×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vákuové pumpy pre mužov

Položky 65 až 96 z celkom 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Bathmate Hydromax 8 Crystal Clear

    Bathmate HydroMax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonalú hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows potom predstavuje mäkký tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a semenníkov. Ako bonus je tiež odopínateľný a ľahko sa čistí.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Comfort Beginner Pump Transparent

    Lámete si hlavu, ako dosiahnuť väčší penis? Vákuová pumpa je tým najlepším riešením! Pumpou vytvorené vákuum posilní erekciu a pomôže aj tým nešťastníkom, na ktorých nepôsobia ani lieky. Dlhodobé používanie vedie k zväčšeniu penisu, dlhšej erekcii, zlepšeniu sexuálneho výkonu alebo k navýšeniu hladiny testosterónu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CS08 Penis Pump with Sucking Function

    Milujete luxusné produkty a zrovna zháňate vákuovú pumpu? Zpozornite a rozkliknite túto pumpu s moderným vzhľadom a sofistikovanými funkciami od značky CRUIZR. Bude stimulovať prúdenie krvi do penisu a zaistí vám mnohonásobne silnejšiu erekciu, takže váš penis bude na pohľad výrazne väčší. Celú akciu budete sledovať skrz transparentný valček a pridaním lubrikantu na vodnej báze si zaistíte maximálne pohodlie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bang Bang Penis Pump Black

    Vákuová pumpa pre každú príležitosť! Chcete mať zaručenú zábavu? S touto pumpou získate veľa srandy za málo peňazí. Rukoväť pripomínajúca nožnice pohodlne padne do ruky a uľahčuje ovládanie, jej stlačením vytvárate tlak, ktorý môžete aj ľahko a rýchlo uvoľniť. Ukážte, čo vo vás je, a napumpujte si ho do maxima!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Vychutnávajte! Sada Optimum Get Hard je tu pre vaše potešenie! Vďaka pokročilým technológiám sa môžete tešiť z automatickej vákuovej pumpy, ktorá vám ponúkne 3 úrovne intenzívneho sania a k tomu 5 vibračných funkcií ako bonus. Zapracujte na svojej výdrži a krok po krôčiku sa príjemným spôsobom staňte majstrom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Intake Anal Suction Device

    Toto sacie análne zariadenie rozhodne nie je pre slabé povahy! Vytvoríte s ním vzduchotesné tlakové tesnenie, stačí otočiť gombíkom doprava a vaša koža sa razom vytiahne hore a vytvoríte senzorický tlak, aký ste doteraz nezažili. Je to veľa a potrebujete uvoľnenie? Otočte gombíkom doľava.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 8 Aqua Blue

    Bathmate HydroMax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonalú hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows potom predstavuje mäkký tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a varníkov. Ako bonus je tiež odopínateľný a ľahko sa čistí.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Fröhle Penis Pump Professional PP006 XL

    Vytrénujte si ho do absolútnej formy! Táto profi pumpa na penis z krištáľovo číreho a pevného materiálu vám na to bude ideálnou pomôckou. Efektívne vytvorí vákuum až 600 Mbar a vy si budete vychutnávať intenzívny pocit sania. A čo z toho ešte vyplýva? Ohromne pevná erekcia počas chvíľočky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Auto-Vac Power Pump Smoke

    Snívate o poriadne silnej erekcii? S touto pumpou vás od nej bude deliť jedno jediné stlačenie tlačidla. Auto-Vac Classic je výkonná vákuová pumpa s automatickým motorom, ktorá vám pomôže navýšiť obvod i dĺžku. Koncový prstenec z prémiového silikónu vytvára pohodlné vzduchotesné tesnenia a príjemne vás obopína. Stlačte tlačidlo a radujte sa z mäsitého penisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Boost Realistic Vagina Large Sleeve ADX03

    Máte problémy s erekciou a pomaly si už neviete rady? Značka Boost Pumps je tu presne pre vás! Myslí predovšetkým na mužské potešenie a pomôže vám dosiahnuť erekciu, o ktorej už dlho snívate. S tím sa spája aj zlepšenie vzťahov i milostného života. Urobte to pre seba a majte sa oveľa lepšie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Elite Beginner Pump Transparent

    Keď potrebujete podať fantastické výkony a vychutnať si ešte lepšie pôžitky, je potrebné mať po ruke vákuovú pumpu! Klinické štúdie ukázali, že vákuové zariadenia pomáhajú dosiahnuť tvrdšiu erekciu i trvalé zväčšenie penisu. Vyskúšajte si to aj vy, táto Elite Beginner pumpa je ideálna nielen pre začiatočníkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Beginner's Power Pump Clear

