty Love Bright je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Trilogy Orgasm Balls

    Guľôčky Trilogy majú úplne ideálnu váhu na posilnenie svalov panvového dna.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CalExotics Silicone Dilator Kit - Sada silikónových vaginálnych dilatátorov 5ks

    Sada jemne ružových luxusných dilatátorov, ktoré pomáhajú ženám obnoviť vaginálnu pevnosť, pohodlie a komfort.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.36 Stretchy Thick Penis Extension - Návlek na penis Transparentná

    Chceli by ste si pridať pár centimetrov na veľkosti a to čo najpohodlnejším spôsobom? Máme pre vás presne to, čo potrebuje. Tento tučný návlek je navrhnutý tak, aby vám pridal 2,5 cm na dlžke a 1 cm na obvode. Jeho dômyselný tvar vám potom poskytne optimálnu stimuláciu a vďaka očku, ktoré zachytíte za semenníky, zostane vždy na svojom mieste.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Touché Body Slide + Body Slide Lubricant 80ml

    Body Slide nafukovací bazénik bol navrhnutý pre erotické Nuru masáže "telo na telo" a iné mokré hry. Slovo Nuru pochádza z japončiny a znamená klzký. Je to hlavná vlastnosť špeciálneho Nuru gélu vyrobeného v Japonsku z morských rias.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD32 Tornado Dildo 25.7cm Pink-Purple

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu odlišné? Toto dildo s nevšedným zatočeným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu,  má luxusnú textúru a tiež príjemný, mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Fascinate Čierna

    Vibe Therapy Fascinate - venušine guličky sú vyrobené z hypoalergénneho 100% lekárskeho silikónu a sú úplne zaliate, preto nie je možné akékoľvek priľnutie nečistôt či baktérií.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Arthur - Wave vibrátor

    Rozvlňte sa s masážnym strojčekom, ktorý vás vo vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Louisiana Lounger - Šukací stroj

    Lousiana Lounger šukací stroj poskytuje výkonné potešenie kedykoľvek budete chcieť. Nafukovacie anatomicky tvarované ležadlo s možnosťou pripojenia jedného z 3 vibrátorov ponúka veľa možností.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Loverboy The Boy In Blue

    Pokiaľ sa cítite vzrušenie, zavolajte si na pomoc dokonalého milovníka menom Loverboy. Je pripravený vám pomôcť a svojím jedinečným tvarom priamo pohladiť bod G alebo prostatu. Má úžasne realistické spracovanie a tiež silnú koncovú prísavku pre hands-free hry. Majte svojho pomocníka stále pri sebe!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Fat Cock with Balls

    Popisok pripravujeTen najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!me.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Perleťová biela

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej perleťovej bielej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Dobíjací G-Spot Rabbit vibrátor

    Greedy Girl Rechargeable Rabbit Vibrator spája hodvábny silikónový povrch s 36 možnými kombináciami vibrácií tak, aby vám zaistil neuveriteľný orgazmus. Nabíja sa cez USB, je vodotesný a nenáročný na prenášanie, má 2 silné motory a 15 možných rýchlostí a rôznych obmien chodu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Snívate o trojke, ale nemáte ani jednu babu, kde ešte dve? Anna a Olivia vám s radosťou vaše prianie splnia. Obidve vám ponúkne nielen svoje vagínky, ale tiež svoje análiky, a keď to bude málo, môžete pridať i vibrácie. Vnútorná stimulačná textúra, tesné vchody a hebké polky si zamilujete a pokojne sa o ne môžete podeliť i s kamarátom. Pozvite Annu a Oliviu k sebe domov a užívajte si skupinový sex večer čo večer.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 2463

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.