    Vákuová pumpa Beginner's Power Pump vám dodá veľkosť a sebavedomie, o ktorom ste vždy snívali. S každým stlačením balónika získa vaše mužstvo na sile bez bolestných vedľajších účinkov. Akonáhle hladko preniknete do pružného otvoru, objavíte skalopevnú, pulzujúcu erekciu, ktorá trvá a trvá.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Boost Manual Penis Pump with Gun PSX007

    Máte problémy s erekciou a pomaly si už neviete rady? Značka Boost Pumps je tu presne pre vás! Myslí predovšetkým na mužské potešenie a pomôže vám dosiahnuť erekciu, o ktorej už dlho snívate. S tým sa spája aj zlepšenie vzťahov i milostného života. Urobte to pre seba a majte sa oveľa lepšie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Boost Realistic Vagina Sleeve ADX02

    Máte problémy s erekciou a pomaly si už neviete rady? Značka Boost Pumps je tu presne pre vás! Myslí predovšetkým na mužské potešenie a pomôže vám dosiahnuť erekciu, o ktorej už dlho snívate. S tím sa spája aj zlepšenie vzťahov i milostného života. Urobte to pre seba a majte sa oveľa lepšie!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pump Box M Cylinder 5,1cm

    Krásne a veľmi šikovné, tvrdé, plastové puzdro. Čo sa v ňom skrýva? Výkonná vákuová pumpa od preverenej značky Mister B.

    169 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Max Boost Pro Flow Blue/Clear

    Prahnete po sile, výkone a dlhotrvajúcu erekciu? S automatickou pumpou Max Boost Pro Flow sa vaše sny stanú skutočnosťou, a ešte vám narastie sebavedomie. Pumpa je vodeodolná (IPX6) a môžete ju používať aj v sprche a naplniť ju vodou. Tak ju nasaďte na penis, uvoľnite sa a nechajte, aby Pro Flow pracoval na vašom mužstve, potešení aj sebadôvere!

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Magic Pump

    Nechajte svoje nádobíčko poriadne napučať a zväčšiť sa! Táto magická, elegantná a účinná vákuová pumpa vám pomôže, lebo zväčší váš penis a príjemná a texturovaná, ým spôsobom posilní erekciu. Ľahko a pohodlne sa ovláda a vnútorná časť je tesntakže sa môžete tešiť aj na vzrušujúcu stimuláciu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Boost Manual Penis Pump with Valve PSX03 Crystal

    Máte problémy s erekciou a pomaly si už neviete rady? Značka Boost Pumps je tu presne pre vás! Myslí predovšetkým na mužské potešenie a pomôže vám dosiahnuť erekciu, o ktorej už dlho snívate. S tím sa spája aj zlepšenie vzťahov i milostného života. Urobte to pre seba a majte sa oveľa lepšie!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Vacuum Penis Pump with Masturbator Sleeve

    Vzrušujúce tréning pre váš penis! Táto automatická vákuová pumpa sa skladá z priehľadného valca s meradlom a vy tak budete môcť na vlastné oči sledovať svoj neuveriteľný pokrok, čo sa veľkosti týka. Alebo si radšej chcete trochu zašpásovať? Umiestnite do valca silikónový masturbátor a vychutnajte si extra stimuláciu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Universal Silicone Sleeve for Vacuum Pumps

    Poškodila sa vám manžeta na vašej obľúbenej vákuovej pumpe? Netreba ju hneď hádzať do koša, stačí manžetu vymeniť za túto novú a úplne univerzálnu. Hodí sa pre všetky pumpu na penis s vonkajším priemerom od 6,8 cm. Vychutnajte si dotyk príjemného silikónu a tiež všetky svoje milované hrátky s vákuovou pumpou.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Vacuum Max Vacuum Controller II

    Súhlasíte s tým, že také nasávanie je to naj naj naj, čo vás zaplaví neuveriteľnou rozkošou? Tak práve pre vás tu máme túto vymoženosť od japonskej značky Tenga. Je to šikovný nástavec pre váš obľúbený Tenga masturbátor, ktorému dodá schopnosť toho najzmyselnejšieho sania. Tak čo, dáte si perfektné pofajčenie?

    199 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Enlarge Viking Pump Black

    Zachcelo sa vám väčšieho penisu a príjemných zážitkov? K tomu budete potrebovať túto múdru vákuovú pumpu! Je programovateľná a automatická, takže vás jej použitie nebude stáť žiadne úsilie, nechýba jej číselná stupnica, ktorá vám pomôže sledovať váš progres a súčasťou balenia sú aj dve manžety, jedna klasická z pružného silikónu a druhá s vnútornou stimulačnou textúrou použiteľná ako mastrubátor. Vďaka praktickému displeju získate absolútnu kontrolu nad všetkým, čo s pumpou budete zakúšať.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Max Boost Black

    Je vaše sebavedomie na bode mrazu a za všetko môže váš penis? Chápeme a prinášame riešenie! Je ním táto vákuová pumpa, s ktorou dosiahnete rýchlych a spoľahlivých výsledkov. Doprajte si silnejšiu a dlhotrvajúcu erekciu a maximálne sebavedomie!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx XXL Maximizer Pump

    Maximálna erekcia, maximálne potešenie, maximálna vákuová pumpa! XXL Maximizer Pump prináša výsledky, po ktorých túžite. Každým stlačením rukoväte vám dopraje príjemný pocit a zároveň o niečo väčší penis. Vstúpte svojím nádobíčkom do flexibilného PVC otvoru a objavte extra erekciu, ktorú si teraz s touto pumpou môžu dopriať aj tie najväčšie penisy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Macho Work1 Penis Pump

    Chcete posilniť vašu erekciu a zlepšiť vašu výdrž? Jedine s touto pumpou od Otouch docielite tie najlepšie výsledky. Na rozdiel od bežných púmp využíva technológiu plynulého sania, ktorá je nielen vzrušujúca, ale aj super účinná. Počas malej chvíle ucítite a uvidíte, ako sa váš penis zväčšuje! Nechajte pumpu, nech zvýši váš prietok krvi a radujte sa z pevnej a silnej erekcie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Premium Gauge Pump

    Prémiová ručná pumpa s príjemnou rukoväťou a profesionálnym manometrom na monitorovanie tlaku vo valci. K valcu sa pripája skrz bezpečné spojovacie konektory a disponuje kvalitnou hadicou, ktorá je flexibilná aj robustná a má ventil na rýchle uvoľnenie podtlaku. Použite ju na bradavky, penis alebo klitoris, váš sexuálny život bude zábavnejší a miestečka slasti o niečo väčšie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Elite Pump with Advanced PSI Gauge Transparent

    Keď potrebujete podať fantastické výkony a vychutnať si ešte lepšie zážitky, je potrebné mať po ruke vákuovú pumpu! Klinické štúdie ukázali, že vákuové zariadenia pomáhajú dosiahnuť tvrdšiu erekciu i trvalé zväčšenie penisu. Vyskúšajte to aj vy, táto Elite Advanced pumpa je ideálna nielen pre začiatočníkov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 8 Brilliant Red

    Bathmate HydroMax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonalú hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows potom predstavuje mäkký tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a varníkov. Ako bonus je tiež odopínateľný a ľahko sa čistí.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Classic Penis Pump

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s touto jedinečnou vákuovou pumpou na penis, s ktorou ľahko a rýchlo získate naozaj tvrdý penis. Jej ergonomický design je super pohodlný a prináša tie správne efekty!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Boost Realistic Vagina Sleeve ADX01

    Máte problémy s erekciou a pomaly si už neviete rady? Značka Boost Pumps je tu presne pre vás! Myslí predovšetkým na mužské potešenie a pomôže vám dosiahnuť erekciu, o ktorej už dlho snívate. S tím sa spája aj zlepšenie vzťahov i milostného života. Urobte to pre seba a majte sa oveľa lepšie!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Premium Penis Cylinder 23x6,4cm

    Chcete maximalizovať dĺžku a obvod vášho penisu? Tak jedine s týmto nástavcom od Brutus prémiovej kvality. Vákuová pumpa je rokmi preverenou metódou, ako docieliť väčší penis a začať riešiť problém s erektilnou dysfunkciou, a navyše je to aj veľká zábava.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Pump Start

    Chcete sa vydať na cestu za širším a dlhším penisom? Táto automatická vákuová pumpa je ideálna aj pre úplných začiatočníkov. Jej použitie je veľmi jednoduché a jeho výsledkom je zvýšenie prietoku krvi v penise. Zakončená je mäkkým silikónovým vstupom, ktorý je veľmi príjemný na dotyk. Vkĺznite dovnútra a sledujte, ako váš penis rastie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.